marți, 10 ianuarie 2012

UN PREŞEDINTE , DOI PREŞEDINŢI

Citeam mai dăunăzi prin presă că preşedintele Sloveniei nici nu ii dau numele de ruşine, de ruşine că al meu nu îi seamănă, l-a cam luat de guler pe ambasadorul unei ţări cu o istorie glorioasă în exterminarea câtorva sute de triburi de piei roşii, primul adevărat Holocaust al lumii. Iată ce spunea, nici nu îmi vine să ii spun omologul sloven al lui Băsescu, ar cădea cerul pe mine :
"Guvernele nu sunt formate de către ambasadori din străinătate sau de către alţi reprezentanţi străini . Poporului şi partidelor politice din Slovenia le revine această datorie"
Nu pot crede aşa ceva.Câtă impertinenţă la preşedintele unei ţări despre care abia dacă ştiu unii că există. Mai bat ei slovenii din când în când la fotbal pe câte cineva şi atât. Păi nici bunul simţ să joace la egal, ca ai noştri, nu îi au şi uite că sar la beregata ditamai ambasadorului al cui, al Statelor Unite ale SUA. Păi dacă tot continuă aşa , nu ştiu când vor intra şi ei în lumea civilizată şi parcă văd mâine poimâine un Kosovo şi pe la ei .
Domnule omul ăsta nu îşi cunoaşte interesele ? Nu mai pupă el scaun de preşedinte la viitoarele alegeri nici mort. Auzi la el, că guvernele nu sunt formate de ambasadori din străinătate sau de către alti reprezentanţi străini. DAR DE CINE ? Omul ăsta nu trăieşte în Romania era să zic , nu trăieşte pe acest glob terestru, poate vine de pe planeta aia soră cu Pământul, recent descoperită acum câteva mii de ani, de către savanţii de la NASA după ce au descifrat textele mayaşe. Păi bine domnule, să presupunem că ar fi aşa. Să presupunem că marţianul ăsta sloven, are dreptate şi pe planeta lui, guvernele sunt formate de partide şi populaţie. Atunci întreb eu aşa prosteşte, de ce :

1. Înainte de fiecare alegeri, şefii noştri de partide dau fuguţa pe la ambasadele tărişoarelor răsărite din Est şi Vest şi de peste ocean ?
2. Domnul să îi zicem Chireac merge şi discută din când în când cu ambasadorul SUA după cum afirma singur?
3. A fost dat jos de pe tron Geoană, sau unde a fost el şi de ce ?
4. Domnul Băsescu a fost în Statele Unite ale SUA şi trage cu dinţii de Statele Unite ale UE pupând mîinile doamnei Merkozy?
5. Parlamentul Romăniei refuză să cerceteze situaţia datoriei Germaniei faţă de România ?
6. Se laudă unii evrei că mai au un pic îşi cumpără toată România ?
7. Gemenii Dalai Lama se pregătesc de o vizită peste Auchan ca o compensaţie a celei ratate cu Prostănacul ?

Şapte întrebări ca şapte păcate.

