marți, 4 octombrie 2011

DECIZIA NR1 DIN 30 .09.2011 A CD -NESTATUTARA!

APEL LA COTIZATIE-INDEMN LA ACTE NESTATUTARE SI ILEGALE
Au inceput Apelurile la Cotizatie !
Dupa ce acum cam o luna sectorul 6 parca, daduse tonul acum si alte filiale SCMD au inceput sa puna in aplicare somatiile de plata a cotizatieiDe data asta Comitetul Director EMITE decizii, adica ordin scris Pe cand si angajarea unei firme de recuperatori?

”DECIZIA nr. 1 din 30.09.2011 Având în vedere:
- Decizia Comitetului Director al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate din data de 09.06.2011 pct.10, ca urmare a solicitărilor filialelor,

În temeiul prevederilor:
- art. nr. 8 alin. (6) si (7) si art. 13 lit. f) din Statutul Sindicatului,
- art.14 alin (4) din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate,
- art. 26 din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate,
emit următoarea

DECIZIE:
Art.1 – Birourile operative ale filialelor SCMD vor soma membrii de sindicat debitori ai obligatiei de plată a cotizatiei ca, în termen de 30 de zile de la comunicarea somatiei, să achite cotizatiile restante, cu mentiunea că în caz de nerespectare a termenului scadent, membrii în cauză vor pierde drepturile si facilitătile acordate de Statutul SCMD si se va proceda la retragerea dreptului de reprezentare al SCMD în instantele judecătoresti pe procesele de anulare a deciziilor de recalculare sau revizuire a pensiilor militare de stat.

Art. 2 – În situatia în care membrii de sindicat nu au respectat mentiunile din somatia primită, presedintele filialei va solicita, în scris, mandatul presedintelui SCMD de a notifica avocatului care asigură asistenta juridică a filialei, retragerea actiunilor SCMD din instantele judecătoresti pe procesele de anulare a deciziilor de recalculare sau revizuire a pensiilor militare de stat, în numele si pentru persoanele, care nu si-au achitat obligatia statutară de plată a cotizatiei.

Art.3 - Membrii de sindicat în cauză pot face interventie împotriva acestei măsuri în conformitate cu prevederile Statutului si Regulamentului de Organizare si Functionare al SCMD

Art. 4 – Anexa face parte integrantă din prezenta decizie.
Art. 5 – Prezenta decizie se transmite tuturor presedintilor prin e-mail.
Art. 6 - Secretariatul Tehnic, în temeiul atribuţiilor Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, duce la îndeplinire prezenta decizie.
PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) dr.
DOGARU MIRCEA

Ceea ce face acuma Domnul Dogaru, este o alta porcarie, sau deja putem spune Dogarie. Oamenii aceia sunt inca membri de sindicat pana la sfarsitul anului.

1.In Statut nu se specifica nimic despre modul in care se rezolva astfel de litigii, se specifica doar ca cei care nu isi platesc cotizatia la termen se considera autoexclusi. Nu se specifica acolo nimic de pierderea drepturilor de reprezentare in instanta.
2. Apoi, Oamenii aceia au platit o parte din banii de reprezentare din banii propRii, cam 1 milion. In afara de banii de cotizatie.
3. Apoi fiind un proces individual si nu al filialei sau SCMD, contractul de reprezentare este intre avocat si sindicalist
4.Domnul  Dogaru nu are NICI UN DREPT SA SE INTERPUNA INTRE SINDICALIST SI AVOCAT, ESTE O PROBLEMA STRICTA INTRE CEI DOI. DACA MISCA UN DEGET IN SENSUL ASTA, VA AVEA 20000 DE PROCESE CU CEI CARORA ZICE CA LE RETRAGE SPRIJINUL.
5. Este un bluf, o amenintare fara temei juridic, o incercare de a forta oamenii sa plateasca cotizatia in avans, un abuz.
6. Singurul lucru pe care il poate face este sa il scoata din evidentele sindicatului, dar asta nu o va face, pentru ca .. nu da bine la imagine nu ? Si atunci ameninta cu nereprezentarea in instanta. Haida de , domnule Dogaru, credeti ca militarii sunt prosti ? Poate comozi, dar nu la minte , si nu toti.
7. Cu astfel de comunicate, domnul Dogaru nu face altceva decat sa arate ca :

