marți, 16 octombrie 2018

Sărut mâna PSD!


Trădare să fie, dar să știm doar noi!
În armată era o vorbă, că tactica este o curvă care zâmbește tuturor, dar se culcă numai cu șefii. Cam așa este și politica, sau cei care o practică și câștigă bani de pe urma ei, se  întind(e) cu toți dar de câștigat câștigă doar cei de la putere. Iar când se întinde, politica asta, se întinde prin toate cotloanele, azi e acolo, mâine dincolo, că nici nu știi unde să o găsești, sau dacă mai e acolo unde a spus că merge.
Bunăoară, uite, politica PSD. Până acum două zile ai fi jurat că PSD-ul se întinde doar românește, tradițional, numai în familie, că în vecii vecilor nu se vor pidosnici și nu vor accepta relațiile inverse și că ei, creștini ortodocși din pașopt, cu sufletul la Dumnezău și privirea la tablău, vor apăra familia tradițională până în pânzele albe. Nu trecură bine pașopt dă ore și gata, clociră un proiect de lege la 180 de grade de ai zice că nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase. Nici nu a prezentat BEC-ul bine rezultatul referendumului, nici nu s-a pronunțat CCR pe rezultatul Referendumului, că hop și proiectul.  Domne, din cei mai înverșunați tradiționaliști au devenit cei mai aprigi ioropeni,  fiind gata să își deschidă toată ușile și intrările partenerilor.. sociali.
S-a mai văzut o așa de rapidă schimbare de politică până acum în istoria omenirii ? Acum două zile, pesediștii susțineau că trebuie să respectăm tradiția și să votăm pentru familia formată din femeie și bărbat. E adevărat, campania a semănat cu ultimele meciuri ale Simonei Halep, adică așa cu dureri de șale, mai beșeaua, iar meciul a fost pierdut prin neprezentare. Ai fi zis că a fost cotat la casele de pariuri și nimic altceva. Acum nici nu se răci bine mortul și hopa, deputatul PSD Florin Manole sări iute să pună primul pumn de țărână pe sicriul familiei tradiționale și propuse, nu de capul lui că doar nu e prost, un proiect de lege pentru legalizarea legăturilor pidosnice dintre elemente de același sex. De ce ? Oficial pentru că CEDO a spus de mai multe ori, ”că acolo unde statele decid căsătoria între bărbat și femeie, cum este și-n Constituția României, atunci, e nevoie ca ele să ofere o formă de protecție juridică alternativă pentru cuplurile care nu sunt acoperite de instituția căsătoriei, cum sunt cuplurile între persoane de același sex.” Foarte ciudat, până sâmbătă pesediștii nu auziseră de aceste recomandări ale CEDO, le-au descoperit săracii exact duminică noaptea,ca hoții,  după ora 21 și  închiderea urnelor. Cum s-au închis urnele, cum le-au căzut recomandările în cap. Neoficial, domnul Manole făcu propunerea, ca nu cumva să vină alt partid cu proiectul și să le ia cireașa  să o pună pe tortul celor din  UE,  care stau cu pistolul la tâmpla PSD. Acuma o să poată și doamna Viorica să strecoare printre răspunsurile la cele 18 întrebări și un alt răspuns, al 19-lea la o întrebare nepusă, dar care va ridica –zic ei- nota.  Așa crede Livache că va drege busuiocul și  rupe gura târgului. Mare curvă… politica asta.
La loc comanda Todiraș
Tot o astfel de politică se pare că face și cel mai tehnocrat ministru al doamnei Viorica, e vorba de Tudorel Toader. Ieri, înainte de audierea doamnei Adina Florea în CSM, Todiraș se lăuda în gura mare că indiferent ce vor decide procurorii din CSM, el va înainta propunerea cu doamna Florea domnului Iohannis. Chiar voiam să îl felicit pentru .. consecvență, gândind că dacă  a spus așa, el așa va face, că e jurist, nu gurist. Ete canci, că a devenit și el un gurist de partid.
Pe 13 septembrie, data de 13 septembrie, nu Calea 13 Septembrie, Todiraș anunța cu gura până unde îi permit urechile:  ”Aştept momentul când doamna procuror va fi audiată, voi fi prezent, voi aştepta să dea avizul cel mai adecvat. Personal, cred cu toată convingerea că avizul va fi unul negativ, dar eu imediat ce-l primesc, trimit la preşedinte candidatura doamnei procuror”. Bun așa mi-am zis, băiatul ăsta are antigel în instalație. Dar ieri, după primirea verdictului, Tudorel o dădu cotită:  „Aştept să văd considerentele avizului pentru că avizul este consultativ, iar considerentele vin să adcă argumente decidentului. Vedem considerentele şi vedem ce vom face mai departe. Aşteptăm considerentele. În momentul acela vă comunicăm Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaoleo, păi ce facem, -vorba lui Giani din Las Fierbinți,- o dădurăm pe blat  frate? Păi nu ziceai matale că imediat ce îl primești pac la președinte ? Todiraaaaaaaaaaș, te-ai prostit sau te-a speriat Dragnea că te dă afară din clasă? Nu e bine Tudorele, nu e bine de loc!
Fără îndoială, poți pune bază pe politicienii noștri exact cât pe o giruetă. Și îmi spunea mie tata mare, ”Mărinică tată, când intri într-o adunare cu oameni mulți, chiar dacă sunt numai bărbați, indiferent de vârstă, tu să dai cu sărut mâna, că nu se știe care din ei e curvă.”
Sărut mâna PSD!

https://www.dcnews.ro/parteneriat-civil-cand-va-fi-adoptata-legea-florin-manole-initiator-explicatiile-momentului_617239.html
https://www.mediafax.ro/politic/toader-nu-trimite-propunerea-sa-pentru-sefia-dna-la-iohannis-pana-nu-vede-avizul-negativ-de-la-csm-vedem-ce-vom-face-video-17549444

Sărut mâna PSD!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.