vineri, 31 octombrie 2014

Știri pământene

 
cocos la DNA
Dă-te Vorele legat
Viorel Hrebenciuc este în mare dilema: DNA-ul îi cânta la fereastra “dă-te Vorele legat si îl scoatem pe băiat!”. S-ar da el legat cine îi garantează că dacă se lasă încătușat îl scoate pe al mic din culpă, că nici Băse și nici Ponta nu sunt renumiți pentru sinceritatea lor. Mare încurcătură….Gurile rele spun că i se va face o favoare lui Viorel și va fi “ajutat” să își vadă fiul în arest zilnic, nu doar odată pe săptămână, cum se procedează normal.
Euromaidanuul s-a întors la Koln
Patruzeci şi patru de poliţişti au fost răniţi, la Koln, în urma unor confruntări cu huligani prezenți la o manifestaţie a extremei-drepte. În sfârșit s-au întors din deplasarea de la Kiev, euro-maidanezii. Greu drumul către casă, lung voiaj. Iată ca Merkel nu face ce i-a cerut lui Ianukovici, ci ce i-a recomandat lui Porosenko. Nemțește!
S-a inventat votul la ghici
Neamțul nostru, cel care ne promite o Românie a lucrului făcut săsește, în șase case, a scăpat de judecată, cazul de incompatibilitate va fi judecat după alegeri. Cică judecătorii au luat în calcul dreptul sasului de a fi ales, trecând peste dreptul a 17000000 de alegatori de a ști pe ce pun ștampila. Asta da democrație de Dâmbovița. Dacă-i ordin, cu plăcere! Tot nemțeștea
Gura păcătoasei
Aflată pe scenă  la un miting pro-Johannis, cu împricinatul în spate,  doamna Andreea Paul fostă Vass luată de val,  cu gândul la cel pe care probabil îl vede viitorul președinte, l-a lăudat pe Victoraș deși era de presupus că îi face propagandă lui Klauss. Nu e prima oară când vorbește gura fără ea, dar la pretențiile și impresia pe care o are despre propria persoană, după cât a lăudat-o pe Elena Băsescu, acuma pe Klauss, nu m-ar mira ca mâine să o văd pupând mâna lui Viorel Victor, oficial nu doar așa luată de val. Ca mâine îl văd pe domnul Ponta întrebând „ ce facă mă Andreea, te suiși în barca mea?”, mai ales că o va găsi acolo și pe mai vechea colegă Ritzi prietena de suflet a Elenelor.
Divorțul galinaceelor elucidat de Microsoft
Lumea rea spune că Cocoșul a intrat în curtea DNA-ului și cântă de-i merg fulgii. Interesant este după a cui știmă cântă, că eu nu cred că improvizează, nu cântă de bună voie și nici ca ”învinuit”, chiar dacă așa pare la prima cântare, ci ca ”martor” așa că nu cred că el e cel va fi jumulit, și nici Pinalti, dar dă bine la presă:”uite bă, că DNA nu are cocoș, nu are găină, sparge toate ouăle. Ei aș, ce parcă în cazul Mircea- Mondialu nu avem aceeași situație cu unul care a dat mită dar mituitul zice că el a luat doar împrumut? Unde mai pui că găina de Pleșcoi declară să audă toată lumea că habar nu are de punga cu milioanele de euro, ea nu ținea coșul de cumpărături, nici cel cu ouă. ”Sunt și alte lucruri pe care nu le făceam împreună” spune candidata Udrea, fără să o întrebe nimeni așa ceva. Ce o fi vrut să spună doamna Udrea? Din nou face declarații care dau loc la interpretări deloc ortodoxe. Probabil mesajul era pentru cineva anume, nu spun cine, persoană importantă. Este clar, femeia asta o caută cu lumânarea, vrea publicitate cu orice preț, chiar dacă face singură aluzii deloc onorabile. Dar onoarea cocoșului cine o reperează? Apropo, când Elena a divorțat de Dorin, aparent fără motiv, ”amiabil” fără scandal, fără tam-tam, fără nimic care să dea semn de despărțire, lumea s-a mirat puțin dar nu a comentat. Acuma nu poți să nu întrebi dacă nu cumva Elena știa despre cercetările făcute de prietena Codruța, pentru că cercetările și interceptările erau în floare atunci, și și-a luat măsuri de scoatere de sub orice fel de interceptare, a părăsit domiciliul ca să nu mai fie înregistrată ambiental, ieșind din ”casă”, pentru a nu-și strica imaginea la alegeri. Pe mine nu m-ar mira nici informarea Elenei, indiferent de cine, nici decizia de a divorța. Sunt doar curios dacă i-o fi spus și lui Dorin, sau i-a făcut o surpriză, lăsând ”legea să își spună cuvântul”, că doar- așa cum a spus singură- sunt și lucruri pe care nu le fac împreună, cum ar fi pușcăria. Cum însă domnul Băsescu tocmai a declarat că a avut dosarul Microsoft pe masă, fără să specifice cine mai era cu el la masă, eu personal nu mai am nici un dubiu că divorțul celor doi a fost determinat de acest dosar și atunci cineva trebuie să își pună întrebarea dacă nu cumva Băsescu trebuie să fie învinuit, ca și Iliescu Mitică, de folosirea unor informații la care publicul nu are acces.Ba mai mult, a mai văzut un alt dosar,  EADS și sugerează să fie scos și ăla pe piață, adică să apară stenograme din el.  Ce căuta dosare  ale DNA pe masa președintelui? Să dea avizul în cazul Cocoș soțul protejatei sale?Aici nu se sesizează CSM?
