luni, 22 februarie 2016

Apel colegial – Promoţia 1966


lantEste greu de crezut, mai ales în condiţiile în care guvernanţii -şi aici includ şi conducerile MApN care s-au succedat în ultimii 27 de ani, cu o excepţie poate, la cârma ţării şi MApN- au făcut totul pentru decimarea rezervei armatei, dar, anul acesta, promoţia 1966 a Scolii Militare de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu”, arma Infanterie sărbătoreşte o jumătate de secol de la absolvirea  şcolii. ŞI TOTUŞI UITE CĂ ÎN CIUDA ATÂTOR EFORTURI CONJUGATE, REZERVIŞTII CONTINUĂ SĂ RESPIRE ŞI SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ. Am primit de la col. Vladimir Nussem un material întocmit de col(r)  Puiu Ion, el însuşi membru al acestei promoţii,  prin care îşi invită colegii să se întâlnească pentru a celebra evenimentul, cu rugămintea de a-l populariza şi trimite pe unde pot pentru a face posibilă această întâlnire. NU POT DECÂT SĂ DAU CURS ACESTEI RUGĂMINŢI CU TOT RESPECTUL ŞI SĂ APELEZ LA RÂNDUL MEU LA TOŢI DEŢINĂTORII DE PAGINI DE FB, BLOGURI, SITE-uri,  ZIARE, SĂ RĂSPÂNDEASCĂ ACEST ANUNŢ PENTRU A AJUNGE LA CÂT MAI MULŢI DIN CEI INTERESAŢI. De asemenea, rog pe toţi cei care au relaţii  prin armată, printre pensionari, militari sau civili,  unchi, vecini, prieteni, simple cunoştinţe, care sunt de această vârstă să îi  anunţe, să îi informeze, pentru că cei mai mulţi dintre ei nu folosesc internetul, nici nu au pagini pe FB deci „nu există” deşi ei se încăpăţânează să trăiască. Anunţaţi prin „lanţul  slăbiciunilor”  pe toţi cei care ar putea face obiectul acestui anunţ sau cunosc pe cineva care face obiectul acestui anunţ.
Haideţi să facem toţi ce putem pentru a face posibilă această întâlnire. Vă mulţumesc !
Iată anunţul :
„Dragi colegi,
Rolul acestui mesaj este acela de a ne asigura ca avem o punte comuna de legatura si de a incerca sa completam, cat mai rapid cu putinta, baza de date cu punctele de contact ale cat mai multor colegi. Asa cum veti putea constata, in tabelul anexat, se gasesc (aproape) toate numele celor care au facut parte din promotia 1966 Ofiteri Infanterie Sibiu.
In ceea ce va priveste, prin efortul colectiv al un grup destoinic de „oameni ai muncii”, am reusit sa strangem si sa punem cap la cap numerele de telefon. Din pacate, nu toti colegii au raspuns apelului nostru. Este foarte probabil ca numerele de telefon pe care le avem sa nu fie valide sau ca unii sa nu fi putut raspunde apelului nostru.
De asemenea, din nefericire, asa cum foarte probabil deja stiti, 22 dintre colegi au plecat intr-o alta lume si nu ii mai putem contacta decat sufleteste (ii veti gasi marcati cu fond negru in tabel). In plus, pentru unii dintre colegi nu am reusit sa obtinem niciun punct de contact.
Tocmai de aceea, va rog respectuos ca, in limita disponibilitatii si in virtutea relatiilor de amicitie si de colegialitate pe care le aveti cu cei pe care nu i-am putut contacta pana in acest moment, sa verificati tabelul anexat si sa incercati sa ii contactati si sa le comunicati ca ii asteptam alaturi de noi.
Pe cale de consecinta, va rog sa comunicati persoanelor desemnate pentru organizarea intalnirii promotiei (ii veti regasi in prima parte a tabelului anexat) punctele de contact ale acestora, pentru a putea actualiza tabelul. Ideal ar fi ca, inainte de comunicarea prin mail sa aveti un contact telefonic cu colegul respectiv, pentru a ne asigura ca apoi isi verifica si corespondenta electronica.
Centralizarea datelor finale, respectiv strangerea avansului necesar achitarii rezervarii cazarii se va efectua de catre PUIU ION, iar in acest context, rog ca pana pe data 21.03.2016, colegii care confirma participarea la intalnire sa vireze prin mandat postal pe numele subsemnatului la adresa localitatea Ramnicu Sarat, judetul Buzau, strada Constantin Brancoveanu nr. 33, suma echivalenta cazarii pentru o noapte, cu mentiunea “Intalnire promotie ofiteri infanterie 1966 Sibiu”.
PROGRAM ACTIVITATI PROPUSE
Intalnirea va avea loc in perioada 22-25.08.2016, astfel:
1. pe parcusul zilei de luni 22.08.2016:
Incepand cu ora 14:00, se va asigura cazarea la Pensiunea Dumbrava (Web: www.pensiunesb.ro) situata la iesirea spre statiunea Paltinis, str. Padurea Dumbrava nr. 1.
Conform mesajului primit sunt practicate urmatoarele tarife:
„From: pensiunea dumbrava sibiului <rezervari@pensiunesb.ro>
Buna ziua ,
Mai jos va redam preturile practicate de noi in perioada 22-24.08.2016:
– cazare cu mic dejun inclus 70 lei /pers./noapte,
– masa festiva intre 70-80 lei /persoana si este compusa din:
– gustare ,
– ciorba de (vacuta , pui porc ) sau file de peste in fulgi cu
garnitura de cartof si morcov natur,
– preparat de baza la alegere ( muschi de porc Sibian,cotlet
de porc Poiana , cotlet de porc umplut la tava , gratar de
porc si pui,) garnitura si salata ,
– salata de fructe sau inghetata asortata ,
– cafea,
– apa,suc,
– bere,
Facem precizarea ca meniul este orientativ si poate suferii modificari in functie de preferinte.
Am facut rezervarea pentru cele 20 de camere si contul IBAN in care trebuie sa virati un avans este: RO48BTRLRONCRT0V19342601 BANCA TRANSILVANIA.”
2. pe parcusul zilei de marti 23.08.2016:
Dimineata:
- activitati in AFT (festivitate centralizata, vizitarea AFT);
- servirea unei gustari la restaurantul militar.
Seara:
- masa festiva la Pensiunea Dumbrava
3. pe parcusul zilelor de miercuri si joi 24-25.08.2016:
Vizitarea locatiilor DAIA, POPLACA, sau PALTINIS, intalniri pentru socializare fiecare unde si cu cine doreste, respectiv plecarea catre case.
Cu deosebit respect,
Col. (r.) PUIU ION    „
Persoane de contact
1 Filip Dorin 0263212027 0744679482
2 Ivanov Dan 0264546103 0723050561
3 Nicolae Constantin 0241258633 0728312431
4 Oltei Ion 0722303541
5 Puiu Ion 0238562269 0728252740

Apel colegial – Promoţia 1966

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.