sâmbătă, 12 martie 2011

COMUNICAT NOU, GRESELI VECHI

Un nou comunicat al conducerii sindicatului ( Oare ?De cand domnul Dogaru ne-a spus ca cele date de Rinciog au fost date in nume personal, incep sa am indoieli ca ceea ce vine din partea CD sau a secretariatului mai reprezinta si altceva in afara de puncte de vedere personale.) ne anunta ca reincep protestele SCMD. Apreciez activitatea, este binevenit apelul -in sfarsit- de a sprijini celelalte actiuni ale sindicatelor(IN SFARSIT , NU MAI ASTEPTAM INVITATII LA NUNTA ). Cred chiar ca SCMD ar trebui sa initieze discutii cu federatiile sindicale in vederea declansarii grevei generale, idee care prinde tot mai mult contur chiar si in randul sindicatelor care au aceasta posibilitate, actiune la care sa participe si SCMD.
Inca un lucru bun este ca domnul Dogaru incepe sa realizeze ca sindicalistii nu sunt vite sau oi pe care sa le mai cu bata . Incepe sa isi nuantetze "indemnurile si asta este un lucru bun . Cat va tine " minunea"? "Rugamintea este ca si in teritoriu sa fie sprijinite in continuare, pana la sfarsitul lunii, toate actiunile sindicale."

Din pacate, nu se putea sa nu dam cu batul in balta si de data asta .
1. Pasajul cu Spetznatz si Omon, reprezinta o comparatie nu numai fortata , dar si neproductiva domnule Dogaru. Va reamintesc, ca nu e cazul sa va jucati de-a armata si serviciile secrete. Nu e prima oara cand faceti astfel de afirmatii vizavi de activitati subversive, departamente informative, etc. Domnule Dogaru, va rog la modul cel mai prietenesc cu putinta , nu confundati sindicatul cu o societate secreta sau orgenizatie de spionaj sau informativa, oricate foste cadre din CI,SRI, DIE, Securitate ar face parte din SCMD. Nu va jucati cu focul, nu dati ocazia puterii sa dizolve si sa puna sub acuzatie SCMD pentru ca va place dumneavoastra sa va jucati de-a hotii si vardistii.
2." Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti"
 Se putea sa nu jignim iarasi pe cei ce ii dorim alaturi de noi ?
Pai domnule Dogaru, iata ce spune DEX despre gloata :
"abGLOÁTĂ ~e f. 1) Mulțime mare de oameni, strânși într-un loc, în dezordine. 2) Totalitate a oamenilor simpli; prostime. 3) (în Moldova și în Muntenia medievală) Ceată de pedestrași, formată din țărani. /
Daca cu asa epitete ii blagosloviti dumneavaostra pe cei cu care va inconjurati, sa nu va mire daca iarasi veti umpla strazile cu aer. Bine ca nu ati spus turma  domnule Dogaru. CHIAR NU AVETI NICI UN PIC DE RESPECT FATA DE  SINDICALISTI ?
Asa e ca nu va puteti abtine pana nu va aratati dispretul fata toti ceilalati ? 3.Ultimul paragraf,cel in care domnul Dogaru nu se poate abtine sa nu intre iarasi in namol si sa improaste pe cei care zice dansul mananca ce nu trebuie, este iarasi o rautate inutila.  As dori sa va intreb cu respect domnule Dogaru, care este problema dumneavoastra , va e teama ca nu va ramane si dumneavoastra ? Este suficient pentru toti, stati linistit. Cu alte cuvinte, -pe care sper sa le intelegeti- dreptul la exprimare este inca liber in Romania si nu suntem obligati sa luam de bun automat , fara a filtra tot ce spuneti dumneavoastra asa cum nici dumneavoastra nu sunteti obligat sa luati de bun tot ce spune domnul Boc, Oprea, sau Basescu. Suntem in aceeasi oala ne manifestam la fel domnule Dogaru( ma rog, eu in limitele decentei, dumneavoastra ceva mai plastic, fiecare in functie de pregatire, eu nu sunt doctor ). Asa cum dumneavoastra aveti dreptul sa protestati (si nimeni nu va ameninta cu incalcarea constitutiei si expulzarea din tara pentru ca aveti pareri contrare conducerii statului si guvernului ) la fel altii au dreptul sa va contrazica pe dumneavaostra. Si sa fim sinceri, eu de exemplu nu am spus nici 10% despre dumneavaostra in comparatie cu ceea ce ati spus dumneavoastra despre cei mai sus amintiti.  Iar amenintarea dumneavoastra cu incalcarea statutului, nu sperie pe nimeni, nu e prima oara cand il incalcati si daca o faceti, o faceti spre propria paguba. Daca nu stiati, mai intrebati . Vorbind de lasitate domnule Dogaru, eu consider ca as fi dat dovada de lasitate daca as fi plecat din fata subordonatilor sau trupei, atunci cand situatia a devenit stresanta, nesigura, dificila, periculoasa, sau cand cineva venit in control, mi-ar fi facut zile negre. Acesta e punctul meu de vedere vizavi de lasitate. Daca a spune cuiva ceea ce gandesti si a-ti spune punctul de vedere vizavi de alte puncte de vedere este o lasitate, atunci domnule Dogaru, mai cititi istorie, sau cititi-o invers, pentru ca in mod cert ati citit cartea cu fundul in sus.


