vineri, 3 februarie 2012

DE CE NU PARTICIPĂ OPREA LA BRUXELLES?



În zilele de 2 şi 3 Februarie 2012 , la Bruxelles are loc o reuniune a Ministrilor Apărării din ţările membre NATO.
Delegaţia MApN este condusă de secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Viorel Oancea. Se spune că Ministrul Apărării nu participă, ca de obicei, la aceste reuniuni.De ce nu participă domnul Oprea? Nu ştiu de ce se miră lumea. Sunt trei motive , toate întemeiate şi aş putea spune cunoscute :

1. Nu a fost invitat. Invitaţia se adresa Miniştrilor Apărării, nu ospătarilor. În invitaţie este specificat faptul ca Janitorii şi Waitresii sunt ai firmei de cattering cu care au contract şi nu mai fac încadrări. La noi, în lipsa unui Ministru al Apărării, se duce un secretar de stat.

2. Şi dacă s-ar duce, singurele cuvinte pe care le ştie în engleză sunt  “yes sir, no sir, check please şi tip please!”

3. Filiala UNPR de la Bruxelles este varză, si partidul nu ar accepta deplasarea cu elicopterul până acolo, doar pentru o întâlnire în afara problemelor de partid.

Aşa că nu înteleg de ce face lumea atâta scandal şi atâta caz de neparticiparea domnului Oprea la aceste activităţi. Mie mi se pare normal, chiar elegant, omul este modest, îşi cunoaşte posibilităţile şi locul în cadrul societăţii, nu se duce unde ştie că nu îi e locul, nu discută ce nu ştie, el spune doar “am înţeles, voi scoate 4000 de soldaţi la zăpadă, dacă e nevoie dublez numărul(aici s-a depăşit pe sine, a demonstrat că ştie ce înseamnă dublu, nu ca Roberta) pot aduce 8000”. Mai mulţi nu cereţi, ceilalţi sunt copii de demnitari, colegi de partid, nepoţi, rude, pile, cunoştiinţe,nu pot fi scoşi la muncă, sunt feţe finuţe, neînvăţate cu munca. În plus, există riscul ca peste un an, sau o lună, domnul Băsescu să îi ceară demisia, pentru că a scos armata la zăpadă.

Deci, Nu trageţi în Oprea! Face şi el ce poate.





14 comentarii:

  1. Oancea un derbedeu la fel ca şi Oprea, izmănarul şef! Punct. Şi dacă s-ar duce împreună cei doi papagali, tot un "fîîîsss" ar fi! Ca să deţii asemenea funcţii, trebuie să fi fost măcar ofiţer de "linie (1)", ori măcar să fi lucrat pe probleme operativ-strategice la serviciile "spate"!
    Subiect ca în matematici (0/0), adică formă fără sens!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu care este motivul adevarat dar "se spune" ca l-a speriat amenintarea postata pe blogul SCMD:
    "Vom relua pichetarea vineri, 03.02.2012, orele 11.30, cu delegati de la toate filialele din Bucuresti si Ilfov."
    "Se spune" ca "dictatorul" se mai bazeaza doar pe armata ca sa scape de furia poporului si ca aviatia a primit deja ordine sa bombardeze toate orasele in care mai au loc manifestatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Cashule, dadusi jos sageata PNL de pe blog? Eu stiu de ce... Ha,ha, ha... il muscasi pe porumbelul Crin de profundor. Sa traiti, ... bineeeeeeeeeeeee? Ha, ha, ha...

