vineri, 19 iulie 2013

Istoria așa cum nu o știm – cum încep războaiele mondiale


al-treilea-razboi-mondial
Situația mondială la acest moment se aseamănă, spun toți specialiștii, sociologii, economiștii, politologii, cam la fel cum era în jurul celui de-Al doilea Război Mondial. Aceeași situație de creștere demografică necontrolată grefată pe o criză a resurselor, aceeași criză economică, aceleași pretenții ale unor veșnic nemulțumiți și mai ales, aceiași ”manevranți”.
Există multe, foarte multe date și informații ascunse referitoare la modul în care a început Al Doilea Război Mondial, care nu sunt cunoscute de publicul larg și ar trebui să ne pună pe gânduri. Toți știm, așa ni s-a spus, așa spun manualele de istorie și scrie în toate ziarele, că Germanii au atacat Polonia și așa a început războiul, Germania a fost declarată agresor, țap ispășitor, sursa relelor. Așa a consfințit și renumitul Proces de la Nurrenberg, pe care toți îl consideră cel mai fair și cel mai corect proces al lumii civilizate. Oare așa a fost?
Iată ce nu știe lumea de astăzi:
•          Pe data de 30 Ianuarie, 1930, Hitler ajunge Cancelar al Germaniei ;
•          Pe 24 martie1933 exact a două zi după ce Hitler  primește puteri depline, cel mai mare cotidian al Marii Britanii din acea vreme, Daily Express, cu un tiraj de milioane    de exemplare, titra pe prima pagină: „Iudeea declară război Germaniei”. Dedesubt se putea citi: „Evreii din toată lumea uniți în acțiune”. Tot pe prima pagină, pe lângă prezentarea legii prin care Parlamentul i-a atribuit lui Hitler puteri dictatoriale, se anunțau „acțiuni dramatice”, „boicotarea produselor germane” și „demonstrații în masă în multe districte”. Este șocantă această declarație de război a evreilor cu șase(???????) ani înaintea izbucnirii celui de-Al Doilea Război Mondial, mai ales deoarece istoria oficială ne învață că Hitler a început războiul precum și opresiunea evreilor. Este incredibil  faptul că în mai puțin de 24 de ore (nu știm la ce oră a primit Hitler puterea absolută pe 23 martie 1933, dar știm că ziarul Daily Express a apărut pe piață a doua zi, la prima oră a dimineții), liderii evreilor din întreaga lume au aflat decizia parlamentului german, s-au deplasat din țările în care se aflau într-un singur loc în care au stabilit începerea războiului împotriva Germaniei. Apoi au avut timp să-și anunțe decizia conducerii ziarului care, la rândul său, a găsit suficient timp pentru a redacta articolele respective și a pregăti ziarul pentru tipărire. Toate acestea în mai puțin de 24 de ore! Nu e așa că merită să fie numit ”poporul ales”?
•          După sfârșitul Primului Război Mondial, blocada navală britanică împotriva Germaniei a dus la moartea a peste 100.000 de civili germani. Această blocadă a durat până la semnarea tratatului de la Versailles din 1919, căruia i s-a adăugat un document numit Politica pastorală a lui Morgenthau, semnat de președintele Statelor Unite, Woodrow Wilson. Acest document, găsit în 1968 printre hărtiile fostului președinte american Lyndon Baines Johnson, păstrat în prezent la Centrul de Cercetare Sid W. Richardson din Austin, specifica intenția Statelor Unite de a-i extermina pe absolut toți germanii, care sunt „din naștere o rasă războinică” și transformarea Germaniei într-o „pășune”.
Declaratia de razboi a evreilor
•          După declarația de război a evreilor din 23 martie 1933, aceștia au cerut Germaniei demiterea lui Hitler și a naziștilor săi, precum și introducerea evreilor în toate funcțiile de conducere a țării. Pe 27 martie 1933, 40.000 de evrei au protestat împotriva lui Hitler în Madison Square Garden din New York. Proteste similare au avut loc și în alte mari orașe ale lumii. Ca răspuns la această declarație de război, pe 28 martie Hitler a hotărât boicotarea pentru o zi a magazinelor evreiești. Hotărât însă să pună capăt acestui conflict, a început negocierea cu mișcarea Sionistă din Germania pentru mutarea evreilor în Palestina. Cum scopul liderilor evreilor era crearea unui conflict, aceștia nu au acceptat.
