luni, 22 noiembrie 2010

SECTIA PROPAGANDA IN ACTIUNE


SECTIA PROPAGANDA IN ACTIUNE

                                                                          
Niste ofiteri,SINDICALISTI sefi de filiale ale SCMD , au aflat ca din aproximativ 8 miliarde de lei –cotizatia stransa de SCMD sa zicem de la infiintare pana in prezent, desi suma totala inca nu a fost facuta publica (e “secreta”, ca si numarul de cotizanti), tocmai pentru ca sindicalistii sa nu poata avea o imagine clara a situatiei de evidenta personala si financiara, si au pus niste intrebari legitime Comitetului Director. Ei bine , si-au dat foc la valiza. Atat le-a trebuit. Cum a raspuns Comitetul Director intrebarilor ? Pai ia sa vadem .

1. Biroul Operativ al sectorului 5 a fost nevoit sa isi dea demisia. ( presedinte , 3 vicetresedinti si secretarul general)

2. Ana Winzer, vicepresedinte al CD , membru fondator, a fost silita de limbajul suburban si jignirile la care a fost supusa in cadrul sedintei CD, sa paraseasca sala nemaiputand sta la aceeasi masa (sau in aceeasi sala ) cu niste oameni pentru care respectul, bunul simt si condescendenta sunt surrogate.

3, Domnul Stramb Gheorghe , seful filialei Satu Mare care a solicitat niste raspunsuri cu care sa se prezinte in fata filialei, si-a dat demisia datorita “spatelui “ intors de CD care nici macar nu a binevoit sa-i raspunda .

4.Domnul Pricopi, presedintele filialei Bacau si intreaga filiala au primit acelasi raspuns ca si Domnul Stramb .

5. Domnul Ilie Marian , de la filiala Ramnicu Sarat, pentru ca este cunoscut mai vechi al domnilor Dogaru si Pricina , si nu poate fi neglijat (oficial , dar atacat de domnul Rinciog prin mailuri trimise filialelor) primeste in schimb un mail lacrimogen , care sa ii aduca aminte de vremurile “d’antartz” si sa il aduca la masa tratativelor si asezarea batistei pe tambal . De fapt scrisoarea adresata domnului Ilie nu e chiar asa de personala , cum era de asteptat , tinand cont de faptul ca a fost trimisa in eter , tutulol , catre filiale sa vada si sa citeasca tot bobolu cat a suferit domnul Pricina si Domnul Dogaru la infiintare ce nastere grea au avut si cata spaga au fost nevoiti sa dea ca sa ii puna “ doctorii “ pe “masa de operatii “

  

Intr-o discutie avuta cu domnul Ilie Marian , imi spunea ca dansul prefera sa trimita mailuri, pentru ca nu vrea sa scoata in fata usii mizeriile din casa SCMD . I-am spus ca eu am incercat asta acuma 5 luni de zile si rezultatul A FOST ZERO. Eu am trecut de aceste faze credule ale discutiilor . Dar iata ca desi domnul Ilie Marian , bine intentionat trimite un mail discret conducerii Sindicatului, pentru a proteja imaginea SCMD , iar domnul Pricina , RESPONSABIL CU IMAGINEA SCMD ISI PUNE POALELE IN CAP , RASPUNZANDU-I PUBLIC DOMNULUI ILIE MARIAN INTR-O MANIERA SI EXPRIMARE ESCRECABILA . Faptul ca a adus pe domeniul public o scrisoare particulara nici nu mai conteaza daca citim si exprimarile si aprecierile domnului Pricina. PUR SI SIMPLU TE INGROZESTI CITIND DISPRETUL, LIPSA DE RESPECT, MITOCANIA SI MOJICIA CU CARE DOMNUL PRICINA ISI GRATULEAZA COLEGII DE SINDICAT, ADUSI LA STADIUL DE SIMPLI PLATITORI DE COTIZATIE DE CATRE CONDUCEREA SCMD . Noi, vrem nu vrem trebuie sa intelegem ca avem doar datoria de a ne plati cotizatiile si a inghti deciziile si mojiciile conducerii . De fapt daca intra cineva din curiozitate pe statutul Sindicatului, la capitolul V articolul 10 , scrie ca pentru a fi membru al sindicatului e suficient sa respecti statutul, SA ITI PLATESTI COTIZATIA si sa respecti un ROF care nu exista. Deci atat trebuie sa faca un membru de sindicat. Sa respecte ce spun sefii si sa plateasca cotizatia . ARE CINEVA NECLARITATI ?
In ceea ce priveste filialele situatia este si mai simpla . Conform statutului Filialele au decat 4 sarcini si le voi transcrie exact cum sunt trecute in statut :
“ Art. 28. Filialele Județene:


(1) Sindicatul înființează filiale, organizații, județene;


(2) Filialele județene sunt conduse de un Birou Operativ Județean, format din președinte, vicepreședinte și secretar. Președintele filialei face parte de drept din Consiliul Național al Reprezentanților, putând fi înlocuit prin mandat de secretar general sau vicepreședinte;


(3) Filialele județene nu au statut juridic;


(4) Birourile Operative Județene aprobă înscrierile de noi membri, asigură colectarea cotizației membrilor și reprezintă sindicatul în relațiile cu organele administrației locale.”


Ce datorie au filialele? Sa se infiinteze –spre slava si mandria SCMD- sa aibe o conducere(de preferinta obedienta si servila .nc), sa nu poata poata avea putere juridica si sa stranga cotizatiile , sa le trimita la Bucuresti.
NU SCRIE NICAIERI AICI , CA FILIALELE AU DREPTUL SA DEPUNA CONTESTATII, SA PUNA INTREBARI, SA CEARA SOCOTEALA, SA AFLE CE SE INTAMPLA CU COTIZATIILE MEMBRILOR, SAU SA ASTEPTE CEVA (ALTCEVA IN AFARA DE INDIFERENTA SAU JIGNIRI ) DIN PARTEA COMITETULUI DIRECTOR .
Asa ca domnul Pricina are dreptate si pot spune chiar ca ne putem declara multumiti ca ne-a bagat in seama .


Trecand peste gluma , ceea ce m-a frapat si m-a determinat sa scriu acest articol sunt apelativele si epitetele deosebit de dure cu care domnul Pricina si-a gratulat colegii (chiar asa ,contestatari ) . Este inadmisibil ca un astfel de om sa mai stea in fruntea sindicatului . CINE MAI ACCEPTA CA UN ASTFEL DE ELEMENT SA MAI CONDUCA SINDICATUL, II MERITA DEOPOTRIVA , LA PACHET SI PE BOC SI PE OPREA SI PE BASESCU . SI CA BONUS SI PE DOAMNELE RITZI, UDREA SI ANASTASE. NU ESTE NICI O DIFERENTA INTRE NEPASAREA, AROGANTA , LIPSA DE RESPECT SI BUN SIMT ALE ACESTOR GUVERNANTI CARE ISI BAT JOC DE NOI SI DOMNUL PRICINA .
Pentru cine are dubii vizavi de cele scrise aici , si nu stie despre ce vorbesc , pun la dispozitie scrisoarea domnului Pricopi presedintele filialei Bacau si sunt curios cati dintre dumneavoastra veti fi de acord cu domnul Pricina care il catalogheaza pe domnul Pricopi drept “gaura psihomentala neagra “ pentru acest document pe care il veti vedea aici .

SCRISOAREA SECTIEI PROPAGANDA A DOMNULUI PRICINA O PUTETI VEDEA PE ADRESA DE BLOG A DOMNULUI BURCU. http://mhblogonline.blogspot.com/
                                                                               
Sa ma iertati, eu nu pot, NU VREAU sa fac publicitate gratuita propagandei de prost gust .


C O M U N I C A T Nr.19


al Filialei 1 Bacau a SCMD privind sedinta Biroului Operativ din data de 19.11. 2010
Luand act de faptul ca in ultimul timp sau amplificat discutiile neprincipiale, privind unele “nereguli” in activitatea unor membrii ai Comitetului Director al SCMD, in activitatea de utilizare cu maxima eficienta a fondurilor banesti, discutii extinse si in teritoriu la filiale, Biroul Operativ al filialei 1 Bacau solicita urgentarea activitatilor de audit intern si prezentarea concluziilor tuturor membrilor de sindicat.
Ne exprimam inca odata atasamentul fata de valorile inscrise in Statutul organizatiei noastre valori definite ca :respectul fată de lege, unitatea de actiune, loialitatea si disciplina sindicală, democratia, solidaritatea ostasească, onoarea si demnitatea militară, exprimarea liberă si respectul opiniilor.
Acum mai mult ca oricand este nevoie de credibilitate, si canalizarea tuturor energiilor pentru a realiza scopul principal al organizatiei noastre si anume, asigurarea respectarii drepturilor fundamentale a cadrelor militare in rezerva si retragere.
Pana la rezolvare legala a faptelor mentionate mai sus filiala noastra isi suspenda principalele activitati( sedinte, plata cotizatiei pe anul 2011, primirea de noi membrii, comunicate si interventii media etc).
La prima adunare generala de analiza si alegeri vom prezenta actul oficial al comisiei de audit intern. Membrii filialei noastre ne semnaleaza faptul ca la aprecierile asupra oportunitatii si ponderii cheltuielilor pe domenii, filialele sa aiba pe viitor un cuvant de spus, iar pentru posturile ce le angajeaza sindicatul sa fie aprobarea prin vot direct a Consiliului National al Reprezentantilor care trebuie sa se reuneasca cel putin bianual.
Deasemenea, se impune ca in noul ROF sa se prevada obligatoriu ca in anul 2011 sa demareze procesul eligibil explicit la toate elementele de structura a sindicatului.
APRECIEM ca in actuala etapa este in continuare necesar ca activitatea juridica sa ramana pe primul plan atat la nivel central cat si la nivel local, acestei activitati sa-i consacram majoritatea resurselor noastre.
BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 BACAU A SCMD

