marți, 23 noiembrie 2010

A GLANETASULUI

LISTA LUI DOGARU SI DEZLEGAREA LA SARBATORI




Napoleon ar fi gelos. SCMD a reusit marea performanta sa dea 2 (DOUA ) comunicate intr-o zi , dintre care unul “de importanta extrema “ . Iti vine sa stai jos si sa cujeti . Si totusi , ceva s-a stricat . Daca in ultimul timp Comitetul Director ne obisnuise (cam prost, recunosc ) sa ne spuna cand , cati, cine , cine a vorbit, cine a propus, cati au votat cati au plecat si cati au semnat, “ in sedinte, de data asta ne-am intors la vechile obiceiuri si gugulanul nu mai primeste nimic decat informatia seaca , directive , hotararea si gata . Mai mult nu meritati mujicilor. De data asta , din cele doua comunicate unul e semnat (impropriu spus semnat) aruncat in spatele Biroului Operativ, pe care nu il contrasemneaza nimeni, nu exista presedinte al acestui for, care sa autentifice prin “pentru conformitate “ autenticitatea si autoritatea emitentului .

Celalalt comunicat, ne pune in fata sefului cel mare , firoros si invatat sa isi “impuna “ punctele de vedere in fata tutulol.
Primul comunicat, publicat pe pagina principala , ne anunta cu marinimie ca imparatul s-a milostivit si ne da voie la zbenguiala de 1 Decembrie, si putem sa ne amestecam si noi cu multimea . URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Dupa ce (imediat dupa faimoasa Zi a Recoltei de pe data de 25 Octombrie  cand ne-a cantonat pe ruinele fostului Golden Blitz) ne-a amenintat pe noi si intreaga lume ca pe 1 Decembrie vom marsalui in tinuta cazona prin Bucuresti intr-un alt protest marca Dogaru, uite ca i-a dat Dumnezeu mintea romanului cea din urma si ne-a iertat, dandu-ne voie sa ne alaturam familiilor si prietenilor romani. Dar, sa nu cobim, ca mai e mult pana la 1 Decembrie si daca se supara , mai tranteste 4-5 sedinte si ne schimba directia  ca in Craiovita Noua, la cocoasa . CUPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Iata minunea de comunicat, cititi-o, printati-o color si aratati-o la familie sa se bucure cat apuca .

23.11.2010

COMUNICAT PRIVIND ACTIUNILE SCMD PE DATA DE 1 DECEMBRIE 2010


Rugam Birourile Operative ale filialelor sa ia masuri ca pe data de 1 Decembrie 2010, SCMD sa fie prezent pretutindeni, in Capitala si in Tara, la actiunile aniversare si omagiale organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.


O delegatie a SCMD, condusa de catre Presedintele SCMD va participa la sarbatorile de la Alba Iulia si va depune acolo o coroana, in numele SCMD, in amintirea eroilor razboiului de intregire si a martirilor cauzei nationale.


BIROUL OPERATIV AL SCMD


Publicat de Sindicatul Militarilor
PS Nu pot sa nu sesizez umbra lui Mircea la Alba –Iulia . Or mai fi ceva cazane de achizitionat ? Mare e dragostea de …. Alba Iulia . Oare cine l-o insoti ?




