marți, 1 octombrie 2019

Antrenamente


Iohannis și-a început campania electorală pe spinarea polițiștilor. Cum lumea îi reproșa că nu ia atitudine și nu se iesprimă pe tema violurilor și răpirilor de copii, s-a gândit să astupe gura lumii și a ieșit și el pe post să se împărtășească. Trebuia să fie răpite și violate 2 fete, să fie ucisă una ca să iasă și Iohannis să constate că autoritățile statului își bat joc de noi, că nu avem nici cea mai mică șansă în fața criminalității din cauza strânselor legături dintre mafioți, poliție, justiție, clasă politică. Ba nu, el nu a constatat asta, nici nu a spus, el a dat vina pe guvernarea din ultimii ani, pentru că atâta îl interesează, scăderea PSD în sondaje, în rest nu vede nimic, nu îl interesează nimic. OIohannis nu a ieșit pe post ca să îndrepte ceva, nici să ceară ceva, el a ieșit doar ca să mai pună o cărămidă pe cavoul PSD, în rest nu vede și n-aude nimic. Și când mai apare și cu moaca aia de robot incapabil de a arăta un sentiment uman, vorbind despre copii violați sau uciși, parcă îți vine să spargi televizorul. Dar el face antrenament pentru confruntarea din turul 2.
În timpul ăsta, poliția română, cea care se laudă că a găsit trupul unei fete omorâte de un olandez care făcea turism sexual în România de ani de zile fără ca ei să se sinchisească, face și ea antrenamente. Acum o săptămână, la Deveselu, comună devenită punct de referință socio-politico-militar, s-au strâns zeci de mașini aparținând poliției, jandarmilor, pompierilor și cine mai știe cui.
Să o luăm cronologic:
24.09.2019 ora 13.00, 3 polițiști de la circulație, echipați regulamentar ”fluidizau circulația” la sensul giratoriu de la ieșirea din Caracal. înspre Corabia. Văzându-i m-am gândit că vine iară un transport de rachete la baza de la Deveselu și mă speriasem că le livrează mai devreme.
Dar nu a fost așa. La intrarea în Cotmeana în parcarea de pe stânga drumului cum mergi spre Corabia, adăstau 17 mașini de poliție și jandarmi, cu echipajele aferente. E clar mi-am spus, iară vine DIICOT București să îi sape grădina lui Dincă și au oprit să facă planul de bătălie, să împartă parcelele, să își facă curaj să intre în ”casa groazei.
Nimic deosebit sau de speriat pe traseu până la Corabia. După 3 ore și jumătate, venind înapoi pe traseul Corabia – Craiova, observ la sediul poliției din Deveselu......
Antrenamente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.