RESPECTELE MELE DOMNULE PRICOPI, DUMNEAVOASTRA SI COLEGILOR DE FILIALA !

10 comentarii:

  1. D-le Neacsu,
    iti citesc cu deosebita atentie analizele. Sunt pertinente, bine documentate! As adauga doar "una problema": D-l Pricina, a facut o afirmatie inredibil de grava, care arunca LEGAL in aer SCMD-ul! A facut public faptul ca impreuna cu ... Mircea, au dat "bani din buzunar" la infiintarea sindicatului, ca au trebuit sa dea ... inclusiv spaga, mese, iesiri ... probabil la iarba verde sau ... locatii costisitoare, de fite! Pai... ce inseamna asta? Cine ne traduce? ELENA, ca jurist si vice-presedinte, ce spune? Cum stam cu legalitatea cerut imperios altora??? Sa intelegem ca si JUDECATORUL care a pronuntat LEGALITATEA INFIINTARII ACESTUI SINDICAT se afla in "cazanul" d-lui Pricina? Dansul parca era cu ... filmatul, nu cu cazanul! Dar... mai stii??? La casa/vila omului... multe mai trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  2. neacsule,te-au descoperit astia si acum nu stii cum sa dregi busuiocul. or fi facut si astia ceva "nemarnicii',dar ne-au scos in fata din adormirea miorotica. de ce nu ai infiintat tiu sindicatul si atunci Te PREAMAREU TOTI PE TINE. Mai las-o dracului de treaba. Tu le faci jocul la portocalii. Problemele nu se rezolva pe bloguri CI LA FATA LOCULUI,BARBATESTE SI CU CARTILE PE MASA. UNDE DESCHIZI BLOGUL NEACSU SI MEHEDINTIUL LUI B... NUMAI ACUZE;NUMAI CUVINTE SI IMPROSCATURI CU NOROI,MAI ALES IN ULTIMELE 3 LUNI. TE SUPARA CA AU INCEPUT SA APARA REZULTATE/ DE CE NU TE-AI DUS LA BUCURESTI SI CU CARTILE PE MASA SA REZOLVITREABA. TU CREZI CA E ASA DE USOR SA TE LUPTI CU NENOROCITII ASTIA DE PORTOCALII?ASA CA LAS0MAI MOALE SI ADUNA-TE CU TOTI CHIBITII TAI ;SPALATI=VA CU APA RECE;IMBARCAREA IN GHEZAS SI LA BUCURESTI. TRANTESTE USA DACA ESTI BARBAT,IA-TE DE BARBA CU DOGARU SI...TERMINATI POVESTEA ODATA.ACUM ESTE NEVOIE DE SINDICAT MAI MULT CA ORICAND. IMBUNATATIRI SE POT ADUCEMEREU. NU UITA CA TRAIESTI IN PROVINCIE NU IN SATUL CU HOTI LA...BUCURESTI. MI-AR PLACE SA TE VAD CA TE MAI DOMOLESTI ACUM. RAD CU GURA PANA LA URECHI PORTOCALII SU CONSILIERII LUI BASE. SAU POATE SI TU...OARE BRUTUS..HIM....!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 4.12
    Nice try!
    Draga,anonimule, daca vrei sa ma convingi trimte un mail si negociem, sau poate ma convingi sa ne vedem la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow,
    cezarica... te mutasi de la nea burcu aici! nervos, prea nervos! acolo te-am lamurit! ti-am demonstrat ca nervozitatea-supararea e scoasa in relief nu de continutul POSTARII, ci de CARACTERUL MARE al literelor! intreaba daca nu ma crezi... cunoscatorii! cezarico.... stai cuminte! nu noi facem jocul portocalelor portocalii stricate! voi sunteti jalnici, prea jalnici! luptati pentru o cauza pierduta ... definitiv! nu veti mai pupa nici macar 100 de cotizatii anul viitor! nici macar de-o fasole, daramite de investitii, achizitii si alte cele...

