luni, 30 ianuarie 2012

Profitorii de langa noi - partea I


PROFITÓR, -OÁRE, profitori, -oare, adj., s. m. și f. (Persoană) care caută să obțină un câștig din orice situație (neținând seamă de interesele altora); p. restr. afacerist, speculant. – Din fr. profiteur.


Tara e in fierbere. Nouăzeci la sută din populaţia României vrea schimbare, s-a săturat de clica de hoţi care ne guvernează. O bună parte din ei ar vrea să plece toţi hoţii care ne-au adus în starea în care suntem acuma, indiferent din ce partid fac parte. Nicolaiciuc, Vântu, Voiculescu, Năstase, Berceanu, Udrea, Băsescu, Patriciu, sunt nume nu numai de oameni ci şi de dosare de corupţie, înşelăciuni, care umplu sertarele procuraturilor şi se războiesc între ele ori de câte ori se încinge atmosfera. Este un război rece al dosarelor aşa cum era şi încă mai este războiul rece al scuturilor antirachetă, al armelor de distrugere în masă, al declaraţiilor, blocadelor, sancţiunilor. Toate au un singur scop: să arate lumii şi adversarului că există, că se cunoaşte , că “ştiu ce ai făcut astă-vară”. Aceste dosare, ca şi armele de nimicire în masă, sunt folosite doar ca să sperie, nu vor fi niciodată finalizate, nu îşi vor face decât efectul de imagine, pentru că toţi sunt conştienţi că odată pornită avalanşa arestărilor la nivel mare, sau a folosirii reale se va declanşa un proces ireversibil pe care nimeni nu îl va mai putea controla. Americanii au vorbit şi vorbesc despre armele de nimicire în masă ale ruşilor, iranienilor, coreenilor, dar nu spun nimic despre ale lor sau ale aliaţilor lor. Iranienii vorbesc despre imperialismul american, despre intervenţiile criminale ale acestora pe tot globul, dar nu spun nimic despre crimele din interiorul Iranului. Toţi arată paiul din ochii celorlalţi dar nu spun nimic despre parul din ochiul lor. Toate aceste fenomene au loc oriunde există interese, oriunde există oameni mărunţi, hoţi, mincinoşi, avizi de putere, dornici de parvenire, care se luptă între ei pentru preluarea puterii sau a influenţei. Toţi aceşti jucători de roluri sunt nişte profitori în esenţă. Profită de greşelile sau faptele reprobabile ale celorlalţi, de naivitatea celor care privesc înspăimântaţi când în stânga când în dreapta nemaiştiind pe cine să creadă, care se declară susţinători ai unei părţi sau alteia, gata să sară la gâtul oricărui individ din partea adversă, fără să vadă că şi unii şi alţii sunt duşi de nas, şi că de fapt cei care câştigă şi vor câştiga sunt tot profitorii care vor rămâne acolo sus, făcându-se că lucrează , făcându-se că se anihilează, într-un joc de-a „na-ţi-o ţie, da-mi-o mie !”CÂND DE FAPT EI DOAR SE LUPTĂ PENTRU CIOLAN ŞI PROFITĂ DE NAIVITATEA CELOR ÎN FRUNTEA CĂRORA S-AU PUS.

 Acest joc este tot atât de vechi cât lumea, şi de fiecare dată generaţii şi generaţii de oameni se lasă prostiţi înşelaţi aburiţi, manipulaţi, sacrificaţi pentru “idealurile”câte unui grup de profitori. Este ciudat cum de nu funcţionează memoria colectivă, cum de nu se transmite experienţa atâtor generaţii de înşelaţi şi prostiţi dar se transmite în amănunt toată tehnica manipulării de la un sistem la altul, de la un regim la altul, de la un grup la altul, de la o generaţie de profitori la alta.

Şi aceşti profitori există peste tot, la fiecare eşalon, la fiecare treaptă a organizării sociale, la fiecare colţ de stradă în fiecare formă de organizare sau organizaţie, aş spune în fiecare cartier, sau grup de oameni, uneori chiar în fiecare familie. Peste tot există câte unul care profită  sau încearcă să profite de cineva.

Asemenea oameni există şi în cadrul SCMD şi îi veţi găsi în mod clar pe funcţii înalte, dar şi pe undeva pe jos, aşteptând, speculând, trăgând sfori, unii lăudând alţii criticând. Bineînţeles că voi fi şi eu imediat introdus de către cei ce se simt ameninţaţi sau vizaţi, în aceeaşi categorie, pentru că uite critic şi nu e aşa, încă nu s-a născut omul care să critice fără un scop anume, un scop personal, fără intenţia de a parveni nu ? Eu zic că s-a născut şi nu unul, mai mulţi şi până la proba contrarie, fac parte din cei ce nu urmăresc să parvină sau să profite. Dacă cineva are alte probe, îl rog să le scoată pe piaţă, aşa cum fac şi eu.

Uite de exemplu un caz  de profitor la nivelul conducerii SCMD.

Dumitru Rînciog

De 3 ani de când s-a înfiinţat sindicatul acest domn  profită.
A profitat de naivitatea unora când a înfiinţat prima oară o asociaţie care în mod ciudat, coincidenţă, a purtat denumirea ASOCIAŢIA CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE din ROMÂNIA. Acum ştim de unde numele sindicatului înfiinţat de domnul Dogaru. Informaţii, pe linkul http://groups.yahoo.com/group/roarmy230/message/1915.

Aici cineva care cunoştea activitatea domnului Rînciog dinainte de sindicat a îndrăznit să afirme public că acesta ar fi falimentat asociaţia respectivă. Nu ar fi fost nimic, poate era o simplă răutate dacă întâmplător, peste numai un an , nu ar fi izbucnit un scandal financiar şi în cadrul SCMD, care se putea lăsa cu acelaşi bilanţ dacă nu ar fi apărut recalcularea pensiilor şi înscrierea masivă a rezervştilor în sindicat. Asta însă tot nu a reuşit să acopere gravele abuzuri de folosire a fondurilor SCMD de către cei care aveau acces direct la conturi, în speţă domnii Apostol şi Rînciog, fapt dovedit de bilanţul deja cu cântec , unde cazanul a făcut deliciul cititorilor o lungă perioadă.

Dar nu despre asta doresc eu să vorbesc acum, ci despre o altă problemă de care domnul Rinciog, cel care şi-a pus viaţa în slujba sindicaliştilor profită din plin.

