miercuri, 3 februarie 2016

Alarmă, jaf la bunurile armatei partea I


colonelul duda
Un prieten mi-a semnalat un articol publicat pe blogul https://buceginatura2000.wordpress.com/2016/01/28/casa-regala-vrea-unitatea-vanatorilor-de-munte-din-predeal-din-predeal/, articol care informează cu privire la pretenţiile “Casei Regale” vizavi de clădirile şi sediul B 21 VM din Predeal şi ale Centrului de Instrucţie al VM din aceeaşi locaţie.
Mihai regele  trădărilor
Nu aş vrea să reiau istoria şi faptele celui care se pretinde Regele României, deşi România este o ţară cu o conducere parlamentară, nici dacă există o Casă Regală în România, pentru că eu ştiu că ar exista doar familii regale, a sa şi a lui Cioabă, nici nu vreau să judec sau să mă murdăresc scriind despre mizeriile, trădările şi porcăriile celor care se pretend de viţă nobilă, dar exceptându-I pe Carol I şi Ferdinand ceilalţi au adus numai dezonoare şi deservicii, scandaluri şi intrigi pe plan intern şi extern. Chiar şi ultimele isprăvi, renegarea şi îndepărtarea prinţului Nicolae dosarele penale la adresa lui Paul sau afecerile penalei Irina pe meleaguri americane, nu fac decât să întărească cele spuse mai sus. Nu mă interesează ce fac aceste persoane în plan particular, să fie sanitari, dar mă interesează tot ce ţine de armată, de ţară, de familia mea şi de pământul pe care m-am născut.
Ţin să reamintesc celor care au uitat, dar şi să îi informez pe cei care nu ştiu, că atunci când a socilitat să fie primit în ţară, domnia sa Mihai a declarat cu guriţa lui că nu are nici un fel de pretenţii la tron sau la fostele posesiuni ale Casei Regale de Hohenzolern, că nu doreşte decât să se întoarcă în ţara lui, ca român, şi să moară ca un simplu cetăţean. Că el, după atâtea trădări săvârşite în anii tinereţii avea să trădeze din nou şi să ceară beneficii şi averi, ca atunci când a plecat cu cea mai înaltă decoraţie rusească pe piept primită pentru livrarea la cheie a României lui Stalin, nu mă mai miră, aşa cum nu m-a mirat nici când în dorinţa de a păstra pentru progeniturile lui tot, chiar şi fără drept constituţional sau regal,  şi-a trădat şi familia. Pentru a păstra pentru el şi fetele sale tot, Mihai şi-a renegat propriile rădăcini, s-a rupt de familia care l-a făcut prinţ şi a înfiinţat o “Casă Regală” care în fapt NU EXISTĂ. Potrivit vechii legi salice de succesiune, cu valabilitate în ultima constituție democratică a Regatului România, cea din 1923, la moartea regelui Mihai SUCESIUNEA AR FI TREBUIT SĂ REVINĂ familiei de Hohenzollern-Sigmaringen, șeful acesteia, prințului Karl Friedrich de Hohenzollern, care se afla pe prima poziție în ordinea de succesiune. Dar, DORNIC SĂ IA TOTUL PENTRU EL ŞI FAMILIA SA, MÂNAT ŞI DE AMBIŢIILE UNUI GINERE MAI AVID DE AVERI ŞI PUTERE DECÂT EL ÎNSUŞI, la 30 Decembrie 2007, într-o ceremonie privată, Mihai I a promulgat noul statut al Casei Regale, intitulat „Normele fundamentale ale Familiei Regale a României”, act prin care a desemnat-o pe principesa Margareta drept moștenitoare a tronului cu titlurile de Principesa Moștenitoare a României și de Custode al Coroanei României, iar la 10 mai 2011, Mihai I a rupt legăturile istorice și dinastice cu Casa princiară de Hohenzollern-Sigmaringen, a modificat numele familiei sale în „al (a) României” și a renunțat la titlurile conferite lui și familiei sale de către Casa princiară. Aşa procedează ariviştii, nu cei cu sânge albastru. Din aceleaşi motive domnul Mihai i-a scos din aşa zisa Casă Regală de România, pe cei doi nepoţi ai săi. Ginerele Duda nu suportă concurenţa, el ridică piciorul pe toată averea revendicată legal sau ilegal de Mihai. Şi pentru că se poartă reluarea Romîniei de către diferite persoane care nu îşi mai încap în piele, în Octombrie 2011 când serba o sumă de ani de la ieşirea în lume, Mihai spunea : “ Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri.” Uite domnule altul, dar de fapt primul care şi-a luat ţara înapoi. Oare Klauss o şti că i-a luat-o altul înainte şi nu a făcut el primul pas? Stau şi mă întreb dacă mai e cineva prin afara graniţelor ăstora sau aciuit de câteva generaţii pe aceste pământuri, care să nu vrea să îşi ia ţara înapoi. Haideţi, curaj, s-a deschis sezonul.