      Al doilea comunicat , mult mai important pentru viata sindicatului, are in el ceva diabolic. In el, Domnul Mircea in persoana ne informeaza ca o sa avem “ o serie de procese “ de sustinut (dar nu spune cu care din avocati “) si trebuie nici mai mult nici mai putin , sa ii semnam in alb niste tidule “o serie de tabele “(dupa cum vedeti iarasi ne impresioneaza prin exactitate) cum ca il delegam noi sindicalistii, bob cu bob sub semnatura olografa pe 5 (CINCI ) exemplare , pe Mircea Dogaru, drept reprezentantul nostru personal in justitie in “ o serie de procese”, fara sa se spuna cand , fara sa se spuna pe ce perioada. Ete asa, niste procese. Parca aminteste pe undeva ceva despre pensii, dar procesele  "e incepute" si din stiinta mea , tabelele se inainteaza cand se apropie funia de gat si judecatorul de sentinta . Si atunci, de ce sa semnam acuma ? Cine ma lamureste ca io nu mi-s priceput. Si de ce se spune “o serie de procese “ fara a se specifica in mod clar despre care procese e vorba ? Din cate cunosc eu PRESEDINTELE SINDICATULUI conform statutului si L54 are  datoria sa ne reprezinte si sa actioneze in instanta –la cererea noastra – orice persoana fizica sau juridica si pentru asta nu are nevoie de tabele . Statutul ,legile tarii si functia ii dau acest drept, aceasta onoare fara sa fie nevoie de tabele trebuie doar ca filialele sa decida.
Si atunci se pun 2 intrebari :

1.De ce ?                                                    


2.De ce acum?
1. Pai pentru ca semnand aceste hartii (5 la numar ) ne legam de pamant ca Ion a Glanetasului, pardon , nu de pamant , ci de fundul domnului Dogaru, iar fundul dansului de jilt. Avand aceste hartii in alb, ne vom lega pe o perioada nedeterminata de vointa domnului Dogaru. Daca doamne fereste , cuiva ii da prin cap sa il rastoarne din scaunul imperial, vom constata ca nu se poate , pentru ca daca pleaca , nu ne va mai reprezenta interesele in procesele pe care tot noi le platim . Exista vre-un contract prin care dansul sa se oblige cu ceva fata de noi ? NUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Exista numai niste hartii prin care noi il delegam sa ne reprezinte , fara sa se specifice nimic altceva decat ca ii dam liber la reprezentare. Asta este situatia pur juridica a actului pe care il vom semna. Nici o obligatie din partea dansului mana libera din partea noastra . Sa ma scuze dar , atata vreme cat procesele sunt in deruare , iar tabelele sunt cerute la exprimarea deciziei judecatoresti de ce le semnam acuma ? Se apropie scadenta ? Cand se va apropia , sunt convins ca ne va da timp judecatorul sa le intocmim .

2. Pentru ca fierbe apa in cazanul SCMD . S-a aprins un foc marisor sub scaunul prezidential si cam arde la nadragi . Cum ? Pai de parca nu era suficient ca au demisionat cei de la Filiala Sector 5, Filiala Severin , Filiala Satu Mare, doamna Winzer- vicepresedinte CD , Filiala Bacau da vot de blam cu avertizment in intregul ei, uite ca mai apare unul, cineva de la Cluj, jurist militar, care nu vorbeste prostii de regula , si cam da de pamant si dansul cu domnul Dogaru.(ca sa folosesc o expresie blanda.), pe pagina interna a SCMD. Si ca sa fie tacamul complet, mai vin cativa membri din apropierea scaunului domnesc si dau si ei din foale la focul aprins de clujean . Pai cum sa nu miroase a ars?



Si uite asa , s-a gandit domnul presedinte sa isi lege supusii de soarta dansului sau mai bine zis soarta dansului de a supusilor , obligandu-i sa ii dea 5 cecuri in alb . Interesant, inteligent, de loc rau . Mujicul, baiat bun va semna gandind ca o face in interesul propriu, nestiind ca o face in interesul domnului Dogaru. Pai sa mai indrazneasca cineva sa il dea jos cand e legat de sindicalisti cu 5 depese , pe termen nelimitat. Cum apare un contestatar, cum hop la “razboiu” si mai facem un proces.
Ei, ce ziceti ? Sa mai spuna cineva ca nu se pricepe domnul Dogaru la lovituri de teatru si nu isi merita functia .

