marți, 3 ianuarie 2012

CÂT DE PROŞTI…. ?

Cat de proşti ne credeti domnule preşedinte încât să:

- nu vedem că în ţara asta trăiesc bine numai cei ce se dau bine pe lângă familia Băsescu ?
- nu pricepem că Lăpuşneanu este gata să taie capetele tuturor Moţocilor de pe la Cluj, de pe la Braşov, de pe la Oradea, de pe la DNA, numai să îşi păstreze coroana pe cap ?
- nu vedem că sunteţi gata să vindeţi orice, oricui, finanţele tării către FMI, aurul ţării către firme care plătesc comisioane grase, securitatea tării americanilor, secretele ţării evreilor, iar arhivele, sănătatea, pădurile, educaţia şi judeţele ţării maghiarilor numai pentru a vă păstra scaunul sub fund?
- nu vedem că aţi adus ţara într-o situaţie fără ieşire, o ţară a Mondialilor,a beizadelelor cu pistol sub pernă, şi maşini de fiţe la poartă,a ţepelor financiare, o ţară a analfabeţilor şi podăreselor, a trădătorilor şi linguşitorilor cu funcţii de ministru, a generalilor cu stagiul militar nesatisfăcut dar cu orgoliul satisfăcut din plin?
- nu pricepem că aţi făcut din vânzarea de armament o afacere de familie, sub acoperire şi protecţie prezidenţială, vânzând tot ce produc fabricile româneşti sau tot ce mai are căutare pe piaţa de armament, de la rachete la documente şi dosare nucleare sau minereuri de uraniu îmbogăţit sau nu, dar cu scopul de a îmbogăţi conturile familiei?
- nu ştim că aţi făcut din slăbiciunile şi patimile personale principii de conducere lăsându-vă condus nu numai de ele dar şi de cei care vi le satisfac ?
- nu realizăm că aţi subjugat ţara unor interese contrare intereselor naţionale ducând ţara în situaţia de a fi înrobită financiar şi economic şi fără posibilitatea de a se mai apăra măcar prin forţele proprii, că aţi pierdut şi continuaţi să cedaţi bucată cu bucată suveranitatea şi independenţa tării pe care aţi jurat să le apăraţi?
- nu vedem că v-aţi subordonat prin şantaj şi funcţii acordate copiilor de casă, toate serviciile de constrângere şi impunere, sistemul judiciar, pentru a vă servi în obţinerea de date privind toate personalităţile fizice sau juridice care nu vă cântă în struna?
- nu sesizăm că aţi dezbinat cu bună ştiinţă, prin manipulare şi învrăjbire categoriile sociale una împotriva alteia în scopuri personale, antiromâneşti şi anti sociale ?
- nu ne dăm seamă că oricum aţi numi Constituţia sau regimul pe care îl conduceţi România se află în anul 2012 sub dictatură?

Cât de proşti ne credeţi domnule prim ministru încât să:
- nu vedem că sunteţi cel mai prost pregătit ministru pe care l-a avut ţara asta, cel mai nepopular, cel mai … demis, cel mai bătut în cap (de chiar propriul părinte, fie-i ţărâna uşoară), cel mai umil şi lipsit de personalitate, un ministru desconsiderat de preşedinte, de popor,şi chiar de proprii subordonaţi?
- nu înţelegem, că sunteţi doar o păpuşă cu care se joacă preşedintele, copii săi şi cei apropiaţi, o păpuşă teleghidată care răspunde prompt la comenzi?
- nu sesizăm că singurul lucru la care vă pricepeţi este să executaţi ordine oricât de absurde, aberante şi ilegale ar fi ?
- nu vedem că sunteţi singurul absolvent de drept constituţional care dă numai legi anticonstituţionale ?
- nu înţelegem că sunteţi ruşinea sistemului politic naţional şi internaţional al tuturor timpurilor ?
- să nu vedem că nu aţi reuşit decât să distrugeţi tot, nu puteţi obţine bani decât băgând mâna în buzunarele oamenilor şi singurele lucruri pe care le puteţi produce sunt scarbă, durere, necazuri, griji, probleme, ură şi dezastru?

