miercuri, 17 aprilie 2019

Vești din Deltă

 
AȘA ARATĂ TOȚI PEȘTII DIN DIN DELTĂ, ACUMA.
Ihtiologii sunt derutați: nu mai pot face deosebirea între Carasul Telescopic și Carasul cocainologic.
În Deltă nu se mai dă la pește cu pătrat de mămăligă, ci cu boț de cocaină.
Cică asociația pentru protecția ființelor non-umane a trimis la pescuit în Marea Neagră o echipă de medici psihologi  specializați în dezintoxicare.
Militarii SUA, participanți la exercițiile din Marea Neagră s-au oferit voluntari la cercetarea Mării Negre, fără costume de scafandru. Unii au promis chiar că dacă sunt lăsați să caute ”submarinele rusești” de voie, vor găsi și drona pierdută pe timpul lui Fifor cu flota lui Băsescu cu tot. Numai să fie lăsați în mare…
Se zvonește că delfinii din armata Rusiei, dresați să planteze mine au dezertat la auzul știrii privind cocaina din Marea Neagră. Vor să facă și ei plajă la nudiști la Vama Veche.  Gurile rele spun chiar că această acțiune a fost planificată și a intrat  în scenariul exercițiului “Sea Shield 19”. Așa că nu mai căutați vinovații, a fost doar un exercițiu.
La mare modă prin cherhanalele din Deltă  au ajuns peștii cu ochi tulburi și gust de cocaină. Cică după consum clienții nu mai pleacă din zonă. A înflorit turismul.
În Constanța toată lumea cere crap pane preparat cu un ”înlocuitor al făinii”.
Prin Constanța umblă câini cu cocaină în coadă.
Organizatorii  au decis devansarea Festivalului Stuffstock VIII în luna Aprilie, cât mai plutește cocaina pe mare. Consumatorilor li se asigură paie autohtone, eco, din trestie.
După ce au ciugulit din pachetele cu cocaină, cormoranii din Deltă au mers la ministerul agriculturii și s-au predat lui Daea. Preferă să fie condamnați pentru că fac baie în piscină, nu pentru consum de cocaină.
După ce s-au declanșat cercetările suplimentare privind pachetele cu cocaină, NATO a decis încheierea mai devreme a exercițiului. Ghiciți de ce.
După terminarea exercițiului, militarii au refuzat plata orelor suplimentare și au cerut permisie.

Vești din Deltă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.