O Casă Regală neconstituţională
Acuma, revenind la cererile şi pretenţiile lui Mihai pe care NU ŞTIU CINE ŞI DE CE ÎL SOCOTEŞTE REGE ATÂTA VREME CÂT EL A ABDICAT DE LA TRONUL ROMÂNIEI pentru el şi moştenitorii lui, mie mi se pare nu numai imoral dar şi ilegal să ceri ceva ce nu ti-a aparţinut. Să fie asta o meteahnă nemţească sau ciocoisto – arivistă, că mai ştiu eu pe unul din Sibiu care a revendicat case cu acte false. Cert este că :
1. Mihai nu mai este rege, deci nu are dreptul la ceva ce nu i se cuvine lui, ci unui eventual rege, dacă se schimbă Constituţia şi conducerea ţării. El oricum prin actul de abdicare NU MAI ARE NICI UN DREPT PENTRU EL ŞI FAMILIA LUI;
2. Mihai a renunţat de la abdicare la toate pretenţiile, posesiunile şi drepturile, semnând cu mâna lui acaastă renunţare, primind în schimb câteva vagoane cu bunuri başca o rentă pe viaţă de la statul român;
3. Familia sa,  regii anteriori a venit din Germania cu mâna pe pălărie, nu şi-au adus nici lingură de lemn, statul le-a dat, statul le-a luat, numele statului fie lăudat.
4. În eventualitatea că ar fi avut dreptul să revendice ceva, acceptând că totuşi a avut act de posesie asupra unor bunuri imobile şi terenuri, acestea ar fi – cele care ar fi aparţinut Casei Regale de Hohenzolern în nici un caz Coroanei, pentru că domeniile Coroanei, au fost puse la dispoziţia Casei Regale spre folosinţă, nu în posesie, DECI NICI UN FOST MEMBRU AL CASEI REGALE SAU RUDĂ CU FOSTA CASĂ REGALĂ NU ARE DREPTUL LA DOMENIILE COROANEI. Chiar şi Coroana era Coroana României, nu a regelui.
5. Aici mai apare un lucru foarte interesant. Fostele domenii regale au aparţinut CASEI DE HOHENZOLERN. Deci în mod normal cei care trebuie să le moştenească sunt cei din familia de Hohenzolern. Dar, aşa cum am spus, MIHAI A RENUNŢAT LA TOT CE ÎL LEGA DE FAMILIA DE Hohhenzolern ŞI PE CALE DE CONSECINŢĂ ŞI LA BUNURILE ACESTEIA. Iată ce declara Mihai pe 10 Mai 2011. „Începând cu data de 10 mai 2011, niciun membru al familiei regale a României nu va mai purta şi nu va mai avea dreptul să poarte, sau să folosească vreun titlu conferit (ereditar sau ad personam) de orice şef al casei princiare de Hohenzollern. Capul Casei Regale a României rămâne singura autoritate pentru aprobarea sau acceptarea oricărui titlu sau distincţie “. Păi aşa zisa Casă de România, NU ARE NICI UN BUN DE REVENDICAT IAR CELE CARE AU APARŢINUT CASEI DE HOHENZOLERN AR PUTEA FI DATE EVENTUAL MOŞTENITORILOR ACESTEI CASE, NU AŞA ZISEI CASE DE ROMÂNIA.
6. Stimaţi jurişti ai MApN aveţi ocazia să demonstraţi în instanţă pe de o parte că atâta vreme cât Actuala Constituţie nu recunoaşte nici o Casă Regală, nici măcar pe cea a lui Cioabă, iar vechea Constituţie a dat bunuri CASEI DE HOHENZOLERN, domnul Mihai nici înainte, dar mai ales după 10 Mai 2011 NU AVEA NICI UN DREPT SĂ REVENDICE DREPTURILE UNEI (ALTE)CASE REGALE.
7. Aşa zisa casă regală a lui Mihai nu este recunoscută de Constituţie, chiar dacă este poate declarată la Judecătorie, în fapt Mihai are doar o familie fostă regală actualmente privată, deci nu are absolut nici un drept să ceară drepturile UNEI CASE CARE CONSTITUŢIONAL NU EXISTĂ ŞI NICI ALE UNEIA PE CARE NU O POATE MOŞTENI, DEOARECE S-A DEZIS DE EA AŞA CUM S-A DEZIS ŞI DE România pe 24 August 1944 şi 30 Decembrie 1947.