•          În ziarul New York Timesdin 7 august 1933, Samuel Untermayer, președintele Federației Internaționale Evreiești pentru Combaterea Opresiunii Hitleriste asupra Evreilor, declara că războiul evreilor este unul „sfânt” și trebuie dus până când Germania va fi distrusă. În ianuarie 1934, rabinul Vladimir Jabotinski, fondatorul organizației sioniste Mscha Rjetsch, publica următoarele: „Lupta împotriva Germaniei este purtată de luni de zile de fiecare comunitate evreiască, la orice conferință sau congres, în toate sindicatele și de orice evreu de pe acest pământ. Interesele noastre evreiești impun distrugerea întregii Germanii”.
Toate aceste declarații și intenții s-au manifestat cu cel puțin  6 ani înainte declanșarea războiului de către Hitler, și nu au încetat nici după ce războiul s-a terminat. Germania a fost împărțită la sfârșitul războiului, nu pentru că așa trebuia ci pentru că așa deciseseră alții încă înainte de a începe războiul și de a fi ”persecutați” ;
Nathan Kaufmann  evreu din dinastia Rothschild susținea că „trebuie sterilizați 48 de milioane de germani, pentru ca pe parcursul a două generații să se înfăptuiască ceea ce altminteri ar costa milioane de vieți umane și efoturi seculare: exterminarea germănimii și a purtătorilor săi”
Apropiindu-ne de începerea războiului, observăm că și alții încep să aplice tactica provocării și intoxicării opiniei publice:
•          Războiul este un lucru hotărât”, declara pe 24 aprilie 1939 William Christian Bullitt Jr., ambasadorul Statelor Unite la Paris, într-o vreme în care cetățenii Germaniei credeau în pace. Cu puțin timp înainte de această declarație a fost creat în presa mondială un adevărat val de intoxicări cu presupuse aspirații ale lui Hitler de a cuceri lumea. Numai în New York Times au existat asemenea articole pe 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 decembrie 1938 și 1 ianuarie 1939. Opinia publică trebuia convinsă că viitorul război împotriva Germaniei va fi unul „sfânt”, dus pentru salvarea mapamondului de ghearele malefice ale „antihristului” Hitler.
•          Noi știm că Germania a atacat Polonia. Ce s-a întâmplat de fapt? Germania a cerut Poloniei orașul liber Danzig, teritoriile cedate Poloniei după Primul Război Mondial și un culoar de trecere prin coridorul artificial care despărțea Germania de Prusia de Est, dar  Anglia condusă de masonerie a convins Polonia să refuze orice propunere a Germaniei, pentru că se dorea începerea războiului.  Tratatul dintre cele Anglia și Polonia  din 25 august 1939, prevedea că „orice propunere de restituire a orașului Danzig către Reich trebuie respinsă de Polonia”.Astfel polonezii au căzut în plasa marilor puteri care i-au garantat protecția în caz că este atacată de Germania și nu numai că nu au negociat pretențiile Germaniei dar chiar au provocat-o. Pe data de , 19 martie 1939, ambasadorul Statelor Unite la Varșovia, Biddle, îl anunța pe ministrul de externe polonez Beck că Statele Unite se bazează pe „disponibilitatea poloneză de a crea un motiv de război din chestiunea Danzig”. Și cu astfel de garanții și insistente Polonia face ce i se cere:
1.         Sergentul-major Heinrich Julius Rotzoll din Königsberg (astăzi Kaliningrad) din  Germania declara : „La mijlocul lunii august, Regimentul 57 de artilerie din Königsberg / Prusia a fost plasat la granița amenințată de polonezi. Noi ne-am instalat la Garnsee, regiunea Neidnburg / Prusia de Est. Bateria mea era poziționată într-un câmp de porumb. În această zonă, munca pe teren devenise de câteva săptămâni un pericol de moarte. Trupe de cavalerie poloneză care prădau și omorau pătrunseseră la aproape șapte kilometri pe teritoriul Prusiei de Est. Asta se întampla deja în iulie 1939. Cât vedeai cu ochii, seara era numai fum și foc. Casele și satele arzânde erau incendiate provocator de trupele poloneze de cavalerie. Oamenii care se adăposteau în aer liber sau vroiau să stingă focul erau măcelăriți.
