joi, 4 noiembrie 2010

URGENTA SAU APOCALIPSA DUPA DOGARU -II

Urgenta- II




Continui analiza textului apocalipsei pentru ca merita atentia noastra , daca vrem sa stim ce s-a intamplat , ce se intampla si ce ne asteapta .

Aflam – recunosc , fara surprindere , - ca toate relele ni se trag de la niste oameni care sunt atat de mici si de neinsemnati in comparatie cu noi incat ne dau la gioale pe unde apuca . Fara sa vreau, citind randurile scrise de domnul Dogaru, imi apare in fata imaginea Elefantului sugrumat de Furnica . Bineinteles , elefantul , suntem noi ,” forta sindicala de prim rang “, iar furnicile , amaratii de presedinte , ministru al apararii si prim ministru, in ordinea in care vreti dumneavoastra . Si ca sa nu fiu gresit inteles , vreau sa subliniez ca nu contest esenta raului in Romania vreau doar sa evidentiez ca nu sunt de accord cu mistificarile , cu aceste imagini deformate prin care ne supralicitam puterile si importanta numai din dorinta de a fi bagati in seama . Si nu e prima oara cand domnul Dogaru prezinta situatia “ amplificata” in favoarea dansului . Probabil asta au invatat dansii, cei din fruntea SCMD sa se faca bagati in seama dar eu vreau adevar , simtul realitatii, obiectivism si analize realiste , nu abureli de tip Stalinist.

Si ca sa ne induiosam , sa vedem si noi cat rau i s-a facut sindicatului , aflam ca doi corifei si-au pierdut slujbele “la privat “ . Bine ca textul a fost intocmit de altcineva , nu de comisia de cenzori ca dupa modelul cazare-cazan, am fi avut aici “privata” in loc de privat . Ei bine si ? este trist, recunosc , dar de cand problemele personale au devenit subiect de discutie pentru sindicalisti ? Si de care privat se pomeneste ? TVRM ? Domnule Presedinte , stim si noi cine detine acea televiziune . Dar ne puteti spune DE CE v-ati pierdut contractele de colaborare daca tot ati deschis subiectul ?
In continuare aflam supararea domnului Dogaru. A fost invitat sa tina manifestarea DEDICATA zilei Armatei la Golden Blitz . Pai bine domnilor , ce naiba , cat a fost restaurantul in floare intra acolo numai Becali, iar acuma ca nu a mai ramas decat oalele si ulcelele din el, il invitati pe domnul Dogaru ? Nu e coser . Dar sa imi fie cu iertare , la asa respect fata de Ziua Armatei, asa locatie . Daca SCMD ar fi facut un mars al tacerii si respectului pe la toate monumentele armatei din Bucuresti, cu coroane ar fi fost mai castigat . Pacat de oamenii care au venit totusi acolo, satui sa tot astepte sa priveasca la tv la altii cum demonstreaza in timp ce noi eram sfatuiti de conducere “ sa nu raspundem la provocari , sa nu participam la actiuni ilegale “ si sa privim la politistii care isi riscau serviciul si libertatea .

Dar adevarata suparare o aflam abia acuma . Ce Golden Blitz , ce Cotroceni, ce Basescu, ce Oprea . MAREA DURERE SI RUSINE , MAREA LOVITURA PRIMITA A FOST LIPSA TOTALA A PRESEI SI INTERESULUI TUTUROR FATA DE ACTIUNEA DOMNULUI DOGARU! Pentru ca daca mai are cineva dubii vizavi de alegerea acestei zile ca zi de manifestare a protestului nostrum , vi-l reamintesc:

“Pe data de 25.10.2010, impreuna cu aliatii nostri in uniforma si cu cei din structurile de justitie, vom picheta Palatul Cotroceni, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul de Justitie. Vom face astfel incat atasatii militari straini si canalele media straine, invitate la mascarada anuala a “”cinstirii”” sangelui varsat de catre martirii neamului, sa constate pe teren situatia reala;”

Am dat citat din comunicatuil dat de domnul Dogaru pe data de 24.07.2010.
Ei bine , de aici reiese ca un fir rosu marele secret . Domnul Dogaru voia cu tot dinadinsul sa fie vazut , remarcat si aplaudat la scena deschisa de lumea buna . Pai cine sa vina la Golden Blitz cand localul este daramat ? Oricum nu se poate spune ca Basescu nu ne-a primit. Sunt sigur ca inca mai duhneau prin preajma , aburii prezidentiali emanati dupa vizitele matrozului .
Domnul Dogaru isi plange si acuma in pumni pentru rusinea pe care a resimtit-o, vazand ca PRESA nu a binevoit nici macar sa ii prezinte declaratia care trebuie sa recunosc a fost foarte bine intocmita ca si punctele de vedere . Pacat , mare pacat REGRET SINCER ca nu s-a prezentat PE NICI UN POST . Era unul din putinele comunicate reusite ale domnului Dogaru .

