joi, 15 ianuarie 2015

Anti-Islamism şi/sau anti-Semitism

guantanamo Puterea democraţiei occidentale aplicată direct pe pielea necredincioşilor la Guantanamo. Nu se solidarizează nimeni?
Sunt conştient că se vor găsi destui care să spună că sunt susţinător al arabilor, anti-american, sau anti – european, aşa cum s-a spus că sunt pro-rus, antibăsist, anti -Ponta, anti Johannis, sau mai ştiu eu anti ce după fiecare articol în care spuneam ceva ce nu convenea unei anumite „majorităţi” sau idei preconcepute. Nu mă afecteză. Ceea ce vreau este ca lumea să vadă şi să judece faptele având în vedere toate laturile sau cât mai multe laturi şi unghiuri ale unui fenomen. Privind realitatea numai dintr-un colţ de stradă, rişti să vezi, să cunoşti, deci să judeci în necunoştiinţă de cauză ceea ce ar oferi o realitate trunchiată. Fiecare însă are dreptul ca în urma datelor de care dispune să tragă ce concluzii doreşte, având la bază datele, educaţia, orientarea, principiile, convingerile, dorinţele proprii.
Alo, enfants de la patrie…
Atentatele din Franţa au dat apă la moară celor ce vor cu orice preţ război şi dictatură. Pe de o parte, sunt convins, de aceste evenimente vor profita companiile producătoare şi dealerii de pe piaţa albă sau neagră de armament. Vor mai profita şi unele state ceva mai unite care vor vedea în asta o ocazie excelentă să arate de ce organele lor spionau Europa în stânga şi în dreapta. Pe de altă parte, serviciile franceze se laudă acuma că aveau ei ceva date depre atacatori şi aceştia erau urmăriţi. Cât de urmăriţi au fost ei dacă au umblat cu Kalanşnicovurile la purtător prin Paris? Sau au fost cumva urmăriţi ca să fie protejaţi să nu îi ridice vreun jandarm din Saint Tropez mai zelos? Unii déjà au ridicat la fileu varianta unui joc politic. Oricum ar fi, cert este că parizienii, francezii, aşa cum îi ştiu eu nu vor pune botul la suspendarea unor drepturi cetăţeneşti de dragul unor promisiuni iluzorii ale organelor de securitate. Mai degrabă vor cere decapitarea şefilor structurilor care se laudă că îi aveau pe cei doi în urmărire, dar nu au fost în stare să le ghicească măcar dar să mai şi oprească acţiunile. Dacă cineva va încerca în Franţa, aşa cum încearcă unii în România să se folosească de aceste acţiuni pentru a lua din drepturile cetăţenilor, sunt convins că vor dori să fie căutaţi de “terorişti” decât să dea ochii cu mulţimea. Am văzut ce s-a întâmplat în Franţa când guvernul a încercat să introducă “măsuri anti-criză”. La Paris sindicatele nu fac jocurile patronatelor şi guvernelor, în câteva ore se adună câteva milioane de cetăţeni pe străzi. Asta e la Paris.
Politica e politică
Să nu ne mire dacă se vor cere chiar la ONU acţiuni ferme şi hotărâte pentru combaterea islamismului sau a fundamentaliştilor islamici deşi nimeni nu poate nici garanta şi nici dovedi că la bază ar fi vre-o organizaţie iar dacă ar fi, nimeni nu vrea să vadă adevărul, spus chiar de persoane cu rang înalt în armata americană, cum ar fi generalui în retragere Mcinenery, care spune clar, fără ocolişuri cine stă în spatele sau mai bine spus cine a înfiinţat şi finanţat ultimul Bau-Bau scos de propaganda americano-evreiască pe piaţă după asasinarea lui Bin Laden, renumitul Stat Islamic sau ISIS. Despre Al Qaeda se ştie de mult cine a iniţiat-o şi condus-o, din cauza asta a fost scoasă de pe piaţă, nu mai mergea manipularea.