2.         Într-un articol, doamna L. S. din Lübbecke (numit înainte Bromst) scria: „În vara lui 1939, din aprilie până înainte de izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial, sute, ba nu, mii de familii germane veneau prin mlaștini sau înotând prin lacul Obra în fața ușilor noastre, seara târziu, ca să nu fie văzute, și cerșeau pâine sau lapte pentru bebeluși și lucruri uscate. Întâi nici nu știam ce să spunem, fiindcă nu înțelegeam ce se întâmplă. Spuneau în continuare același lucru: «Ne ascundem de mai multe săptămâni de polonezi, suntem împușcați pur și simplu pe străzi și pe câmpuri, nu mai suntem siguri de viața noastră, polonezii urmăresc toți germanii». «Dar de ce?», întrebam noi. Preoții polonezi vorbesc și instigă la amvoane: «Snopiți-i în bătaie pe germani, oriunde i-ați întâlni. Împușcați-i grămadă, distrugeți întreaga pleavă germană…» Această imigrație a durat toată vara, iar către sfârșit nu mai veneau decât foarte puțini fiindcă granița era strașnic păzită”.
3.         Încă din august 1938, în orașele Bromberg, Stopnika și Pless, soldații polonezi au măcelărit 56.000 de civili germani. S-au înregistrat treceri frecvente ale graniței și masacre pe teritoriul german, însă Hitler nu a reacționat. Un om care vroia neapărat un război, așa cum ne învață istoria că ar fi dorit Hitler, ar fi atacat Polonia de la prima trecere a graniței de către soldații polonezi. Însă Hitler știa că i se întinde o capcană. Drept pentru care a semnat pe ascuns un tratat de neagresiune cu Uniunea Sovietică, așa-numitul Pact Molotov-Ribbentrop. În prealabil încheiase un tratat cu Italia lui Mussolini pe 22 mai. Neștiind de înțelegerea germano-sovietică, polonezii au continuat masacrele în rândul populației germane.
4.         În Bromberg au răstignit pe ușile bisericilor femei, bărbați și copii cu capetele în jos, apoi i-au spintecat. Soldații polonezi și-au fotografiat victimele, trimițând pozele lui Hitler. Fotografii ale celori uciși cu bestialitate precum și ale gropilor comune descoperite de germani, însoțite de vaste materiale documentare, au fost publicate în numărul 3 din 1940 al Cărții Albe Germane. Nici până în ziua de astăzi nu a fost contestat vreun document prezentat acolo. Abia după acest teribil masacru Germania a atacat Polonia pe 1 septembrie 1939.
Ce s-a întâmplat mai departe, se știe. Hitler până la urmă, după ce și-a asigurat spatele, și a fost sigur de el, a răspuns provocărilor. Polonia a fost sfâșiată, împărțită între nemți și ruși,  iar englezii și americanii au stat cu mâinile în sân. Nu vreau să îl scot pe Hitler nevinovat, nu știu dacă ar fi atacat Polonia neprovocat, dar știu că istoria ne-a fost prezentată trunchiat și nu pot să nu mă întreb de ce. Și nu pot să mai cad în aceeași greșeală la nesfârșit, nu vreau să mă mai las manipulat și nu mai pot înghiți tot ce mi se bagă pe gât.
Iată ce declara în Pravda din 29 noiembrie 1939   despre începutul războiului, chiar Stalin, care nu poate fi învinuit că nu cunoștea situația și nici că ar fi avut un interes să mintă:
„1. Nu Germania a atacat Franța și Anglia, ci Franța și Anglia au atacat Germania, asumându-și astfel responsabilitatea pentru acest război.
2. După izbucnirea ostilităților, Germania le-a făcut Franței și Angliei propuneri de pace, iar Uniunea Sovietică a susținut public inițiativele germane, pentru că ea considera, și mai consideră și acum, că un sfârșit rapid ar ușura radical situația tuturor țărilor și popoarelor.
3. Cercurile dominatoare ale Franței și Angliei au respins categoric propunerile de pace ale Germaniei și strădaniile Uniunii Sovietice sosite după imediatul sfârșit al războiului. Acestea sunt faptele.”