Sărbătorire în familie
Aflați la Carei ca să sărbătorească eliberarea prințesei Irina de sub jugul justiției americane, domnii Ponta și Băsescu au reușit să egaleze recordul stabilit la o altă sărbătoare națională de Băsescu și Tăriceanu și au reușit să nu se vadă unul pe altul, ca și când ar fi fost pe planete diferite. Ca să arate că totuși el a fost unde trebuia, dar Ponta a umblat aiurea, Băse încearcă să ne convingă că locul lui Ponta era lângă șeful SMG nu lângă ministru. Nice try! Dar dacă șeful SMG ar fi fost nepotul lui Daciana și nu al Mariei, mai stătea Traian lângă el?
Băsescu salută și  pregătește o victorie ”zdrobitoare„
Președintele României salută tovărășește marele succes obținut de dreapta pro-europeană din Ucraina la alegerile parlamentare, deși nu au fost anunțate rezultatele finale. Probabil știe el Băsescu ceva, o fi numărat el voturile din străinătate și cu pușcașii din Kogălniceanu cu tot, votul a ieșit cum trebuia. “Votul masiv în favoarea partidelor proeuropene arată, pe de-o parte, voința poporului ucrainean că țara să-și continue drumul către integrare europeană, iar pe de altă parte, determinarea partidelor politice câștigătoare ale alegerilor de a răspunde voinței majoritare a electoratului ucrainean”  În ce constă această victorie de răsunet? Păi din 36 de milioane de votanți, s-au prezentat la vot jumătate, adică 18 milioane. Prima victorie, împotriva celeilalte majorități care nu a fost convinsă nici măcar să vină la vot. Apoi, partidele președintelui și premierului care au luat primele două locuri, au împreună 44% din voturile exprimate, ceea ce face 8 milioane din 36 milioane de alegători. Dacă mai adăugăm cu indulgență încă 500000 din mărunțișurile care au mai intrat în parlament, avem cam 8,5 milioane care au votat pentru cei aflați acum la putere, care așa cum se exprima și domnul Băsescu, intră astfel pe “un drum dificil”, dar care e “singura opțiune corectă”. Peste 25 de ani dacă nu chiar mai repede, Ucraina va fi și ea așa cum este România acum și ucrainienii se vor întreba și ei, ca și noi acum, cine i-a pus să aleagă singura opțiune corectă și cine a tras în ei. Deci să recapitulăm, victoria zdrobitoare este obținută cu o 25% din cei cu drept de vot. Mă întreb care va fi prezența la vot la noi peste o săptămână și cât de zdrobitor vor învinge milioanele lui Ponta, milioanele lui Băsescu… de Euro, nu de candidați. Sau va fi invers? Cine știe, poate românii din Moldova, poate cei din ambasade, poate țiganii, noii aliați ai lui Oprea, vor înclina balanța ”zdrobitor” de o parte sau alta. Sau poate scheletele.
La Cluj, ca la deputați
La Cluj a avut loc un festival de jazz. Cum participarea a fost subțire, organizatorii festivalului, reprezentanții firmei Diesel Events au postat pe pagina evenimentului fotografii în care au adăugat pe scaunele goale, cu programul Photoshop, persoane ale căror figuri se repetă chiar și de trei ori, pentru a da iluzia unui public mai numeros. Ca la noi, la nimeni, minciuna și manipularea au intrat și în cultură la astfel de activități aparent lipsite de importanță. Probabil așa a reușit și Roberta Anastase să dubleze numărul parlamentarilor când a numărat voturile la Legea 263. Săraca femeie nu e de vină, a avut ochelari cu Photoshop încorporat.
Abramburica și Eurovision
Marți 28.10.2014, s-a întrunit comisia juridică a Senatului pentru a discuta dacă doamna Ecaterina –Abramburica-Andronescu și domnul Șerban Mihăilescu primesc dezlegare la cercetare. Interesant, membrii comisiei care făceau parte din opoziție s-au prezentat la program la ora 10 conform planificării. Doar că ei fiind doar 5 din totalul de 11 nu exista cvorum. Deja lumea se întreba dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat cu o zi înainte la Camera Deputaților cu domnul deputat Diniță, care săracul nu a avut norocul să aibă cvorum și astfel s-a amânat decizia. Dar spre ușurarea Abramburicăi, ca la un semn, apar la ora 10 și 10 toți cei șase membrii ai comisiei care reprezentau arcul puterii. Era un semn clar și fără echivoc, că în arcul guvernamental totul merge ceas, există o sincronizare perfectă și fără îndoială toți vor vota individual, așa cum le dictează ”conștiința”. Sper să nu creadă cineva că înainte de ședință au fost toți în același loc și au decis sau li s-a spus cum să voteze. Doamne ferește! De fapt votul din Comisie este elocvent. S-a decis amânarea deciziei până pe 19 Octombrie, după alegeri, Comisia pretinzând că ar dori ca DNA să le spună dacă au și alte noutăți. Păi așa pot cere la fiecare termen noutăți, până face Abramburica barbă și candidează la Eurovision.
http://www.dolj.radicalonline.info/fenomen-paranormal-la-cluj-spectatori-clonati-in-photoshop-la-un-concert-de-jazz.html
http://www.ziare.com/basescu/presedinte/traian-basescu-despre-alegerile-din-ucraina-tara-intra-pe-un-drum-dificil-1329840
Știri pământene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.