Am mai pus în discuţie acest subiect, s-a spus atunci că nu sunt fonduri, apoi că se vor lua măsuri de corectare şi intrare în normal şi atât.

Este vorba de blogul sindicatului, sau al lui Rînciog, căci  scriptic şi legal este al lui Rînciog, care îl poate închide în secunda doi, dacă pleacă, sau se supără pe sindicat, dar folosit cu denumirea sindicatului, şi de sindicalişti.

In politica Google, persoanele private, utilizatorii GOOGLE pot să îşi facă adresă de blog gratuit. Persoanele juridice însă trebuie să plătească . La deschiderea blogului Sindicatului, domnul Rînciog a făcut un pustiu de bine sindicatului şi a deschis un blog al SCMD pe numele său. Toate bune şi frumoase, am zis, pentru început merge şi aşa, până ne punem pe picioare merge. Aşa s-a făcut şi statutul, pe genunchi şi ROF-ul, şi mai toate: la botul calului.

Dar timpul a trecut, eu am întrebat de câteva ori ce se întâmplă cu blogul , mai ales că de ceva timp, domnul Rînciog ca posesor şi administrator de blog s-a gândit să profite puţin de faptul că blogurile SCMD, TOATE PAGINILE sunt accesate zilnic de sute de cititori interesaţi nu să vadă ce face domnul Rînciog ca posesor de blog , ci ce face sindicatul, ca organizaţie, iar răspunsul este cel care se poate vedea la pagina Media a sindicatului, anul 2010, luna Noiembrie. http://scmdmedia.blogspot.com/2010/11/situatia-site-urilor-de-internet-ale.html

Am mai trimis anul trecut un mail domnului Rînciog pentru lămurirea situaţiei şi mi-a promis că se va normaliza aspectul, în sensul că blogul va intra în proprietatea sindicatului. Şi totuşi nimic palpabil. Domnul Rinciog, continuă să profite de interesul pe care sindicaliştii îl acordă sindicatului prin accesarea paginilor blogului, prin încasarea şi însuşirea sumelor convenite prin programul Ad Sense. Dacă iniţial în 2010 suma era insignifiantă, acum când blogul sindicatului a ajuns la vizualizări de milioane de cititori şi poate sute pe zi, să încerce cineva să facă o socoteală, sau să ne spună domnul Rînciog care este suma pe care o încasează lunar de pe urma accesării pagilor BLOGULUI SCMD de către sindicalişti. Acest aspect nu poate primi altă definiţie decât profit ilegal dar şi imoral iar domnul Rînciog nu poate fi numit altfel decât profitor. Aştept şi eu, ca şi domnul Toporan , să fiu dat în judecată de domnul Rînciog, pentru calomnie. Şi ca să nu existe dubii , pentru cei ce nu vor să intre pe pagina menţionată mai sus , sau în caz că aceasta va fi scoasă de administratorul blogului, citez:

“La data prezentului raport, SCMD dispune, in mod gratuit, de un numar de 249 de pagini de Internet (bloguri), construite si puse la dispozitie de catre subsemnatul, in baza unui contract incheiat cu compania Google, cu sediul in SUA (Anexa 1).”

“Subsemnatul este proprietar al veniturilor obtinute din publicitatea on-line promovata de Google, in cadrul aplicatiei denumite AdSense.”


“Desi, asa cum rezulta din cele de mai sus, publicitatea pe AdSense este o afacere privata intre mine si compania Google - deci nu sunt obligat sa dau detalii despre ea nici unei persoane din SCMD, va prezint, cu titlu de informare, veniturile ce revin subsemnatului din acest contract, pe lunile octombrie si noiembrie a.c. (Anexa 3). “


În paranteză fie spus, nici anexa 3 şi nici anexa 1 care cuprindea contractul său cu Google nu au fost puse la dispoziţiee aşa cum se lăuda în comunicat domnul Rînciog. Deci dacă privim acuma şi contabilizăm toate paginile blogurilor inclusive ale filialelor adunând numărul de accesări ne crucim. Eu am încercat şi mi-a dat calculatoprul peste cap.

Ba, într-un exces de impertinenţă, rudă cu nesimţirea celor ce ne fac viermi, domnul Rinciog ne roagă să spunem mersi că nu ne pune să îl şi plătim pentru că îşi administreză blogul personal, de pe urma căruia scoate bani frumuşei :

"Doresc sa subliniez ca desi SCMD a economisit pana in prezent zeci de mii de lei si economiseste alte mii de lei lunar datorita muncii si conceptiei mele proprii de implementare a retelei de bloguri, subsemnatul nu a fost si nu este platit cu nici un leu pentru acest serviciu. Subsemnatul este salarizat de catre SCMD numai pentru functia asigurata in cadrul Secretariatului Tehnic al SCMD, conform fiseI postului"
 Cu alte cuvinte, ar fi vrut domnul Rînciog şi să fie plătit că îşi administrează blogul propriu. Apoi domnule Rînciog, trebuie să te decizi: ori este blogul dumitale propriu şi personal, ori este al sindicatului şi trebuie să fie administrat de cineva care să fie plătit pentru asta. Eu nu vreau altceva decât să terminăm cu struţocămila asta .

 O să spună domnul Rinciog că nu este nimic ilegal. Iar eu spun că este şi ilegal şi imoral. Şi mai spun că profită de interesul pe care sindicaliştii îl acordă sindicatului, pentru obţinerea unor profituri personale.

Aceşti bani ar trebui să intre în conturile sindicatului. Aşa se explică şi apariţia atâtor pagini şi paginuţe, care cu media, care cu ziarul SCMD care cu forumul de discuţii “libere“.Toate, fără excepţie duc la  ridicarea numărului de cititori care să umple contul domnului Rînciog.

O să vină unul altul, să spună că nu asta este problema acuma , că altele ne sunt priorităţile, că vreau din nou să destabilizez, că vreau să fac rău sindicatului, că sunt plătit de Oprea şi Băsescu să lovesc în sindicat. Cei care mă cunosc ştiu foarte bine adevărul. Iar adevărul supără. Dar dacă tot ne luptăm cu profitorii, cu cei care ne iau pensile, cei care ne iau dreptul la un trai decent, hai să vedem şi profitorii de lângă noi, lupii moralişti care impart fluturaşi cu proteste în timp ce conturile le sunt îngroşate de naivitatea sau încrederea celor mulţi. Când ne prezintă domnul Rinciog contractul dintre SCMD şi Google? Cînd îşi închide contul şi transferă paginile pe adresa SCMD ? Ar fi un gest cu care SCMD ar începe lupta cu profitorii iar conducerea SCMD ar arăta din ce este făcut postavul de manta !