Iată alte minciuni pe care nu vreau să le mai înghit și de care puțină lume știe:
1.         Americanii și rușii au obținut 4000 de mărturii că omorârea polonezilor la Katyn a fost opera germanilor și astfel au condamnat 7 militari germani învinuiți pentru acel masacru produs totuși de ruși, așa cum a fost recunoscut mai târziu. Deci daca au fost inventate 4000 de mărturii pentru a condamna 7 ofițeri germani de fapte pe care nu le-au comis, ce alte orori, si ”greșeli” mai ascunde procesul de la Nurrenberg, în afara de maltratarea și schingiuirea celor condamnați pentru a își ”recunoaște ” faptele?
2.         Câți evrei au murit în lagărele de exterminare și pe ce se bazează aceste date? Practic nu au fost făcute publice  documente care să dovedească sau să ateste o cifră. Cifra de 6 milioane care este vehiculată, vine de la mărturia lui Adolf Eichman, fost ofițer SS care a făcut această mărturisire, la fel cum au făcut cei 4000 de martori ai masacrului de la Katlyn sau mulți din cei condamnați, prin tortură și cazne. Barbara Kulaszka în cartea ei, ”Au murit într-adevăr șase milioane?” spune :„Accesul la documente era limitat de către Înțelegerile de la Bonn în 1955 pentru foștii persecutați sau succesorii lor legali, pe baza faptului că erau documente legate de persoane individuale și deci nedeschise pentru public. Cuvintele folosite de Înțelegerile de la Bonn erau că arhivele erau «evaluabile doar de foștii persecutați sau de succesorii lor legali. Cu alte cuvinte,  doar evreii  au  acces la acele date, iar cercetătorii și istoricii germani nu. De ce? Ce este ascuns în acele documente? Cumva faptul că numărul evreilor uciși în Al Doilea Război Mondial este mult mai mic decât șase milioane și că Holocaustul este dacă nu inventat, cel puțin exagerat,  pentru a justifica cererile, pretențiile și actele agresive ale Israelului? Să nu uităm noi românii că și la Timișoara s-a vehiculat o cifră de 60000 de morți pentru a justifica asasinarea lui Ceaușescu și cererea de intervenție a trupelor ruse, cerere anulată din fericire de generalul Gușe adevăratul salvator al românilor, care a plătit cu viața pentru opoziția sa.
3.         În plus încă nu s-a dovedit cu probe că se făcea săpun din oameni în lagărele de exterminare, totul se sprijină pe mărturiile…. evreilor, ca și folosirea gazului Zicklon B la gazarea oamenilor. Există probe că acesta era folosit la dezinfectarea hainelor, în rest.. mărturii obținute sub tortură sau ale celor interesați să exagereze. Dovada? Totul a fost.. ”planificat” așa cum a fost planificat și”măcel ul celor 60000 la Timișoara”
4.         Cifra de 6 milioane de evrei uciși de nemți, apare încă din 1917 în America, din timpul primului Război Mondial, undeva prin New York. În 1917, guvernatorul statului New York, Martin H. Glynn, crea isterie generală prin afirmația că germanii „exterminaseră milioane de evrei”.
5.         Numărul din 31 octombrie 1919 al ziarului The American Hebrew („Evreul american”) prezenta un articol semnat de Glynn, intitulat The Crucifixion of Jews Must Stop! („Crucificarea evreilor trebuie să înceteze!”), în care se spunea că șase milioane de evrei de peste Ocean sunt uciși în România, Polonia și Ucraina, într-un „holocaust amenințător”.Cifra 6 se pare că e cifra preferată pentru minciuni.
6.         Tot 6 milioane de evrei cădeau și în Rusia declarați tot de propaganda iudeo-americană: 1906, un articol susținea că în Rusia au fost exterminați în masă șase milioane de evrei. Ziarul New York Times din 20 iulie 1921 anunța că șase milioane de evrei sunt în pericolul de a fi masacrați în Rusia. Vedem așadar că se vorbea despre Holocaust și cei șase milioane de evrei uciși cu ceva timp înainte de cel de-Al Doilea Război Mondial. Evreii au ținut să se victimizeze și într-un articol din New York Times de pe 31 mai 1936, iar această victimizare a evreilor  nu este una recentă, ci se pare că a existat dintotdeauna.
