joi, 11 noiembrie 2010

DIN STENOGRAMELE SCMD

PROLOG



Stati linistiti, nu vor aparea aici , stenogramele discutiilor purtate de Comitetul Director din mai multe motive :

-Nu sunt prea multe de spus , pentru ca discutiile purtate in cadrul Comitetului Director , au fost de cele mai multe ori monologuri .

- Subiectele au fost de fiecare data cam aceleasi, cu exceptiile de rigoare : cine , ce mai spune , cum il “terminam “

- Nu s-au discutat decat in foarte putine cazuri probleme de interes sindical, in rest ,

“ordine “ de la centru .

- Nu e in interesul SCMD sa spunem chiar tot , s-ar putea produce o revolta si nu e de dorit .

Cert este ca s-a format un grup in cadrul CD din domnii Dogaru, Apostol, Pricina, Balan ( domnul politist comunitar care a inchiriat propria locuinta ca sediu Politiei Comunitare sector 1 al carei angajat era ,  intrand in conflict de interes  facand astfel afaceri cu statul .Pentru lamuriri, vizitati adresa: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bucuresti-_Politistul_Balan_si-a_luat_in_gazda_Politia_cu_3-000_de_euro_pe_luna_0_166783762.html
si vedeti pe cine avem vicepresedinte al SCMD . Stau si ma intreb de ce nu si-a inchiriat locuinta ca sediu SCMD ? Ca tot nu erau banii lui Dogaru si putea cere si mai mult de 3000 Euro, ca doar ii plateau prostii .Se pare insa ca nu a avut loc  de alt membru al CD, care si-a pus casa la dispozitia SCMD .

            Din grupul vesel, mai fac parte cei doi membri ai secretariatului, Rinciog si Stefan, fiecare din ei prieten vechi cu cate un mambru al CD. Alegerea s-a facut pe “spranceana “ Dar despre asta , alta data . Ceilalti membri ai CD , erau doar folositi si scosi la inaintare pentru “prespalare” . Cum este folosita acuma doamna Cobuz pentru “lamurirea unor aspecte care tin de procesele noastre” si trimisa la plimbare in tara , cand putea da lamuririle pe blog . Dar .. da mai bine la imagine sa trimita pe cineva ca sa arate “ grija conducerii “ pentru problemele poporului .

                Din grupul de prieteni, format pe criterii de “competente” mai fac parte domnii presedinti ai unor filiale(filiale fata de care am tot respectul ) , cum sunt Botosani si Calarasi , invitati dragi la intalnirile Comitetului Director, ori de cate ori era nevoie de “forta combativa “ in impunerea cate unui punct de vedere . Sa mai spunem ca acesti “ invitati “ erau mereu aceiasi creaind o discriminare fata de celalalte filiale ? Sa mai spunem ca domnul Paul Swider , seful de acum celebrului “ grup Paul “ ( o incercare a domnului Dogaru de a impresiona necunoscatorii cu afirmatii si declaratii “ subversive “ facute fara discernamant )a fost numit de Domnul Dogaru cu de la sine putere Cenzor al SCMD desi dupa cum afirma chiar sus numitul , “ nu are nici o pregatire de specialitate ? Spunem , pentru ca nu gresim.


Sa mai spunem ca intamplator filialele celor doi invitati la sedintele CD au si cele mai mari sume alocate din fondurile SCMD ? O spunem pentru ca e un adevar . Sa mai spunem ca Swider si-a ales ca membri ai Comisiei de Cenzori , doua personae in mod nestatutar , ca au studiat documentele superficial si ca au intocmit un document ilegal, necorespunzator, neprofesionist care nu are nici o legatura cu legile fiscale ? O spunem pentru ca asa este.


              Mai nou, au mai fost invitati la sedintele CD si membrii sectorului 6 care au organizat activitatea din data de 25.10. in frunte cu domnul Tudor , bun organizator si cu experienta in organizare si conducere , care nu e asa , “ da bine “ la imagine. Pe dansul l-a recomandat experienta dar si domnul Rinciog. In sferele inalte ale SCMD nu prea ajungi fara sprijin de la cineva din grup, pentru ca nu e asa , sunt foarte multe “ secrete” care nu pot fi impartasite asa oricui .


O sa mai spunem mai multe in zilele ce vor urma , pe bucati . picatura cu picatura . Pana atunci stimati colegi, verificati cele scrise aici si demonstrati-mi ca nu e asa .

20 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca ma aflu pentru prima data pe acest blog tin sa salut respectuos gazda si sa-mi cer scuze respectuos pentru ca in interventiile viitoare nu o sa fiu totdeauna foarte cuminte.
    Domnilor dupa cum vedeti s-a dat drumul la capatuiala in CD al SCMD si pentru ca au aparut prea repede anumiti cartitori (nu au apucat sa se organizeze cei din CD) au taiattoate caile de comunicare intre membrii sindicatului pe blogurile SCMD. Noi ne plangeam ca nu este comunicare de la nivel central spre filiale dar acest lucru facea parte din plan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dapix,
    Respectul este dupa cum vezi conditia de baza . Critica e cu totul altceva . E dreptul tau sa spui ce gandesti atata timp cat termenii vor fi civilizati iar critica la obiect .