1. SUNT PROBLEME IN SINDICAT. Oamenii nu isi mai platesc cotizatiile, deci nu ii mai intereseaza sindicatul. De ce ?

- Pentru ca la unii dintre ei le-a crescut pensia in urma recalcularii. Cam 50%.
- Sindicatul nu a castigat de doi ani de zile nici un proces initiat de avocatii angajati de CD.
- Procesul angajat in Ianuarie impotriva OG-735 este inutil si oamenii si-au dat seama ca nu il vor castiga , pentru ca este impotriva unui act deja abrogat si chiar daca vor castiga , nu are nici un efect. Este nevoie de un alt proces impotriva OUG1 /2011.
- Singurii care vor castiga din toate procesele de pana acum sunt avocatii.
- Singurii care au castigat pana acum in instanta au fost cei care au actionat in grupuri cu avocati alesi de ei, sau individual.
- Conducerea sindicatului in doi ani de existenta nu a fost in stare sa realizeze nimic concret, decat niste iesiri trambitate in stil comunist si sfarsite patetic, in care prezenta a fost anuntata initial la zeci de mii, apoi asigurata cateva sute sau maxim 2-3 mii pentru ca apoi in istorie sa fie cotate cu 15000, ca pe vremea lui Ceausescu.

2. Pe sindicalisti nu ii intereseaza lupta sindicala, nici principiile mult trambitate prin statut,(si nu sunt singurii, nici conducerea nu e interesata de principii) pe ei ii intereseaza pensia. Daca le ramane la fel sau creste, altceva nu ii mai intereseaza si nici cotizatia sau amenintarile cu excluderea sau nereprezentarea in instanta.
3. Rezervistii s-au inscris in sindicat fortati de guvern, de masurile luate privind recalcularea pensiilor, si nu din dragoste pentru lupta sindicala sau datorita muncii depuse de conducerea sindicatului
4. Unii nu se simt reprezentati de actuala conducere, s-au cam lamurit cine este in frunte si prefera sa mearga pe mana proprie decat sa mai fie asociati cu cei care sunt in fruntea sindicatuluiu.
5. Asa cum pe sindicalisti ii intereseaza decat pensia si pe cei din conducere ii intereseaza decat cotizatia. De ce spun asta ?
 Pentru ca :
- sunt sindicalisti care au dat pe la sindicat decat in ziua cand s-au inscris. Iar unii nici atunci, au fost inscrisi de prieteni, vecini, colegi. De acestia nu s-a inflamat nimeni pana acum , ca nu participa la viata sindicala, nu sprijina actiunile si hotararile sindicatului, sau nu au participat la nici o sedinta de sindicat. De ce nu a luat nimeni nici o masura impotriva lor, de ce nu au fost discutati in BOB pentru ca au nu s-au achitat de obligatiile prevazute in statut ? PENTRU CA NU INTERESA PE NIMENI DECAT COTIZATIA LOR. Englezii au o vorba ,” Like father, like son ” adica turcul si pistolul. Conducerea suspina doar la bani, tot la bani (pensie) suspina si sindicalistul. Si atunci de ce atata scandal ?

- acum, cand se apropie anul si cand se trage linia, realizeaza ca oamenii nu mai platesc cotizatia, sindicatul este in situatia de a nu avea cu ce sa plateasca obligatiile catre avocati, intretinerea sediilor, masinile, telefoanele, lap topurile, salariile celor ce lucreaza cu contract in cadrul sindicatului, pentru ca atunci cand lumea s-a inscris la inceputul anului acesta , toate mergeau ca pe roate , banii intrau la tescherea, dar uite ca acum aproape jumatatea nu vor mai plati pe anul care vine si .. ne-am intins mai mult decat plapuma. De aceea acum se face scandal se preseaza asupra celor ce nu au mai platit cotizatia, chiar si cu riscul de a ne face de ras. BANUL VORBESTE , nu grija fata de sindicalist.

