joi, 5 iulie 2018

MApN a terminat recalcularea


Pe lângă atâtea bâlbe, răspunsuri în doi peri, declarații privind atacurile de tot felul asupra țării, Ministerul Apărării Naționale este în măsură să raporteze că a terminat procesul recalculării pensiilor . TOATE pensiile, inclusiv cele cu probleme de date lipsă, pierderi de documente justificative și alte probleme de altă natură, au fost soluționate și recalculate, urmând să fie puse în plată în ordinea alfabetică având în vedere și bugetul, pentru că e de așteptat, având de plătit sume restante pe aproape 3 ani, e nevoie de sume suplimentare la buget. Este de așteptat ca ministerul Finanțelor să acorde sumele necesare, pentru că oricum au și așa destule pe cap iar doamna Viorica tocmai a anunțat că va mări pensiile, deci au bani la buget.
Deci la MApN s-a încheiat procesul recalculării. Cei care vor fi nemulțumiți au posibilitatea(fără a avea însă garanția că vor primi un răspuns favorabil sau în termen legal de la comisia de contestații) să conteste decizia care le va veni de luna viitoare. Există și posibilitatea ca cei care își vor găsi totuși documente justificative pentru perioada aleasă după primirea deciziei, și vor considera că le sunt mai favorabile, să ceară revizuirea deciziei.
Una peste alta cred că trebuie SĂ MULȚUMIM PERSONALULUI  CPS a MApN pentru eforturile depuse, pentru weekendurile pe care nu le-au petrecut acasă și – din partea celor care nu au plângeri- și pentru modul în care au lucrat și s-au achitat de sarcini. Merită din partea noastră măcar atâta lucru.  Din câte știu celelalte structuri din SNAOP mai au de lucru, așa că efortul celor de la Apărare merită cu atât mai mult evidențiat.
Deci, de luna viitoare toată armata va primi pensiile recalculate și, eșalonat, în funcție de modul în care finanțele suplimentează bugetul, până la sfârșitul anului se vor primi integral și restanțele pe anii 2016, 2017, 2018. Deci se poate!
Probabil că urmează un comunicat pe această temă.


MApN a terminat recalcularea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.