Si acuma intreb eu , care e adevarul ? CEL PREZENTAT IN TEXTUL “impunerea SCMD ca forta sindicala de prim rang in Romania, prin manifestarile din 25 si 27 oct, obiectiv realizat.”,

SAU CEL PREZENTAT MAI JOS : “Posturile de televiziune nu au dat mai nimic din aceste manifestari, nici ”Punctul nostru de vedere””, nici “”Juramantul”” nostru, dupa cum nu au dat nimic din ce s-a petrecut in realitate pe 27 octombrie, cand presedintele SCMD, presedintele Federatiei sindicatelor din Politie si presedintii Sindicatelor revolutionarilor au aparut umar la umar pe scena, declarand incheiat balciul care se desfasoara de 20 de ani in Romania”


Pai dumneavoastra credeti ca asa trateaza in mod normal presa o “forta sindicala de prim rang ? “ Eu cred ca nu . Si in acest caz , ori ne intoxicam singuri, ori incercam sa intoxicam pe altcineva si sa prezentam o infrangere drept o mare realizare . Cum sa interpretam aceasta prezentare ? Ma ajuta cineva ?

3 comentarii:

  1. Oltene, ne mutam la tine! Ranciog o facu si de data asta! Gata! Puse "lacatu", sa nu mai "clopotim" ceva pe la apostol-ul neamului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti bineveniti !
    Nu mai comentez acuma ce se intampla cu SCMD, am promis tacere pana la Inmormantarea patriotului Adrian Paunescu .
    Va astept insa cu placere . Nu cer decat bun simt , respect si decenta in comentarii . Sa nu uitam cine am fost , cine suntem si ce reprezentam . Orice comentariu in afara bunului simt va fi sters .

    RăspundețiȘtergere
  3. NICU TURDEANUL Marine,inevitabilul s-a produs. Inca un ROMAN ADEVARAT este chemat la cer. Oare cu ce a pacatuit natia asta ,SA NU-SI RESPECTE VALORILE atata timp cat sunt in viata? Numai la noi este posibil asa ceva. ACEST OM,care ne-a "vegheat" copilaria si ne-a confundat cu GENERATIA IN BLUGI,pleaca dintre noi SUPARAT si NEINPLINIT,pentru ca nemernicii si cozile de topor L-AU IZOLAT asa cum l-au izolat si pe marele EMINESCU. Ne-au trebuit 100 de ani sa ni se acunda adevarul ;sa ne spun toti nenorocitii ca EMINESCU a murit din "CURVUSAG" si nebunie,cand ADEVARUL ERA SIMPLU: AUSTRIECII SI COZILE DE TOPOR NU-L MAI SUPORTAU PENTRU CA FACEA VALURI DESPRE PATRIE;PATRIOTISM;ROMANISM etc. Iti spune ceva asta? Parca e trasa la indigo. Maestrul TREBUIA IZOLAT. NIMENI NU MAI ARE VOIE SA VORBEASCA DE ADEVARATELE VALORI ale poporului roman: FRICA DE D,ZEU;RUSINEA PENTRU PACATELE SI PROSTIILE FACUTE;PEDEPSIREA TRADATORILOR DE NEAM SI TARA:COMOARA LIMBII ROMANE;RESPECTUL FATA DE CELALAT:etc.simt O DURERE FARA MARGINI IN SUFLET si ma uit cum televiziunile MOGULILOR au emisiuni de dimineata despre viata Maestrului,fara pauze IAR TELEVIZIUNEA ROMANA ,la care suntem obligati sa platim -NIMIC. A devenit LaBe2Tv.Sa-i dorim ODIHNA VESNICA,desi cred ca-si continua opera acolo sus. SAU POATE A PLECAT MAI REPEDE DINTRE NOI,pentru a fi ma i aproape de D,zeu,pentru a-l ruga prin VERSUL SAU SA OCROTESCA POPORUL ROMAN. Sa ne scape mai repede de nenorocitii astia. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA iar nepotii nostrii TREBUIE SA-L CUNOASCA PE BARDUL PAUNESCU CA SI PE MARELE EMINESCU. AJUTA-NE DOAMNE SA NU PIARA TOTI ROMANII ADEVARATI.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.