Despre puterea celor care conduc lumea din ce în ce mai făţiş, un amiral american, Thomas H. Moorer (1912 – 2004)fost şef al Statului Major Întrunit spunea într-un interviu dat încă de pe 24 August 1983:
“Nu am văzut nici un Preşedinte – nu îmi pasă cine-ar fi – să li se opună. Este ameţitor. Ei obţin întotdeauna tot ce vor. Israelienii ştiu ce se întâmplă tot timpul. Ajunsesem să nu mai scriu nimic pe hârtie. Dacă poporul american ar înţelege ce control au oamenii ăştia asupra guvernului nostru, s-ar răscula. Cetăţenii noştri în mod sigur habar nu au ce se întâmplă “
Dar lumea vorbeşte numai despre islamişti, ca şi când ei ar conduce lumea. Două întrebări de bază se pun vizavi de aceste organizaţii “islamiste” şi de noua cruciadă împotriva lor:
1. Dacă Al Qaeda şi ISIS sunt două organizaţii conduse de arabi, de fundamentalişti sau fanatici arabi, cum se face că până acuma nu au lovit Israelul, principalul lor “inamic declarat”, dar au atacat statele europene care doar “sprijină Israelul” ? Este illogic, este ca şi cum ai băga la închisoare maşina care a produs accidentul nu pe şofer sau ai condamna glonţul, dar l-ai neglija pe trăgător.
2. Dacă toată lumea condamnă pe cei care spun ceva împotriva unui evreu sau religiei iudaice şi îi consideră antisemiţi, ceea ce este echivalent cu crima, de ce nu se iau aceleaşi măsuri împotriva celor care se leagă de arabi sau care consideră că arabii sau islamismul sunt duşmanii omenirii? Nu sunt toate religiile egale în faţa legii, nu au toţi dreptul să îşi apere religia la fel, nu se oferă aceeaşi protecţie tuturor religiilor? Cât de orbi suntem să nu vedem acest lucru simplu?
Dacă un creştin sau iudeu, sau mahomedan sau ateu, l- ar fi caricaturizat pe Iisus sau Jehova şi ar fi spus că acesta a fost homosexual, sau ar fi confundat pe Sfânta Fecioară Maria cu prostituata Maria Magdalena, respectivul ar fi fost judecat şi condamnat pentru anti-Semitism, etc etc, dar când caricaturiştii de la Charlie Hebdo au insinuat despre Mahomed sau Allah că ar fi fost homosexual, nu s-a luat nici o măsură, mulţi au râs ca de o glumă bună, pentru că – nu e aşa, islamiştii sunt “duşmanii omenirii” şi trebuie combătuţi prin orice forme. De ce anti-Islamismul nu este considerat anti-Semitism şi tratat ca atare, nu o să înţeleg, sau înţeleg dar nu accept.
Cele 1000 de săbii
Este interesant că acuma, după ce nişte indivizi s-au răzbunat- sau au executat poate un ordin, dar încă nu se ştie al cui, pentru că déjà au apărut mai multe variante dar nici una demonstrată- pentru acele caricaturi, prin forţa armelor toată lumea îi condamnă. Da, sunt de acord, actul lor este nu doar condamnabil ci total inuman, nedrept, injust, ilegal. Dar să nu uităm că recent doamna Merkel spunea că o peniţă face cât 1000 de săbii. Păi atunci 1000 de săbii nu fac cât două Kalaşnikovuri sau ne place să facem numai comparaţii filosofice? Dacă tot vorbim de balanţă, să nu uităm că dacă punem în taler ce susţine Coranul cu ce susţine Talmudul, de exemplu despre lupta împotriva duşmanilor, poate ar trebui să ne revizuim atitudinea. Iată ce susţin cărţile sfinte ale celor două religii:
În Coran, Al-Baqara
” Luptaţi întru calea lui Dumnezeu cu cei care luptă împotriva voastră.
Nu fiţi călcători de lege, căci Dumnezeu nu-i iubeşte pe călcătorii de lege.
(190) Omorâţi-i oriunde-i întâlniţi, izgoniţi-i din locul de unde vă vor fi izgonit.
Ispita este mai aprigă decât uciderea.
Nu vă râzboiţi cu ei în preajma Moscheei celei Sfinte, dacă ei nu pornesc lupta cu voi acolo.
Dacă se lupta cu voi, omorâţi-i, căci aceasta este răsplata celor tăgăduitori.
(191) Dacă ei se opresc, să ştiţi atunci că Dumnezeu este Iertător, Milostiv.
(192) LUPTAŢI-VĂ CU EI PANĂ CÂND NU VA MAI FI NICI O ISPITĂ, CI VA FI DOAR LEGEA LUI DUMNEZEU. DACĂ SE OPRESC, NU-I VRĂJMAŞIŢI DECÂT PE CEI NEDREPŢI.”