    RăspundețiȘtergere
  6. iar de nu esti tu cezarico, si nici tu dragos, voi intelege ca a intrat... schimbul trei... al avocatilor de serviciu! vai voua, bieti manipulatori, platiti cu ceva... firfirici sau ... functii iluzorii de / marca D&P!

    RăspundețiȘtergere
  7. Neacsule, iar minti cititorii si iar dialoghezi de unul singur, si pe acest blog aproape pustiu.
    Vezi ca SCMD a publicat, de mult, sumele totale intrate in cont, chletuieli, pe categorii, si alte chestii financiare, pe pagina Departamentului economico financiar al SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule cu cata modestie s-a impaunat si laudat domn Pricina mai sa ma apuce plansul cat sacrificiu a facut el saracu sa de-a spagi si cat s-a sacrificat s-a cumpere o amarata de aparatura video de 10.000 de euro.Pai sa vii la sedinte si sa ti se deconteze benzina dus-intors, sa primesti GPS,sa ai cauciucuri de vara si de iarna, sa mai bei si un sprit dar nu de oricar, sa mai faci o sedinta a SCMD la picnic pe nu stiu undepe banii altora si nu ai tai, sa calatoresti prin tara haihui fara sa platesti din banii tai, ehei nu-i de ici de colo.Totul insemna sacrificiu fratilor. Cata ipocrizie si minciuna nu am mai intalnit asemenea caractere infecte. Astia ne cred prosti, vai de mama lor! Au cheltuit bani cu nemiluita fara sa intrebe pe nimeni si tot ei sunt revoltati si dau numai comunicate apocaliptice si paranoice si urla ca disperatii pentru ca sunt innebuniti si bagati in vrie ca nu stiu pe unde sa scoata manusa. Astia nu au ce sa caute in fruntea sindicatului sunt doi frustrati, impostori si excroci, facuti ofiteri la apelul de seara, care au visat sa ajunga generali dar au fost dati afara amandoi, si Dogaru si Pricina, pe usa din dos a Ministerului. Inca nu am murit toti fratilor si le cunoastem activitatea si viata . Le atarna grele tinichele de spate. Daca este sa vorbim de tradare apai ar trebui sa se uite la ei si sa nu arunce cu murdarii in Ana care este mic copil. Tipa vrea sa se lucreze corect, asta a cerut dar nu ai cu cine astia nu au caracter. Acolo functioneaza doar ordinele lui Dogaru si daca indraznesti sa-l contrazici face ca discreieratul, da cu pumnii in masa, urla, tipa, arunca scuipat din gura, e paranoic omul. Il cunosc pe acest individ basicat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este clar, Marine....,mai ai putin si te declara astia din scmd(ma refer la cei care si-au facut cariera politica), astia de pozeza, prin conferinte de presa cu sageata in spate si vor sa arate fraerilor cat de bine este la ,,sindicat" pentru ei bineinteles.
    Spuneam ca o sa te declare persoana nongrata.Ai inceput sa deranjezi la nivel central dar, si local,daca ai citii atent, comentariile ti-ai da sema ca imediat cum apare un articol care deranjeaza....., apare ;si unu doi pupincuristi,,,deontologii scmd" care, imediat iau pozitie, ai grije Marine, ca maine poimaine, devii pericol public.....!!!!!!.
    Citind cometariile pe marginea articolelor scrise de tine, imi vine in minte o replica celebra din seria B.D-URILOR ,,deranjezi draga, deranjezi" replica a inegalabilului JEAN CONSTANTIN. Cat de penibili pot fi, si cand ii vezi cum pozeaza in aparatorii ai drepturilor militarilor, cat cinism.
    Sunt dezgustat si am sa inchei tot printr-o replica devenita celebra ,,hai sa-i prostim pe prosti". Nu prea mai merge domnilor, lumea se mai si informeaza, sa nu uitati. SAU SUNTETI AMNEZICI.Asteptam explicatii, pertinente de la oameni care spun ca au onoare....,sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  10. P.S pentru anonim....,
    Anononim ai fost pe unde ai fost, anonim ai ramas, sau poate pentru ca nu ai fost anonim te-au obigat sa pleci pe usa din dos......,
    ,,deontologii so pe el"

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.