- De fiecare data cand s-au incins spiritele in sindicat a fost din cauza banilor. Si la Alba Iulia anul trecut cand au fost dispute pe subiectul platii cotizatiei si s-a stabilit ca sa se poata plati si trimestrial, ca si pe subiectul retribuirii membrilor de sindicat. Si in toamna anului trecut cand raportul comisiei de cenzori a dus la demisia doamnei Ana Winzer care nu a vrut sa semneze un act care sa justifice unele abuzuri sau o evidenta defectuoasa( asa cum spunea domnul Dogaru) culminand cu aparitia filelor din raportul financiar, cu care CD s-a facut de ras. Si in primavara acestui an cand .. CD a promis si inca nu a reusit sa prezinte raportul comisiei de control, desi atat Dogaru cat si Rinciog s-au batut cu caramida in piept ca il vor publica pe blog si vor arata ei tutulol ca au dreptate.

- De la vladica pana la opinca, toti sunt interesati doar de bani. Dar dă atat de bine pe sticla  cand spui ca lupti pentru niste principii, incat e pacat sa nu te vada lumea vorbind despre Cel mai puternic sindicat din tara, varful de lance al luptei impotriva oprimarii. Patetic.

Acum Domnul Dogaru uita de principii, uita de imagine , uita de ”secretele ” sindicatului si afiseaza pe toate blogurile filialelor ”APELUL LA COTIZATIE”.

Mie mi se parea mai simplu, mai decent si mai statutar sa se astepte sfarsitul anului si apoi cei care nu si-au platit cotizatia sa fie instiintati ca au fost radiati din evidenta SCMD datorita incalcarii articolului 8  din statut.Si astfel nu mai afla nimeni ca situatia financiara este critica, ca oamenii nu mai au incredere in sindicat, ca sunt foarte multi cei carora le creste pensia in urma revizuirii, ca pe militari nu ii intereseaza statutul lor ci pensia lor, ca multi nu agreaza conducerea sindicatului care nu le reprezinta interesele lor ci doar orgoliile personale, ca sindicatul in loc sa creasca , slabeste. Toate aceste lucruri le-ati spus domnule Dogaru prin acest APEL LA COTIZATIE. Caci in ceea ce priveste reprezentarea in instanta , cu tot respectul domnule Dogaru , fiind un proces personal, aceasta este o treaba intre sindicalist si AVOCAT. Asta v-o poate spune orice student in anul 1 la drept.

Uite asa poate isi vor da seama si cei ce au muncit la statut si la ROF ca nu este inca stipulat clar cum , in ce conditii, cine stabileste excluderea unui membru( si nici o alta masura, fapt ce te poate indreptati sa crezi ca poti face ce vrei, dar de fapt nu poti face nimic), care sunt procedurile, care sunt termenele de plata a cotizatiei, samd. Deci sub acest aspect, la aceasta ora, NU SE POATE FACE NIMIC cu cei care nu si-au platit cotizatia , pentru ca statutul spune ceva de termen, dar nu spune care este acel termen. Deci PAS!

Ce este cu adevarat aiurea este ca in motivarea deciziei se vine cu doua articole dintr-un regulament care nu este inca in functiune, respectiv ROF.
Si partea si mai curioasa este ca in statut articolul incriminat art 8 pct 6 si 7 nu spun nimic despre ceea ce da ordin domnul Dogaru acum :

” (6)fiecare membru al sindicatului va depune lunar în contul sindicatului o cotizație a cărui
cuantum va fi fixat de către Consiliul Național al Reprezentanților;


(7) fiecare membru care nu achită cotizația anuală către sindicat se consideră autoexclus din sindicat, situația definitivându-se prin hotărârea Consiliului Național al Reprezentanților;

Art. 13. Obligațiile membrilor sindicatului sunt următoarele:
f) să achite cotizația lunară la termenul prevăzut.Care este termenul prevazut ? Nu spune nicaieri, deci sindicalistii nu pot exclusi pana la sfarsitul anului.
Nici vorba in statut de nereprezentare in instanta, ba mai mult, situatia celui incriminat urmeaza a fi discutata in CNR si acolo se decide soarta . Deci ceea ce face acum domnul Dogaru AMENINTAREA CU NEREPREZENTAREA IN INSTANTA SI ORICE ALTA MASURA, ESTE NESTATUTTARA, ESTE UN ABUZ, ESTE O BATAIE DE JOC LA ADRESA SINDICALISTULUI.