Tamudul:
“Talmud, Iebhammoth 61a :Doar evreii au dreptul să fie numiţi oameni , nu şi neevreii.
Talmud, Iore Dea 377, 1 : Servitorii ne-evrei morţi trebuiesc înlocuiţi precum vacile sau asinii pierduţi. Nici un fel de simpatie pentru evreii care-i angajează.
Talmud, Jalkut Rubeni Gadol 12b: Sufletele neevreilor provin din spirite spurcate , pe care le numim porci.
Talmud, Tosaphot, Jebamoth 94b: Daca mâncaţi în prezenta unui ne-evreu este ca şi cum aţi mânca un câine.
Talmud, Yebamoth 98a: Toţi copiii goymilor sunt animale.
Talmud, Orach Chaiim 57, 6a : Nu trebuie să aveţi mai multă milă pentru un ne-evreu decât pentru un porc bolnav de stomac.
Talmud, Kerithuth 6b p. 78 :Doar evreii sunt fiinţe umane , ne-evreii sunt animale .
Talmud, Kethuboth 110b :Pentru a interpreta un psalm un rabin a spus: Psalmistul îi compara pe ne-evrei cu fiarele spurcate.
Talmud, Abhodah Zarah 4b: Puteţi omorî un necredincios cu propriile mâini.
Talmud, Abhodah Zarah 26b T. : Chiar şi cel mai bun goym trebuie omorât .
Talmud, Bammidber Raba c 21 & Jalkut 772: Evreii care varsă sangele necredincioşilor aduc ofrandă lui Dumnezeu.”
Mai mult, acum câţiva ani a apărut o interpretare a Talmudului, numită Tora Regelui, dată de rabinul Yitzhak Shapira, în care se oferă argumente şi îndemuri la uciderea ne-evreilor consideraţi duşmani ai evreilor. NU AM VĂZUT PE NIMENI SĂ IA ATITUDINE ÎMPOTRIVA ACESTUI PERSONAJ SAU A SCRIERILOR SALE CARE FAC ŞI ELE CEL PUŢIN TOT CÂT 1000 DE SĂBII. Eu aş spune cât o bombă atomică cu ceas.
Graba strică treaba
Toată lumea îşi dă cu presupusul şi iar oficialităţile se grăbesc să dea ca sigur un complot arab dar nimeni nu pomeneşte şi de alte variante. De ce este exclusă din start varianta unui complot al altui stat care ar poza drept victimă sau ar cere apoi măsuri aspre împotriva arabilor? Să nu uităm că moda acestui gen de atentate are tradiţii. Pentru cei mai tineri ar fi interesant de citit cazul atentatului de la hotelul King David din Jerusalim din 1946, unde a atentatorii au fost evrei, deghizaţi în arabi. Acuma nu mai e nevoie de deghizaţi, banii pot cumpăra câţiva arabi săraci care să se sacrifice pentru bunăstarea familiei. Nu spun că este şi cazul acuma, dar nici să dăm ca sigur un atentat al nu ştiu cărei organizaţii arabe sau al arabilor ca seminţie, pe baza unui bulentin despre care tot mai mulţi spun că a fost plantat, nu este indicat.
Solidaritate SUA la mişto şi egalitate, dar nu pentru căţei
S-a organizat un marş al solidarităţii la Paris la care au participa şefi de stat şi de guverne pentru a cinsti memoria celor 20 de victime ale acţiunilor din Franţa. Culmea culmilor însă la acest marş a lipsit conducerea celui mai radical stat, care de 20 de ani ne impinge în toate acţiunile şi războaiele posibile împotriva “ terorismului”. Nu este ciudat? Domnul Obama nu a cadadicsit să vină, a trimis un ambassador. Bine că nu l-a trimis pe cel din România. Nici doamna Clinton, nici doamna Nulland, nu şi-au găsit timp să onoreze această acţiune prin prezenţa lor. Dacă nu se lasă cu sânge, domniile sale nu se bagă. În Kiev a fost altceva, acolo era necesară prezenţa doamnei Nulland, dar la Paris nu, la Paris era o demonstraţie paşnică, nu era nevoie de agenţi secreţi sau lunetişti. Alături de şefii de stat Europeni la marş au participat foarte mulţi parizieni, fără a adăuga numărul celor din alte oraşe ale Franţei, atât de mulţi încât nici nu au putut fi număraţi. Împresionant!
