miercuri, 2 martie 2011

SUPARAREA DOMNULUI RINCIOG

SUPARAT, SUPARAT SUNT DOAMNE ASTAZI, SUPARAT....



Ca si la fotbal, Provincia conduce.
Domnul Rinciog e suparat. Nu i-a iesit pasenta, sindicalistii nu au sarjat pe indemnurile jignitoare si minciuunile lansate  de domnul Dogaru inainte de intalnirea de Martisor.
From:"Dumitru Rinciog"
To: sindicatul-cadrelor-militare@googlegroups.com


Cu tot respectul, desi este loc intotdeauna de mai bine, astazi nu organizarea a fost deficitara ci PARTICIPAREA INDIVIDUALA A MEMBRILOR DE SINDICAT DIN BUCURESTI la miting.

In Bucuresti avem aproape 7000 de membri de sindicat. Au fost prezenti cu putin peste 1500!...

Este greu de crezut, dar este a doua oara cand se intampla acest lucru: rezervistii bucuresteni nu sunt capabili de un efort de cateva ore, in conditiile in care rezervistii din provincie sunt gata sa-si sacrifice si buzunarul, platind un drum incomparabil mai greu si mai obositor.
Incep sa cred ca delasarea, lenea, nepasarea - sunt inamici mult mai periculosi pentru SCMD si pentru poporul roman, decat guvernele Boc si presedintiile succesive ale lui Traian Basescu!...
Cu toata stima si recunostinta pentru participantii la mitingul SCMD,
Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG
LMDC, Breaza, 1978
Scoala Militara de Ofiteri Activi Nicolae Balcescu, Sibiu, 1981
Telefon : 0725562223"


Ei bine , ce sa spun ? Si eu am crezut ca vor fi mai multi, raportat la numarul total de membri, dar daca ne raportam la indemnurile domnului Dogaru nu ma mira .
Care sunt cauzele ?

1. Cu indemnuri si jgniri la adresa celor pe care ii chemi langa tine , sa fii multumit ca nu ai mers singur pe strada domnule Dogaru.
“Ii asteptam pe militarii in rezerva si in retragere. Cei care se simt "beneficiari" pot sa ramana acasa!"
Daca domnul Dogaru credea ca facand misto de rezervisti ii va determina sa i se alature uite ca s-a inselat .

2. „Doamnelor si domnilor,
Daca mai aveti un dram de creier, un strop de virtute romana, si daca va mai intereseaza soarta copiilor vostri, a Romaniei ca stat si a natiunii romane, va asteptam alaturi de noi, marti, 1 Martie, la orele 14.00, cand vom ajunge in mars la Piata Victoriei. Atunci vom transmite noul ultimatum (somatie) Guvernului.
Dumneavoastra faceti ce doriti, noi ne facem datoria de aparatori ai democratiei constitutionale in baza Art. 118, al. 1 din Constitutia Romaniei, fiind din ce in ce mai convinsi ca este de preferat “”un sfarsit cu groaza, unei groaze fara de sfarsit””.
Daca domnul Dogaru credea ca asa va ingrosa randurile rezervistilor facand apel la dramul de creier din capul civililor, intr-un dispret jignitor iarasi s-a inselat.
Si atunci ma intreb eu, de ce se mai mira si supara domnul Rinciog ? Acestea sunt efectele apelurilor domnului Dogaru. Daca nici acuma nu se trag concluziile de rigoare, si se continua cu propaganda jignitoare, lipsita de baze reale, infatuare, dispret si lipsa de respect, data viitoare domnul Dogaru va defila singur, eventual cu fanfara, daca va mai avea bani sa o plateasca.

3.Ce spuneti domnule Rinciog ?
„Incep sa cred ca delasarea, lenea, nepasarea - sunt inamici mult mai periculosi pentru SCMD si pentru poporul roman, decat guvernele Boc si presedintiile succesive ale lui Traian Basescu!...”
Va anunt domnule Rinciog ca toti cei care s-au inscris in sindicat s-au inscris – si spun asta de luni de zile- ca sa fie protejati, aparati si respectati. Este adevarat, cei mai multi cred ca pentru aceasta este suficient sa isi plateasca cotizatia si trebuie sa recunoasteti ca dupa modul cum v-ati comportat fata de ei dupa modul in care ati raspuns la intrebarile lor, dupa interesul pe care l-ati aratat sindicalistilor, (in fapt cotizatiilor lor) asta este concluzia la care au ajuns, si anume ca VA MULTUMITI SA LE LUATI COTIZATIILE SI ATAT. Deci raspunsul pe care vi l-au dat este exact cel care se putea da. Bani ati vrut, defilati cu banii. Asta e un aspect.
4. Sindicalistii au inceput sa inteleaga ca gargara face parte din armele domnului Dogaru si nu mai sunt dispusi sa cumpere ceea ce vinde dansul. Nu mai crede nimeni in promisiunile si aberatiile cu care incearca mereu sa-i imbrobodeasca :
“Alaturi de noi vor fi pensionarii civili, profesorii, pilotii, functionarii publici, politistii, politistii de frontiera, vamesii, lucratorii din penitenciare, etc”