Art 8, pct 7 voebeste de cotizatia anuala, deci autoexcluderea se pune in discutie la sfarsitul anului, dupa ce a trecut perioada in care trebuia sa isi depuna cotizatia. Eventual acum se poate discuta la CNR situatia celor care nu si-au platit cotizatia pe anul 2010.

Incalcarea statutului a devenit pentru Domnul Dogaru ceea ce a devenit incalcarea Constitutiei pentru Boc.. o meserie!

Sa speram ca macar presedintii de filiala vor avea inspiratia sa se informeze inainte de a face vre-o notificatie catre avocati, pentru a nu se face de ras si a nu cadea in pacat incercand sa ia castanele domnului Dogaru din foc, mai ales ca filialele neavand personalitate juridica, nu pot interveni in acest asa zis conflict, presedintii de filiala. Ei sunt piese de mobilier in acest caz. Nu au dreptul legaL sa trimita nici o notificare pentru ca nu au calitatea necesara. ATENTIE PIETONI ! DOMNUL DOGARU VA BAGA IN BOCLUC.

PAREREA MEA !
IN CONCLUZIE : ORDINUL DAT DE DOMNUL DOGARU ESTE NESTATUTAR, DECI ILEGAL, SI NU POATE FI EXECUTAT
. Astept sa fiu tras la raspundere pentru cele spuse aici. In fata cui vrea domnul Dogaru !

37 de comentarii:

  1. Orice om are dreptul lasat de la Dumnezeu de a fi prost. Dogaru abuzeaza de acest drept!
    Ceea ce pot face presedintii de filiala este sa se intereseze cine nu mai vrea sa plateasca si sa ii retraga din evidete, eventual sa informeze secretariatul cati oameni si care s-au retras din sindicat prin neplata cotizatiei. Altceva nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca n-ar fi de plans ar fi de ras!
    Dar ca sa mai si glumim as putea spune ca;
    1-Baa e bine ca nu e electrica sau distrigazu'(CU SOMATIILE) ca astia te lasa mintenas pe intuneric,sau la conserva.E scmd-srl....PAGUBA-N CIUPERCI!!
    2-nashpa mi se pare a fi SANTAJUL din continut deciziei lu' peshte.Chestia asta mie imi ridica "sangele la cap" si as cam da cu ei de pamant si la propriu si la figurat.Ce le-as mai zice cateva asa "ca la cazarma"Bine ca nu sunt implicat de nici un fel dar parca mi-e mila de camarazii mei care au pus botu' la asemenea shnapani.Ca ei saracii nu au nici o vina ca au fost excrocati.......dar pe de alta parte domnia si prostia se platesc intotdeauna.Unde e domnia????
    3-presedinti de filiala????hai sa fim seriosi!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stelian P.
    Dupa parerea mea mitingul de vineri o sa clarifice definitiv ce priza mai are Dogaru si citi mai cred in el. In afara de "gloatele de disperati" din SCMD, fuhrer-ul a convocat si "toti cetatenii onesti ai Capitalei".
    Ce credeti, citi cetateni onesti (in viziunea dogariana) are capitala ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Stelian P.
    Rectific. La miting nu sunt chemati numai TOTI cetatenii onesti ai capitalei ci TOTI ROMANII...

    "Col.(r) dr. Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, spune, într-un interviu pentru Jurnalul Naţional, că ma­nifestarea organizată vineri în faţa Academiei Militare la care sunt invitate toate ONG-urile, asociaţiile şi alţi reprezentnţi ai societăţii civile vrea să fie primul pilon pentru organizarea societăţii civile într-o platformă civică care să îi reprezinte pe toţi românii care se simt nedreptăţiţi de măsurile Guvernului Boc."

