vineri, 18 martie 2011

IAR NE PROPAGAM

PROMISIUNI  SI PROPAGANDA  DIN PLIN, REZULTATE IOC

Un comunicat, anunt sau ce o fi, postat pe pagina principala a SCMD ma face sa ma intreb iarasi  daca numai Boc si Basescu au impresia ca toti romanii sunt prosti sau si conducerea SCMD ar dori acelasi lucru si actioneaza ca atare.
I sa vedem ce spune anuntul –comunicatul or whateverul :


“Per global, SCMD si-a facut datoria fata de ceilalti cetateni ai Romaniei, in aceste trei zile de manifestare in strada (14-16.03.2011).
Astazi, 16.03.2011, SCMD a facut si educatie patriotica la aproximativ o treime din numarul total al participantilor la miting: in timp ce iredentistii si sovinii maghiari il "spanzurau" pe Avram Iancu, statia de amplificare a SCMD transmitea sindicalistilor, la volum maxim, "Marsul lui Iancu" si "Treceti batalioane romane Carpatii", dovedind astfel ca stim sa ne respectam eroii neamului.
Cu aceasta ocazie, SCMD a primit manifestatii incontestabile de simpatie a participantilor la miting si a trecatorilor prin zona.
De data aceasta, sindicalistii militari bucuresteni si-au facut datoria si le multumim tuturor celor care au iesit in strada!”

Daca te iei dupa ceea ce scrie aici, ai crede ca zilele astea , 14-16 martie, toata tara a stat cu gura deschisa la SCMD sorbind din putul intelepciunii si faptele de vitejie nemaivazute. Departe de a incerca sa micsorez meritul sindicalistilor militari, dimpotriva apreciez faptul ca in sfarsit am inteles ca nu izolarea va aduce rezultate, articolul meu se refera la acest obicei communist de a proslavi orice fapta oricat de banala a fi si de a face din tantar armasar. Eforturile SCMD nu au fost atat de extraordinare dar incercarea de a face din ele cartea de capatai a miscarii revolutionare in Romania nu face altceva decat sa ne coboare in ridicol. Mai auzeam deunazi pe domnul Pricina la tv , dupa actiunea nereusita din 1 Martie, spunand ca demonstratia SCMD nu a vrut sa fie o actiune deosebita ca numar, dar a vrut sa arate tuturor "cum se face o demonstratie".   Jalnic, patetic, stangaci mod de a ascunde o nereusita. Domnilor, cand invata romanii astia sa acepte o nereusita si sa isi recunoasca greselile ? Nu stiu. Dar a incerca sa faci din orice bici , sa il mai faci sa si plesneasca , si sa te mai si lauzi ca ai bici mi se pare o nereusita mai dureroasa decat nereusita in sine .

Ia sa vedem ce ne-am propus, ce am reusit si care ar fi concluziile.
Ce ne-am propus:
"1.In aceasta situatie, Comitetul Director al SCMD, pentru a spori presiunile, va roaga sa extindeti in teritoriu actiunile asupra alesilor si in zilele de luni si marti, in timp ce la Bucuresti vom picheta intrarea la Camera Deputatilor dinspre Parcul Izvor.”
2. Asa cum luptatorii Omon si Spetznatz au facut recunoastere la obiective si antrenament, incepand din iunie, pentru decembrie 1989, asa facem si noi incepand din 14 pentru ziua de 16 martie. Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie. Dorim sa-i inspaimantam pe deputati si senatori ca sa voteze in functie de constiinte si nu de ordine, pe 16 martie. Sa stie cine ii astepta si de ce, la Parlament, pe 16 martie dimineata.
3. Miercuri, 16 martie, vom incepe actiunea la ora 09.00, ca sa uram bun venit parlamentarilor, pentru ca avem aprobare pentru intervalul 09.00-19.00. La ora 12.00 ni se vor alatura toate centralele sindicale, pe care le vom sprijini in actiunile din jurul Parlamentului.
Rugamintea este ca si in teritoriu sa fie sprijinite in continuare, pana la sfarsitul lunii, toate actiunile sindicale."(toate aceste date sunt luate de pe pagina principala a SCMD )

"4.Avem aprobarea PMB pentru pichetare, intre orele 09.00 - 17.00, in zilele de 14 si 15 martie. Data fiind insa fuga parlamentarilor, autoproclamati in corpore ”maghiari”, in aceste zile vom picheta Camera Deputatilor (Parcul Izvor), intre orele 11.00-14.00.


In ziua de 16 martie, membrii SCMD din Bucuresti vor fi prezenti la locul de adunare din Parcul Izvor la ora 09.00 dimineata, pentru a ura un calduros bun venit ”maghiarilor” redeveniti peste noapte parlamentari romani, urmand sa asteptam venirea sindicalistilor convocati de centralele sindicale. Intre orele 12.00-19.00, vom participa la actiunile acestora din Piata Constitutiei si din jurul Parlamentului".(informatie preluata de pe pagina organizare a SCMD)

