duminică, 7 noiembrie 2010

URGENTA SAU APOCALIPSA DUPA DOGARU-III

URGENTA –III


Continui firul "dezvaluirilor de senzatie" din Apocalipsa dupa Dogaru . Ramasesem la demonstratia de pe data de 27 , cand iubitul nostru Presedinte mai mult fortat de sindicalisti decat din dorinta proprie , s-a amestecat cu plebea in mitingul din data de 27.
Foto:  Liderii marilor confederatii sindicale , ii multumesc domnului Dogaru pentru participare .

Imi inchipui aroganta cu care s-a prezentat acolo, pentru a da mana cu ceilalti sefi de sindicate , de a caror prezenta s-a dispensat cu atata osardie de un an de zile . Dar , ce nu face omul , cand masele il preseaza si pentru a salva aparentele? Cat de adulat si bine primit a fost Domnul Dogaru la mitingul de pe 27 , se poate vedea si din fotografia alaturata , unde se vede umarul sau intre umerii celorlalti sefi de sindicate care nu mai stiau cum “sa-i intre in gratii” .
Foto: Domnul Dogaru extaziat de importanta care i-a fost acordata .



Mai aflam noi ca luni , 01.11.2020 a avut loc o sedinta a Comitetului Director, pentru “valorificarea imagologica a evenimentelor si a rolului extrem de important avut de SCMD in Bucuresti si in tara” . Superba exprimare , continand .. nimic . Doar o poleiala , fara esenta , fara nimic concret . Deci s-au adunat , ca sa nu se risipeasca .


Si acuma , aflam ceva important . Joi pe 04.11.2010 s-au intalnit din nou, pentru a “pentru a se pronunta in privinta propunerilor prezentate la ultima sedinta, privind cooptarea de specialisti in sprijinul tuturor vicepresedintilor SCMD si crearea unor structuri organizatorice, viabile, care sa “”alarmeze”” rapid si sa coordoneze afluirea in conditii optime spre Bucuresti a filialelor in caz de necesitate.” In traducere libera , s-au adunat ca sa isi ia niste sclavi , care sa le faca treaba pe care trebuiau sa o faca ei pana acuma si nu au facut-o . Cu alte cuvinte , sa isi ia fiecare cate un “ ajutor” pe care sa il inhame la treaba si pe a carui spinare sa puna toate relele care se intampla . Sa aibe pe cine pedepsi cand vor fi iarasi prinsi cu mata in sac , ca doar nu o sa se pedepseasca singuri . Isteata miscare nu ? Si mai vor ei sa “ alarmeze “ structurile . Oamenii astia care nu au comandat in viata lor de ofiteri decat cativa civili , dactilografe si referenti , acuma vor “organizare militara “ vor sa ii simta pe “ subordonati “ tremurand si percutand la un semn al lor . Sarmana mandrie prosteasca, vanitate nepotolita , ambitie desarta numele vostru se ingemaneaza in Comitetul Director “
Dar lovitura de gratie vine acuma : ia cititi dragi colegi ce spune domnul Dogaru :

“Voi cere convocarea tuturor membrilor fondatori pentru joi, 11.11.2010, in fata carora toti membrii Comitetului Director si ai Comisiei de Cenzori vor trebui sa raporteze ce au facut personal pentru Sindicat, de la data de 05.05.2009 si pana in prezent.”

Este extraordinar. Domnul Dogaru incurca marfa cu ambalajul. Una din doua , ori habar nu are ce a semnat ( de fapt nu m-ar mira , asa cum s-a semnat un document cu cazan in loc de cazare la fel de bine s-a semnat si un statut.) ori il doare in spinare de ceea ce a semnat si intr-un profund dispret fata de sindicalisti, fata de statut si de legislatia in vigoare face propuneri nestatutare . Spun asta , pentru ca amenintarea cu cei “X magnifici fondatori “ care vin si fac curatenie in Comitetul Director plin de dizidenti si “diversionisti “ este complet nestatutara si este un abuz, o amenintare gratuita care nu poate –in mod normal – sa sperie pe nimeni . Domnule Dogaru art.9 din Statutul SCMD nu specifica nici un cuvintel despre tragerea la raspundere a cuiva de catre acesti membri care NU AU NICI O ATRIBUTIUNE SI FUNCTIE EXECUTIVA SAU DE ALTA NATURA IN CADRUL SINDICATULUI, SI NICI PUTEREA DE A DECIDE SAU IMPUNE CEVA. Si, sa nu uit, ca nu pricep, de ce de pe data de 05.05  si nu 01.05. Ziua Oamenilor Muncii ?Ce semnificatie deosebita are 05.05.2009 pentru SCMD ?