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Dogaru a luat locul lui Vadim si Becali.Se crede salvatorul natiunii. Acuma face apel la cetateni, dupa miting , cand va vedea ca nu a fost mnimeni langa el, ii va face pe toti boi, vitei, prosti, etc.Se vrea catalizatorul societatii, dar refuza dialogul cu membrii comisiilor de aparare din parlament.Se proclama aparartorul Consitutiei si legilor , dar incalca propriul statut. Spune in manifest ca la manifestatie vor participa cei din Bucuresti si Ilfov, dar cere filialelor din judetele mai apropiate sa trimita liste cu cei ce " vor sa vina" pentru ca stie ca bucurestenii nu se vor inghesui si vrea sa arate lumii cati "bucuresteni" il iubesc si raspund la apelurile sale patetice. Cam asta e stilul.In plus , nu isi respecta nici o promisiune, nici un termen , nici o hotarare. Totul se face dupa ureche, nu asculta sfaturile nimanui, conduce visceral. Toate astea sunt fapte, probate de atatea ori. Daca altii baga capul in nisip si se fac ca nu vad, sau vad dar nu vor sa recunoasca, eu nu pot proceda la fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marine propune pe altul, si schimbati conducerea, la CNR/ Alba Iulia. Cu asta nu mai faceti multi purici.

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim3.55
    Nu pot face eu propuneri, nici nu pot cere schimbarea macar, nu am nici puterea si nici nu doresc practic. Asta vor decide cei din CNR.Eu am dreptul si puterea sa constat si sa arat ceea ce consider ca nu e bine. Si voi face acest lucru indiferent cine va fi la conducere. Daca domnul Dogaru isi va schimba stilul de lucru si va respecta statutul si pe membrii sindicatului, nu voi mai avea ce sa semnalez.

    RăspundețiȘtergere
  8. TOP GUN
    Marinica,
    Nu te necaji,ti-ai scos permisul de port arma,amenajeaza locul,caseta speciala,seif,alea alea,si treceti odata la treaba...LICHIDATI TOT CE-N INTALNITI IN CALE,MAI CU SEAMA PE DOGARU,,Da///??????
    NE-AM INTELES????!!!!!Sa nu v-aud ca va plangeti,aveti solutia ,puneti-o in practica si nu va mai lamentati si plangeti ca niste don'soare de pension in noaptea nuntii!!!!!
    O SEARA MINUNATA TUTUROR SI,SA FITI IUBITI EVIDENT>>>>!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Top gun
    De ce nu iti pui tu planul in aplicare ? Te tine vreo jena ? nu cred ca ai tu probleme de contiinta. Lasal tu pe neacsu ca el stie ce face si face bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Citind toate lamentarile lui Neacsu (= Corleone), parca ii dau dreptate lui TOP GUN: De ce muica, sa suferiti voi un asa infatuat in fruntea SCMD, cand puteti voi sa conduceti sindicatul, mult mai bine si mult mai inteligent? Lichidati-i pe Dogaru si ai sai sustinatori si luati fraiele!...
    PS: Nu-i asa ca v-ati bucura ca la mitingul de vineri, 07.10 a.c. sa nu vina nimeni? Nu-i asa ca v-ati bucura ca toti rezervistii sa plece din SCMD?
    Dar, muica, daca parasesc SCMD-ul, dupa ce-l veti da jos pe Dogaru, pe cine veti mai conduce voi?!...
    Palmas sindicalist

    RăspundețiȘtergere
  11. Palmasule
    Palmas ai fost, palmas ai sa ramai!Toata viata ai spus sa traiti am intreles ! De ce ai spune acuma altceva ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Jurnalul prezinta un comentariu cu Mircea Dogaru. In sfarsit, ceva coerent si decent ! Merita citit! http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/col-r-dr-mircea-dogaru-in-parlament-nu-voteaza-creiere-ci-degete-592567.html

    RăspundețiȘtergere
  13. TOP GUN
    Eu o sa-mi pun planul in aplicare,evident cand o sa-mi fie sef, cineva ca Dogaru,eu o sa am blog si o sa ma lamentez si-o sa ma 'smiorcai,' toata ziulica pe bloguletul meu......!!!!!Pana atunci scriu si eu pe alte bloguri si primesc sfaturi de la 'isteti' gen cel de la ora 9.09 PM....!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR SI,SA FITI IUBITI!!!!!!PAM-PAM!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cashule, dar de cea de-a treia CNR a ce stii ? Am intebat si pe Burcu si nu a spus nimic. Tu ce stii? A cata conferinta e asta?