Că cei doi orbi ( na că era să zic orbeţi) se duc la cumpărături în ţara unde libertatea este o statuie, nu mă miră, dar de ce tocmai acum în prag de alegeri, când e o grămadă de trebe de rezolvat pe aciulea ?
Se vede treaba că cineva este într-un big shitt cum spune tipa aia cu facla în mână. Cine greşeşte oare?
Eu ştiu că preşedintele nostru, al tuturor românilor (mai puţin al celor care nu votează cu puterea portocalie, adică doar 80%) este un mare patriot pentru că :
1. L-a decorat cu Steaua României pe marele patriot , Laszlo Tokeş, cel care vrea o Românie liberă cu un popor maghiar suveran, şi mai nou vrea să introducă legea proporţionalităţii entice la alegeri, astfel încât cei de etnie maghiară să aibe rezervate în parlament un număr de locuri proporţionale cu toţi maghiarii născuţi, decedaţi sau în fază de proiect sau chiar şi cei care încă mai circulă dintr-o bilă în alta pe şeile urmaşilor lui Atilla , iar romînii să se bată pe restul. Asta ar asigura domnilor din partidele sau asociaţiile maghiare majoritatea în parlament şi astfel partidul aflat la conducere nu ar mai fi şantajat de UDMR;
2. A dat voie evreilor să cumpere cam tot ce era de cumpărat pe aici, în aşa fel incăt premierul israelian să afirme că mai are un pic şi cumpără toată România;
3. A dat voie americanilor să îşi stabilească baze sănătoase în România, făcând astfel din România o ţintă directă a tuturor duşmanilor celor ce au descălecat aici. Nici chiar degeaba împuşcatul nu a dat voie ruşilor să îşi aducă soldaţii aici, ştiind ca nu mai ies odată intraţi, dar Băsescu e un adevărat patriot a dat liber la bocanci străini prin cenuşa imperiului Tot pe americani i-a lăsat să se plimbe cu maşinile pe "bulevardul "Teo Peter ca pe Fith Avenue  fără să dea scoteală nimănui. Astfel, din telegrama care notează discuţia dintre ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti şi preşedintele Traian Băsescu pe această temă rezultă că preşedintele Băsescu i-ar fi declarat ambasadorului că militarul american Christopher Vangoethem, vinovat de producerea accidentului în care şi-a pierdut viaţa muzicianul român Teo Peter "va avea parte de un proces echidistant şi nu ar urma să facă nici o zi de închisoare în România, indiferent de verdictul procesului"-citat din presa vremii;
4. A dat pădurile şi mediul pe mâna patrioţilor lui Vereştoy făcând din pădurile României văi ale pângerii şi din izvoarele şi staţiunile balneo româneşti, frumoase şi înfloritoare afaceri maghiare;
5. A dat învăţământul românesc pe mâna prietenilor care îl şantajează la fiecare cutremur politic de 1,5 grade şi acuma angajează consilieri cu studii în străinătate, doar pe baza diplomei de licenţă pentru că cei care învaţă în România, după reforma UDMR, nu fac faţă cerinţelor Cotrocene . De fapt , beizadelele ştabilor din PDL învaţă toate în străinătate, că le dă mâna .. părintescă, aşa că se explică oferta. Unii ar spune că de fapt vrea doar să vadă cum arată o diplomă de absolvent de afară şi să tragă o copie pentru fetiţa cu succesuri, dar astea sunt răutăţi autohtone;
6. A dat Roşia Montana pe mâna canadienilor pentru că românii habar nu au ce e ăla minerit. În plus, a văzut el când era la Anvers un film cu nişte căutători de aur de prin Ontario, care s-au umplut de bani şi vrea să vadă dacă au minţit canadienii sau chiar sunt în stare să scoată tot aurul român din munţi şi din ţară. Pentru români asigură bunăstarea lui Chaplin din Goana după aur aşa cum promit toate clipurile publicitare prin poveştile celor ce vor ca “aşa cum copilul meu e afară, să fie şi alţi copii”.
7. A dat sănătatea românilor pe mâna aceloraşi prieteni din UDMR care îl ţin lipit cu super glue de scaunul prezidenţial precum Attila pe şa. Ce a ajuns de el, de sistemul sanitar, nu mai e nevoie să spun , dar oricum nu degeaba s-au caftit acum o juma de an udmeriştii cu pedeleii pe sistemul asigurărilor de sănătate. Eu sunt convins că din patriotism.