                 Deci aceasta gaselnita domnule Dogaru este o incercare de intimidare care din pacate a dat roade , reusind sa readuca in matca doi dintre membrii Comitetului Director, mai slabi de inger, care s-au grabit sa semneze alte masuri “ nestatutare , ilegale si contrare legislatiei internationale si Declaratiei Universale a Drepturilor Omului “ , masuri despre care voi vorbi in alt material .
Spre cunostiinta dumnevoastra domnule Presedinte Dogaru, va anunt ca in Statutul pe care l-ati semnat ca primarul dar pe care nu il cunoasteti , scrie negru pe alb, la CAPITOLUL V. ORGANELE DE CONDUCERE ALE SINDICATULUI,CA ACESTEA SUNT :

– Consiliul Național al Reprezentanților;

– Comitetul Director;

– Biroul Operativ

Iar la acelasi capitol, art.15 litera h , privitor la atributiunile Consiliului National al Reprezentantilor scrie “h) analizează și hotărăște asupra activității desfășurate de Comitetul Director și Comisia de Cenzori;”

Deci nici vorba de cei “X fondatori magnifici” sau atributiuni de tragere la raspundere a cuiva in fata lor . Domnule Dogaru daca faceti asta , comiteti un abuz pe care va trebui sa il explicati in fata Consiliului National al Reprezentantilor , pe care ati promis sa il convocati in toamna asta si de care acuma fugiti ca “ dansul “ de tamaie . Romanii au o vorba “ de ce iti e frica , nu scapi” sunteti constient de asta ?


Si acuma domnilor, urmeaza o alta fata a domnului Dogaru . Ne-a aratat cat pret pune dansul pe statut , pentru ca in continuare ne arata cat de mult respecta dansul colegii din Comitetul Director si in special doamnele . Pasajul urmator intra in competitie cu binecunoscutele expresii ale lui Basescu . Deci ia sa vedem ce spune dansul referitor la doamna Winzer, vicepresedinte al sindicatului, care a avut curajul sa refuze semnarea unui document dubios . “ Nu imi amintesc sa fi propus cineva crearea unui departament de “”barfe, smenuri, susanele”” si nici nu cred ca ar fi productiv, ba dimpotriva. Este valabil si pentru activitatea membrilor fondatori si ai Comitetului Director care ar face mai bine, daca au in mod cinstit nelamuriri, sa-si sune colegii, nu sa iasa cu fundul la drum, agitand filialele si persoanele mai putin analitice. Asa ar fi normal, nu numai statutar. “

Si iarasi amenintarea cu cei” X magnifici fondatori “
“ Voi cere membrilor fondatori sa analizeze activitatea celor pe care i-au desemnat prin semnatura sa-i reprezinte in primul Comitet Director, si sa propuna masurile care pot fi luate in conditiile date pentru creserea capacitatii organizatorice, de reactie si a coeziunii SCMD. In ceea ce priveste Comisia de Cenzori, reamintesc tuturor celor care au uitat, ca in urma cu exact un an eu am propus sa fie formata din membri din afara Capitalei, din filiale apropiate, iar aceasta idee a fost reconfirmata la Alba Iulia.”


Domnule Dogaru, abia astept sa convocati acei membri fondatori si sa incercati sa luati vre-o masura impotriva cuiva prin presiune si intimidare , pentru a va pune personal in discutia CNR si a va trage la raspundere pentru abuz si nerespectarea statutului . Si ma gandesc chiar sa merg un pic mai departe . Incercati-ma !  Si v-as ruga sa informati filialele si membrii sindicatului printr-un comunicat oficial cu rezultatul acestei masuri si rezultatele discutiilor , ca sa stiu si eu ce trec in capetele de acuzare .