7.         Totul a început cu opresiunea la care au fost supuși în Egipt nu ? Pentru asta, în sfârșit Egiptul plătește. Așa cum a fost distrus și jefuit Bagdadul  de ” trupele eliberatoare”  care au ”salvat!” zeci de dovezi și relicve istorice, la fel se va întâmpla și cu Egiptul care arde sub focul”democrației” care nu se va instaura niciodată pentru că este o ”democrație” impusă unei lumi de o altă lume, unei religii de către o altă religie. Evreii susțin că au fost înrobiți de egipteni pe vremea lui Moise, apoi de babilonieni, masacrați de asirieni, greci și romani. Nimeni nu a scăpat neînvinuit dacă nu a făcut ce au vrut ei, ”poporul ales” Dar hai să facem un mic calcul matematic, pentru că matematica nu minte:
•          Talmudul, susține că în secolul al II-lea, Imperiul Roman a masacrat 64 de milioane de evrei;
•          Însă  în acea perioadă Pământul avea 190 de milioane de locuitori. Deci jumătate din populația globului erau evrei pentru că o treime a fost masacrată și totuși au mai rămas  destui ca să se prăsească, după cum susține Talmudul. Unde trăiau și cine avea evidența lor, dacă nu exista un stat Evreu ?
•          Dacă în 1906 existau la nivel mondial 10.6 milioane de evrei,  rușii au ucis șase milioane de evrei, în  România, Ucraina și Polonia au fost omorâți  încă șase milioane, iar germanii încă șase, rezultă  că evreii ori apar 10 dacă omori unul, ca Hydra, ori se înmulțesc prin Copy-paste ori au un  rezervor secret pentru că în 1939 după 3 holocausturi succesive,  erau 16.5 milioane;
•          Arhivele de la Auschwitz care au fost luate de ruși, conțin datele exacte cu privire la numărul evreilor care au fost aduși acolo nici până astăzi nu au fost făcute publice, pentru a fi cercetate de istorici sau de către publicul larg.             În septembrie 1989 totuși, rușii au publicat registrele deceselor de la Auschwitz, din care rezultă că acolo au murit 75.000 de persoane, dintre care jumătate din cauze firești (bătrânețe, boli, accidente de muncă). Victime ale execuțiilor au fost mai puțin de 40.000 de evrei, adică de o sută de ori mai puțini decât se vehiculează de propaganda Holocaustului.
Întrebare: Dacă după ”masacre” de milioane de evrei  numărul acestora crește, atunci de ce se plâng, că doar ei se înmulțesc prin masacrare după cum se vede.  Și de ce nu au reușit să se înmulțească la fel de rapid și după război, ținând cont că în prezent se găsesc în toată lumea doar 13,5 milioane de evrei deci mai puțini decât la sfârșitul lui 1939? Nu le priește pacea? Ei se înmulțesc numai prin Holocaust, numai în războaie?Păi în cazul acesta nu e de mirare că sunt în război cu toți vecinii, că provoacă pe oricine și caută războiul ca măgarul umbra.
Există un singur răspuns: minciuna, manipularea. De ce cifra 6 apare mereu? Nu știu dar și steaua lui David are tot 6 colțuri.
Ce se întâmplă acum ? A fost descoperit un alt dușman o altă națiune care amenință ”poporul ales”, motiv pentru un nou Război Mondial la care toate ”democrațiile” din lume vor fi invitate și se vor simți ”onorate” să participe cu jertfe de sânge.
Pe data de 6 mai Israelul a efectuat un atac aerian  în apropiere de Damasc, care a vizat arme iraniene ”destinate” mişcării şiite libaneze Hezbollah. Armata israeliană a vizat trei obiective militare la vest de Damasc.
Pe 5 Iulie Israelul, în cooperare cu Statele Unite, se află la originea raidurilor care au vizat rachete depozitate în portul sirian Latakia, atacurile fiind lansate de pe un submarin militar israelian.”
Au fost mai multe astfel de provocări și vor continua așa cum au continuat și cele ale Polonezilor  și evreilor în al doilea război mondial până ce Germania a răspuns fiind declarată agresor.
La sfârșitul lui acestui nou război,  toate țările participante vor ieși secătuite, slăbite, sărace, împuținate ca număr. Cine va câștiga și va cere daune, pretinzând un nou Holocaust? Eu nu spun, ghiciți.