Cât de proşti ne credeti domnilor parlamentari încât să nu :
- constatăm că indiferent de culoarea politică, între domniile voastre există legături de rudenie sau de afaceri care vă unesc şi în baza cărora vă acoperiţi şi vă protejaţi în faţa legii şi a oricărui duşman?
- vedem cum vă întocmiţi şi votaţi legi cu ajutorul cărora vă puneţi la adăpost de orice control sau verificare, chiar a legii, pentru că dumneavoastră vă consideraţi deasupra ei şi vă votaţi singuri privilegii în timp ce omul de rând strânge cureaua până crapă?
- ştim că vă cumpăraţi locurile eligibile cu peşcheşuri grase, pentru ca apoi să scoateţi înzecit investiţia din afaceri ale membrilor de familie care ocolesc şi speculează legislaţia, derulând afaceri cu instituţiile pe care sunteţi plătiţi să le protejaţi şi să le faceţi profitabile, dar care lucrează în pierdere pentru a vă umple conturile personale ?
- nu vedem că de ani de zile vă rotiţi la conducerea acestei ţărişoare pe care aţi adus-o la sapă de lemn, distrugăndu-i economia, devalizându-i bogăţiile, punând-o pe butuci în timp ce voi vă contruiţi vilă după vilă prosperaţi financiar şi daţi cu tifla celor ce v-au ales, cărora însă le zâmbiţi mieros şi le cerşiţi votul sau îl cumpăraţi cu o găleată şi un kg de zahăr din patru în patru ani ?

Cât de proşti ne credeti domnilor din opozitie încât să nu :
- constatăm că între dumneavoastră şi cei de mai sus, singura diferenţă este locul pe care îl ocupaţi în parlament?
- vedem că nu urmăriţi decât să ajungeţi la putere pentru a avea acces la borcanul cu miere şi nu pentru a îi ajuta pe cei care îşi pun speranţa în dumneavoastră?
- ne aducem aminte că aţi fost la putere şi ne-aţi tratat cu aceeaşi indiferenţă şi dispreţ?
- înţelegem că odată ajunşi la putere veţi urma aceleaşi căi, punând în aplicare aceleaşi planuri din afară, care conduc la această oră România ?
- observăm că practic sunteţi gata să cădeţi la întelegere cu oricine şi să promiteţi orice, numai să puneţi mâna pe putere?
- vedem că nu dorinţa de a schimba situaţia României vă animă ci dorinţa de a schimba situaţia dumneavoastră din punct de vedere politic şi financiar, teama că rămânând în opoziţie, veţi pierde contracte şi afaceri la care nu aveţi acces şi veţi pierde chiar şi ceea ce aveţi, pentru că justiţia lucrează în intereseul puterii, nu al legii?

Cât de proşti să fim noi românii încât să lăsăm de fiecare dată pe alţii să ne hotărască soarta, să ne stabilească drumul, să ne bată în cuie destinul şi să se joace cu viitorul copiilor nostri?
Cât de proşti să fim noi românii încât să nu vedem că de fiecare dată votăm minciuni şi mincinoşi, promisiuni electorale?
Cât de proşti să fim noi românii încât să ne lăsăm manipulaţi şi invrajbiţi şi să nu realizâm că privind la capra vecinului din dreapta nu vedem cum vecinul din stânga ne fură vaca?
Cât de proşti să fim noi românii încât să nu înţelegem că lenea, comoditatea, lehamitea, indiferenţa şi lipsa de acţiune şi coeziune ne sapă mormântul ?
Cât de proşti să fim noi românii încât să ne lăsăm copleşiţi de bătaia de joc a celor ce ne conduc şi să ne băgăm singuri capul în jug aşteptând căderea resteului ca o ghiloţină a sclaviei.
Cât de proşti să fim noi românii încât să facem mereu aceeaşi greşeală, să ne lăsăm minţiţi de aceiaşi oameni şi aceleaşi minciuni, învelite într-o pungă de plastic sau o sticlă de ulei ?
Cât de proşti să fim noi românii încât să uităm de fiecare dată şi să ne condamnăm veşnic copii să plătească greşelile şi laşităţile noastre ?
Cât de proşti să fim noi românii încât să nu mai avem încredere în propriile noastre forţe şi să ne pierdem demnitatea, dorinţa, puterea, voinţa şi credinţa murind înainte ca trupul să ne moară?????

