vineri, 2 octombrie 2015

Reuniune de urgență inter-partinică


pok
Gabriel Oprea, la sugestia domnului președinte, dar fără a trăda pe domnul Ponta, a inițiat în regim de urgență o dezbatere de interes național cu tema ”DNA-ul și arestul, noi aleșii contra restul”. La dezbatere au participat toate partidele, demonstrând odată în plus că atunci când este vorba de probleme de interes național, culoarea politică nu contează, interesele de partid dispar. Subiectul principal l-a constituit situația grea din pușcării, diferențele dintre viața de primar, parlamentar, ministru și cea de pușcăriaș de lux. Au fost studiate rapoartele și reclamațiile unor aleși ”internați” cum ar fi Elena Udrea, Radu Mazăre, Sorin Oprescu dar și Adrian Năstase, Alina Bica și alții de același calibru care au reclamat faptul că nu au beneficiat de condițiile fotbaliștilor, nu au ieșit la lucru la firmele cumetrilor, finilor, nașilor, colegilor de partid, nu au primit ”asistența medicală” ca Borcea, nu au găsit medicamentele în penitenciare ca în farmaciile Catena, la prețuri mititele și multe alte aspecte vitale pentru bunul mers al societății. Având în vedere toate aceste aspecte, s-au cerut propuneri.
Domnul Gigi Becali a propus din partea PNG să se înființeze un ”loc de tranzit” din viața de ales la cea de ales pensionat, un centru multifuncțional care să fie și pușcărie, și sediu al firmelor celor aleși și centru de distracții și bordel și spital, eventual de nebuni, un fel de tabără pentru cei aleși de DNA anunțând că pune la dispoziție gratis un teren pentru 6000 de locuri în Pipera dotat cu toate facilitățile, dar să se aprobe fonduri europene și să i se dea la schimb un teren în centrul capitalei. Ministrul Dușa a achiesat și a spus că poate oricând să desființeze o unitate militară un poligon sau depozit al armatei, are deja aprobarea domnului Zisu, pentru a face schimb de teren cu domnul Becali. Propunerea urmează a fi discutată în CSAT pentru a fi totul ilegal.
O altă propunere, venită din partea președinției, a antamat problema transformării întregii Românii într-o pușcărie, în felul acesta rezolvându-se mai multe probleme:
1. Cei care urmează să fie arestați nu se mai pot plânge că nu au condiții ca afară;
2. Propunerea ar putea fi sprijinită prin alte legi adiacente care încă nu au fost votate, cum ar fi Legea Big Brother;
3. S-ar rezolva și problema emigranților care auzind că în România se trăiește ca în pușcărie ar refuza ei să mai vină, scoțând astfel conducerea țării din situația ingrată de a ”lua act cu oarece nemulțumire” de cotele impuse de stăpâni;
Din partea ”independenților”s-a propus înființarea unui sistem medical al aleșilor, pe care să îl conducă doctorul Oprescu și care să acorde scutiri, recomandări și boli de profil aleșilor care urmează să fie ”internați ” de DNA, inclusiv acte antedatate care să confirme boli inexistente până la internare. S-a propus întocmirea unei liste a bolilor de care vor beneficia aleșii, pentru a se putea pune la dispoziție gratuit, din cota de medicamente compensate, medicamentele necesare bolilor celor vizați. Urmează a se înainta o OUG care să stabilească bolile care vor fi accesibile numai aleșilor. S-a propus ca domnul Oprescu să inițieze niște cursuri pentru cei interesați, din care aceștia să învețe care sunt simptomele pentru diferite boli, cum să le mimeze, cum să poarte corsetul în fața camerelor ca domnul Becali, ce dureri să acuze,ce boli se pot declara chiar dacă nu sunt confirmate;
Din partea PMP s-a solicitat ca în cazul în care propunerea privind înființarea unui stabiliment special pentru aleși va fi acceptată, să fie desemnate firmele fostului ministru al dezvoltării, doamna Udrea, să construiască locația;
Din partea guvernului s-a propus înființarea de noi facilități, cu SPA, MALL-uri, piscine, terenuri de sport, eventual în pantă, saloane de înfrumusețare și geriatrie pentru ”pensionarii” din Parlament, facilități care să doteze Casa Poporului cunoscută și ca sediu al Parlamentului și schimbarea denumirii acesteia în Casa Aleșilor Arestați ai Poporului. În felul acesta s-ar reduce substanțial cheltuielile. În motivarea propunerii s-a menționat că oricum 80% din aleși sunt deja cu dosare la sertare, mai devreme sau mai târziu vor fi toți cercetați deci nu se cer eforturi deosebite din partea organelor statului. Pentru cei care nu au fost încă identificați sau cercetați pentru infracțiuni, cei cu dosare se angajează să depună mărturii la DNA, chiar și false la nevoie și astfel vor fi toți pe calapod. Cine va refuza să i se facă dosar sau va fi prea curat, va fi scos din parlament sau ținut într-o celulă la izolare în cadrul Parlamentului, pentru a nu-i contamina și pe ceilalți, până la următoarele alegeri, când nu va mai fi ales. În plus, față de propunerea PNG, nu mai e nevoie să se înființeze un bordel, Parlamentul fiind deja populat cu curve de toate sexele și vârstele.