    RăspundețiȘtergere
  15. Stelian P.
    MINUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Daca nu ma tradeaza ochelarii atunci pe blogul sindicatului au reaparut comentariile.
    Vad bine ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Stelian P.
    Si totusi vad bine.

    "Trimiteţi un comentariu

    SCMD nu poate fi tras la raspundere in legatura cu continutul diverselor postari si comentarii de pe aceasta pagina.
    Fiecare autor care posteaza articole sau comentarii isi asuma raspunderea juridica si morala pentru continutul acestora.
    Autorii sunt rugati sa-si publice numele, adresa de e-mail si telefonul.
    Postarile anonime vor fi sterse de catre administratorul paginii."

    RăspundețiȘtergere
  17. woooooooow asta da veste. S-a imbolnavit Rinciog ? Doamne fereste !

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim 10.23.
    Am trimis un mail domnului Dogaru pentru a lamuri aspectul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Stelian
    Eu nu vad nicaieri. Poate s-a jucat cineva si a mai schimbat setarile, dar si-a revenit

    RăspundețiȘtergere
  20. Bata-va sa va bata!
    Nu mai fiti asa rai!... V
    eniti la miting, veniti langa SCMD - veti fi iertati pentru toate gresalele voastre cele cu voie si fara de voie!...

    OCHIUL SI TIMPANUL
    Schimbul 2

    RăspundețiȘtergere
  21. Stelian P.
    @Neacsu
    Deschide articolele de sub "Stiri, opinii, informari:"
    Au comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Stelian P.
    Redau doua din ele la articolul GINDURI IN PRAG DE MITING:

    "2 comentarii:

    Anonim spunea...

    @ suciu tot de la un Suciu de la Turda
    Fain ai scris varule. Mi-e greata de acel Mircovici si altii ca el care-si fac veacul prin Parlament(vezi am scris cu P(mare). Imi aduc aminte cum ii faceam acestui ..(zice ca e general facut ca si Oprea pentru ca e parlamentar) "imagine' pentru a fi votat de camarazii nostri. Si cand sa arate ca are sange Kaki in instalatie ...hop a constatat ca de fapt e PORTOCALIU. Varule stiu din surse sigure (am un var senator care a fost tot timpul alaturi de noi,ba mai acum 3 zile a depus alaturi de alti senatori, 2 initiative legislative ,pentru abrogarea legii 329 si modificari la OG 1 ,a lui boc) CA MIRCOVICI S-A DAT ALTURI DE PORTOCALII INCA DE LA DISCUTIILE DIN COMISII. VARUL MEU I-A ATRAS ATENTIA CA TREBUIE SA SE UNEASCA TOTI MILITARII PENTRU UN SCOP COMUN. EL A RASPUNS CAM ASA:"SCOPUL COMUN ESTE PANA LA USA PARLAMENTULUI". NENOROCITUL. MI-E GREATA DE EL CA SI DE BADALAN SI ALTII DE PE ACOLO. NU MAI ZIC DE "OFITERII ACOPERITI" (descoperiti si de varul meu) CARE AU PUS CU SARG UMARUL LA RASTURNAREA CARUTEI.Legat de ceilalti ,SA NU-TI FACI ILUZII. NULITATILE ASTEA ,CA SI ALTELE DIN PARLAMENT IAU DECIZII ASUPRA VIETII NOASTRE. AICI E TRAGISMUL.Salutari cu drag de la poalele Trascaului. (sigur ma sti)
    6 octombrie 2011, 12:26
    lyonlyon57 spunea...

    Mai mult ca sigur!!!
    6 octombrie 2011, 12:39

    Trimiteţi un comentariu

    RăspundețiȘtergere
  23. Stelian P.
    Hotarit lucru, azi e ziua revolutiilor. Dogaru a dat drumul la comentarii iar idolul lui politic (celalalt doctor dus cu pluta) e sabotat de cei care ii publica ziarele pe net.
    Ramine sa vedem la ora 10.00 daca Dogaru mai e liber sau politia politica si-a facut datoria. Tribunul probabil ca e in camasa de forta, mama ei de dicta.....cine bate la usa mea ?