 
 

 


50 de comentarii:

  1. Domnule Neacsu,ceea ce prezentati Dvs. mai sus a fost consemnat in Raportul de verificare a activitatii financiar contabile desfasurata de sindicat de la infiintare pana la data de 30.11.2010. La data verificarilor, aceleasi justificari au fost date de persoanele responsabile din Secretariat si Comitetului Director. Echipa de verificare a intreprins masuri de intrare in legalitate si a incercat ca pe timpul verificarilor sa remedieze disfunctia, despre care de o perioada de timp se discuta pe internet. Astfel me-am documentat la informaticieni militari si ne-au explicat ca ceea ce se facea la cel moment prin “blogspot.com” se putea face si printr-un site al persoanei juridice numite SCMD. Altfel am intervenit la Institutul de informatica din Bucuresti (nu stiu sa explic prea bine, nu sunt informatician, probabil persoana juridica care ofera DOMENIUL DE UTILIZARE) pentru a ne oferi domeniul de utilizare. Acesta ar fi fost “sindicatulcmd.ro”, contra sumei de 205 lei (la data de 25.11.2010) platibila o singura data. Odata domeniul atribuit urma sa fie gasit o persoana juridica(o firma privata) pe al carui server sa poata fi gazduit site-ul, la acea data suma platita ca abonament fiind de aproximativ100 de euro pe luna. Pe site se puteau gazdui cate reclame ar fi dorit sindicatul, iar sumele urmand sa intre in contul acestuia.Toate acestea au fost aduse la cunostiinta decidentilor sindicatului urmand ca domniile lor sa hotarasca intrarea in legalitate a formei de comunicare si informare publica a sindicatului. Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragose, parerea mea este ca nimeni nu are nici un interes la nivelul conducerii SCMD sa se intre in normalitate. Toti conteaza pe comoditatea sindicalistilor, a filialelor. Si uite ca le-a mers asa trei ani de zile, iar domnul rinciog "isi bea cafeaua" asa cum domnul Apostol isi facea gratarele pe banii sindicatului, sau cum spunea donmul Pricina din cativa firfirei.

      Ștergere
    2. Stimati cititori,
      Am recurs la acest mod de a posta pentru ca integrul si cinstitul Neacsu imi refuza (sterge ) postarile mele.
      Vreau sa-l vad daca va sterge si comentariul ilustru al economistului Icleanu!

      Lt Col Dumitru Rinciog

      Toate bune!

      Ștergere
    3. In timp ce SCMD este incrancenat in lupta (inegala) cu Puterea si incearca sa coalizeze in acesta lupta si societatea civila romaneasca, Basescu indicandu-l pe “fostul colonel Dogaru” si rezevistii militari din sindicat drept instigatori, propagandisti, colonei de munci agricole, etc, in timp ce toate esaloanele sindicatului se lupta cu mercenarii propagandisti ai Puterii, care ne lovesc din toate partile - ex. cititi articolul de azi din “Vocea Brailei” http://manifestscmd.blogspot.com/p/puterea-contraataca.html, cititi ziarul Adevarul, care-l descrie paranoic sau nebun pe lt Alexandru doar pe baza unui comunicat mincinos al MApN, in timp ce filialele sunt covarsite de problemele legate de sediile de lucru, de procesele juridice, de probleme organizatorice, Neacsu, incearca sa ne abureasca si sa ne convinga ca este trup si suflet alaturi de sindicat, dar, in loc sa contribuie si el la acest efort al tuturor, in fapt “lupta” din greu impotriva presedintelui SCMD, impotriva Col. Pricina, Col Tudor, Col. Caloian, impotriva presedintilor de filiale “aserviti” lui Dogaru sau lenesi, in opinia dumnealui, pt. ca nu iau atitudine (evident, impotriva lui Dogaru), lupta impotriva Statutului SCMD, impotriva ROF, impotriva manifestatiilor publice organizate, etc. Acum este randul lui Rinciog pentru a fi pus la stalpul infamiei.
      Cine va urma sau cand va relua Neacsu acest ciclu al calomniei, al perversitatii si al urii viscerale fata de toti cei care nu-i vad si nu-I preamaresc meritele, intelepciunea si talentele sale mutiple?
      Neacsule, iti redau si eu, mai jos, o definitie din DEX. Esti sigur ca ai bani, in situatia in care vei pierde procesul de calomnie pe care il voi demara impotriva ta? Daca nu ai bani de pierdut, atunci sterge repede din postarile tale toate acuzatiile la adresa mea, pentru care nu detii dovezi.
      CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.
      Lt. Col Dumitru Rinciog

      Ștergere
  2. Din ce a spus dl Dragos Icleanu se pare ca e mai economic sa "profite" dl. Rinciog de cativa euro pe luna decat sa plateasca SCMD 1200 de euro pe an. Si apoi, dl. Rinciog nu este platit si administreaza totusi un blog. Oricare dintre persoanele care administreaza blogurile SCMD poate "profita" de cativa euro si este logic dar si moral sa primesti un ban mic pentru munca si raspunderea pe care o ai in momentul in care publici ceva pe blog. In cazarma, pentru pentru ca iti ajutai colegul rasplata era o cafea sau un cola. Oare dl. Rinciog nu merita o cafea?
    Dumneavoastra, d-le Neacsu, de ce nu aveti Ad Sense pe blog? Va strica niste banuti? Incercati si o sa vedeti ca in cateva luni primiti cecul de 10 euro. Intrebati-l pe dl. Burcu, si-asa sunteti amici, cat castiga si dupa aia mai discutam.
    Sa aveti o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domnule (avocat al domnului)Rinciog,
      Dumneata vad ca ai citi numai ce ai vrut din ceea ce am scurs eu. Te sfatuiesc sa reiei eventual macar fiecare paragraf, daca nu fiecare propozitie.
      Duupa ce ai recitit, poti sa revii.