35 de comentarii:

  1. Marine, mi-a mers la inimă. Te superi, nu te superi, l-am postat şi pe pagina SCMD, Filiala Sector 5, cu trimitere la acest blog.
    S-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Biliuta, nici o problema. Ai liber oricand doresti.
    Cu respect!
    Marin

    RăspundețiȘtergere
  3. Iliuta, il poti prelua pe tot..Nu e nici o problema, nu tin la rating aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mairian,nici nu se putea un clip mai bun decat"Generatii" cu Anda.Imi aduce aminte de Cenaclul Flacara.Era superba pe scena.Dumnezeu sa o ietre!Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  5. hmmm, direct, agresiv si la obiect. insa multe ar trebui despicate in 4 (nu-s deacord cu toate mentiunile). despre boc v-am mai spus, nu-i prost face pe prostul.

    la multi ! (cu intarziere)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, da, da... dar, mai departe? Haideți să mergem mai departe! Că nu trebuie să așteptăm să fim toți de acord, căci vom aștepta degeaba.

    Atunci când nu a fost să fie revoluție, a fost răscoală. Atunci când nici de o răscoală nu s-a putut pune, s-a mers pe haiducie.

    Când nu a mai mers nimic, s-a trăit în robie, sau s-a fugit din țară.

    RăspundețiȘtergere
  7. Romanul e inventiv si original. Nu face niciodata ceea ce ar face altcineva. El prefera sa rabde. Poate poate se rezolva de la sine sau rezolva altcineva .
    Nici cand e bolnav nu merge la doctor, decat cand nu se mai poate tine pe picioare. Si atunci se plange ca doctorii nu stiu ce sa ii faca si nu il repara pe loc. Ciudata natie suntem .

    RăspundețiȘtergere
  8. @Neacsu
    Te inteleg. Ai pierdut o suma frumoasa la pensie si esti suparat.
    Esti suparat pe presedinte ca a promulgat legea care te dezavantajeaza. De aici rezulta clar ca Tu vezi lucrurile mult mai bine decit el.
    Esti suparat pe primul-ministru ca e un prost care nu stie decit sa execute ordinele celui care l-a numit acolo. Tu ai ajuns colonel refuzind sa executi ordinele superiorilor, asa-i ?
    Esti suparat pe prostul ala de la justitie care a dat aviz favorabil unei legi care te „fura”.
    Esti suparat si pe prostul ala de la finante care a dat si el avizul favorabil.
    Esti suparat pe prostii din comisiile parlamentare care pina la urma au votat si ei impotriva TA.
    Esti suparat pe parlamentari ca si ei, prostii dracului, nu au votat pentru Tine ci impotriva Ta.
    Esti suparat in special pe domnii din opozitie care nu au luptat cum trebuie pentru „dreptul Tau” chiar daca tu ti-ai pus speranta in ei. Ce tradatori ! Totusi ai sa votezi cu opozitia, asa-i ?
    In fine (oare ?) esti suparat pe prostii de romani care nu ies in strada sa lupte pentru pensia Ta.
    A mai ramas cineva in tara asta pe care nu esti suparat ? Te inteleg, e greu sa iti pierzi ONOAREA si PATRIA care inseamna….citi lei pentru Tine ?
    Te inteleg, dar te rog sa ma ajuti si pe mine sa ies din necunoastere:
    -daca „România se află în anul 2012 sub dictatură” atunci Coreea de Nord sub ce se afla ?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Neacsu
    Scuze, am omis sa scriu ceva despre dusmanii externi ai Romaniei:
    Esti suparat pe prostii aia de la Bruxelles care in loc sa ne multumeasca in genunchi ca le-am facut favoarea sa cerem aderarea isi permit cu tupeul caracteristic al strainilor sa ne spuna ce sa facem. Ce rusine !
    Esti suparat si pe prostii din NATO (mai ales pe ei) care s-au rugat de noi sa-i onoram cu prezenta doar ca sa ne impuna o lege care iti fura Tie din pensie si doar ca sa-i dea afara din armata romana pe cei care reprezentau elita, pe cei care erau capabili sa infringa ei singuri amatorii de militari NATO. Se temeau de concurenta noastra, asa-i domnule „colonel” ?
    Esti suparat pe criminalii din FMI carora dupa ce le-am facut favoarea sa le papam banii au imensul tupeu sa-i vrea inapoi. Mama lor de evrei. Bine zice Dogaru, MOARTE FMI !
    Te inteleg. ONOAREA si PATRIA sunt mai presus de citiva firfirei.
    Cit de prosti……?