Altfel, toate bune, subscriu la toate actiunile adevarate mai ales la cele care se fac fara propaganda inutila si fortata. E timpul ca toti romanii sa se uneasca, aici suntem pe aceeasi lungime de unda.

"Comunicat privind manifestarile SCMD in perioada 14 - 31.03.2011


La 1 martie a.c., SCMD a anuntat ca ultimatumul adresat Guvernului privind restituirea gradului militar (care nu poate fi nationalizat, si poate fi luat doar prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, pentru inalta tradare si genocid) si a pensiei militare dobandite, pentru abrogarea legilor genocidului si subminarii economiei nationale, care ii vizeaza si pe militarii activi, in rezerva si in retragere, va expira pe 15 martie. In acest sens, SCMD a anuntat ca va picheta cu fortele din Bucuresti, intrarea la Camera Deputatilor, in zilele de 14-16 martie si va sprijini toate miscarile sindicale in perioada 14-31.03.2011.


Puterea si-a luat masuri. Caz unic in Europa si in lume, Camera Deputatilor si Senatul lucreaza in saptamana 14-20.03.2011, o singura zi, miercuri, 16.03.2011. Cu alte cuvinte, alesii nostri, pe banii nostri (ca tot ii emotioneaza pe unii numai si numai problema banilor) si-au luat liber de joi, 10 martie la pranz pana miercuri, 16 martie, dimineata. Pe ce motiv? Cica ar fi ziua maghiarilor de pretutindeni pe 15 martie, deci parlamentul ungar de la Bucuresti si-a luat liber!...


Miercuri, 16 martie, dimineata, Senatul si Camera Deputatilor, in conditiile interzicerii participarii cetatenilor la dezbateri, vor dezbate separat OUG 1/2011 si Codul Muncii, iar dupa amiaza, de la ora 15.00, se va dezbate in plen motiunea de cenzura. Dupa care, alesii vor spala iarasi putina, ca sa nu-i tragem de urechi, joi si vineri (17 si 18 martie) nu se stie pentru ce motiv, probabil pentru ca ar putea fi ziua Bangladesului. In aceasta situatie, Comitetul Director al SCMD, pentru a spori presiunile, va roaga sa extindeti in teritoriu actiunile asupra alesilor si in zilele de luni si marti, in timp ce la Bucuresti vom picheta intrarea la Camera Deputatilor dinspre Parcul Izvor.


De ce?
Asa cum luptatorii Omon si Spetznatz au facut recunoastere la obiective si antrenament, incepand din iunie, pentru decembrie 1989, asa facem si noi incepand din 14 pentru ziua de 16 martie. Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie. Dorim sa-i inspaimantam pe deputati si senatori ca sa voteze in functie de constiinte si nu de ordine, pe 16 martie. Sa stie cine ii astepta si de ce, la Parlament, pe 16 martie dimineata.
Miercuri, 16 martie, vom incepe actiunea la ora 09.00, ca sa uram bun venit parlamentarilor, pentru ca avem aprobare pentru intervalul 09.00-19.00. La ora 12.00 ni se vor alatura toate centralele sindicale, pe care le vom sprijini in actiunile din jurul Parlamentului.


