joi, 6 martie 2014

Un război, două războaie


republica cebntrafricana
L’ombelico del mondo
Mă întreb ce s-ar face lumea asta fără români? Cine spunea că România este Grădina Maicii Domnului şi leagănul civilizaţiei europene, a uitat să spună că este şi buricul lumii. Fără noi nu se mişcă nimic, nici un conflict nu începe şi nu se termină fără români. A început scandalul în Ucraina. Americanii au dat un Fuck the UE prin vocea suavă a doamnei Nuland şi gata, au lăsat totul pe spinarea românilor care sunt mai aproape şi pot primi mult mai uşor bobârnacele de la Ruşi. Vă daţi seama ce greu ar fi fost pentru Ruşi să se bată cu americanii?
American Spy
Se spune că americanii au trimis şi ei un Spy prin Euromaidan, un tip uns cu toate alifiile, crescut de mic cu bona rusoaică, după obiceiuri şi tradiţii ruseşti, hrănit numai cu mâncare rusească, educat cu profesori ruşi, îmbrăcat în haine ruseşti de mic, ce să o mai lungesc, nici Ras, Putin nu ştia mai bine istoria Rusiei decât el. Odată ajuns acolo s-a amestecat prin mulţime şi a vrut să dea şi el un interviu unui reporter occidental,  ascuns într-un subsol de hotel, care transmitea „de la faţa locului”, să spună cât de mult vor ei ucraineenii să scape de cizma rusească şi să intre în UE unde e cald şi bine. I s-a spus că americanii nu pot să vorbească despre Ucraina decât la telefon, cu ambasadorul. Supărat dar şi mirat, s-a dus să ceară un foc sa aprindă o mahorcă de la unul cu un molotov în mână. I s-a răspuns că e prima oară când un american cere foc şi nu dă. Şi mai mirat că a fost recunoscut, s-a dus spre baricade. I s-a spus să plece de acolo, că sniperii ruşi abia aşteaptă să vadă un american pe metereze. Văzându-se deconspirat întreabă un ucrainean de unde ştie că e american că doar a fost crescut de mic în spirit rusesc şi accentul lui este 100% rusesc, iar serviciile secrete au cheltuit o sumă egală cu bugetul apărării României ca să îl pregătească şi instruiască să nu poată fi recunoscut. I s-a răspuns că ucrainienii sunt blonzi, cu ochi albaştri, nu negri cu părul creţ.
Fă-te că pluteşti Mircea
Noroc cu preşedintele şi premierul României care văzând în ce situaţie grea se află NATO şi UE care se tot Fukăiesc de le sar fulgii, au decis să intervină ei pe mare, în aer şi pe uscat pentru salvarea Ucrainei. Auzind de oferta României strategii NATO au întrebat cu ce vor interveni românii în aer, că nu prea au avioane, nici nu au primit sicriele de la portughezi încă. Mândru, domnul Duşa a raportat că totul este ok, întreaga armată română e în aer. Harasho, ar fi spus, cică, Wesley Clark, eu de când le spun asta colegilor din Pentagon şi nu mă crede nimeni. Despre flotă nu a mai întrebat nimeni, toţi l-au văzut pe Ferdinand la muncă şi au spus că pentru un bătrânel este destul de sprinten, dar speranţa lor este în Mircea. Auzind asta, cică frecatul Ferdinand i-ar fi spus ibricului : fă-te că pluteşti Mircea!
Se trage în Constanţa
Unii spun că cică nu ştiu cine ar trimite către Constanţa un Aegis, sau că USS Ramage (DDG 61) şi USS Mount Whitney ar vrea să serbeze Zilele Marinei Române la Constanţa cum a sărbătorit şi doamna Nuland intrarea în NATO cu Băse  la Bucureşti şi acestea au plecat către Constanta deja, să fie sigure că prind locuri în faţă sau nu se schimbă regimul şi la Bucureşti şi li se retrage invitaţică cu românii ăştia nimic nu e sigur.  Auzind asta, o serie de „bărcuţe” au început să tragă în Constanţa dar nu cu gloanţe, nu, alea sunt păstrate pentru alţii, acostează am vrut să spun, cu diferite probleme de ordin “tehnic, turistic” de aprovizionare. Când zicea Obama că încep să îşi retragă oamenii din Afganistan prin Kogălniceanu? Câţi aduc, 3000 odată? S-ar putea ca perioada de”carantină” să dureze mai mult iar militarii să nu fie numai din Afganistan.
 UE  centrează, România dă cu capul în Republica Centrafricană
În timpul ăsta, noi ne trimitem militarii să moară în Republica Centrafricana, că nu vrea nimeni să se bage acolo cum nu a vrut nimeni să fie cobai cu celebrul Codex Alimentarius. UE a decis că acum este cel mai bun moment să intervină, fără nici o întârziere, fiindcă la „sacrificiu” în Forţa de reacţie Rapidă a UE se află cele mai potrivite ţări, cele mai dragi, veşnicele ţări de sacrificiu pentru toate reformele UE, cobaii UE, România, Grecia şi Bulgaria. Nici că se putea mai bine. Cine a spus că nu sunt buni de nimic românii ?Au românii ăştia o carneeeeeeeeeeee, mmmmmmmmm, numai bună de tun.
Cruciatul Băsescu R de Leu
Apropo de Republică Centrafricană, domeniu de interes al francezilor care i-au supt până le-au ieşit ochii, acolo este un conflict interetnic, între creştini şi musulmani. Ghiciţi de care parte se vor afla trupele române şi câte vieţi ne va costa nouă cruciadă. Tranformat în cavalerul cruciadei, Băsescu R de Leu se va adresa Parlamentului pentru a obţine aprobarea trimiterii trupelor. Bineînţeles că Parlamentul va aproba dacă e ordin de la UE, ce nu fac ei, parlamentarii noştri, pentru pace şi stabilitate? Ca şi UDMR-istii, se vor sacrifica şi vor da undă verde intervenţiei. Duşa  deja a cerut suplimentarea stocului de sicrie şi steaguri, ca şi de cartuşe de manevră. Doamne, ce poze o să mai facă pe aeroport. Parcă văd comunicatele de presă : ” ministrul Duşa la primirea trupurilor neînsufleţite ale cadavrelor celor decedaţi în Republica Centrafricană”
În loc de concluzie
Care mai aveţi un război fraţilor că iote, nişte iresponsabili se oferiră ei să îşi trimită soldaţii să moară pe alte meleaguri, ca să îi mângâie UE pe obrăjorii lor bucălaţi şi să le promită că îi păstrează acolo pe scaune până o să le ia curul foc.
P.S .Cu cine se învecinează Republica Centrafricană? Cu Sudaaaaaaaanul, cea mai instabilă ţară africană, plină ochi de fundamentalişti islamici. Cu Ciadul care are care are acelaşi steag ca şi România. Oare ce relaţii or fi între Ciad  şi Republica Ceantrafricană? Dacă steagul românesc va fi confundat cu al Ciadului? Şi se mai învecinează republica Centrafricană şi cu Congo, unde  nu e pace sub măslini, pe acolo se bat  europenii pe diamante şi triburile pe arme de secole. Bun aşa.
http://www.hotnews.ro/stiri-international-16447054-putea-trimite-militari-din-romania-grecia-bulgaria-republica-centrafricana.htm
http://www.mediafax.ro/externe/ue-ar-putea-trimite-militari-din-romania-grecia-si-bulgaria-in-republica-centrafricana-11933744
Un război, două războaie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.