Şi acum că ajunserăm la sănătate să vă dea Dumnezeu şi Allah la toţi, dar nu ştiu dacă pot face amândoi mare lucru. Spun asta, pentru că Dumnezeu s-a supărat pe Allah şi îl face duşman al sistemului românesc de sănătate. Domnul Băsescu a declanşat Jihadul împotriva unui om, arab de origine, dar cu sânge şi simţire mai româneşti decât mulţi miniştri şi parlamentari din arcul de guvernare. Domnul Băsescu e tare supărat că mister Arafat nu face sluj la legea maghiară a sănătăţii românilor, lege care unui tip care nu e nici român nici maghiar şi nici membru de partid, i se pare în defavoarea românilor. Dar şi mai supărat este tov. preşedinte, ca nenea Arafat este un individ cunoscut ca un tip cinstit, care a dat din banii lui şi a înfiinţat SMURD-ul la Târgu Mureş şi apoi l-a dezvoltat la nivel naţional, că se pricepe la ceea ce face şi că lumea îl apreciază. Un astfel de om este mai periculos decât toţi candidaţii la preşedinţie pentru că nu poate fi şantajat, nu poate fi cumpărat, nu poate fi făcut să tacă. Nu m-ar mira ca la acest moment, băieţii să  fabrice vreun dosărel din care să rezulte fie că nu şi-a plătit cantina când era student, fie că sâmbăta, când studenţii români mergeau acasă să se distreze el rămânea la cămin şi mânca şi de pe cartelele colegilor plecaţi, fie că a avut un verişor al prietenei din grădiniţă care a făcut parte din organizaţia teroristă broscuţele ninja , fie că nu şi-a înnoit cererea de menţinere a cetăţeniei şi va trebui să părăsească ţara. Până una alta, s-a apelat la artileria uşoară, ba că ” vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea la nişte golani privaţi“,ba că nu-şi înţelege misiunea de slujbaş amărât aflat la cheremul dictatorului suprem, ba că nu e bine să spună totul şi ar fi mai bine să discute cu ministrul, ba că deocamdată este doar un proiect suspus dezbaterii publice aşa că ce atâta scandal?

Asta îmi aduce aminte de replicile domnului Băsescu într-o seară când cineva îl întreba despre un copil iar el spunea ba că nu ştie, ba că poate copilul a spus ceva, ba că să întrebe stafful, ba că trebuie să fi făcut “Arafat” acela ceva, altfel nu se explică. Şi uite aşa din una în alta îi sugerează domnului Arafat să părăsească corabia că lucrurile se împut şi peştele e mare. Şi eu îi sugerez acelaşi lucru pentru binele său. Şi i-as mai sugera ceva domnului Arafat : SĂ CANDIDEZE LA PREŞEDINŢIE ŞI ÎI GARANTEZ CĂ VA FI PRIMUL PREŞEDINTE ARAB AL ROMÂNIEI, AŞA CUM AM VĂZUT ŞI PRIMUL OBAMA AL AMERICII (poate aşa se împuţinează porcii din România ). Nu o fi el Albă ca Zăpada , dar ar bate de departe ORICE ALT CANDIDAT

Dar să mă întorc la subiect . Despre cine vorbeam ? A, despre preşedinte !Păi despre care ? Al românilor nu? Să avem parte de unul bun . Insha'Allah (إن شاء الله), sau Aşa să ne ajute Dumnezeu!

13 comentarii:

  1. Buna ziua, ma numesc, Costi detin un blog http://www.dcosti.info/ si doresc daca sunteti de acord sa facem schimb de bannere sau sa ne adaugam reciproc la blogroll. Astept raspunsul dvs.pe site sau pe id-ul din semnatura. Cu deosebita consideratie,

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Marine! Sa ai "ascutime " in condei si sa ramai sanatos la minte si trup. Varule ,asera mi-a venit sa vomit, 'din nou", vazandu-l pe marinar. Asa nervos nu l-am vazut de mult. SI-A DAT SEAMA CA ARABUL I-A LUAT-O INAINTE. ERA DE ASTEPTAT CA MISCAREA FACUTA DE ARAB E UNA INTELIGENTA.CAND ESTI LA 10% INCREDERE SI TE IEI LA TRANTA CU UN STRAIN ROMANIZAT, CARE A FACUT CEVA IN TARA ASTA , ATUNCI ORI ESTI NEBUN ORI CEI CARE TE CONSILIAZA 'TE CAM ' TRADEAZA. Oricum pe aici"vantul" adie cu putere de partea arabului. Marine , nenorocitii m-au taxat cu 500 de lei, nu mi-au luat in considerare nici un minut lucrat in "civile"( peste 5 ani si jumatate). Ai ceva stiri in aceasta privinta? Eu am auzit "ca se cauta convingerea... spre oprea" Decat cu ei mai bine astept pana la anul.