    RăspundețiȘtergere
  10. Stelica,
    macar esti platit bine ? Nu cred , nu pot crede ca un roman poate sta alaturi de cei care ne conduc acuma fara plata. Macar plata ar fi o scuza, prostia nu are nici una .

    RăspundețiȘtergere
  11. @Neacsu
    Nu sunt platit bine, nici macar nu sunt platit (daca excludem pensia).
    Raspunsul tau (chestia cu prostia) se incadreaza in regulile tale ?
    "Puteti face orice comentarii in limitelei decentei , bunului simt , respectului reciproc. Orice comentariu care incalca regula va fi sters."
    "CEL CARE GANDESTE ALTFEL DECAT MINE , NU MA JIGNESTE , MA COMPLETEAZA!"
    Asa o fi, dar tu ai voie sa jignesti ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Neacsule, eu nu stiu de ce stai de vorba cu toti saltimbancii care, probabil, dac-or fi fost cu adevarat in armata au pantalonii lustruiti de atita scaun. Tu nu vezi ca pentru ei, albul este negru si invers? Este exact situatia de dupa colectivizare cind toti derbedeii satelor si toti cei fara de capatii au ajuns primari, militieni s.a. si faceau propaganda comunista impotriva taranilor "chiaburi" cu 2 hectare de pamint.

    RăspundețiȘtergere
  13. @...
    Neacsu nu vede deoarece probabil ca nu este nici el platit si nici prostia lui nu are scuze.
    (sper ca mie nu-mi aplica regulile pe care nu le respecta el, alea cu bunul simt, decenta si alte tromboane de "colonel")

    RăspundețiȘtergere
  14. TOP GUN
    HELLO EVERYBODY!!!!!!!!
    PETER PAN,
    Stelica,se amuza pe seama noastra,el are tulburari de personalirate si e dependent de 'psi'Azi se crede Motanul incaltat,maine,Fat Frumos,el trebuie sa fiu erou de poveste,negativ sau pozitiv ce mai conteaza,important e sa fie bagat in 'zeama' ,sa nu se plictiseasca!!!!!!
    De ce nu-i explici ca, banii nu au importanta,ca n-or sa te ingenuncheze niciodata si n-o sa faci moarte de om ptr.bani,ci altceva e deranjant la derbedeii astia,ca sunt constanti de nesimtiti si-si vad doar interesele lor,ca dureros poate, n-ar fi faptul ca pierzi niste bani,ci minciuna care a devanit sport national ptr derbedeii si banditii astia!!!!Ca una iti promit in diversele campanii electorale si altul-i rezultatul dupa ce si-au vazut sacii in caruta!!!!Ca din cauza lor tot mai multi se sinucid si tinerii sunt poftiti sa plece in alte tari daca se cred asa de competenti,ca incompetenta se 'trateaza' cu un scaun de ministresa ,gen udrea,boc,oprea,robertica,si alti incompetenti ,care si-au luat diplomele,ori daca faceau parte dintr-un partid,ori daca se tavaleau prin patul cui trebuie!!!!Astea-s dramele,cand suntem loviti cu pixelul albastru,cand ziaristele sunt tiganci imputite,dar facem temenele de altfel la bercea mondialul ptr,un colier de galbeni,ca suntem prostiti tot timpul si se mizeaza pe bunul nostru simt,deci dincolo de bani,raman moravurile celor care ne conduc,poate ca asta-i CEA MAI MARE DRAMA A ROMANILOR,CA SUNTEM CONDUSI DE OAMENI DE DOI BANI!!!! fara MORALITATE SI CONDUITA,FARA ONOARE SI FARA COLOANA VERTEBRALA!!!!!!
    Mi-ar place sa cred ca daca,Stelica,n-a innebunit de tot,mai are totusi o doaga si i-or mai ramase ceva mai mult de un neuron ,sa constate bataia de joc si minciunile si incompetenta banditilor astia si ai acolitilor lor!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA ,UN AN FORMIDABIL SI SA FITI IUBITI!!!!!BYE,BYE,BYE!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Selica,
    Eu nu te-am jignit. Am spus ca prostia nu are scuza. Nu am spus ca esti prost ci ca faci o prostie si asta este alta treaba. Prostii am facut si facem toti la viata noastra, mai mici sau mai mari, dupa posibilitati. Daca tu sustii ca nu ai facut nici una pana acuma, ar trebui sa fii pus in rama si afisat in toata presa. Uite eu sunt gata sa recunosc ca fac o prostie discutand cu tine, pentru ca a incerca sa arati unui indoctrinat ca greseste este o prostie. De asta speram sa fii platit, pentru ca daca erai platit exista macar sansa sa gandesti normal dar sa faci ceea ce faci pentru ca asta e meseria. Tu insa insisti sa ma convingi ca nu esti platit. Dezavantajul tau.