Si mai e un lucru , mult , mult mai serios care il tine pe domnul Dogaru legat de gatul nostru ca o piatra de moara . Cheia se afla in scrisoarea domnului Pricina , trimisa prietenului poet Ilie Marian . Cand domnul Dogaru ii facea pe toti cei care il contestau “dusmani “ ai sindicatului, si afirma ca cine da in el distruge sindicatul, nu o facea ca sa ne inspaimante si nici din simpla propaganda.  Are dreptate, dar nu asa cum ar crede unii, ci sub alta forma , perversa, facuta cu buna stiinta de la inceput. Este un adevar machiavelic, si cine vrea sa afle , ii spun numai fata in fata . Pericolul este asa de mare incat ca om care nu vrea ca acest sindicat, sa se desfiinteze, nu il pot face public. Cei care au citit statutul si L54 stiu la ce ma refer. Asa se explica de ce in statut nu este trecut nici un cuvintel despre alegeri . Pentru ca NU VOR FI NICIODATA ALEGERI ! Degeaba cereti alegeri si vot democratic. Domnul Dogaru ne trateaza asa cum suntem GLANETASI .





Iata si comunicatul cu pricina(fara Valeriu ):
marți, 23 noiembrie 2010


COMUNICAT DE INTERES EXTREM PENTRU TOTI MEMBRII SCMD

In atentia Birourilor Operative ale Filialelor

 
SCMD are o serie de procese cu Guvernul, cu ministerele de resort, cu ministrii sau exministrii, procese intrate in faza finala.


Vom avea nevoie de o serie de tabele, cu semnatura olografa a membrilor SCMD pentru instante. Tabele diferite, cu grupuri diferite de membri sau cu totalitatea membrilor SCMD, functie de proces.


In prima urgenta, in urma discutiilor cu avocatii si cu dna vicepresedinte Elena Cobuz, avem in vedere actiunile Guvernului la suspendarea/anularea prevederilor HG 735/2010. Deocamdata s-a obtinut suspendarea aplicarii acestei hotarari la care Guvernul a facut recurs si anularea ei, la care Guvernul, va face, vom vedea cand, recurs.


Solicitam ca prima urgenta completarea de catre Birourile Operative ale Filialelor si de catre Secretariatul Tehnic (pt Filiala 1 Bucuresti si pt membrii neafiliati) a tabelului anexat, in 5 (cinci) exemplare, cu semnatura olografa a membrilor, pana la data de 30.12.2010. Aceasta este forma ultima forma de tabel stabilita cu avocatii, orice alta forma primita anterior, fiind anulata.


Nu este nevoie sa mai precizam ca parte din actiunile SCMD in justitie vor fi in beneficiul tuturor militarilor, politistilor, lucratorilor din penitenciare pensionati, parte insa nu.


De unele actiuni vor beneficia, din nefericire, doar membrii SCMD.


TABEL


CU MEMBRII SCMD, REPREZENTATI DE PRESEDINTELE SCMD, COL (r) MIRCEA DOGARU, PENTRU SESIZAREA IN ACTIUNI IN JUSTITIE, AVAND CA OBIECT CONTESTAREA RECALCULARII PENSIILOR
Nr. crt Nume si prenume Domiciliu CNP Semnatura
Tabelele, in cinci exemplare originale, vor fi indosariate de secretarii filialelor. La incheierea operatiunii, acestia vor lua legatura cu Secretariatul tehnic al SCMD, in vederea expeditiei.


Membrii neafiliati, vor lua legatura cu Secretariatul Tehnic, pentru semnarea tabelelor. "
PS Am subliniat paragraful cu beneficiarii “bunatatilor” pentru ca mi-a adus aminte fara sa vreau de M101 in care ni se spunea tot asa intr-o doara ca de "bunatatile" recalcularii pensiilor vor beneficia numai cei care semneaza cererile de recalculare.

Ce ziceti? Invatam si noi de la cei mai buni nu ?

3 comentarii:

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.