luni, 30 aprilie 2018

DIICOT a dat în mintea copiilorCând am aflat că Iliescu, Roman și Voican vor fi judecați pentru faptele comise în 89 în baza codului penal actual, mi-am spus că săracii oameni, oamenii legii,  ca să nu mai fie nevoiți să caute prin arhive și dosare de zeci de mii de pagini, au găsit o soluție, fac un dosar nou și adaugă la el articole de lege care să se potrivească cu ceea ce au primit ordin să găsească folosind schema portocală. Nu că cei trei și mulți alții ar fi fete mari, dar pentru ușurarea muncii. Realizați ce înseamnă să iei la lins atâtea zeci de mii de file de declarații, mărturii, acuzații ? Ieși la pensie și nu termini de citit, asta dacă vrei să faci ceva ca lumea.
Dar a apărut un nou caz, care te bagă în boală, arătând că primul nu e o întâmplare și nici o greșeală, ci pur și simplu o tâmpenie deliberată.
Citiți pasajul următor  și spuneți-mi că nu am dreptate: ”La sesizarea Mișcării pentru Regat și Coroană, DIICOT cercetează falsul istoric și juridic comis la 30 decembrie 1947, care a avut ca rezultat răsturnarea ordinii constituționale în Regatul României și desființarea statului de drept. DIICOT – Structura Centrală a dispus, sub nr. 467/D/P/2018, începerea urmăririi penale „in rem”, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art.397 și 438 Cod Penal, a transmis săptămâna trecută Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată, sub semnătura procurorul șef de secție Mihaela Porime. DIICOT precizează că „alte aspecte legate de acest dosar nu pot fi comunicate în acest moment”
Se pare că cineva nu are ce face și s-a gândit să își bată joc de justiție dându-i de lucru, sau este ordin să se spele fața criogenatului  și să se creeze un nou val de empatie față de așa zisa casă regală care combinată cu scoaterea în relief a ”insuccesurilor” regimurilor prost decembriste, să ducă românul la concluzia că să singura poluție viabilă a României este securizatul Duda și consoarta sa.  Nici nu se putea o persoană mai ștearsă, și mai ușor de dirijat că doar pentru asta a fost aruncat în brațele lui Mihai și șantajat să îl accepte ca ginere.
Eu credeam că mișcarea asta va cere să fie cercetate condițiile în care a decedat gângăvitul și dacă există măcar o probă foto sau video cu el în viață să zicem în anul 2016. Eu credeam că mișcarea aceasta va cere deshumarea răposatului, pentru a se afla când a murit cu adevărat și de ce nepotul său nu a fost lăsat să vadă mumia în nici una din cele patru încercări ale sale. Eu credeam că mișcarea asta va cere să se cerceteze de ce nu există nici măcar o înregistrare audio cu Mihai în ultimii aproape doi ani nici un mesaj al său adresat poporului ”mult iubit” din toamna  lui 2015.
Dar nu, această mișcare vrea să îl scoată basma curată pe Mihai și  pentru gestul de lașitate prin care și-a părăsit poporul pentru a-și salva pielea și averea, după ce  și-a trădat țara și armata la 23 August 44, dând țara pe mâna comuniștilor și rușilor.  De fapt, ceea ce urmărește această mișcare acuma, este să facă să se vorbească despre presupusa casă regală care nu mai există din momentul abdicării.  Practic vrea să reactiveze această castă, să o legitimizeze pentru că dacă justiția aservită protocolului de curând denunțat va decide că Mihai a fost forțat să semneze actul de abdicare, fapt nedovedit de nimeni, afirmat doar de decedatul care acuma nu mai are nici posibilitatea să jure strâmb pe Constituție, iar actul abdicării nu este un act de voință  ci un act semnat sub presiune, atunci și casa regală revine pe tapet, abdicarea fiind anulată. Nu e așa că nu le ajunge Palatul Elisabeta, nici transformarea aceleiași case în societate de utilitate publică, finanțată de banii proștilor, nici castelele, nici pământurile, nici privilegiile, nici pază SPP, acuma vor tron și coroană ? Eu întreb doar de ce nu s-a ocupat de acest lucru domnul Mihai? Pentru că ar fi fost nevoit să jure strâmb  în fața instanței și  încă mai există documente (descoperite recent în Arhiva Națională) și poate și înregistrări cu discuția dintre el și Petru Groza cu o săptămână înainte de abdicare, în care Mihai spunea:  „Văd ce e în jurul meu. N-am avut copilărie, tinereţe şi mama va trebui să înţeleagă. Dar nu spune la nimeni. Între noi, mergem înainte…” Aud că jilțul regal stă pe undeva printr-un muzeu de mâna a treia, așa cum a fost și domnia lui Mihai, deci pe ei simbolurile nu îi interesează. Atenție români, vi se pregătește o Casă Regală cu toate privilegiile condusă de aceleași servicii care au protocolat cu toți conducătorii din 44 încoace.De fapt nu se urmărește găsirea unui vinovat, ci doar admiterea.. vinii va fi ceva de maeștrii comediei, căci instanta va dovedi ca e existat fapta, dar nu se va nominaliza efectiv făptuitorul, nu va fi nimeni incriminat, dar asta va fi suficient pentru cei care doresc să restaureze  instituția Casei Regale desființată practic prin abdicare.

Dar dacă ICCJ a admis această sezizare, eu propun Asociației Mișcarea ”Focul Dacic”  să ceară ÎCCJ să cerceteze falsul istoric și juridic privind sinuciderea lui Decebal, să îl incrimineze  pe Bastus pentru infracțiunea prevăzută în art. 395 CP și să restabilească adevărul privind cine a tras în noi, 101-102 săvârșind infracțiunea de genocid art.438 CP.   Și ar mai fi câteva sesizări, cum ar fi cele privind violurile comise de Ștefan Cel Mare, care după fiecare bătălie făcea o biserică și un copil, art. 218 CP în formă continuată, reabilitarea Anei lu Manole și cercetarea zidurilor Mănăstirii Argeș pentru a se dovedi dacă au avut loc fapte conform art 109 CP și de ce nu, să se cerceteze Moartea Căprioarei și să se vadă de ce organele abilitate nu s-au sesizat în urma denunțului făcut de martorul Nicolae Labiș privind cruzimi față de animale protejate prin Legea 205/2004.
Și ca un corolar, ca să nu spun bomboana pe colivă, ar putea fi investigat și Ion Țiriac pentru a se vedea ce legături au fost între el și acel prinț din Levant care îndrăgind vânătoarea a plecat la vânătoare în ciuda avertizărilor consilierului său, dacă acel mistreț cu colți de argint a fost vânat la Balc, dar mai ales, de unde avea mistrețul colți de argint, pe ce căi i-a procurat și dacă nu cumva avem de-a face și cu prevederile art 215 CP adică înșelăciune, pentru că de fapt colții nu erau de argint, iar prințul a fost momit cu promisiuni false.
Cred că toate aceste sesizări se susțin, ca și multe altele, iar domnii de la DIICOT, dacă  tot nu au ce face, se pot pune pe treabă.
https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/procurorii-diicot-cerceteaza-abdicarea-regelui-mihai

DIICOT a dat în mintea copiilor

Un comentariu:

 1. Ca dovadă că este un articol de top, iată cele 2 poeme senryu inspirate de genialul dvs.spirit ...

  educație precară -
  n-am prea știut
  c-avem regină

  viitor luminos -
  Margareta ne ia pe toți
  ca moștenire

  RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care posteaza comentarii sunt raspunzatori pentru comentariile pe care le fac.