      Ștergere
    2. PS. In ceea ce priveste blogul meu, daca te macina curizozitatea , iti raspund: Nu [un ad sense pe blogiul meu din respect pentru cei care intra sa il citeasca. Nu vreau sa se incurce la tot pasul de reclame , sau sa vada ceea ce nu cauta. Mi s-ar parea lipsit de fair play sa scot un ban de pe urma celor ce intra pentru altceva , nu sa vada reclame.

      Ștergere
    3. @anonim 08.58
      Bravo tete, asa da. Ca va sa zica, hai sa furam, ca e mai economic nu ? Tipic romanesc. Te recunosc roman falnic si muncitor!

      Ștergere
    4. BURCU nu castiga nimic!
      Blogurile lui NU sunt aducatoare de profit!
      BURCU a refuzat oferta Ad sense, chiar si alte oferte de publicitate! Blogurile lui sunt, exista din pasiune, din credinta ca pot fi utile si altor semeni!

      Ștergere
  3. Domnului Anonim de la ...Jan 30, 2012 08:58 AM.Ia ganditiva D-le.Nu ar fi rentabil pentru filiale care si asa nu au bani, sa-si faca fiecare "blogspot.com", sa posteze fiecare ce reclame doreste si fiecare filiala sa ia cei 10 euro de care vorbeati.Oricum filialele posteaza aricole proprii si ce preiau de pe SCMD.Cunoasteti problema avuta de filiala Slatina?.Filialele sunt cele care dau mai multa valoare SCMD-ului, decat un Secretariat de sindicat.Atunci s-ar pune capat unei vulnerabilitati perpetue a secretariatului.Oricum daca ati fi citit Raportul de verificare la care faceam vorbire mai sus ati fi aflat multe lucruri interesante pentru sindicalisti.Cu stima, Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuzati-ma am uitat.La data contolului Dl Ranciog era platit cu 2000lei pe luna net.Este adevarat ca mai executa si alte sarcini.Acum nu mai stiu.Eu la privat iau 1600 lei care includ si orele de noapte.Zic ca la suma asta poate conduce un site.Cu stima,Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar totusi Dragos, raportul ala la care faci referire a fost publicat "ad integrum" pe undeva, ca sa ne dumirim si noi odata pt. totdeauna "ce si cum" cu CD al SCMD?

      Ștergere
  5. Buna ziua Dl Cezar. Iata cum s-a angajat CD ca va proceda pentru informarea sindicalistilor privind continutul raportului de verificare,vezi blogulSCMD:

    “joi, 6 ianuarie 2011 Despre activitatea de control economico-financiar
    Echipa de verificare economico-financiara isi desfasoara activitatea temeinic si in mod profesionist. Aceasta verificare se va finaliza la sfarsitul lunii ianuarie a.c.
    Pe baza constatarilor si recomandarilor de imbunatatire a activitatii se vor face angajari de personal, experti in domeniul financiar contabil, vizandu-se stabilirea pentru viitor a procedurilor economico financiare ale SCMD, sub forma de ghid, precum si alte activitati specifice muncii sindicale (constituirea unui CAR al SCMD, unui fond special pentru ajutorare, donatii, etc).
    Dupa insusirea raportului echipei de catre Comitetul Director, acesta va fi pus la dispozitie, pe baza de semnatura, sefilor filialelor, spre a fi discutat in cadrul adunarilor generale iar eventualele observatii si propuneri pentru activitatile ulterioare vor fi remise echipei de verificare economico-financiara si Comitetului Director.
    Ca si ROF-ul si alte documente gen Codul Media, raportul va fi apoi prezentat in cadrul Consiliului National al Reprezentantilor. Honor et Patria! Vae victis!bPresedintele SCMD, Col. (r) dr. Mircea DOGARU”

    Dupa citirea rapotului CD a stabilit urmatoarele(vezi blogul SCMD):

    “02.02.2011
    Proces verbal al sedintei Comitetului Director al SCMD, 25.01.2011
    PROCES VERBAL
    Incheiat astazi, 25.01.2011, in sedinta Comitetului Director al SCMD.
    Participa urmatorii membri ai Comitetului Director: 1. Col. (r) Dogaru Mircea2. Gl. Bg. (r) Balan Iosif 3. Col. (r) Pricina Valeriu4. Col. (r) Monac Constantin5. Lt. Col. (r) Cobuz Elena6. Lt. Col. (r) Winzer Anisoara – vicepresedinte suspendat 7. Lt. Col. (r) Apostol Catalin – absent
    Invitati:• Presedintii filialelor din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Botosani
    Presedintele echipei de control economico-financiar a dat citire raportului cu constatarile si propunerile acestei echipe. Comitetul Director a primit raportul echipei de control intern si a luat hotararea ca pana la viitoarea sedinta a Comitetului Director, planificata joi, 03.02.2011, acesta sa fie analizat iar toate persoanele implicate in activitatea financiara a SCMD de la infiintare si pana in prezent sa vina cu completari in vederea intocmirii documentului final si a planului de masuri pentru implementarea recomandarilor echipei de control, documente care vor fi prezentate la Consiliul National al Reprezentantilor."

    Din ce cunosc nu a mai fost citit de altcineva, chiar daca a fost cerut. A fost prezentat la CNR, iar acolo nu stiu ce s-a citit din el sau cine l-a citit. Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragoş mulţumesc mult pentru răspunsul parţial pe care l-ai dat, datorat probabil unor cauze obiective-ce nu ţin de tine. Păcat că în acest sindicat sunt mulţi oameni de valoare, dar care nu au loc din cauza escrocilor de la vîrf.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Cezar........Raspunsul zic eu ca nu este partial.Este complet.Am facut tot ce am putut procedand statutar.Deci,legal.Asta am vrut.Am reusit. Ai citit in Rezolutia de la Alba Iulia ce s-a scris.Toti cei care doreau sa afle ce scrie in raport au aflat. Mai mult.......?. Ramane sa faceti voi sindicalistii.Sa mergeti in Poligrafiei si sa cereti Dl.Presdinte sa va dea sa cititi raportul.Restul voi hotarati.Eu am fost corect cu voi toti si nu puteti sa-mi rprosati ca nu v-am informat.Cu stima,Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Neacsu, Dragos, Cezari Calul moare de drum lung...

      Ștergere
    2. Anonim 10.38
      Iar tu, de grija noastra !