Da, este un gest frumos, dar nu am văzut nici un şef de stat la Hiroşima. La Hiroşima au fost nu 17 de victime ci 78150 morţi, 13983 dispăruţi si 37425 răniţi.Toţi aceştia nu cântăresc cât 20 de francezi? În Aprilie 2013, trupele americane au omorât –şi nu era prima şi nici ultima oară- 10 copii afgani, pe care i-au confundat cu teroriştii.
În Ianuarie 2014 Preşedinţia Afganistanului acuza trupele americane că au ucis opt civili – o femeie şi şapte copii – într-un raid aerian efectuat în provincia Parwan, la nord de Kabul.
În Februarie 2013 Comitetul pentru Drepturile Copilului (CDC) „anunţa sute de copii ucişi în timpul atacurilor şi bombardamentelor forţelor armate americane”.
Ei bine, nu am văzut nici un preşedinte de stat sau premier să organizeze un marş de solidaritate la Kabul, pentru a deplânge moartea acestor copii. Câţi copii arabi sau civili japonezi trebuie să moară ca să egaleze moartea aleşilor şi să sensibilizeze inimile lumii occidentale  atât de dornice de pace? Se pare că nu numai conştiinţele, ci şi inimile ne sunt comandate, controlate şi manipulate de popoarele alese.
mars de solidaritate
Obiceiuri păgâne în ţări creştine
Anul ăsta s-au împlinit 100 de ani de la izbucnirea primului Război Mondial şi şefii de state şi de guverne s-au dus fuga-fuga în Belgia să sărbătorească evenimentul. Nu mai aveau răbdare să se încheie războiul şi să se bucure de terminarea lui, sau le era teamă că nu mai prind evenimentul? Ce s-a răsturnat în mintea umană dacă am ajuns să dăm chefuri oficiele cu ocazia începutului unor nenorociri? La fel se întâmplă cu sărbătorirea Uciderii lui Cristos. Doamne ce chefuri fac creştinii  în întreaga lume cu ocazia asta, sau de sf. Măria din 15 August, la moartea Fecioarei Maria. Mi se pare mai degrabă o sărbătoare decât o comemorare. Să mă ierte Dumnezeu dar numai păgânii sărbătoreau moartea ca pe o mare bucurie. Ce facem, le-am preluat obiceiurile? Atunci de ce i-a combătut şi prigonit Biserica, de ce cultura şi religia Dacilor precreştini nu nu  sunt reînviate?
Ocaua lui Cuza
Am spus mai de multe ori că orbiţi de propagandă, indiferent din ce parte ar veni, tindem să judecăm fapte identice cu unităţi de măsură diferite. Când asta se întâmplă cu conducătorii unor partide politice, ţări sau alianţe, nu e de mirare, e de aşteptat să facă asta pentru a se menţine la putere şi a conduce. Dar când asta se întâmplă cu cetăţeanul de rând, la baza societăţii acea bază pe care se sprijină de fapt morala şi judecata unui popor, lucrurile devin serioase, tragice, pentru că educaţia viitorului pleacă de acolo, din cea mai de jos structură a unui neam. Când această structură este pervertită, îmbâcsită de propagandă, ură, îndemn la acţiuni războinice, dorinţă de răzbunare, orbită, direcţionată, canalizată spre ură de rasă, nu mai e de făcut nimic cu acea naţiune, aceasta va merge spre autodistrugere. Să ne păstrăm mintea limpede şi să nu ne lăsăm conduşi de alţii, ci de măsura bunului simţ ancestral, să ne păstrăm scara valorilor şi să nu uităm de Ocaua lui Cuza.
https://eufrosin.wordpress.com/2009/11/18/incredibil-rabin-israelian-publica-ghidul-uciderii-ne-evreilor/
http://secretele–sistemului.blogspot.ro/2012/03/10-ciudatenii-revoltatoare-promovate-de.html?showComment=1353321061400#c7153504971754960419
https://eufrosin.wordpress.com/2010/05/11/scena-e-pregatita-pentru-un-atac-radiologic-cu-bomba-murdara-condus-sub-steag-fals-atentie-la-israel/
http://en.wikipedia.org/wiki/King_David_Hotel_bombing
http://www.dcnews.ro/sute-de-copii-afgani-morti-in-bombardamentele-americane_280839.html
Editeaza acest Articol

16 Raspunsuri la Anti-Islamism şi/sau anti-Semitism

  1. AROMÂNESEI RADU
    Articoulul Dumneavoastră, prin informaţiile furnizate, este un îndemn la cugetare. Este, ca să spun aşa, pentru cine are ochi pentru citit şi cap pentru judecat. Ceilalţi vor rămâne cu fixaţiile lor.