    RăspundețiȘtergere
  16. Neacsule, cred ca ai vrut sa scrii "Sulica" si ti-a iesit altceva!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Neacsu
    Nici eu nu am spus ca esti prost. Am spus "si nici prostia lui nu are scuze" deci si eu am spus ca faci o prostie. Eu nu fac o prostie discutind cu tine. Vreau sa le demonstrez civililor si mai ales tinerilor care au acces liber aici ca un colonel are argumente "inteligente" chiar daca ii face prosti pe toti romanii de la A la Z.
    La postarile mele, de exemplu, ai adus argumentul "Macar plata ar fi o scuza, prostia nu are nici una".
    Nici prostia ta nu are scuza. Observi (sper) ca nu am spus ca esti prost.

    RăspundețiȘtergere
  18. Marine lasa-l in durerea lui ca n-o s-o scoti la capat! N-ai inteles ca omul pentru asta e platit? A fost in C.O, iar acum cind s-a prezentat la serviciu, sefii i-au dat desfasuratorul cu activitatile pe luna in curs. Azi tu esti planificat; miine Burcu, poimiine cei de pe InfoMM s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
  19. TOP GUN
    STELICA,
    Tu sper ca faci diferenta intre potiune si polutie?????!!!!!
    Ai hartia intr-o mana si olita in cealalta,sa nu faci caca pe tine,please !!!!!
    BYE,BYE

    RăspundețiȘtergere
  20. @T.G.- tie ti-a spus cineva sa-ti sugi pixul si sa nu te mai bagi ca musca in curul ..calului!!

    RăspundețiȘtergere
  21. CAT DE PROFUNDE SUNT ABERATIILE LUI NEACSU!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim 4.24. am fost nevoit sa scot postarea dumitale pentru termeni jignitori la adresa lui Cezar. Chiar daca nici eu nu il agreez, ma abtin de la termeni jignitori. Incearca si tu la fel te rog.

    RăspundețiȘtergere
  24. Stelica, m-ai convins . Nu o sa mai repet prostia.

    RăspundețiȘtergere
  25. Neacsule daca te bagi in taritze te maninca porcii!

    RăspundețiȘtergere
  26. Am citit textul. Nu mi-a spus nimic nou. A, ba da ! Am impresia că asemeni celor care îl caută pe Dumnezeu în afara lor, uitând că ei sunt parte din Divinitate, și dvs. dl. Neacșu căutați în spațiul greșit poneiul.
    Am citit comentariile. Savuroase ! Se impune o micuță concluzie: fie autorul e masochist (chestie de gust ar zice unii), fie e sadic și vrea cu tot dinadinsul să-i strice dl. Stelică singura sinapsă neuronală care îi dă acestuia motivația de a aborda cu entuziasm anul 2012 ! :))
    Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  27. gabrielaionita
    Multumesc pentru vizita, va mai asteptam.
    Imi cer scuze pentru unele comentariimai neortodoxe , sper sa nu se mai repete .
    In ceea ce priveste elementul de noutate lipsa din context, nici nu stiu ce ati putea gasi nou intr-o Romanie medievala. Din pacate numai modul in care sunt tratati iobagii este medieval nu si principiile cavaleresti care insoteau epoca amintita. Ce sa facem asta este. Daca asta e tot ce putem face in fata actualei situatii, sa spunem ca nu e nimic nou, nici nu vad cum am avea parte de noutati in secolele urmatoare. Vizavi de ponei, v-as fi recunoscator daca ati spune pe unde sa il caut . Tin foarte mult la el si m-as bucura nespus sa il gasesc. Daca l-ati vazut pe undeva , ofer recompensa !