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai, ce sa verificam, ca n-ai scris mai nimic.
    Aaf

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Confirm tot ceea ce a scris Dl. Neacsu in acest material, iar dedesubturile de la varful SCMD tin de resorturi care au un singur nume: TRADAREA! Ca si in cazul FMR, SCMD a fost si el capusat la varf, aspectele sunt mult mai intortocheate. Domnul Neacsu, va astept pe e-mail, va voi spune mai multe (adresele mele de contact, personale ori oficiale, le gasiti pe ziar, la categoria REDACTIE). Cu pretuire, Simona Fica, Exploziv-News

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc tradarea dar urasc pe tradatori!...
    Spune mai repede, vere, cine sunt tradatorii din SCMD? Si pe cine au tradat? Pe Basescu? Pe Gabi Oprea? Pe cine?
    Zi mai repede, nu ne mai fierbe atat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Neasule, esti prost? Ai luat-o razna?
    Simona Fica este o fata desteapta si s-ar putea sa te dea in judecata ca ii folosesti numele.
    Vrei publicitate cu orice pret?
    Ai bani destui sau iti dau stapanii tai portocalii, daca vei fi prins cu mata in sac?
    ORIPILATUL

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu Nicule , astept si eu amanunte . Postarea de mai sus nu imi apartine , se pare ca este autentica , astept mail .

    RăspundețiȘtergere
  10. Oripilatule .
    Se pare ca nu ma cunosti daca crezi ca as fi in stare sa fac ce insinuezi tu . Nu-mi purta de grija , sunt baiat mare .

    RăspundețiȘtergere
  11. Nene Neacsule, au trecut doua zile si nu te-ai laudat cu mail-ul de la Simona Fica. Ori fata aia nu te baga in seama, ori "le potrivesti" ca un "jurnalist" de la Observaretu Militar. Sa nu indraznesti sa stergi postarea asta ca te spun lui Simonica.

    RăspundețiȘtergere
  12. O ASTEPTAM CU INTERES PE SIMONA FICA

    RăspundețiȘtergere
  13. Grabit Dorele ? Stai linistit, vei afla tot la momentul potrivit. Pana una alta , vezi ce faci cu comisia de cenzori .Asteptam cu nerabdare raportul econimico-financiar adaugit si refacut. Si vedeti ca suma de justificat este mult mai mare decat cea din primul raport.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tare imi place: domnul Tudor , bun organizator si cu experienta in organizare si conducere........organizarea meselor festive si conducerea paharului de pe masa catre gura. Domnilor stie tot Bucurestiul cum a plecat acest Tudor din armata din cauza bauturii. Daca asa oameni dau bine pentru imaginea militarilor si pe acestia ii punem in frunte......ne meritam soarta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Era de asteptat sa apara si atacuri la adresa domnului Col Tudor - vorba ceea, orice fapta buna trebuie pedepsita!... Daca omul munceste pentru cauza militarilor, pe timpul si pe banii lui, de ce sa nu se gaseasca un Neacsu sau alti refulati, cu o copilarie zbuciumata, care sa-i ponegreasca?
    Apreciez curajul tau Anonimule de la orele 4:07:00!

    RăspundețiȘtergere
  16. Neacsule, cum e cu Simona Fica si senzatiile tari promise? Asteptam, dar nu ne pune rabdarea la incercare pt ca noi deja credem ca esti un mincinos care se dedubleaza in scorpioni, arici si alte animale si care vorbeste de unul singur pe bloguri!...
    Au avut dreptate cei de la SCMD ca ti-au taiat jucarelele.
    Mare e gradina ta, Doamne!...

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 4.07
    Nu il cunosc personal pe domnul Tudor, nu ii cunosc antecedentele bahice si nici nu ma intereseaza la aceasta ora . Eu am spus ce am constatat cu ocazia pregatirii actiunii din 25.10. altcea nu cunosc si nu pot afirma .
    Anonimul 5.52.
    Curajul colegului de la 4,07 nu este mai mic decat al dumitale . Asa ca .. lasa morala.
    Anonim 5,56.
    Am pomenit eu ceva de Simona Fica ? Am promis eu ceva ? Te rog sa recitesti cine pe cine a contactat si cine a promis ceva . Dupa ce citesti , adreseaza-te persoanei in cauza(daca nu cumva ai facut-o, Dorele.)Apropo, ce raspuns ti-a dat?Voi vedeti-va de verificarea financiara ca arde rau . Eu astept bilantul si dupa aia discutam cu actele pe masa .

    RăspundețiȘtergere
  18. Ei, Neacsule, ce se mai aude cu dezvaluirile incendiare din SCMD?
    Ti-a incredintat Simona Fica secretele?
    Parca ziceai ca tu nu minti....

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim.
    Nu am mintit . Cu ce crezi ca am mintit ?

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.