miercuri, 3 noiembrie 2010

URGENTA SAU APOCALIPSA DUPA DOGARU-I

URGENTA -I

Nu stiu cum sa interpretez comunicatul de extrema urgenta al domnului Dogaru , postat pe data de 31.10.2010 .

Care era urgenta ? In ce consta ? Se referea la spitalul de urgenta ? Eu stiam ca cifra norocoasa e 9 .

Si nu inteleg de ce incepe comunicatul cu “de comun accord cu domnul secretar general Monac.” E prima oara cand mentioneaza asta , pana acuma toate comunicatele dansului reprezentau vointa unica si de nezdruncinat a comandantului unic ,EL COMANDANTE UNICO, iar acuma brusc , se simte nevoit sa impartaseasca cu domnul Monac , un om echilibrat , cu capul pe umeri, care nu are timp de injuraturi pe portativ, laurii si ideile marete pe care le propaga in continuarea comunicatului si care sunt sigur ca nu reprezinta si vointa domnului Monac . Atunci de ce dintr-o data domnul Dogaru il mentioneaza ? Pentru a arata tutulol ca la nivel conducere , coeziunea este de nezdruncinat si iezista o simbioza induiosatoare intre membrii CD . Asta in timp ce Catalin copil de tzatza si duhul sticlelor , doi copii de mingi din gradina cu pitici , faulteaza cum pot , pe unde pot , pe toti cei care ridica privirea catre Geniul cazanelor, (a se citi cazari , dupa traducerea Rinciog , acest Irina Nistor al SCMD ) inclusiv in domnul Monac . Si iata cum sub paravanul unitatii de nezdruncinat CD se “acopera “ cu numele celui pe care il injura pe la colturi . Politichii invatate de cei doi oameni de litere ai SCMD de pe vremea cand lucrau in structurile de unde au iesit la pensie .
Si ce mai aflam din” Apocalipsa dupa Dogaru “?

Pai ia sa vedem :

1. pai din primele randuri, in Bold, SUNTEM ANUNTATI,(cei care inca nu stiau sau aveau dubii ) ca in Comitetul Director , se lucreaza in mod democratic , pe baza de discutii si exprimari de opinii care sunt analizate si hotararea se ia democratic, prin vot . Asa am inteles eu din textul “ Ii instiintez pe toti membrii SCMD ca eu am impus la precedenta sedinta.. “ Asa da Coane Mircica , halal sa ne fie ! Asa se lucreaza taica , democratic. Cu pumnul in masa , ce mama dracilor, ca doar de aia suntem si noi in sfarsit sefi odata in viata si ne laudam ca avem in subordine nu stiu cati generali .

2. mai aflam noi apoi ce a impus domnul Dogaru , ce minune a democratiei :
“ sistarea oricaror discutii pe teme interne.” Hopa . Cum adica ? Ce inseamna discutii interne ? Pai daca apelam la “Irina Nistor Rinciog” cel care ne-a tradus “Achizitionare Cazan” cu “ cheltuieli cazare “ , discutii interne , ar insemna ca nimeni nu mai are voie sa vorbeasca cu sine insusi .Adica asa cum vorbeste domnul Dogaru mai departe . Nici sa nu va treaca prin cap, ca Domnul Dogaru ar incerca sa interzica libertatea de exprimare a sindicalistilor si s-ar referi cumva la discutiile care se poarte prin sindicat acuma vizavi de demisiile in lant, “minunea “ de indrumar , bugetul de venituri si cheltuieli si modul in care au fost ingropati banii sindicalistilor . NUUUUUUUUUUUUUUUUU. NICI SA NU VA TREACA PRIN BUZUNAR ASA CEVA .

3. si ce mai aflam ? pai aflam ca domnului Dogaru ii place sau i-a placut si inca ii mai place formatia ABBA . Pai de ce ? Pai uite asa , ca ii tot fredoneaza melodia“ I HAVE A DREAM “. Pentru ca domnul Dogaru, are ca obiectiv principal : “impunerea SCMD ca forta sindicala de prim rang in Romania, prin manifestarile din 25 si 27 oct, obiectiv realizat.”
Cum s-a realizat acest deziderat ca sa mor daca inteleg . Domnul Dogaru s-a plimbat singur pe platforma improvizata pe data de 25 Octombrie , marea forta sindicala a fost IGNORATA IN TOTALITATE DE MEDIA , daca nu erau baietii aia de la publisind sa faca focul sa se incalzeasca , nici ca mai auzeam pe undeva de acea actiune , tinuta –e adevarat nu din vina naostra ci din vina autoritatilor care ne-au recunoscut ca forta de prim rang , dandu-ne ca spatiu de depozitare a manifestatiei acel loc -pe ruinele Golgen Blitz . Nici nu sunt sigur ca nu a fost plasata acea platforma , exact pe locul unde vomita Basescu dupa cate o betie . Asta este importanta pe care primaria si media au dat-o “fortei sindicale de prim rang-OBIECTIV REALIZAT “ Presa nu a catadixit nici macar sa dea pe post discursul domnului Dogaru atat de preocupati au fost de aceasta forta .

Sa mergem mai departe ? Cand ma uit cat mai e de spus , parca ma doare mintea .

4. In continuare domnul Dogaru vorbeste despre un subiect considerat tabu in SCMD . Romanii au o vorba “ nu vorbi de funie in casa spanzuratului “. La noi nu se aplica , de aceea domnul Dogaru vorbeste deschis despre o boala a presedintilor, asa cum spuneam cu cateva luni bune in urma , cand Domnul Rinciog imi posta articolele pe pagina principala . Se spune in continuare ceva de paranoia . Sa fiu sincer , prima oara am auzit de boala asta citind “Revolta de pe Bounty “ Si de atunci am tras eu concluzia ca asta e o boala a sefimii . Boala subtire , de boier, fata inalta , nu oricine se poate mandri cu ea , nu oricine are voie sa deschida subiectul , asa ca ma opresc aici .

Si o sa ma opresc si din analiza , continuarea maine , sau poimaine . Textul e bogat , se poate scrie inca o Odisee , sursa e inepuizabila . Tineti aproape , nu stiti ce pierdeti !

Un comentariu:

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.