    RăspundețiȘtergere
  24. marine, stii ca doamna din poza ta de pe acest blog vine la mitingul SCMD de la Bucuresti?
    Tu ce faceti?...

    RăspundețiȘtergere
  25. StelianP
    Nu este nici o revolutie in SCMD, nu s-a dat drumul la comentarii in SCMD. Pe pagina aceea sunt postate materiale din diferite filiale , sau centrale. Sunt si filiale care nu au pus in aplicare planul"pumnul in gura" decretat de CD iar filiala Beius -spre cinstea ei- este una din ele. Sunt si filiale in care oamenii inca mai au capul pe umeri si stiu ce inseamna libertatea de exprimare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Stelian P.
    @Neacsu
    Pacat, speram macar acum in ceasul 23.59 ca s-au trezit.
    Ti-am citit comentariul de la Burcu. De ce crezi ca nu ies oamenii la manifestatii ? Acum o ora am trecut si eu prin fata salii Olimpia unde am aflat ca e Boc (vis-a-vis). Unii dintre manifestanti spuneau ca nu sunt din Timisoara. Eu ma indoiesc ca au venit de capul lor dar nu asta e problema. Citiva erau lideri sindicali din invatamintul universitar pe care ii cunosc bine si chiar ii inteleg. Plingeau ca au vazut lunetisti pe caminele studentesti si probabil ca se asteptau sa vina si tancurile sa-i zdrobeasca sub senile. Problema lor cea mai mare erau cele 4 autocare care dormeau acolo, strins lipite, de aseara. Un militar care stie ceva despre unghiurile de tragere intelegea, dar ei ce aveau cu ele, asta era marea lor problema ?
    Intr-un cuvint eu nu prea inteleg ce doreau si ce i-a scos in strada.

    RăspundețiȘtergere
  27. Stelian
    Ce sa ii scoata, viata buna ! S-AU SATURAT DE BUNASTARE SI DE TRAIT BINE. Tu de ce crezi ? Eu ma intreb de ce nu a iesit toata Timisoara, sau tot Bucurestiul odata cu cei din Bucuresti, sau toata tara .

    RăspundețiȘtergere
  28. Stelian P.
    @Neacsu
    Eu cred ca oamenii ies in strada atunci cind nu au (sau cred ca nu au) alte solutii. Cind numarul celor care ies este foarte mic si multi dintre ei sunt adusi acolo, atunci probabil ca nu cred in manifestari de genul asta.
    Citesc si eu acum despre mitingul SCMD. Absolut toti au fost adusi. Citi cetateni "onesti" crezi ca au fost acolo ? Citi dintre cei 5 mil. de pensionari crezi ca se alatura sindicatului, citi crezi ca sunt asa de naivi sa lupte pentru pensiile noastre ? Citi mai cred dintre noi in gogoasa cu pensiile NATO ?
    Ne-am facut de ris intr-un mod penibil (nu numai azi) si acum Dogaru se da drept coloana vertebrala a societatii ? Voi sindicalistii nu credeti ca ar fi cazul, macar in ultimul ceas, sa salvati ce se mai poate salva si sa va cereti scuze de la ceilalti camarazi ?
    Daca noi iesimin strada pentru pensii NATO ceilalti pensionari pentru ce sa iasa ? Te-ai gindit la treaba asta ?

    RăspundețiȘtergere
  29. STELIAN P.
    Te dai asa destept, dar, istetule, nu ai priceput nici acum, dupa 2 ani de zile, ca SCMD nu "lupta" pentru cresterea pensiilor ci pentru STATUTUL DE MILITAR REZERVIST, care ni se fura?
    Ca SCMD lupta impotriva mafiei care sufoca Romania?
    Iti place sa fii condus de un presedinte betivan notoriu si de metresa lui, curva Udrea - care imparte primarilor bani "europeni" (de fapt banii contribuabilului roman) ca pe niste favoruri, acelora din ei care incep sa se coloreze in portocaliu?
    Iti place traficul cu grade si onoruri militare al celor din UNPR? iti place gargaragiul si afaceristul Oprea?
    Unde ai vazut, unde ai auzit - si pe cine, din conducerea SCMD - ca vrea pensii marite?
    Chiar esti ofiter?
    Stiam ca acestia au un minim de cultura si de informatie ...