Ei bine, ce s-a realizat din tot ce s-a propus ?
Sa imi fie cu iertare, dar pe datele de 14 si 15 , nu s-a vazut, nu s-a auzit NIMIC , nicaieri. Nici un post , nici un ziar nu a mentionat nimic despe vre-o adunare a cuiva undeva . As fi tare curios daca departamentul media va veni cu ceva materiale filmate pe datele de 14 si 15. Si apropo de acest department, cred ca s-au investit niste bani de pomana . Nu stiu cine si cum foloseste toata tehnica aceea in timpul liber, dar pana la ora asta , marea investitie nu a reusit sa prezinte decat niste clipuri pur si simplu rusinoase, cu un juramant pe care nu vreau sa il calific si o conferinta de presa prezentata in cel mai pur stil Stalinist sau PCR- ist, cum nu mai speram sa vad decat prin arhiva TVR. Si atunci, care e rolul banilor alora cheltuiti cu laboratorul video ? Cum isi justifica investitia ? Apropo, au trecut doua saptamani si inca nu avem filmul actiunii din 1 Martie, nici macar cel din 24 Ianuarie postat pe pagina SCMD. Pai daca “profesionistilor “ SCMD le trebuiesc ani de zile ca sa monteze un clip de 20 de minute , ma intreb iarasi daca se justifica marea investitie. Nu cumva laboratorul prelucreaza alte filme ?
Ce alte altivitati ale SCMD au avut loc in tara? Unde ? Unde au fost prezentate ?

“Dorim sa-i inspaimantam pe deputati si senatori ca sa voteze in functie de constiinte si nu de ordine, pe 16 martie. Sa stie cine ii astepta si de ce, la Parlament, pe 16 martie dimineata.”

Acest pasaj ne face cu totul de ras. Ce sa mai spun ? Trecand peste hazliul exprimarii si ilaritatea pe care a provocat-o tuturor celor ce au citit acest pasaj, uimeste infantilitatea scopului propus. Ca nu credea nici cel ce a scris prostia in ceea ce spunea , e clar, dar ma intreb sa fim oare chiar atat de inconstienti incat sa scriem doar pentru a ne face de ras? Chiar nu inteleg cu ce credea domnul Dogaru ca ii inspaimanta pe parlamentari ? Cu Marsul Funebru ? Domnule Dogaru, pe parlamentari nu ii inspaimanta decat Basescu DNA –ul Procuratuta si dosarele pe care le are fiecare pitite. Atat. Daca nu stiati asta pana acuma, uite va spun eu .Iar deca stiati, de ce va faceti de ras cu exprimari care nu starnesc decat rasul ? Aveti mari probleme cu departamentul imagine.
Cine a venit la pichetarea din Izvor, intre 11 si 14 ? De ce nu suntem informati ? Cu fotografii, cu clipuri, ca pentru asta am cumparat camera aia desteapta, poate prea desteapta.
Revenind la actiuni, marile vise privind zilele de 14 si 15 sunt lamurite.
Ce am facut in data de 16 ? Pai s-a spus ca vom fi la ora 9 sa ii intampinam pe parlamentari. A fost cineva ? Unde? Sa ne fie cu iertare dar nu am vazut nimic, nicaieri, nici la tv nici in ziare , nici postat de SCMD. Avem doua posibilitati aici . Ori nu a fost decat (poate) o mana de oameni pe care nici trecatorii macar nu i-au sesizat, ori departamentul media nu a stiut sa exploateze momentul si sa atraga atentia mediei. Din ce pricina ?
Asta in ceea ce priveste actiunea noastra de la ora 09 pana la ora 12  a zilei de 16.03.

In ceea ce priveste actiunea comuna, demostratia de la ora 12, toata lumea sindicala a recunoscut ca a fost un fiasco. In loc de 50000 de oameni cati au amenintat liderii de sindicat ca vor fi prezenti, au fost 8000(dupa estimarile oficiale) 20000(dupa estimarile sindicatelor) deci nu mai mult de 14000 ca sa multumim pe toata lumea .
Pai credeti dumneavaostra ca asta i-a inspaimantat pe parlamentari ? Ca sa nu mai spun ca sperietura a tinut chiar mai mult decat a fost planificata . Se pare ca cei speriati au fost demonstrantii, nu parlamentarii, pentru ca parlamentarii au ramas acolo pana la ora 1 noaptea , iar sindicalistii au plecat cu doua ore mai devreme decat aveau autorizatie.
Concluzii
Deci fiasco. Si atunci ma intreb eu, cu ce ne laudam in comunicatul-anuntul –whaterverul ala ?
Ce am facut, am cantat Marsul lui Iancu si Imnul.Bun, frumos, altceva ? Asta e tot ce poate face SCMD ? Pai maine o sa ne laudam ca am avut stegulete sau fluiere. Domnilor sau domnule de la imagine. Chiar nu va intereseaza cine si ce posteaza pe acest blog al SCMD ?

Stimati membri ai Comitetului Director :
Luati-va activitatile in serios, treceti la lucruri serioase, opriti  gargara si propaganda ieftina, analizati activitatea tuturor departamentelor indiferent cine este in fruntea lor, nu mai lasati toti ageamii care nu stiu romaneste sa scrie pe blogul sindicatului ( SCMD a primit manifestatii incontestabile…?? Se spune manifestari nu manifestatii)

Per global ne place sa ne laudam si cand nu avem cu ce .
Apropo, departamentul juridic mai traieste ? Cand ne mai informeaza si pe noi, cu puncte si subpuncte, pe date , zile, locuri, cauze, instante, termene si rezultate, starea proceselor SCMD ? Domnul General Abraham sau domnul Pielmus, au timp sa ne arate si noua cum mai stam in acest domeniu? Sau este cumva secret ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.