Rugamintea este ca si in teritoriu sa fie sprijinite in continuare, pana la sfarsitul lunii, toate actiunile sindicale.
Pentru ce ne batem:
· Pentru ca nu admitem sa ni se fure doua categorii de proprietate – gradul militar si pensia. HG 735/2010 am anulat-o noi, nu ei, dar a fost strecurata prin OUG 1/2011, intr-o lege inoperanta, 119/2010, iar consecintele ”recalcularilor “ ilegale, din perioada 28 sept 2010- 7 ian. 2011- deciziile de pensie, sunt considerate valabile si supuse revizuirii pana la 15.03.2011.
· Ne batem pentru a ramane militari, pentru onoarea si demnitatea noastra, pentru drepturile noastre, dar si pentru onoarea si drepturile colegilor nostri de la armata, interne, SRI, SPP, etc, disponibilizati sau trecuti in rezerva la 55 de ani, zilele acestea, practic fara compensatii si fara drept de pensie, pana la 65 de ani, deoarece nu exista nici casele sectoriale anuntate, nici comisiile de contestatii, nici normele de aplicare a Legii 263/2010.
· Ne batem pentru drepturile militarilor profesionisti, aruncati din nou in strada, la 45 de ani, fara a putea beneficia de pensie anticipata.
· Ne batem pentru dreptul nostru legitim la munca, adica pentru abrogarea capitolelor si referirilor care ne privesc din Legile 329/2009 si 263/2010. si pentru respingerea codului sclavagist al muncii.
· Ne batem pentru dreptul la asistenta medicala gratuita, adica pentru respectarea contractului incheiat cu noi, a principiilor sperantei legitime, coerentei legislative si neretroactivitatii legii si pentru perceperea CAS-ului civililor doar in conditiile prevazute de art. 76 (al. 1 si 2) din defuncta Lege 19/2000 si OUG 147/2002.
· Ne batem pentru pastrarea unitatii statale a Romaniei, adica pentru abrogarea (conform Constitutiei) a Legii 1/2011 a invatamantului si pentru respingerea antieuropenei si criminalei legi a Statutului minoritatilor.
· Ne batem preventiv pentru a stopa promovarea proiectului stalinist-kominternist al comunistului Basescu de ”Lege privind pensiile unor responsabili ai regimului comunist implicati in acte de represiune pe motive politice” care prevede, dupa transformarea noastra in civili si ”revizuirea”, adica nationalizarea proprietatii noastre castigate, numita pensie, diminuarea cu inca 15% din ceea ce ramane, pentru anii cand ne-am servit patria ca militari, in perioada 23 aug 1944 – 22 dec. 1989.


Cu alte cuvinte, ne batem pentru ca noi si copii nostri sa nu repetam soarta inaintasilor nostri distrusi pentru ca erau patrioti, de catre comunistii rosii, asa cum pe noi vor sa ne distruga comunistii portocalii, cu eternul sprijin al fascistilor (hothystilor) de ieri si de astazi. Speram ca pe data de 16 martie, Guvernul de slugi ale marilor asasini economici internationali sa cada, antrenand in aceasta cadere intreaga putere portocalie-rosie-alba–verde si toate legile genocidului si subminarii economiei nationale, implementate de aceasta.
Aceasta fiind lupta, ii rugam pe mancatorii de ce nu trebuie, din ordin sau din prostie, care, raportandu-i pe toti la propria micime, lasitate si ticalosie, agita falsa problema a unor pretinse nereguli comise de catre conducerile filialelor sau conducerea centrala a SCMD, sa se abtina in aceasta perioada de la sportul favorit, altfel vom incalca statutul, le vom da banii de cotizatie inapoi, sa-si cumpere cu ei favorurile, decoratiile si tinichelele in rezerva de la Frt. Ontanu sau de la slugile din fruntea ONG-urilor militare care se ”delimiteaza” de actiunile SCMD."


Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.