  2. ifrim
    Eram nedumerit daca sunteti fasnet,istet sau destept azi am concluzionat.Nu sunt lingusitor deci ma abtin,dar e de Foarte Bine pt. d-stra!
  3. Cecilia
    Unele gânduri parca mi le-ați citit…”cuvânt cu cuvânt”!
    Dar ce paradox si ambiguu când „Charlie”e in Franța sinonim cu fraierul(american) bun de taxat la bacșiș…”Je suis Charlie”!!!???
    Pe de alta parte(este părerea mea absolut personală!)aceasta redacție ,stiind cât de „sensibili”sant musulmanii la caricaturi vis-a-vis de Profetul lor, nu stiu daca a respectat drepturile omului luindu-i in permanenta „in vizor”…i-a provocat…nu ca ar fi meritat așa o soarta…dar stiau ca asta e reactia lor(a fundamentalistilor musulmani,ma refer)!
    Dar mie mi-a plăcut comentariul lui Viktor Orban…”…vrem o Ungarie numai a ungurilor…nu dorim minoritati care sa nu ne împărtășeasca idealurile noastre…nu dorim Multikulti…”si etc…sant numai niste spicuiri căci probabil a-ți citit „cuvantarea”Domniei Sale.
  4. Cecilia,
    In a scoala militara, comandantul de batalion avea o vorba,yicea el” Tine minte mai elev, ce spune Micu: nu umbla cu curul gol pe langa p… scu…..” Cam asta au facut cei de la Charlie Hebdo si eu nu am să spun ca sunt Charlie pentru ca ar insemna sa arat ca nu am invatat nimic de la comandantul meu. Pe de alta parte, principiile domnului Orban privind multiculturalismul se aplica numai in granitele Ungariei si se vor aplica si mai departe cand Transilvania va face parte din Ungaria. Asta se va intampla atata timp cat romanii, si ma refer la conducerea tarii, guvernul, vor plange pe umerii lui Merlek si Hollande in timp ce Jobbyk îşi face de cap în România.
  5. Mai varule, vezi ca nea Micu mai avea o vorba: „Ce mama dracului! Elevul fu… si Micu rezolva!”. Iar chestia aia cu Transilvania … eu cre’ca nici tu nu o crezi! Ca s-o reveni cândva la cele trei principate … ceva ca si in Iugoslavia … poate – poate. Dar unirea Transilvaniei cu Ungaria … care ar fi scopul? Sa devina ungurii minoritari in propria lor tara? Sau sa accepte sa-si asume rezolvarea multor probleme ale romanilor cand, de bine de rau, pe ale lor si le-au cam rezolvat. (Cunosti parerea mea, ei sunt un pic, un pic mai civilizati!) De ce sa-si imparta ei „bugetul lor” si cu noi?
  6. Varule, Micu mai avea o vorba, ” nu da din cur daca nu ti-o trage nimeni”. Si mai era si aia cu incalecatu si descalecatu. Nu le-am uitat.In ceea ce priveste soarta Transilvaniei, trebuie sa facem o diferenta intre ce vreau si ce cred eu. Eu nu cred ca voi apuca 100 de ani, dar vreau. Pe de alpa parte eu nu vreau sa ne ia ungurii macar o palma de pamant dar cred ca daca lucrturile vor evolua in continuare asa cum au evoluat pana acuma, asta se va intampla, nu conteaya in ce proporţie. Nu stiu daca acela va fi primul pas pe drumul destramarii tarii sau ultimul al ungurilor, dar asta conteaya prea putin, grav este că conducerile tarii d epana acuma si+au vandut tara in schimbul voturilor parlamentarilor din UDMR, nici macar pentru ale alegatorilor maghiari. Culmea este că UDMR avea sansele să nu intre în Parlament la Ultimele alegeri, dar Ponta si al sau PSD au facut in asa fel incar sa obţină procentul necesar, ca sa poată să se foloseasca de ei in mazilirea lui Antonescu si formarea unei noi majotitati fara PNL.Asta ma face sa cred ca se va intampla ceea ce am spus .