UNDE AU FOST SUSNUMITII ? Nu cumva au venit cu o zi mai devreme, ca sa nu piarda evenimentul, au fost gazduiti de sindicalistii din Bucuresti si s-au trezit mai tarziu impreuna cu gazdele ?

5. Va intrebati de ce au venit asa putini sindicalisti din Bucuresti ?

Si nu stiti raspunsul? As fi tentat sa va dau o saptamana domnule Rinciog sa il gasiti si tot nu il veti gasi , sau nu il veti recunoaste. Hai sa vi-l spun eu .

Pentru ca ati facut imensa greseala sa strangeti toate filialele la un loc cu sediul central, din dorinta de a va simti ca intr-o unitate militara in care dumneavoastra sunteti statul major iar ceilalti subunitatile. Visul de o viata al unor civili ajunsi miltari. V-ati organizat ofiteri de serviciu, prin departamente, ca sa simta si domnii Dogaru si Pricina „mirosul cazarmii”. Ei bine aceasta ambitie acest orgoliu prostesc ii costa. Ii costa mai mult decat au castigat.

a)Pentru ca stand acolo, toata lumea impreuna, au toti ocazia sa auda injuraturile si urletele domnului Dogaru cand vine cate cineva din provincie  si citeste raportul Comisiei de audit. Ca si convorbirile telefonice. Unii asa din spirit cetatenesc mai si inregistreaza. Ca altfel nu i-ar crede nimeni ce au auzit pe acolo. Traiasca telefoanele mobile.

b)Pentru ca stand acolo impreuna, ce stie unul stiu toti si daca unul a vazut si citit raportul comisiei de audit, pana a doua zi stiu toti ce scrie in el. Si uite asa, informatia circula. Ei bine, domnule Rinciog, bucurestenii, mai bine decat cei din provincie stiu pe cine au in fruntea lor si se pare ca nu prea mai doresc sa ii stea alaturi nici macar pe strada.
Cam astea sunt cauzele domnule Rinciog.

Ati citit pe blogul lui Burcu raspunsul dat de comisia de contestatii a DFC la o contestatie a deciziei din ianuarie ? Cititi-l si puneti-l in rama . In curand vor urma raspunsuri identice si la procesele intentate pe banii sindicalistilor pe aceleasi decizii, cu acelasi continut. Atunci o sa va intrebati de ce vin sindicalistii militari din Bucuresti peste dumneavoastra. Nu va fi culmea ironiei ?

Hai sa va dau un pont. Vreti sa deschideti o actiune in instanta, originala, corecta si fara sa riscati sa fiti luati peste picior de judecator? Incercati cu problema opririi CAS pe toata pensia si nu asa cum spune legea doar ceea ce depaseste 700 lei. Ce ziceti ? Castigul va fi mai mic, dar sigur si ne vom putea in sfarsit lauda si noi cu o actiune castigata in instanta de SCMD, fara a ne lega de grupul din Cluj, sau de grupul celor cu avocati „piperati”. Si nu va fi nevoie sa mearga „un grup restrans „ la Luxemburg, veti putea deschide actiunea in numele tuturor sindicalistilor, nu doar in numele rudelor apropiate.
Ce spuneti ? Apropo, sa ma anuntati si pe mine cand ati publicat raportul ala integral , fara adaugiri si adnotari din partea casei.

Dar cu domnul Chelu cum a ramas ? L-ati convins sa plece ? Ca din cate am auzit eu, e mai rau ca Bodu. Interesant joc de cuvinte :Bodu e chel, Chelu e ca Bodu.

Si ca sa ii treaca supararea la  domnu Rinciog , mâncalaş , de la mine ,   pentru el  sa traiasca famelia lui un cantec  frumos ca cardul de la BRD.
FARA NUMAR FARA NUMAR AFARA NUMAAAAAAAAAAAAAR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.