    RăspundețiȘtergere
  3. TOP GUN
    PETER PAN,
    Tu vorbesti de Romanica?????????? Eu cred ca-i vorba de Bujumbura,e de sf. ce se petrece !!!! Noi ,aici suntem in TARA MINUNILOR,o alegem pe Alice presedinta,Smokey,i-a dedicat deja o melodie,asa ca eu o votez pe Alice!!!!!Vai,vai,ti-l pui in cap pe Stelica care vine cu dex-ul,cu legea,te trimite la Cedo,in fericitul caz,cu papagalul rosu,si daca ai noroc il ia aliat si pe Merlin!!!!!Eu cred ca base era un pic turmentat,a de fapt asta-i starea naturala a tuturor portocaliilor,diliilor,de fapt,uite lazaroiu o tot cauta si asteapta pe Alba ca Zapada ,inspirat om!!!!!!VANT DIN PUPA SI,O ASTEPTAM PE ALICE,CA DOAR E TARA MINUNILOR ROMANICA!!!!!.........Felicitari ptr.articol,imi place umorul tau PETER PAN!!!!!SA FITI IUBITI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vere
    La multi ani si sanatate!
    Despre pensii nu stiu decat ca mie imi creste negativ cu 1000 asa ca tu stai linistit. Se tot arunca zvonuri ca ar fi discutuu ca ar vrea sa se pastreze cuantumul cel mai mare, ca Oprea ar ameninta ,chestii din astea care sa ii faca pe militauri sa stea in bancile lor ca ca... poate poate. Abureli.
    Nimic nu poate schimba ce e scris. Zvonurile nu sunt contabilizate de lege .
    In ceea ce priveste scandalul cu Arafat, ori Basescu nu mai are minte de loc si paranoia i-a luat mintile, ori consilierii si serviciile il vor pierdut.Adevarul e ca numai un nebun ar mai sustine un om cu 7% sustinere. Din caruza asta este atat de lipsit de logica si .. disperat. Fiecare pasare pre limba ei piere .

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, Marine!
    Cred ca daca-l vom vota pe Merkozy scapam de belele.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu uitam ca acest presedinte provine din spatiul ex-iugoslav. patriotismul si spiritul razboinic reprezinta marea lor calitate

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Mariuse.Nu ai sa intalnesti la cei din fosta Iugoslavie aceasta meteahna.Ei mor, dar nu se lasa calcati in picioare. Nici un moment.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Neacsu pt.masurile anuntate la "subsolul" paginii, dati-mi voie sa va felicit!

    Un PUPIC DULCE din partea mea!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. mariane, in cazul arafat ai luat in cosideratie si aceasta ecuatie : '' interesul isi poarta fesul''?

    RăspundețiȘtergere
  10. Marius
    Ai ceva date ? Eu pana acuma nimic. Am spus de la inceput ca i se vor fabrica dosare si nu ma mira. SE VOR FOLOSI TOATE MIJLOACELE POSIBILE PENTRU A IL DISCREDITA. EU INSA INTRE EL SI BASESCU IL ALEG PE EL.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dcosti_info
    Multumesc pentru vizita. Esti binevenit oricand
    Este ok, daca doresti sa pui blogul meu pe blog roll ul tau, decizia iti apartine. Nu imi cere insa sa fac acelasi lucru, eu consider ca este o decizie unilaterala. Vezi, mie imi poate placea cum miroase o floare. Nu ii pot cere florii, sau mirosului sa se tina dupa mine numai pentru ca mie imi place de ele. O sa iti urmaresc blogul si daca imi va placea, o sa il trec la mine in blog roll, fara sa te informez sau sa iti cer sa faci acelasi lucru. eu asa procedez.In plus, nu ma atrage sa ma inscriu pe site-ul cuiva numai pentru a putea comenta. Mi se pare un abuz. De ce e nevoie sa imi fac cont ca sa pot comenta ? e ceva ce mie nu imi place . In rest, iti doresc numai bine .

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.