marți, 29 octombrie 2013

Te iubeşte toată UE, că ca tine, altul nu e !basescu ueÎn fotografie, reacţia liderilor europeni când li s-a spus de ce NSA nu ascultă telefonul lui Băsescu.
Pamflet interceptat
Preşedintele Băsescu a fost zilele astea într-o mare încurcătură. Văzând că toţi preşedinţii mari din Europa îi cheamă la lămuriri pe ambasadorii SUA ca să afle de ce li se ascultă telefoanele, a stat în dubii dacă poate face şi el aşa ceva fără să supere pe marele aliat de la .. de peste tot. Până la urmă a dat ordin, cu ochii închişi să fie sunat ambasadorul SUA la Bucureşti. După două zile de căutări, consilierii se împingeau unul pe altul care să îi spună că în România nu există ambasador pentru că domnul Ghittenstein nu a părărsit încă România deci locul nu e eliberat de fapt. Bucuros că a scăpat, Băsescu a cerut să i se dea telefon celui mai mare om din ambasadă şi i s-a făcut legătura cu portarul, un zdrahon de puşcaş marin. Când i s-a spus cu cine urma să vorbească, domnul preşedinte a fost a doua oară plăcut surprins să afle că lucrătorii de la ambasada americană au adoptat nume româneşti şi a cerut să vorbească cu Marin Puşcaşu. În timp ce i se făcea legătura a întrebat de când i se interceptează lui telefonul de către NSA ca să ştie ce să reclame. După o oră de consultări, timp în care puşcaşu marin spunea ceva de madăr-fadăr iar băsescu îi spunea să îi trăiască, consilierii i-au spus preşedintelui că lui nu i se interceptează telefonul pentru că nu e nevoie, serviciile secrete, trimit conform programului PRISM şi înţelegerilor semnate cu diferite ocazii în care a stat şodăr by şoldăr cu prietenii strategici, toate convorbirile sau mailurile şi datele de care NSA are nevoie. În plus toată tehnica de interceptare a serviciilor secrete fiind americană şi semnalele transmise prin sateliţi americani, aceasta transmite simultan toate datele şi laaaaaaaaaaaaaaaaaaa…Bucuros că a scăpat şi de asta, şi nu trebuie să reclame nimic, domnul preşedinte a început să râdă şi l-a invitat pe Marin la el la un whisky, dar să aducă el sticla, că de gheaţă se ocupă domnia sa, e specialist şi îl învaţă şi pe el, gratis.
Aflând imediat că NSA nu interceptează telefoanele lui Băsescu, toţi preşedinţii din Europa s-au grăbit să îşi facă poze cu domnul preşedinte şi l-au întrebat cum se face că pe el nu îl ascultă americanii. Domnul Băsescu a spus râzând că nu e nimic de mirare, pe el nu l-a ascultat nimeni niciodată, nici măcar Tăriceanu. Aşa a reintrat domnul preşedinte în graţiile doamnei Merkel.
Te iubeşte toată UE, că ca tine, altul nu e !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care posteaza comentarii sunt raspunzatori pentru comentariile pe care le fac.