    PREACUVIOSUL SINDICALIST

    RăspundețiȘtergere
  30. Stelian P.
    @PREACUVIOSUL.....
    Pe cine am auzit, istetule, din conducerea SCMD ?
    Citeste un pic mai jos:

    "Vor sa ne taie orice legatura cu functiile activilor ca sa nu beneficiem din 2012 de pensii militare tip NATO. In loc de 3000 de euro sa ne multumim cu 300 de euro!
    04.05.2011"

    - “Pana in 2012 salariile militarilor si politistilor activi se vor alinia la salariile omologilor din tarile membre NATO.”
    28.01.2011"

    "Ce urmeaza in 2012 ?
    „Interesul dvs este sa iesiti in strada pe 7 octombrie, pentru a va apara dreptul la pensii decente, deoarece Puterea se pregateste sa ia inapoi tot ceea ce a aceptat de nevoie sau a acordat propagandistic in plus, prin ”regularizare”, de la 1 ianuarie 2012. In plus, va atragem atentia ca, din ianuarie 2012, se va trece la plafonarea tuturor pensiilor militare sau civile (asa cum salariile au fost ilegal micsorate anul trecut si sfidand insasi legea emisa de Guvern in vederea micsorarii temporare, au ramas si vor ramane micsorate) la 4 puncte de pensie. Va atragem atentia ca la inceputul bataliei noastre punctul de pensie era 738,28 lei, astazi este 732,34 lei si cat va fi in ianuarie 2012, numai Basescu stie!... Deci, prin plafonare, puteti avea si un miliard pensie, mai mult de 2487 lei la valoarea actuala a punctului nu veti lua. Si ca bomboana sa va fie bine pusa pe coliva, din ceea ce va ramane, vi se vor mai lua 15%, pentru ca ati servit Romania proclamata de odraslele vechilor kgb-isti drept stat ”ilegitim si criminal”.
    23.09.2011"

    HONOR ET PATRIA !
    Banuiesti cine semneaza ? E din conducerea sindicatului ?
    Se refera la bani sau la ONOARE si PATRIE ?

    Eu sunt ofiter, dar tu ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Este clar, istetule, ai probleme de intelegere: daca tu prin "apararea dreptului la pensie decenta" intelegi ca SCMD cere statului roman, acum, astazi, cresterea pensiilor, inseamna ca imi pierd timpul cu tine.
    Omagiaza-i, in continuare pe dragii tai portocalii!...
    O SA MA ROG LA BISERICA, PENTRU TINE SI SUFLETUL TAU CHINUIT!...

    PREACUVIOSUL

    RăspundețiȘtergere
  32. Stelian P.
    Alinierea pensiilor la pensiile NATO pina in 2012 ce inseamna ?
    Redau din nou:

    "Vor sa ne taie orice legatura cu functiile activilor ca sa nu beneficiem din 2012 de pensii militare tip NATO. In loc de 3000 de euro sa ne multumim cu 300 de euro!
    04.05.2011"

    CA SA NU BENEFICIEM DIN 2012 ce inseamna pentru tine ?
    Mai sus se vorbeste despre EURO sau nu vad eu bine ? Tu vezi ONOARE ?
    Roaga-te pentru nivelul tau de intelegere, ca de informatii nu mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  33. @preacuviosul
    hai ma lasi cu abureala?? Ce te-ai lovit la cap??

    RăspundețiȘtergere
  34. @precuviosul
    ....lasa ca acu va faceti platforma aia asfaltica/civica si va bagati in politica/kkt pana in gat.Pacat de voi ca ne faceti de ras pe noi.
    citeste biblia ta numita blog scmd-srl si te vei lamuri "politicianule"

    RăspundețiȘtergere
  35. Baieti, am plecat in week-end!
    Cu toate astea, ma voi ruga pentru voi LA BISERICA STRABUNILOR!

    PREACUVIOSUL

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.