  7. nicu
    Varule, ma uit p-acilea si vad ca….NU A-TI UITAT „ZICATORILE’ MENTORULUI NOSTRU. E de bine varule, se pare ca nu ne-a lasat memoria. Dar iti spusei ieri ca „NU TREBUIE SA BAZAIM CA MUSTELE’ lA tot ce ne „ofera’ vestul. Eu cred ca trebuie sa ne uitam la „CINE ERAU CEI CARE L-AU INCDRAT PE HOLAND” in mars si apoi om mai vedea ce mai lucreaza Israelul. In ceea ce priveste Transilvania sunt de acord cu Tavi. Noi traim aici cu ei si cu ei de gat vom muri daca e necesar. Nu pot face nimic varule fara ajutor. Dar ajutorul lor se bazeaza tot…..pe ceva pe la buci asa cum au sperat in toata istoria lor. Vezi ca mai acum cateva zile GUVERNUL DE LA BUDEPASTA COMUNICA CA VA ALOCA BANI MULTI PENTRU CA SECUII SI MAGHIARII DIN ROMANIA SA…..INVETE LIMBA ROMANA. M-AM CRUCIT CAND MI-A SPUS UN PRIETEN UNGUR. Cu teroristii sa o lasam mai moale. Noi atata timp cat mai aexista reminiscente ale „vechilor ralatii ” cu lumea araba….INCA MAI STIM CATE CEVA NU NE ARUNCAM CU C..UL IN P…A CA FRANCEZII.
  8. Partizanu
    Bag de seama ca articolul e SCRIS IN STILUL LUI MIHAI NEAMTU sau MARELE prof. GHEORGHE FUNAR.
    NOTA
    1 Sarbatoarea „ucideri” lui IISUS HRISTOS(cu C scris CRISTOS sunt ceilalti PAPISTASI, LUTERANI, EVANGHELISTI … ) de fapt o sarbatoresc ca pe O INVIERE DIN MORTI. FENOMEN UNIC IN LUME. Nu mai amintim de aprinderea facliilor la MORMANTUL SFINT FX LA ACEIASI DATA CALENDARISTIC de 2000 de ani.
    2 ADORMIREA MAICI DOMNULUI e pe 15 AUGUST. Poate la celelalte religii „pagine” e pe 9 AUGUST.
    3 Si inca ceva poate iti da de gindit videoclipul urmator. In problema POPORULUI ALES INAINTE SI LA A DOUA VENIRE A MANTUITORULUI. https://www.youtube.com/watch?v=kGlAMn06Abs
  9. @Partizanu> Multumesc pentru corectie, ai dreptate, 15 August, nu 9. In ceea ce priveste numele, la noi se folosesc ambele variante chiar daca da, Biserica spune Hristos. Culmea insa la Paste toata lumea spune ” Cristos a inviat” . Multumesc pentru film!In ceea ce priveste reinvierea da, aici ai dreptate filosofic vorbind, dar de fapt noi sarbatorim disparitia sa din mormant, nu invierea, caci in afara de cei apropiati, cele doua Marii, alte dovezi are reinvierii cum nici ale mortii, nu exista. Eu as spune ca El fiind de fapt Dumnezeu asa cum ni se spune desi si Biserica este ambigua, cand ne spune ca este Fiul lui Dumnezeu, cand ca este Insusi Dumnezeu,nici nu a murit de fapt, pentru ca daca el este Dumnezeu este nemuritor nu? Sau nu este tot una cu Dumneze? Vezi ce complicat este?
  10. Partizanu
    MARIN NEACSU nu e greu. Din moment ce este FIUL. UNUL NASCUT NU FACUT VEZI CREZUL ORTODOX „Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.
    Lumina din Lumina,
    Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iara nu facut” precum ANTIHRISTUL dintr-o desfrinata EVREOAICA si un … . Mai ai de citit pina ce ai sa simti TREIMEA SFINTA: DUMNEZEU TATAL, IISUS HRISTOS FIUL SI DUHUL SFINT.