      Ștergere
    3. Neacsule, eu nu mor de grija voastra pentru ca sunteti niste cantitati neglijabile. Problemele mele, si nu numai, sunt altele decat ceea ce credeti voi, cel putin pe bloguri. As vrea sa ma insel. Mi-a placut ce ai scris despre primarul solomon. Cu chestia asta a lui Rinciog ai dat-o in bara. Vad ca voi aveti oarece frustrari, nu am reusit sa le definesc inca dar sunt pe-aproape si nici nu-mi bat capul prea mult. In ceea ce priveste Dragos Icleanu, cu el e clara treaba, a fost pus pe liber de CD si acuma se razbuna. Ceea ce face el pute a razbunare - cred ca stii si tu a cui arma este (razbunarea, nu Icleanu). Cezar cel cameleonic, cu o mie de fete si infatisari de multa vreme a devenit un mascarici, mai ales pe blogul comisarului de penitenciar. Asadar, ai ramas doar tu. Ce pot spune, poate vrei sa fii presedintele SCMD sau, macar ceva, acolo prin CD... Cine stie. Ori esti iar avocat nebagat (stii plata) ca in situatia celor de la Slatina? Apropo, au adunat cotizatia de la cei 200 de membri ca sa le poata vira CD diferenta de chirie? Eu cred ca nu. Ai lansat stirea senzationala, ai facut valuri pe net dar dupa aia ne-ai lasat in ceata. Pe cand un reportaj de la Slatina, eventual un interviu cu dl. Lintoiu, ca tare frumos mai combate pe roarmy230.
      In fine, felicitari Filialei Craiova pentru mobilizarea le miting. Baietii aia ai lui Naum chiar stiu ce fac. Sper ca ai fost si tu implicat, pozitiv.

      Ștergere
    4. La cat de " informat" esti in ceea ce il priveste pe Icleanu si filiale , ma mir ca nu stii nimic despre activitatea mea. Iti dai numai cu presupusul si incerci sa ma apuci dar nu gasesti manerul. Din pacate pentru tine, oricat ai scormoni sau insinua, nu se leaga.Stii foarte bine ca nu urmaresc functii, si nici alte avantaje de nici o natura, dar din lipsa de argumente te multumescti sa insinuezi. In plus nici macar nu ai curajul sa spui cine esti, sa vada lumea ce podoaba vorbeste aiurea. Eu tot ce am spus si spun spun argumentat si sub semnatura. Tu vorbesti de dupa gard, fara argumente. Mai e nevoie sa spun care este efectul ?

      Ștergere
    5. Neacsule, nu te-am intrebat unde ti-e manerul. Te-am intrebat ce s-a intamplat la Slatina. Chiar sunt curios daca si-au rezolvat problema dar mai ales cum? Ca doar esti jurnalist cu state vechi, cunosti deontologia profesionala.

      Ștergere
    6. Anonimule,am sa-ti raspund cum e la Slatina, cand o sa imi spui cine esti. Ca doar esti om de onoare, stii ce inseamna asumarea responsabilitatii.

      Ștergere
  8. 31.01.2012
    Victorie! Culcer a pierdut cu 8 la 5!
    „Comisarul Culcer Rodica, trompeta prezidentiala din TVR, a fost trimisa acasa.”

    De Ziua Unirii, in UNIRE a stat puterea!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    01.02.2012
    ALERTA MAXIMA! - in atentia tuturor membrilor Consiliului National al Societatii Civile (CNSC)
    „Tovarasul presedinte Putinescu (sau, de ce nu, Voronescu) nu tine seama de nimeni si de nimic!
    Pentru a scapa de tovarasa comisar, vom fi nevoiti sa ne intoarcem, de data aceasta pe termen lung, la TVR.”

    Jos Basescu!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  9. Musiu Dogaru stie sa speculeze. Stia ca madam Culcer trebuie sa plece . A auzit ca schimbarea e iminenta, dar nu cadeau la pace asupra inlocuitorului. S-a gandit el sa profite si a planificat o plimbare pana la televiziune , ca sa poata spune ca datorita lui a fost schimbata sefa televiziunii. Iar acum zbiara peste tot victorie. Ce a castigat prin asta ? Nimic, dar suna frumos inca o victorie... care de fapt nu e a lui si nu aduce nici o schimbare . Dar da bine ca propaganda.

    RăspundețiȘtergere
  10. 21.01.2012
    „VOINTA SOCIETATII CIVILE ROMANESTI
    Locuri de munca garantate, indiferent de varsta, persoanelor majore,…
    •1. 1. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD); Dogaru Mircea, presedinte”

    Traian Basescu nu are dreptul la loc de munca garantat indiferent de virsta ? De ce vreti sa-l dati jos si sa incalcati un „principiu” pe care il doreste Societatea civila romaneasca si pe care il semneaza PRIMUL chiar Dogaru ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Bai stelica pedelica, te-ai gandit mult? base are un loc garantat in puscarie. Se apropie scadenta, cu pasi repezi. S-a intrat pe turnanta. Scapa-ti pielea cat mai poti si da-te fara de partid. Stii chestia aia cu "sobolanii parasesc primii corabia". Nu mai sta, taie-o!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai AnonimFeb 1, 2012 10:30 PM
    Eu m-am gindit dar cel care semneaza prostia cu locurile de munca garantate crezi ca gindeste ?
    Nu-ti fa griji pentru mine, ma descurc, bai.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un lucru devine din ce in ce mai cert: acest domn Rinciog are valoare!Asa se explica campaniile de denigrare, instrumentate periodic, impotriva sa!
    Iar daca, asa cum zice d-l Neacsu, SCMD-ul isi datoreaza lui in asa mare masura existenta si ampoarea pe care a luat-o, ce sa zic altceva decat: bravissimo!

    Desigur ca si aceasta minciuna, cu veniturile incalculabile pe care chipurile le-ar incasa Rinciog, e usor de dovedit. Da' ce sa faca si neacsum, daca la atata-l duce imaginatia...! (Desi ar trebui sa poata mai mult, fiindca are instructia specifica!)