    RăspundețiȘtergere
  4. TOP GUN
    Stelica,
    Lasa vrajeala si intrigile,fii pe pace,stai linistit,medalia e a ta pres a comandat medalii si decoratii ,se pare ca s-au gasit bani ptr.chestia asta,nu sunt ptr.salarii,pensii,educatie,sanatate.....Medalia ta e din platina,deh noi invidiosii......merite deosebite,erijari in lup moralist,vrajeala si dirijari portocaliiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!Stelica ,tu si cand glumesti,esti CINIC,AROGANT,CABOTIN!!!!!si pleiada de epitete poate continua......Dar ,ai putintica rabdare,stii cum e cei din urma .....vor fi cei dintai!!!!
    oprea are treaba cu restaurantele,chiolhanurile,antrenul si buna dispozitie!!!!! ca cineva trebuie sa faca si pe clovnul,nu-i asa?????????El e mare jurist,ca facu Dreptul,ei las'ca stim noi cum.....cu atentii si directii!!!!!
    WEEKEND EXCELENT SI ,SA FITI IUBITI!!!!!
    P.S. PETER PAN,eu habar n-aveam ca in Craiova,oltenii mei au gradina zoologica!!!!!Ca sa nu mai inghete bietele animale,leul in special,am o slabiciune la rege,...........sah mat facem cu gabita,cu boc ,base si nutisor,ii aruncam la animalute sa se mai incalzeasca asa un pic cu ei de distractie si sa nu intre animalutele in depresie!!!!! E o idee,nu????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca ai glumit cu propunerea cu gradina zoologica. Vrei sa ne trezim cu amenzi din partea lui Bridgite Bardot si a celor de la Protectia Animalelor ?Nu mai veni cu idei asa de dragu de a spune ca ai idei. Cum sa otravim bietele animale ?

      Ștergere
    2. @Neacsu
      E splendida poanta cu otravitul animalelor. Daca imi dai voie am s-o folosesc si eu.

      Ștergere
    3. TG
      Te roade viermele invidiei ? Ai si de ce. Dicta...aaaa....nu dau nume, becherul e persoana importanta, mi-a promis STEAUA PORTOCALIE A ROMANIEI cu spade si diamante si cu insemne de razboi si pace.
      Da, decoratia e din platina, dar diamantele..eeeeeeeeeee, din ce sunt facute ?
      I-am cerut doua bucati. Una vreau s-o port cind ma trimite sotia dupa piine si cealalta o pun pe pijama.
      SA FIU IUBIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  5. TOP GUN
    PETER PAN,
    Era o idee ecologista,nu era horror,sa incercam cu prietenul meu intim si devotat???????Stelica,??????El e ................DESERTUL!!!!!!El e bomboana de pe tort,sa aiba animalutele proteine!!!!!Parca-l mazilisesi pe 'imberb',dar el cu aroganta lui,scrie si face el ce stie mai bine,adica vrajeala lui ieftina si diversiunea potocalie......!!!!!!Stelica te prindem noi si sa vezi tu atunci!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. TOP GUN
    Da,cum o da la intors,al nostru ....!!!!!.Stelica ,daca nevasta-ta era competenta, nu trebuia sa suspine ca n-au mai primit-o inapoi,cand iti cunosti valoarea si esti competent faci fata la orice loc de munca,a daca esti incompetent,da,ai nevoie de pile si relatii,corect!!!!! era din filozofia capitalista sau marxist leninista a cui??????,a lui base,of course!!!!!Hai ca era o gluma,n-am vrut sa rasucesc cutitul intr-o rana deja cicatrizata!!!!! Fa si tu exceptii,asta ca sa ai vise placute ,sau succesuri sau esece!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar mi-a placut raspunsul referitor la animalele gradinii zoologice. Inteligent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelica si Top Gun
      Am o rugaminte la amandoi:
      E adevarat ca inca nu ati trecut peste limita bunului simt cu cearta voastra, dar va rog eu, daca nu aveti ce face acasa si simtiti nevoia sa va certati in strada, cautati alta strada pentru cearta. Impunsaturile voastre rautacioase nu au nici un rost, invenineaza doar si arata ca de fapt nu va intereseaza nici ce scrie aici nici ce spune celalalt, va dati in cap de dragul de a va vedea bagati in seama. Pe mine acest mod de a iesi in evidenta ma oboseste. Va rog deci respecuos sa incercati sa tineti cont de rugamintea mea. Ori incetati cu cearta asta inutila fara subiect, fara cap, fara coada, in incercarea de a arata ca celalalt este mai prost, ori incercati sa gasiti alta strada sa va certati. Sunteti bineveniti cu comentarii la subiect, nu cu atacuri la persoana fara rost.
      Va multumesc pentru intelegere

      Ștergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.