Cineva, un iresponsabil, a propus să se pună în aplicare măsurile cerute de CEDO ca urmare a proceselor pierdute de statul român privind condițiile din pușcării și să se creeze condiții de nivel european în toate pușcăriile din România. Inițiativa a fost considerată antinațională deoarece propunerile veneau din afara granițelor, dar mai ales anticonstituțională pentru că nu s-a putut nici măcar imagina suma necesară, bugetul României fiind insuficient. Fiind fără sursă de fonduri propunerea a fost respinsă în uralele celor prezenți.
Din partea BOR s-a făcut o listă cu sfinții care pot ajuta și cât anume cere fiecare dar și ce activități ale cultelor trebuiesc scutite de taxe și impozite pentru ca rugăciunile să aibă efect.
Din partea serviciilor s-a cerut o listă cu persoanele care trebuiesc turnate pentru micșorarea pedepsei dar s-a spus că lista este secretă, atât de secretă încât nici ei nu știu cine va intra în fabrică,  ei pregătesc dosare pentru toți și la ordin, în funcție de situația de moment, le pun la dispoziția DNA sau a colegilor din presă.
În finalul lucrărilor au fost votate următoarele măsuri:
– Să se ia în calcul toate măsurile propuse, mai puțin ultima;
– propunerea președinției să fie implementată la nivel strategic pe termen lung și să rămână în planul tuturor partidelor, indiferent cine va fi la guvernare;
– propunerea privind transformarea Parlamentului într-un stabiliment multifuncțional, cea mai modernă pușcărie din lume să fie obiectivul prioritar având cele mai multe șanse de reușită, fiind  cea mai viabilă și posibil a se realiza cu cele mai mari economii financiare;
– propunerea PNG să se inițieze rămânând însă la faza schimbului de terenuri fără a se construi o nouă locație, pentru că nu există fonduri pentru așa ceva și oricum există Parlamentul.
– propunerea independenților să se păstreze în stand-by, să se dea un proiect de lege  care să cuprindă unele măsuri dar în așa fel încât să se aplice dat mai ales interpreteze–ca toate legile din România,  și așa cum spunea maestrul Zegrean – în funcție de funcție.
Urmează a se da un comunicat din care românii să nu înțeleagă nimic, aleșii să înțeleagă că nimeni nu e mai presus de lege dar legile le fac ei, magistrații  să înțeleagă că măsurile li se aplică și lor, ca orice măsuri și drepturi speciale, iar Europa să înțeleagă că România a decis să îmbunătățească condițiile din pușcării dar nu sunt fonduri pentru toate.
Președintele se va adresa Parlamentului scurt, foarte scurt, scurtuleț, menționând satisfacția de a realiza din nou consensul național dar aplauzele vor fi lungi, foarte lungi., cele mai lungi. Domnul Oprea va sta în dreapta președintelui și va mima seriozitatea și importanța momentului, doamna Alina Gorghiu va vorbi după intervenția domnului președinte pentru a arăta că mai gândește cineva ca el, dar la fel ca el, prima doamnă a țării va anunța că soarele și tenisul ”întărește organismul”, domnul Ponta va anunța zâmbind la ieșirea de la DNA că aceste măsuri au făcut parte din programul de guvernare al USL dar liberalii s-au opus.
Astfel a fost înregistrat un nou succes al ”tandemului” POK, adică Ponta-Oprea-Klauss.
Reuniune de urgență inter-partinică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.