    RăspundețiȘtergere
  14. @AnonimFeb 2, 2012 03:10 AM Prietene, ai dreptate. Indiscutabil, Rinciog este bun. Chiar mai bun decat isi inchipuie unii. Indiscutabil, mult mai bun decat se chinuie nea Marin de la Craiova sa-l zugraveasca (denigreze). Daca nea Marin era din Bailesti, ziceam ca o fi vre-un nepot de-al Vetei dar asa...
    Cat priveste aportul d-lui Rinciog la constituirea SCMD - este substantial si nu se compara cu efortul d-lui Neacsu de a-l denigra.
    Privind capacitatile lui nea Marin, nu te-ai inselat de loc - poate mult mai mult decat arata. Ce sa faca el, saracu, daca i se nazare ca este super-visor-ul SCMD? Desi eu stiu ca nu l-a pus nimeni. Dar are pana buna, a scris multe lucruri interesante pe blogul acesta si, ce sa-i spun - felicitari. Pacat ca atunci cand isi da cu presupusul despre integritatea unor membri SCMD da cu bata-n balta, luandu-se dupa ce viseaza noaptea, desi se zice ca "noaptea e un sfetnic bun". Probabil nu doarme prea bine... Varsta, d-le, ce sa-i faci? Si mai e o chestie - taman cand se intampla ceva interesant la SCMD, hop si nea Marin, tranteste un articol. Si combate bine. Eu cred ca orice asemanare (nu?) este pur intamplatoare. Cu toate acestea, omul asta mi-e drag, de aia ma iau in clanta cu el si ii citesc blogul.
    Hai, sanatate, nea Marine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marele merit al lui Rinciog este ca se afla pe strada cand a trecut autobuzul SCMD si ca a bagat in sant autobuzul ACMDR si ca a profitat si profita de unii naivi care nici daca le faci schema nu vor sa priceapa.
      Daca a fi criticat de cineva pentru ca esti un profitor ti se pare un merit , atunci el este foarte merituos. Are valoare baiatu. Acest raspuns este valabil ambilor anonimi care (se ) lauda (pe) Rinciog. Saracu Rinciog , nu mai are curaj nici sa se laude singur sub semnatra cum o facea candva . Acuma se lauda din anonimat.

      Ștergere
    2. Tocmai ti-am raspuns, Neacsule. Dar vad ca stergi la greu. Ce nu-ti convine?
      Doar cei ce gandesc altfel decat tine nu te jignesc, doar te completeaza!

      Ștergere
  15. @ Stelian P.Feb 1, 2012 11:58 PM
    steliane tata, n-ai inteles nimic, esti in galeata, galeata-n plop si plopu-n aer. Te contrazici in tot ce spui. Bai smechere, tu n-ai inteles ca DOAR bASESCU NU TREBUIE SA AIBA LOC DE MUNCA? El are loc la Jilava, la Gherla sau mai stiu eu unde? Ai inteles, bai? Baga bine la cap si fa ce ti-am spus pana nu te trezesti in colivie de aur, bai! Eu unul nu-ti doresc raul, chiar daca, de multe ori devii super-enervant cu postarile tale, doar te avertizez, oricum, pedeleii sunt pe duca si nu stiu cum o sa-ti scoti panoul frontal pe net daca nu te debarasezi de cipul care ti s-a implantat de pdl. Cred ca esti un om iubit de cei apropiati si singura ta hiba e ca ai ales tabara gresita. Cred ca si tu ai o familie, cu oarece greutati, cu oarece necazuri, asa ca tot romanul, si nu se merita sa lupti pentru o cauza muribunda, care nici macar nu este a ta. Hai, salut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa inteleg, bai smechere, daca nu ai argumente ?
      Argumente nu e o jignire, bai. Hai, salut !

      Ștergere
  16. Tocmai am citit un material f.f. interesant, o sinteza facut de colonelul de la Constanta, Remus Macovei, intitulata "Generalii de Armata ai Romaniei". Ati citit-o, d-le Neacsu? Ce ziceti? Eu as fi vrut sa-l felicit pe autor, dar nu are rubrica de comentarii. Recunoasteti situatia, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  17. CEL CARE GANDESTE ALTFEL DECAT MINE, NU MA JIGNESTE, MA COMPLETEAZA!
    In fapt, Marin Neacsu imi sterge postarea, adica imi refuza dreptul la aparare si sterge comentariul meu la un articol al carui subiect sunt.
    Democratic si fratesc gest!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Rinciog, Nu ti-am refuzat nimic, postarea respectiva era intrata la spam, am dat ok la postare, nu te mai plange in 10 comentarii pentru o postare pe care ai pus-o pe toate blogurile oricum, Sincer sa fiu nu credeam ca poti fi atat de josnic, sa iti imprastii plangerile pe toate blogurile . Imi e mila de tine , sincer.Eu nu am ster decat postari care nu respecta conditiile trecute pe blog. Am mai spus de doua ori ca postarea la care faci referire era trecuta la spam. Vad insa ca nu stii sa citesti, sau nu te intereseaza. Doamne, patatica creatura.

      Ștergere
  18. Delatorii si visceralii de langa noi ! …

    Succint, ce ne spune Neacsu (in paranteze comentariile mele):

    1. De 3 ani de când s-a înfiinţat sindicatul acest domn (subsemnatul adica – N.N.) profita.
    A profitat de naivitatea unora când a înfiinţat prima oară o asociaţie care în mod ciudat, coincidenţă, a purtat denumirea ASOCIAŢIA CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE din ROMÂNIA. Acum ştim de unde numele sindicatului înfiinţat de domnul Dogaru. Informaţii, pe linkul http://groups.yahoo.com/group/roarmy230/message/1915.(A infiinta un ONG sau un sindicat = a profita? Pe ce te bazezi, Neacsule cand afirmi ca am falimentat o asociatie? Doar pe vorbele unui ratacit pe Internet? Stii ca fapta se numeste calomnie, daca nu ai dovezi?)

    2. Gravele abuzuri de folosire a fondurilor SCMD de către cei care aveau acces direct la conturi, în speţă domnii Apostol şi Rînciog, fapt dovedit de bilanţul deja cu cântec (Subsemnatul s-a ocupat, de la bun inceput, de secretariat, de evidenta membri, de forte multe alte lucruri, insa nu a gestionat niciodata banii sindicatului – Icleanu stie, dar tace si scrie doar ce-i place… Si apoi, toate controalele financiare de pana acum spun ca n-au fost grave abuzuri in cheltuirea banilor SCMD. Dimpotriva.)

