marți, 11 februarie 2014

Hai la experimente


femei in zapada
Un savant în lipsă de bani pentru proiecte, ca să nu îşi piarda antrenamentul, se apucă să facă un studiu privind dresajul puricilor. Ia un purice, îl pune pe masă şi pune în faţa lui o rigla, apoi îi dă comanda “sari!”
Savantul notează conştiincios :”în prima zi puricele a sărit peste riglă după 30 de comenzi. A doua zi puricele a sărit după 20 de comenzi. A treia zi puricele a sărit după ce i s-a comandat de 10 ori. A patra zi a sărit la prima comandă. A cincea zi la prima comandă şi  aşa urmează încă 10 zile”. Satisfăcut  savantul concluzionaează că puricele poate fi dresat, iar după 5 zile execută comanda fără şovăire. Odată testul trecut începe plictiseala, savantul se gândeşte la altă experienţă. Taie picioarele purecelui apoi îl pune în faţa riglei şi îi dă comanda Sari! Notează conştiincios : “ în prima zi puricele nu sare nici după 30 de comenzi. În a doua zi, nu sare nici după 40, în a treia zi nici după 50 şi aşa încă 10 zile, după care trage concluzia: “Dacă tai picioarele purecelui acesta nu mai aude comanda, deci puricele are sistemul auditiv instalat la picioare.“
Acesta era un banc . Dar nu este banc faptul că o grămadă de “savanţi “ au sesizat că zăpada nu se topeşte la flacăra brichetei, ba unele persoane care au încercat experimentul după ce au ţinut ceva mai mult bricheta aprinsă au sesizat că…zăpada miroase a plastic dar nu se topeşte. Oare de ce mirosea zăpada a plastic? Sau de ce mirosea bricheta a zăpadă? Unii din cei care au încercat déjà au tras concluzii extraterestre. Conform propriilor  concluzii, avem de- a face cu zăpadă artificială. Welcomen! Cum să nu, se găseşte pe toate pârtiile de Ski, ei până acuma unde au fost? Se pare că cei sau cele care  au făcut acest experiment plin de concluzii mirabolante au crezut că dacă pot face sex la lumina lumânării, pot topi şi zăpada la lumina brichetei. Le mai dau un obiect de studiu, să facă sex pe zăpadă la pielea goală şi vor constata că se topeşte zăpada. De aici concluzia: căldura degajată de fundul unei femei care face  sex este mai mare decât cea degajată de o brichetă şi topeşte zăpada,  cu condiţia să nu fie din plastic. Zăpada, nu femeia.  Şi dacă mergem mai departe, pe firul concluziilor logice, se poate spune că poţi aprinde o ţigare cu fundul unei femei, care face sex. Acum înţeleg şi eu de ce aprindea John Wayne chibritele pe turul pantalonilor, era în călduri.
Pe vremea lui bunicu, se făceau alte experimente. Un om de la noi din sat a făcut un experiment cu un ceas şi o lumânare  şi a ajuns la concluzia că lumânarea luminează dar nu trezeşte, iar ceasul trezeşte dar nu luminează.  Hai la experimente!
Hai la experimente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.