    Eu unul am scos AFRONTUL TAU LA ORTODOXIE si l-am tiparit ca sa-l distribui in CATUNE. Acolo unde s-a nascut VESNICIA NEAMULUI ROMANESC. DOAMNE AJUTA. Si nu uita CRESTINUL ORTODOX adica noi romanii (si poti sa vezi mai in toate filmele lor cu IISUS HRISTOS se termina cu moartea pe cruce) de 2000 de ani REINVIEM ca popor(poate POPORUL ALES) LA A DOUA VENIRE A MANTUITORULUI. ORTODOXIA INCEPE CU INVIEREA MANTUITORULUI. PUNCT.
  11. @ Partizanu,
    Nici nu am pretins ca as cunoaste in profunzime Biblia sau alta religie, dar cunosc suficient ca sa imi dau seama ca a fost scrisa si completata , sau interpretata de oameni, fiecare cum s/a priceput si cum a avut interesul, ca si letopisetele scrise de carturarii vremii, in care fiecare prezenta datele asa cum ii conveneau lui sau celui ce il tocmise sa scrie. Pana una alta atata vreme cat crestiismul in sine ca religie este atat de divizat si de diferit in prezentarea datelor si evenimentelor asa zis istorice, nu vad de ce sa imi bat capul si cercetez mai profund pe una sa alta. Ar fi curata pierdere de timp. Cred in ce vreau eu, poate o forta supra umana, undeva nu stiu unde, nu stiu cum se numeste dar nici asta nu conteaza, fiecare ii spune cum vrea, dar nu cred in predicile afurisitilor care se uita la mana mea sa vada daca are bani in ea, in timp ce ma stropesc cu ghemotocul de busuioc, asa cum nu cred intr-o justitie plina de procurori si judecatori corupti. Este alegerea mea, justificata de ceea ce vad. Daca Romania este Gradina Maicii Dpmnului, iar acel Domn exista si este drept, acest popor va supravietui, poate va renaste, este mai putin ce se va intampla cu mine, eu sunt multumit daca peste tarana mea va calma peste 1000 de ani tot un roman.
  12. Pingback: Eu nu sunt Charlie-nevăzute şi nespuse despre atentat | In Cuiul Catarii #
  13. Pingback: Power&Politics World » Eu nu sunt Charlie-nevăzute şi nespuse despre atentat #
  14. Pingback: Logic și cu bun simț, cu bună credință. - Ion Coja #
  15. ionescu
    Teroristii erau imbracati,parca erau de la trupe speciale …antitero!!unul isi uita buletinul pe bancheta masinii…plecase sa ii matraseasca pe cei de la redactie cu buletinul(nu cred ca nu au luat in calcul faptul ca dintr-o astfel de misiune nu ai decit doua variante)aud ca anchetatorul francez de 44 ani s-a sinucis…etc,iar in privinta articolului nu pot decit,sa va aprob intru totul,ca intotdeauna,iar faptul ca unii cred ca tineti,ba cu unii,ba cu altii,nu trebuie sa va deranjeze,e normal,nu toti au pregatirea dvs.
  16. Banuta N.
    Domnule Neacsu,punctul dvs.de parere e de luat in seama,indiferent de sursa!!! Dar ,fara suparare,cam bajbaiti in legatura cu reperele ortodoxiei si este cam jenant ! Mai bine nu va hazardati in domeniu…In rest ,cel putin in legatura cu Ardealul aveti dreptate ! Unii domni de aici si de aiurea se tot alimenteaza cu „argumente” de genul celor ale domnului Tavi,dar scapa din vedere ca in vremea de azi pot sa-l ia bucata cu bucata(ha cu ha) si sa ne pomenim ,noi sau copiii nostri ca preponderenta suprafetei este ,ati ghicit -maghiara!!!Apoi este tot mai evident ,mai ales la cei mai tineri,spiritul cosmopolit,jinduirea dupa „binefacerile”perioadei austro-ungare,raul venit de la miticii din „regat”…Niste cercuri din zona Clujului au scopuri nedeclarate cam nebuloase…Apropo,a lucrat bine la consolidarea personalitatii dvs. domnul Micu !!!In rest,sa fiti iubiti si sa nu va culcati pe-o ureche !!!

Lasă un răspuns

Autentificat ca Marin Neacsu. Deautentificare?
Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Anti-Islamism şi/sau anti-SemitismPublicaţi postare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.