         Si am uitat  sa trec la informatii utile primite prin Apocalipsa , teama domnului Dogaru de serviciile secrete , CIA si FSB . Asa explica dansul lipsa transparentei evidentei membrilor de sindicat , pe care ii “ mascheaza “pe liste secrete , pentru a le “ acoperi “ activitatile si apartenenta . Dar ce domnule Dogaru, SCMD este cumva o loja masonica , sau vre-o organizatie paramilitara cu intentii subversive sau secrete ? Cititi domnule Dogaru LEGEA 54 , nu va spun ce capitol sau paragraph , ca sa va las placerea sa mai cititi si dumnevaostra ceva legislatie , ca prea o dati in bara ca marele maestru al legilor neconstitutionale , domnul Boc. Nu cumva de fapt incercati sa creati confuzie in ceea ce priveste numarul real al membrilor SCMD  pentru a ingreuna evidenta cotizantilor si cotizatiei ? E o intrebare legitima .Si apropo de cei X fondatori magnifici, am putea sti si noi cati sunt ? Sau este secret ?


In concluzie , doamnelor si domnilor din Comitetul Director , faza improvizatiilor si a conducerii haotice , dictatoriale , arbitrare, ,neprofesioniste , egoiste , ilogice , a trecut . Puneti osul la treaba , puneti-va minteala contributie , suflecati-va manecile , mai dati pe la sediu in cursul saptamanii , nu va lasati doar “slugile “ la munca si contactati filialele , tineti cont de propunerile lor, de ideile lor, de dorintele lor . Dumneavoastra lucrati pentru ei, nu ei pentru dumneavoastra .
PS . Astept cu nerabdare rezultatele comisiei ce va fi infiintate pentru verificarea “controlului “ efectuat de comisia de cenzori a domnului Swider. Paul “ . Urez succes noii comisii , selectionate de domnul Swider Paul .

PS2. Ati uitat sa mentionati daca materialul pus la dispozitie de doamna Winzer este real si conform cu realitatea .Puteti face o precizare in acest sens ?
PS3 .Va amintesc , ca persoana care a participat la Alba -Iulia, ca acolo-din cate tin eu minte - s-a discutat problema comisiei de Cenzori, dar NU S-A VOTAT NIMIC pentru ca NU ATI FOST IN STARE SA DUCETI LA BUN SFARSIT NICI UN PUNCT AL ORDINII DE ZI . A RAMAS IN COADA DE PESTE  TOT CE S-A DISCUTAT . Daca sustineti contariul , prezentati procesul verbal al intalnirii si aratati CUM S-A VOTAT , cati pentru , cati impotriva si cate abtineri . Este foarte interesant de vazut daca Presedintii de filiala vor avea acelasi raspuns .
  ARU .

10 comentarii:

  1. As avea foarte multe de spus (de fapt, niste precizari, pentru ca tu lasi lucrurile "in coada de peste"), dar am postat o singura data, nu ti-a convenit adevarul si m-ai sters. Si atunci, cum ramane cu motto-ul acela de la inceputul paginii?

    RăspundețiȘtergere
  2. UNDE AI POSTAT ? EU NU AM STERS DECAT NISTE JIGNIRI POSTATE DE UN ANONIM .
    ALTCEVA NIMIC . NU TIN MINTE SA FI STERS ALTCEVA , CHIAR SI O CRITICA A CUIVA .
    SPUNE ACUMA CE AI DE SPUS.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata,
    Postarea despre care vorbesc facea referire la faptul ca ma criticai peste tot (nu pe mine, ci ... "juristii SCMD", de parca nu s-ar sti cat de multi juristi vin sa faca munca patriotica la SCMD!!!!) ca am retras cererea pe suspendare HG 735/2010. Ceea ce ma suparase era faptul ca atunci cand discutam in particular ziceai ca ai inteles, apoi ma criticai.

    In fine,
    PROMIT IN MOD SOLEMN SA NU TE MAI DERANJEZ CU ABSOLUT NIMIC, dar nu pentru schimburile noastre de opinii publice, ci pentru faptul ca ma acuzi ca am semnat ... ce n-am semnat. Am vazut ce e postat pe blogul de la Craiova. EU AM SEMNAT DOAR HOTARAREA (pe care as re/semna-o, daca ar fi cazul deoarece mi se pare ca asa am putea clarifica macar 75% din problemele noastre). La un moment dat, pesemne, voi pleca si eu din C. Director. Dar nu acum, adica nu in momentul cand trebuie clarificate anumite aspecte. Si mai e ceva - AM DAT DE PRIN IULIE ANUNT CA SUNTEM IN CAUTAREA UNUI JURIST CARUIA SA-I PREDAU FUNCTIA. Inca mai astept...