    3. Când ne prezintă domnul Rinciog contractul dintre SCMD şi Google? Cînd îşi închide contul şi transferă paginile pe adresa SCMD ? Ar fi un gest cu care SCMD ar începe lupta cu profitorii iar conducerea SCMD ar arăta din ce este făcut postavul de manta ! (Profitor cel care asigura functionarea neintrerupta a unei arme de temut a SCMD – Internetul? Fara ca SCMD sa cheltuie nici un ban? Daca Neacsu sau altii au alte oferte mai atractive pt SCMD, de ce nu le prezinta? Credeti ca CD ar fi ezitat sa adopte un site Internet mai bun, mai complet, mai sigur si mai ieftin decat cel oferit de subsemnatul? )

    Concluzii:

    In timp ce SCMD este incrancenat in lupta (inegala) cu Puterea si incearca sa coalizeze in acesta lupta si societatea civila romaneasca, Basescu indicandu-l pe “fostul colonel Dogaru” si rezevistii militari din sindicat drept instigatori, propagandisti, colonei de munci agricole, etc, in timp ce toate esaloanele sindicatului se lupta cu mercenarii propagandisti ai Puterii, care ne lovesc din toate partile - ex. cititi articolul de azi din “Vocea Brailei” http://manifestscmd.blogspot.com/p/puterea-contraataca.html, cititi ziarul Adevarul, care-l descrie paranoic sau nebun pe lt Alexandru doar pe baza unui comunicat mincinos al MApN, in timp ce filialele sunt covarsite de problemele legate de sediile de lucru, de procesele juridice, de probleme organizatorice, Neacsu, incearca sa ne abureasca si sa ne convinga ca este trup si suflet alaturi de sindicat, dar, in loc sa contribuie si el la acest efort al tuturor, in fapt “lupta” din greu impotriva presedintelui SCMD, impotriva Col. Pricina, Col Tudor, Col. Caloian, impotriva presedintilor de filiale “aserviti” lui Dogaru sau lenesi, in opinia dumnealui, pt. ca nu iau atitudine (evident, impotriva lui Dogaru), lupta impotriva Statutului SCMD, impotriva ROF, impotriva manifestatiilor publice organizate, etc. Acum este randul lui Rinciog pentru a fi pus la stalpul infamiei.
    Cine va urma sau cand va relua Neacsu acest ciclu al calomniei, al perversitatii si al urii viscerale fata de toti cei care nu-i vad si nu-I preamaresc meritele, intelepciunea si talentele sale mutiple?
    Neacsule, iti redau si eu, mai jos, o definitie din DEX. Esti sigur ca ai bani, in situatia in care vei pierde procesul de calomnie pe care il voi demara impotriva ta? Daca nu ai bani de pierdut, atunci sterge repede din postarile tale toate acuzatiile la adresa mea, pentru care nu detii dovezi.
    CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dommnule Rinciog,
      Eu nu am sters nimic. Purs si simplu acest comentariu al dumitale era oprit la spam, nu stiu de ce . Probabil pana si Google stie ce merita publicat si ce nu. Deci vina nu imi apartine, apartine lui Goagale. Am verificat spamul si l-am detectat acolo. Dupa cum vezi, atata timp cat respecta limbajul, indiferent de opinie, este publicat. Apropo, pe blogul sindicatului, cand li se va da sindicalistilor voie sa mai comenteze? Sau va e frica ca va sar oamenii in cap si vad unii ce scriu altii ?
      In fine , in ceea ce priveste calomnia, stai linistit, nu imi e frica.Dar ai grija, intr-un eventual proces voi cere inventarierea tuturor documentelor emise de secretariatul SCMD. si ale Comitetului Director.Daca te tin curelele, da-i drumul. Pe mine ma tin .

      Ștergere
  19. Mostre de „gindire” sindicalista:

    „Aliaţii noştri nu vor să vadă că situaţia din România se degradează.
    Aliaţii tac. Sunt mulţumiţi că au luat de la noi tot ce-au vrut, pe nimic.
    Ruşii ne-au furat cu pistolul la tâmplă în timp ce aliaţii ne-au luat ce-a mai rămas prin metode mai "umane". De fapt, jaful sistematic a continuat atât din exterior cât şi din interior.
    Aliaţii noştri nu vor să vadă că România se îndreaptă către o dictatură democratică (în democraţie) mult mai periculoasă decât cea comunistă.”

    Salut UE şi NATO,
    Col.(r) lect. univ. dr. VASILE FULGA
    miercuri, 1 februarie 2012

    Daca „dictatura democratica (in democratie)” (!?) e mult mai periculoasa decit cea comunista, pentru ce fel de societate lupta coloneii dogarieni ? Doresc inapoi „libertatea comunista” ?

    RăspundețiȘtergere
  20. In timp ce SCMD este incrancenat in lupta (inegala) cu Puterea si incearca sa coalizeze in acesta lupta si societatea civila romaneasca, Basescu indicandu-l pe “fostul colonel Dogaru” si rezevistii militari din sindicat drept instigatori, propagandisti, colonei de munci agricole, etc, in timp ce toate esaloanele sindicatului se lupta cu mercenarii propagandisti ai Puterii, care ne lovesc din toate partile - ex. cititi articolul de azi din “Vocea Brailei” http://manifestscmd.blogspot.com/p/puterea-contraataca.html, cititi ziarul Adevarul, care-l descrie paranoic sau nebun pe lt Alexandru doar pe baza unui comunicat mincinos al MApN, in timp ce filialele sunt covarsite de problemele legate de sediile de lucru, de procesele juridice, de probleme organizatorice, Neacsu, incearca sa ne abureasca si sa ne convinga ca este trup si suflet alaturi de sindicat, dar, in loc sa contribuie si el la acest efort al tuturor, in fapt “lupta” din greu impotriva presedintelui SCMD, impotriva Col. Pricina, Col Tudor, Col. Caloian, impotriva presedintilor de filiale “aserviti” lui Dogaru sau lenesi, in opinia dumnealui, pt. ca nu iau atitudine (evident, impotriva lui Dogaru), lupta impotriva Statutului SCMD, impotriva ROF, impotriva manifestatiilor publice organizate, etc. Acum este randul lui Rinciog pentru a fi pus la stalpul infamiei.
    Cine va urma sau cand va relua Neacsu acest ciclu al calomniei, al perversitatii si al urii viscerale fata de toti cei care nu-i vad si nu-I preamaresc meritele, intelepciunea si talentele sale mutiple?
    Neacsule, iti redau si eu, mai jos, o definitie din DEX. Esti sigur ca ai bani, in situatia in care vei pierde procesul de calomnie pe care il voi demara impotriva ta? Daca nu ai bani de pierdut, atunci sterge repede din postarile tale toate acuzatiile la adresa mea, pentru care nu detii dovezi.
    CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Rinciog,
      Calomnia in normele de drept nu este definita de DEX. Intreab-o pe d-na Monica.
      Macar la maruntisuri din astea nu te fa de ris.