Și acum un mic test . Citiți textul de mai jos și spuneți cui aparține:
„Rasa noastră este Rasa Stăpânitoare. Suntem Zei divini pe această planetă. Suntem diferiți de celelalte rase inferioare, precum acestea sunt diferite de insecte. De fapt, în comparație cu rasa noastră, celelalte rase sunt excremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pe pământ va fi condus de liderii noștri cu mână de fier. Masele ne vor linge picioarele și ne vor servi ca sclavi.”
Nu e Hitler, nu e Stalin,  este un citat din  Menachem Begin, prim-ministru al Israelului între 1977-1983.
Stimați cititori, ne apropiem de Al Treilea Război Mondial. Aveți grijă la manipulare. Istoria se repetă mai ales pentru cei care nu vor să învețe din ea.
Informaţii preluate de pe blogul:
http://secretelezeilor.wordpress.com/2012/09/08/hitler-mesia-sau-antihrist/
Vi-l recomand, este un blog excelent, articole interesante, documentate, pertinente.

Istoria așa cum nu o știm – cum încep războaiele mondiale

8 comentarii:

  1. Dela varu la ora 23.56. (no, sa nu crezi ca nu am somn dar..)
    varule, ma bucur ca te-ai "documentat" . Am citit cele scrise de tine de mult timp. Cand sasii cu care am copilarit imi spuneau in mare parte cele prezentate de tine imi venea tot timpul sa-i iau la bataie. Acum le-as cere scuze pentru ca iata inca odata informatiile adevarate ne deschid orizontul. Subscriu la tot ce ai prezentat. Documentatia mea a fost destul de bogatasi si crede-mea ca mi-a trebuit mult timp sa''''''"ma intorc' corect spre adevar. asa e varule, cine nu vede unde "bat' evreii atunci vor avea surprize mari. Crezi ca intamplator s-a prabusit elicopterul lor in Bucegi/? E pacat ca a murit si un roman bezmetic animat de ...vise marete. pana cand acolo....in Bucegi nu se va putea patrude inca mai putem spera . dar cine stie,poate ...Israelul vrea sa se mute la noi .nu?Sincer eu nu-i acuz atat de tare pe germani pentru ca traind alaturi de sasi am o lata opinie despre aceasta natie. razboiul creaza conditiile propice pentru "afirmarea" rebuturilor umane. Asa ca toti au facut atrocitati. Dar, uite ca polonezii se dau mari, bat cu pumnul in masa pentru ca......evreii ii sustin . pe noi evreii ne pun la colt iar sefii nostrii iau pozitia caprei. Gat...mai vorbim la telefon cand vrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesanta prezentare si toate se leaga.Vedem ca Polonia a mai fost folosita de America si tot nu s-a invatat minte.

      Ștergere
    2. Totul este adevarat, dar nu este complet. Aici mai trebuie adaugat si adevarul despre noaptea de cristal despre armele secrete germane preluate si despre care inca nu se povesteste nimic si inca multe

      Ștergere
  2. Cred ca sunt adevaruri istorice,ascunse de cei interesati-ma intrb ,de cine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce scrie aici nu pot sa spun ca ar fi "vorbe",de ce ,pentru ca cine urmareste istoria noastra corespunzatoare acelei perioade se convinge ca cele spuse sunt reale. In 1940 nordul Ardealului a fost cedat Ungariei hortiste. In perioada imediat urmatoare zeci de mii de romani(si daca se indoieste cineva pot sa-i dau si cifre mai exacte) au foft ucisi cu bestialitate inclusiv femei si copii iar alte zeci de mi au fost nevoiti sa se refugieze. Cu toate acestea noi suntem acuzati de holocaust de plati reparatorii si altele, iar in perioada acestor atrocitati impotriva evreilor la Bucuresti apareau ziare evreiesti iar teatrul evreiesc functiona fara oprelisti. Enevoie sa mai continui?...

    RăspundețiȘtergere
  4. S-au scris sute de volume despre cel de-al II lea Razboi Mondial, se vor mai scrie tot atatea si tot vor ramane lucruri nespuse sau nestiute, cu voie sau fara voie .

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa adunatura de fascisti, nimic de zis.
    Inscrieti- va in Noua Dreapta si iesiti la marsaluit prin centru.
    Sunt curios daca capetele voastre au deja forma de patrat sau evoluiaza catre forma asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Capetele patrate sunt cele care refuza realitatea, oricare ar fi ea.

      Ștergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.