    Si, in final, o parere - daca Plano10 iti face reclama pe blogul lui, nu crezi ca ar trebui sa fie o chestie reciproca? ma intrebam si eu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu NICIODATA nu semnez cu ANONIM!
    sau ... si cand postez ca Anonim, in final semnez cu ELENA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena ,
    Inca odata , te rog sa spui ce continea mesajul pe care l-ai postat. Nu am sters nimic , decat injuraturile unui anonim . ALTCEVA NIMIC . Este posibil sa nu se fi postat. Eu nu am sters nici o postare decenta indiferent daca ma critica sau nu .
    Cand am vorbit cu tine , am spus ca la acel moment , nu aveam date sau argumente sa te combat , dar primisem si alte opinii de la alti avocati . Fiecare avocat are parerea lui . De aia am cerut lamuriri privind articlolul care face referire la acest apspect si doar PLANO a reusit sa faca referire mai clara la speta . Si vizavi de plano, nu stiu unde mi-a facut el reclama si iarasi nu vad de ce as face eu reclama cuiva . Si iarasi nu inteleg, esti avocatul lui Plano si ii aperi drepturile ? Care este problema cu reclama , ca tot nu inteleg . Vizavi de .. semnatura dumitale , documentul afisat de Comitetul Director stabileste cenzura in cadrul SCMD si infiintarea unui fel de " politie interna " si "discutarea " elementelor " destabilizatoare " din interior . Ai semnat acea hotarare sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Avand in vedere aparitia la comentarii a doamnei Cobuz sefa Departamentului Juridic al SCMD, in acelasi timp cerandu-mi scuze domnului col. Neacsu pentru "invadarea" blogului personal, vreau sa-i pun o intrebare: cand doresc liderii SCMD-ului sa respecte L. 117/2010, adica sa-si publice pe saitul SCMD, declaratiile de avere si interese, deoarece termenul limita de 03.11.2010 a trecut. cu stima col.(r) Cristea Nicu

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Cristea ,
    Sunteti binevenit oricand aici , fara probleme , nu e nevoie sa va cereti scuze . Atata timp cat respectati regulile de publicare , nu sunt probleme . Nu inteleg insa ce legatura are L117/2010 cu declararea averilor . Poate vrei sa spui 176. Numai ca L1-76 se refera in cap. 1 art 1 / 37. la "presedintii, vicepresedintii, secretarii si trezorierii federatiilor si confederatiilor sindicale" Cum insa , noi suntem doar un amarat de sindicat nu se pune . Dar stai aproape , Domnul Dogaru umbla asta vara sa infiinteze o Federatie Sindicala , cu un alt sindicat de mare "anvergura " cu 150 de membri, care ii acceptase sefia . Poate isi vede visul cu ochii si de atunci sa te tii .

    RăspundețiȘtergere
  9. D-le Neacsu,
    Sunteti mai apropiat de dl Burcu, ce s-a intamplat cu blogul de la Mehedinti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce sa fie , domnul Rinciog se tine de glume . Dupa ce i-a dat in gestiune blogul SCMDZIARUL ON LINE , -LUCRU CE POATE FI PROBAT PRIN MESAJUL DOMNULUI RINCIOG , POSTAT PE BLOG SI PRIN MAILURILE IN CARE IL INVESTEA CU ACEST BLOG , acuma il invinuieste ca a " furat " blogul SCMD .Nu credeam ca poate sa existe atata rautate intr-un om . A mers pana acolo incat a sters de pe Blogul SCMD toate postarile mele dovedind inca odata ca su ce au cu omul , indiferent ce spune el . Materiale care pana acuma au fost bine vazute si primite , au fost sterse de domnul Rinciog, numai pentru ca le scrisesem eu . Ce sa facem , nu poti inalta un om invatat sa se tarasca . Iar Burcu a sters tot ce il tinea legat de SCMD . Acuma il puteti gasi pe adresa " http://mhblogonline.blogspot.com//.
    Anuntati si dumneavoastra pe blog unde il poate gasi lumea acuma .

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.