    RăspundețiȘtergere
  28. TOP GUN
    La gradina zoologica ati incercat????? Costa nu foarte mult ,biletul,si-n rest fauna e diversificata!!!!!!Poate va razganditi si faceti pasiuni ,eu stiu ptr.ce animale!!!!!??????????????????????????????????La o analiza mai temeinica,nu sunteti foarte departe de omul cu dex-ul,adica Stelica,de cel cu injuraturile si obscenitatile,iti place sa faci pe justitiarul (sau cochetezi asa de amorul artei) doar ,cand vrei tu si cu cine vrei tu!!!!!Daca stilul meu umoristic cei drept iesit din comun,te-a deranjat,faptul ca eu il mai tachinez din 'dragoste' evident pe Stelica,expresii ca::::SA SUGI PIXUL,nu-ti face onoarea nici tie CA SI GAZDA,,nici anonimului care l-a postat ,nici micutzului care i-a intarit spusele!!!!!!!Serios, voi ati fost ofiteri,??????????????????asa vorbiti,asa injurati si-n public ii faceti albie de porci pe cei care au alte idei si opinii!!!!!!Reusesc sa va inteleg frustrarile de tot felul dar, de aici pana la o lua razna verbal,mi se pare cam mult!!!!!Eu am iertat,dar injuraturile si vocabularul obscen chiar nu fac cinste gradelor avute!!!!!!!
    Peter Pan ,daca esti un pic cinstit cu tine,cand minti, atunci,sau acum cand inchizi ochii la grosolanii,adica,ai eliminat un comment care il dezavantaja pe Cezar,dar l-ai lasat pe cel care debita o asemenea obscenitate!!!!!! la adresa mea!!!!!Evident ca eu sunt persona non grata,dar macar in calitate de om ,am si eu dreptul la respect,si eu respect pe toti interlocutorii, cred ca dintre toti am un vocabular super decent!!!!!!Daca nu-ti convine poti sa ma bannezi, sau sa ma anunti, sa nu mai scriu pe blogul tau!!!!!!Nu crezi ca-i mai corect asa??????
    UN WEEKEND EXCEPTIONAL SI,SA FITI IUBITI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Top Gun
    Comentariul pe care il incriminezi, nu este mai lipsit de bun simt decat cel de deasupra lui si am vrut sa le elimin pe amandoua, dar pentru ca erau la limita, le-am lasat pe amadoua. Nu am nimic personal cu dumneata, nu te consider persona non grata, faci ce vrei. Ce intelegi dumneata este o problema, ce fac eu este alta, nu pot ridica pretentii, fiecare face ce poate.
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu va mai bateti capul cu stelica pensulica. Nu vedeti ca nu e Motanul Incaltat - e un Magarul... Incaltat.

    RăspundețiȘtergere
  31. TOP GUN
    PETER PAN,
    Nu tin neaparat sa am ultimul cuvant,considera-l un drept la replica,iti ofer tie si cititorilor acestui blog varianta nedistorsionata a adevarului fara sensibilitati, simpatii,lantul slabiciunilor,grade functii.....etc.....Asadar commentul meu facea referire la niste stari fiziologige caca ,pipi,normal eu le-am pus intr-o lumina haioasa,dar SA SUGI PIXUL E O STARE FIZIOLOGICA?????? Nu,e ptr.budoar,e fantezia barbatilor ale caror consoarte o considera tabu,asa ca de oferit ,gasesc o tarifata!!!!!!
    Daca tu in sufletul tau esti impacat,ti-ai ras in barba ca am primit injuratura si uite asa ai scos castanele din foc cu gura altuia sau mana anonimului!!!!!!!Dincolo de verdicte,orgolii,fa o pauza ptr.analiza si gandeste-te ca, cu moneda care judeci,cu aia o sa fii judecat!!!!!!
    SA FITI IUBITI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. TOP GUN
    Stelica,
    Stiu ca esti mare fan al celor de la CIRQUE DU SOLEIL,ai grija, spectacolele sunt acusica in februarie,mi-am amintit ca-ti place muzica,,,,, ai si toata colectia lor de cd-uri
    Fa=ti o bucurie si tu poate vezi viata in roz!!!!
    BYE,BYE,BYE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Topa Gun
    Nu am nici o satisfactie sa vad cititorii, oricine ar fi ei, injurandus-e sau atribuindu-si epitete mascate pe blogul meu. Daca aveti chef de harjoana si trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imasuri. Eu voi scoate de acum orice comentarii de acest fel de pe blog. Daca aveti comentarii d efacut la subiect bine , daca nu, pentru impunsaturi p[ersonal;e mergeti acolo unde posesorii de blog vor rating.

    RăspundețiȘtergere
  34. Anuntul de mai sus este valabil pentru toti cei ce intra aici ca sa se certe cu unul sau cu altul.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.