      Ștergere
    2. @Stelian P.,
      Tot respectul!
      Cine ti-a spus ca Rinciog se pricepe in ale dreptului? Povesti de adormit copii! Problema lui e "marketingul" CD al SCMD! El din asta traieste, cu asta se ocupa! Vande aberatii, cai verzi pe pereti unora care cotizeaza anticipat (taxa pe prostie)!

      Ștergere
    3. Mai Dorele,
      In acest material este vorba despre blogul tau care promiteai candva ca va deveni al sindicatului. Nu mai transfera tu acuzatiile asupra ceea ce nu scrie aici. Stai linistit, voi mai vorbi si despre ROF si despre Statut, si despre tot ce vrei tu. Dar aici este vorba despre blog, deaspre faptul ca ai promis ca va fi trecut pe numele sindicatului ca persoana juridica. Ai revenit asupra decuiziei ? Spune, sa stiu si eu. De fapt in mailul pe care mi l-ai trimis anul trecut asa spuneai ca ma vei lamuri asupra subiectului. Vrei sa il postez pe blog? De regula nu fac chestii de genul asta, dar daca doresti o pot face . Tu raspunde la subiect si lasa invartelile si transbordartile, interpretarile si eschivarile. Fii barbata Zoe !

      Ștergere
  21. Ce destept esti, Stelica! Sa nu-ti fie de deochi!
    Cum le stii tu pe toate, manca-l-ar mama!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Neacsu - Tocmai pe Dorel Demolatorul ti l-ai ales partener? Si are si blog? Si a vrut sa-l dea sindicatului? Asta e, nea Marine - ii dai in cap lui Rinciog ca sa muti sindicatul pe Blogul lui Dorel! Crezi ca nu m-am prins? Si dupa doua luni lasi SCMD fara blog si ceri cota parte din cotizatia pe nestiinta a membrilor de sindicat pentru ca tu si Dorel Demolatorul administrati blogul. Daca taceai, filozof ramaneai. Asa, ti-ai dat arama pe fata... Ca sa vezi, pur basescian - Hotul striga Uite hotul...

    RăspundețiȘtergere
  23. Neacsule, te rog sa publici toate e-mailurile mele pe care ti le-am trimis tie, sau altora. Absolut toate!
    Vai ce frica im este!...Daca am scris ceva compromitator?!...
    Dar, nu mai conteaza: da drumul adevarului, sa curga in valuri, sa arate tuturor ce om bun esti si cat de profitor sunt eu!
    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am spus ca e ceva compromitator. Am spus doar ca acolo promiteai ca se va rezolva problema cu blogul , recunosteai ca s-a decis sa il treceti pe numele sindicatului ca persoana juridica, asa cum e normal .

      Ștergere
  24. Nea Marine n-ai inteles ca in varianta asta SCMD trebuia sa plateasca 1200 euro pe an. Adica, doar ca sa nu faca Rinciog un euro mic, mai bine sa piarda SCMD 1200? Nu-i mai bine ca SCMD nu plateste nimic iar Rinciog ia si el un banut pe merit si toata treaba functioneaza ceas? Dar mataluta nu mai poti ca o sa-si ia Rinciog Rolls Royce din AdSense...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa isi ia orice vrea el si elicopter. Dar sa intre in legalitate , in normalitate, sa nu mai profite de altii. si sa nu ma abureasca pe mine cu grija lui fata de sindicat ca am vazut care e aia.

      Ștergere
  25. Ei, daca matale platesti 100 euro, abonamentul lunar, eu, ca sindicalist, sunt de acord sa ramana Rinciog fara blogul SCMD. Dar nu sunt de acord niciodata ca sa irosim cotizatia a aproximativ 43 de membri, lunar, pentru o chestie care nu deranjeaza pe nimeni decat pe dumneavoastra. V-am mai spus si zilele trecute ca nu v-a numit nimeni super-visor-ul SCMD. As aprecia mult daca v-ati canaliza energia creatoare in alte directii decat asupra d-lui Rinciog. In fond, chiar atat de orbit sunteti de aplicarea legalitatii incat nu vedeti ca nu intereseaza pe nimeni acest aranjament, economic, zic eu, perfect. Chiar nu va vine sa credeti ca exista oameni dispusi si sa daruiasca? SCMD nu este un agent economic, este o structura care traieste si se dezvolta din cotizatiile membrilor sai si munca gratuita, pusa la dispozitie de birourile operative si membrii sai. Nu m-ar fi mirat daca un administrator de blog SCMD ar fi sesizat "speta Rinciog", as fi inteles ca exista o oarecare nemultumire dar in situatia in care toti administratorii de blog accepta nu vad problema.
    Apropo, vreau sa vad cum comentati demiterea primarului Solomon din PDL, cel care "a spalat wc-urile in puscarie", cum spunea o doamna. Asadar, mult succes, domnule colonel. Abia astept sa va citesc. Si, nu se stie daca la demiterea lui nu ati pus si dv. umarul, prin articolul recent publicat si pentru care nu pierd ocazia sa va mai felicit inca odata. Iertati-ma ca v-am completat. Oricum, va simpatizez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Draga,
      Nu am de ce sa ma supar. Nu m-ati completat pe mine , l-ati completat pe Rinciog.
      Hai sa va intreb ceva si va rog sa raspundeti: de unde stiiti ca prin programul Ad sense, la ora actuala nu se scot banii pe care SCMD trebuie sa ii plateasca anual ? V-ati pus intrebarea asta ? Hai sa vedem care este profitul si daca suma pe care ar mai avea-o de completat sindicatul ar fi minima,de ce sa nu facem in asa fel incat banii respectivi sa intre in contul SCMD ? La asta v-ati gandit ? Tataie .

      Ștergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.