miercuri, 15 februarie 2012

Deputatul beţivilor


Un mecanic din Galaţi
Ajuns  mare şef de tură
S-a trezit gândind pe gură
Ca şi alti preşturmentaţi

Şi-a făcut recensământul:
Şi din toţi cei decedaţi
Unchi mătuşi bunici fârtaţi
Pe care i-a luat pământul

Unul doar, din ‘74
A murit de moarte bună
Ceilalţi aveau în mână
Ori clodirul, ori bârdacu.

După ce făcu sondajul
Se grăbi s-anunţe ştirea
Ca să afle omenirea
Cam cum stă cu procentajul

Dar simţindu-se stingher
Că-i din neam de biciuşcar
Anunţă că isomgar
Vorbea de cei morţi în ger.


PS:
Dacă  n-o să-i placă
Deputatului, sonetul,
Pun şi eu aceiaşi placă,
Ca şi Toader, cu regretul .

Deci stimate deputat
Dacă te simţeşti lezat
Eu regret… că nu am dat
După cât ai meritat!

Însă ca şi dumneata
Regret fapta săvârşită
Şi cu moaca tot spăşită
Mă ridic şi spun : pa pa !

8 comentarii:

  1. Neacşule, Marin-a-ta,
    Ce te-oi supăra mata,
    Că mecanicul de tură,
    E-un deputat p-aşa măsură.

    Nu numai de gură-i prost,
    Rostind cifre, fără rost.
    D-are şi-un talent aparte,
    Referindu-se la moarte.

    Eu cred că-i sfârşit de stagiu,
    ,nainte de naufragiu...

    RăspundețiȘtergere
  2. ma crezi ca orasul meu a trimis in parlament un om care nu a fost in stare sa termine 7 clase pe bune? acum oierul din parlament e licentiat in drept

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred Mariuse. Ma crezi ca orasul meu a trimis ca parlamentar un pedagog de scoala violator care acuma e in comisia de politica externa ?
      Daca nu ai dosar, daca nu esti santajabil nu esti primit in lumea buna . Pentru ca nimeni nu vrea sa riste sa o iei pe aratura. Trebuie sa tii aproape de turma si numai dosarul ofera garantia ca nu vei misca in front.

      Ștergere
  3. http://radu-tudor.ro/deputatul-pdl-gelu-visangratiat-de-inchisoare-in-2000/

    RăspundețiȘtergere
  4. TOP GUN
    PETER PAN,
    Iti raspund aici pe blogul tau ,l-am zapacit destul pe Hari,Harry Potter,stiam ca ironia e la adresa mea,dar intr-o prietenie virtuala eu pun pret pe sinceritatea interlocutorului meu,cu riscul,... ca parerile sunt diferite,(cineva trebuie sa-si asume si raspunderea)nu mi-am propus decat sa-mi exprim si eu opiniile,parerile,fara sa jignesc ,sau sa ranesc pe cineva!!!!!!(motto-ul tau, m-a convins)
    Peter Pan,criticile pot deranja ,sau pot fi benefice ,iti pot darama dominoul interior,reperele dupa care te-ai ghidat toata viata,dar te pot si motiva si mobiliza spre noi si alte orizonturi ,perspective!!!!!Totul e sa ai deschiderea necesara si capacitatea de asimilare!!!!!Imi pare rau ptr .pierderea suferita,ma refer la unul dintre cateii tai!!!!!!!Pamfletul scris mai sus, e compozitia ta???????Felicitari ,oricum.....Si apoi este zodia promovarii incompetentilor,a celor fara coloana vertebrala ,aserviti puterii de orice culoare!!!!!!Anormalul,se pare ca de 20 si ceva de ani incoace e la putere,asa ca obisnuieste-te si IMPORTANT: ADAPTEAZA-TE!!!!
    Dragii mei prieteni virtuali,asa cum v-am obisnuit, in incheiere va doresc
    WEEKEND EXCEPTIONAL,SA FITI IUBITI SI SPERANTA UNOR VREMURI MAI BUNE !!!!!!!
    P.S. PTR.PRIETENIE SI SINCERITATE !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Top Gun,
      Asa cum i-am spus si lui Hari, nu era vorba de o ironie, ci de o maxima.. o parare personala daca vrei, in sensul ca oricat de destept ai fi, nu esti scutit de luat plase de la altii care vor sti sa profite de sinceritatea, cinstea, naivitatea, increderea ta. Atata tot. Iar varsta nu te face intotdeauna mai intelept dar in mod sigur mai vulnevarbil. Sunt destui oameni care imbatranesc degeaba nu invata nimic de la viata. Asta era ideea, fara ironie, fara apropori. Da , era un raspuns la ce spusesei tu, dar nu o ironie, doar o parere fara adresa fara trimitere.

      Ștergere
  5. TOP GUN
    PETER PAN,
    Iti multumesc si-ti apreciez sinceritatea,bine c-ai facut precizarea!!!!!Dar ,spune-mi si mie cine te impiedica sa-ti selectezi si sa-ti alegi cu grija ,anturajul,prietenii!!!!!Decat 'nspe mii de prietenuti,de profitori de pe urma calitatilor noastre(sinceritate,cinste,naivitate)etc.paranteza ramane deschisa,mai bine unul singur pe care ma pot baza si-n creierii noptii si oricand am nevoie,asta nu inseamna ca profit de pe chestia asta,fara toanele sau capriciile mele,ajutor atunci cand am nevoie!!!!Si merg si mai departe,daca nu-i nici unul in stare,atunci mai bine lipsa!!!!Cel putin,am satisfactia ca nu m-a fraierit nimeni si n-am luat plasa!!!!!!Eu functionez foarte bine si-n singuratate,e chiar un mod de viata,daca vrei de supravietuire,decat sa ma inconjur de ipocriti ,falsi,cabotini....mai bine....FARA!!!!!!
    Asa ,ca vrei nu vrei, te consider prietenul meu virtual,cat despre plase sau fraierit, stai linistit nu-ti intind nici o cursa,ca tu nu esti Jerry si nici eu Tom!!!!
    SA FII IUBIT,FERICIT SI.....TOT CE-TI MAI DORESTI TU!!!!!pestisorule,ca stiu ca esti si tu pestisor,ce-i drept de martisor!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traieste fiecare cum ii place . Iar plasele nu e nevoie sa le iai de la prieteni. Dau si altii gratis.

      Ștergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.