duminică, 22 iunie 2014

Auto-vopsitorie TicoAzi după ce m-am întors de la moşie, mi-am anunţat nevasta că mă privatizez, îmi deschid auto-vopsitorie Tico. Mi-a spus că sunt nebun, noi nu avem bani să ne achităm băncile şi eu vorbesc măscări. I-am spus că nu costă nici un leu, dau anunţ că garantez auto-vopsire Tico gratuit în 24 de ore indiferent de anotimp şi atât. Dacă dau pe OLX, nu plătesc, mă doare-n pix.
Abia după ce i-am arătat fotografia s-a convins că proiectul meu e viabil.
2014-06-15 16.07.57
Sâmbătă am fost la o nuntă. Vineri când am plecat de la ţară am vorbit cu Lupi şi cu Tico, puiul de lup şi le-am spus să fie cuminţi că eu merg la o nuntă şi o să vin înapoi la ei, ca de fiecare dată. Nu ştiu ce o fi înţeles Tico, dar a crezut că vin înapoi să îl iau la nuntă şi cum e fudul nevoie mare, a zis că nu poate merge la nuntă nearanjat aşa că şi-a vopsit părut. A găsit prin magazie un tub de vopsea şi… s-a vopsit după cum se vede. E adevărat, culoarea e reuşită, e în degrade, culoare pastelată, dar mă întreb dacă e bine să înceapă de la 3 luni cu vopsitul părului. Eu am 57 de ani şi încă nu mi-am vopsit părul, deşi la cât mai am, m-ar costa foarte puţin, iar el deja a trecut la vopsit. Mă gândesc cu groază să nu vină cineva de la protecţia persoanelor non-umane, eventual domnul deputat Cernea să mă decadă din drepturile de părinte. Supărat nevoie mare am întrebat-o pe Lupi cum a reuşit Tico să se vopsească şi mi-a răspuns:
2014-06-15 16.14.32
„ÎNCEPĂTOR, L-A AJUTAT VOPSEAUA!”
Auto-vopsitorie Tico

Un comentariu:

  1. Acum pe bune!.Spune-ne si noua cum a reusit ca tare e frumos.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care posteaza comentarii sunt raspunzatori pentru comentariile pe care le fac.