8. Mihai trebuie să se decidă. El va trebui să specifice în ce calitate cere pământuri şi bunuri.
-Dacă o face ca moştenitor al tatălui său, Carol al Doilea, în primul rând şi acesta a abdicat deci a renunţat la toate bunurile, pe de altă parte familia sa nu a avut nimic, tot ce au primit au primit ca membri ai Casei Regale de Hohenzolern, aşa cum se intitulau la acea vreme;
– Dacă o face ca moştenitor al Casei de Hohenzolern, iarăşi nu mai poate primi nimic pentru că singur s-a dezmoştenit prin renegarea familiei din care a provenit, deci nu poate primi nimic, eventual Paul ar mai putea cere ceva, dar nu îi mai arde lui acuma să ceară altceva în afară de libertate;
– dacă o face ca … şef al “Casei Regale de România”, aceasta nu a avut şi nu are nimic, ba ar trebui să mai şi dea înapoi.
Interese  securisto-politice
Având în vedere aceste lucruri, nu înţeleg cine şi de ce îl mai bagă în seamă şi cum de are tupeul de a mai cere ceva? După mine ar trebui judecat pentru moartea atâtor ofiţeri români lăsaţi prozonieri şi împuşcaţi în cap datorită actului mişelesc de la 23 August când a lăsat armata româna pe mâna ruşilor fără a semna un act, ca şi pentru aruncarea României la schimb cu viaţa familiei sale în mâinile comuniştilor cu ocazia aceloraşi evenimente.
Numai că în România de azi totul este posibil, trădătorii şi impostorii, parveniţii ajung la putere, obţin averi, conduc ţara ungându-se şantajându-se, cumpărându-se unul pe altul luând şi pielea de pe oameni, distrugând tot ce este naţional şi tradiţional în ţară, inclusiv apărarea, aducând armata la sapă de lemn şi făcând din militari oameni ai străzii şi la propriu şi la figurat.
În fapt, toată lumea ştie că sforile nu le trage Mihai, el abia îşi mai trage zilele, nici prinţul dudelor, sforrile sunt trase de cei care l-au plantat pe ginerică în familia regală care ca structură, obiceiuri şi moştenire sunt urmaşii celor cu care  Mihai a bătut palma când a părăsit ţara şi care i-au plătit şederea în străinătăţuri până la întoarcerea în ţară. Uite aşa unii, pun mâna pe pâmânturile Coroanei, prin oameni şantajaţi şi şantajabili aşa cum şi Băsescu şi haşca doi din structura sus amintită a încercat să pună mâna pe altă parte a domeniilor Coroanei, sprijinind un alt pretendent la tron. Toate astea nu ar fi posibile fără sprijin politico -se(cur) reist.
Ce putem face?
Ciudat, dar deşi situaţia pare fără ieşire mai ales dacă avem în vedere mărimea caracatiţei, dacă vrem cu adevărat, dar nu ca pe 24 Ianuarie ci mai profund, mai puternic şi fără a ceda, putem face ceva.
Sunt mai multe căi şi trebuie să mergem pe toate odată, chiar şi ultima, care paoate părea cea mai nebunească, dar în fapt ar fi ultima şi cea mai posibilă.
1. Proteste, scrisori şi delegaţii din partea TUTUROR ASOCIAŢIILOR MILITARILOR, la porţile MApN, a Guvernului şi preşedinţiei, pentru a opri această mârşăvie.
2. Proteste la reşedinţa nesătulului Mihai şi a ginerelui său care se mai şi împăunează cu uniforma de colonel de infanterie, pe care nu ştiu de ce o poartă, căci ar trebui să o poarte cu petliţe albastre, iar ca semn de armă să aibă ochiul şi timpanul nu grenada. Aceste proteste trebuie să se menţină  până când va declara oficial că renunţă la abominabila pretenţie, chiar dacă prin absurd -ar avea dreptul- la ea sau până va găsi o soluţie pe care să o acceptăm.
3. Alternativ, deoarece se pare că Mihai a cerut armatei să cumpere locaţia, REZERVIŞTII SĂ PUNĂ MÂNĂ DE LA MÂNĂ, PENTRU CĂ DIN PARTEA MApN NU ESTE NICI O ŞANSĂ, ŞI SĂ CUMPĂRĂM RESPECTIVA UNITATE, în varianta în care justiţia coruptă şi ea până în măduva oaselor, ca şi clasa politică şi serviciile, vor decide că unitatea îi revine flămândului. Suntem 50000 de rezervişti. Dacă am pune câte 200 de lei de fiecare, am strange 10 milioane de lei. Mai mult decât suficient pentru toate fetele lui Caragea Mihai şi zestrea lor.
Disputa, sau cererea supra terenului se află pe masa instanţelor din primăvara anului trecut şi după cum ştiu eu că lucrează domnul Maciu nu ar fi exclus să pierdem terenul chiar dacă avem dreptate.
Am înaintat o cerere către biroul de presă al MApN cerând un punct de vedere vizavi de acest subiect ca şi de cel privind domeniile .. armatei. Sper să primesc un răspuns până la punerea în posesie şi scoaterea B 21 VM din cazarmă.

Alarmă, jaf la bunurile armatei partea I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.