joi, 25 noiembrie 2010

SE SCHIMBA TIMPURILE ?

Un material primit pe mail, ma face sa uit si de pensie si de Boc si de cutremure si de tot . Nu stiu cat o fi adevarat cat e speculatie, cat fantasmagonie, cat fabulatie, cat propaganda dar daca e edevarat ? Daca toate nimicurile astea pentru care ne scoatem ochii in loc sa ne salveze mai mult ne sapa groapa ? Cui ii va mai pasa la urma urmei cine ce a facut cand  rautatea din noi ne va sapa mormantul ? Cui ii va ma pasa de cazane si cazari cand ne vom caza toti intr-un cazan mare si incapator ? Nu stiu, insa materialul de mai jos e un subiect de meditatie pentru toti. L-am primit prin mail si se spunea ca ar detine informatii NASA. Poate e asa, poate nu, dar merita cateva minute de atentie. Poate la fel ca si in politica este o insailare de aberatii si mici adevaruri. Dar daca ...?
                                                        TIMPUL LA CONTROL
                                                                       
                                                                
"Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.

- Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.

- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.

- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.


Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.


Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cuCentura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.
Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.

Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit inproiectul Montauk.

Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.


In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.

Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea in 2012 pe Terra

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!

Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica,atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).

 
Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.

In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.


Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".

Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !


Inca neclar?

Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !


Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.


Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despreschimbarile ce vor urma:

• - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;

• - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;

• - banii vor disparea ca necesitate;

• - vom intra in Dimensiunea a 5-a;

• - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

 In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):

- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;

- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;

- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;

- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.


In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.
Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri.
"Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.

Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani,oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:


- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;

- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;

- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;

- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.


Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator defrecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune, )ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a."

6 comentarii:

 1. Chiar dacă, prin absurd, rezonana Schumann ar fi crescut după 1980, percepţia de comprimare temporală ar trebui să o aibă doar cei născuţi înainte de acea dată. Sper că guvernul Boc şi Traian Băsescu nu vă citesc blogul pentru că ar putea să le vină ideea se ne diminueze pensia cu o treime pentru perioada de vechime de după 1980. Cee drept şi noi am putea cere , in baza faptului ca timpul a fost comprimat cu o treime, ca la fiecare trei ani vechime după 1980 să ni se adauge încă 1 an la pensie.
  Detalii despre rezonanţa schumann găsiţi pe http://www.stiintaazi.ro/index.php?view=article&id=4535:rezonana-schumann-explicata-simplu-si-de-ce-nu-aduce-sfarsitul-timpului-si-lumii-in-2012&option=com_content&Itemid=58
  http://www.scribd.com/doc/248117/Rezonanta-Schumann

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc Karadeniz,
  In nota obisnuita . Pleasure talking to u .

  RăspundețiȘtergere
 3. Neacsule-ai festelito,la cat esti de negru incerul gurii...

  RăspundețiȘtergere
 4. numai semnati ca oile fratilor ! inscrieti-va de urgenta in SCMD si nu va mai smiorcaiti ca aia mici ca alta cale decit sa atacam in justitie aceste aberante masuri si legi impotriva noastra nu avem . Nu va mai luati dupa X si Y ca nu avem decit 3 alternative de a cistiga razboiul si anume:
  1. sa cistigam pe cale juridica in tara(sperante sunt dar minime)
  2. sa cistigam la CEDO dar dureaza pina la 2 ani(sperante =100%)
  3. sa plece Base si PDL-ul de la guvernare fapt care se poate realiza pe doua cai :a) sa se revolte poporul in perioada urmatoare;
  b) sa nu mai votam sub nici o forma PDL, sa dispara sau sa intre in opozitie in 2012 si sa nu mai auzim de acest nenorocit de partid iar la guvernare sa vina PSD sau/si PNL.
  ALTE POSIBILITATI NU EXISTA FRATILOR SI NU VA MAI VAICARITI ATITA. HAI SA INCEPEM SA LUCRAM PENTRU NOI SA NE AJUTAM SINGURI prin :
  - inscrierea masiva in SCMDRR singurul care face ceva pentru toti militarii fie activi fie pensionari.
  - TOTI MILITARII ACTIVI ORI PENSIONARI sa inceapa din acest moment propaganda impotriva PDL-ului si a lu BASE prin toate mijloacele posibile(manipulare, dezinformare, acuzare, zvonistica, legendare, folosirea minciunii impotriva lor, etc) in media romaneasca locala sau centrala, in mediul nostru de relatii, in familii, in cercuri de rude, prieteni, etc , astfel incit in 2012 sa nu se mai auda de acesti TRADATORI, si PRADUITORI ai cetatenilor acestei tari. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

  RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care posteaza comentarii sunt raspunzatori pentru comentariile pe care le fac.