luni, 21 noiembrie 2016

Pentru pensionarii militari

pensii-militare Mulţi dintre pensionarii militari, în special cei care urmează a beneficia de recuperarea sumelor pe perioada Ianuarie 2011- Octombrie 2013, dar şi cei ale căror pensii au fost recalculate, dar nu au primit şi restanţele pe 2016, au început să îşi şi să pună întrebări privind data când vor fi puşi în posesie, mai ales că au auzit că cei de la MI deja şi-au primit sumele oprite. Din surse demne de încredere, vă pot informa că : 1. Sumele de recuperat pe perioada 2011-2012 vor intra în conturile pensionarilor pe data de 25.11.2016, la toţi odată, întreaga sumă. 2. Sumele restante reprezentând diferenţa pentru lunile Ianuarie-Noiembrie 2016 pentru cei cărora prin recalcculare le-a crescut pensia în baza legii 223/2015, vor fi puse în plată în luna Decembrie 2016, tot după plata pensiilor, pentru a nu crea confuzii şi a se putea face o verificare clară de către fiecare pensionar, a sumelor cuvenite. Dacă pe 25.11 nu aveţi banii pe card, sau nu a venit poştaşul cu fluturaşul, înseamnă că sunt probleme cu transferul bancar, sau au intrat poştaşii în grevă din nou. Rugaţi-vă să nu mai facă grevă. Procesul de recalculare continuă, cu multţumirile şi nemulţumirile de rigoare. Nu mai comentez acuma, am comentat degeaba, atunci când se mai putea face ceva. Apropo, a început campania electorală. Cei care încă mai cred că unele partide, (indiferent care, inclusiv cele care acuma, când nu mai pot face nimic, decât curent în ceea ce priveşte taxele, salariile şi pensiile) au de gând să facă ceva pentru votanţi şi acuma fac campanie sau militează pentru unii candidaţi sau unele partide să îşi facă un selfie până la alegeri ca să aibă pe cine să facă fraier după alegeri. No kidding, no offence ider ! Pentru pensionarii militari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.