vineri, 17 mai 2013

Prea aglomerat pentru luna Mai



soros
Se spune că cei care cred în teorii ale conspiraţiei, nu cred în coincidenţe şi viţeversa. Eu în mod cert nu cred în coincidenţe, mai ales când ele se întâmplă pe cmp.
Zilele astea s-au întâmplat şi se întâmplă atât de multe cu sau în biata ţărişoară încât fără să vrei te întrebi dacă nu cumva trebuie să te înscrii în una din categorii. România a devenit dintr-o dată foarte interesantă pentru anumite structuri, personalităţi, care nu prea se arară la faţă oricând. Să le luăm pe rând nu neapărat în ordinea cronologică, nici în ordinea importanţei:
  1. Ministerul Apărării anunţă că domnul ministru Duşa tocmai a semnat un acord cu directorul Centrului pentru Studii Avansate privind Holocaustul, Paul Shapiro, acord prin care Ministerul Apărării din România, un fel de sucursală a tuturor serviciilor secrete din lume care au ceva de furat sau de căutat în România, pune la dispoziţia agenţilor Mosad, CIA, şi mai ştiu eu cui, arhiva Ministerului Apărării, de când a înfiinţat Cristescu serviciile secrete şi până prin 64, pasămite să vadă cum “au fost persecutaţi evreii de armata română” condusă de Nicolski, Drăghici şi alti evrei cominternişti care împreună cu regele Mihai au pus umărul la bolşevizarea ţării. Ai pus fainoşag? Puuuuuus!” Atunci mai punie una, nu fi chitră!! Acuma unii ar putea să se întrebe cum e posibil aşa ceva, ce treabă au evreii şi comisia respectivă cu istoria noastră de după 44 că doară nu noi i-am asuprit pe evrei, ci ei ne-au cam încălicat după râzbel. Ar avea dreptate, aşa e, dar de unde ştiţi că nu tocmai asta vor şi ei, să acopere ce au făcut evreii pe aici în anii respectivi, sau poate caută ceva ce nu au găsit elicopterele militare şi paranormalii după 2007 încoace prin Bucegi? Şi mai e un aspect: de ce ne mai întrebăm noi de amărâtele de arhive care oricum ajung pe mâna străinilor, când încă din 31.01.2011, conform unei Directivei 95/46/UE se consideră că Statul Israel oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană şi ca atare absolut toate datele noastre personale, trebuiesc transferate pentru “păstrarea în siguranţă deplina”, statului Israel. Fireşte, ele urmează să fie actualizate în timp real. De ce se face asta? Ne poate spune cineva în ce stadiu ne aflăm cu acest proces? Încă de acum doi ani sesizam acest aspect, dar presa, media nu a fost interesată. Nu este culmea, din toate ţările cu adevărat europene, “cea mai sigură ţară” este considerată cea care se află în război cu ţările vecine încă de la începuturile istoriei sale.
Tot ca fapt divers, prin Aprilie 2012, Parlamentul European semnase un acord prin care UE se angaja să transfere autorităţilor americane datele pasagerilor curselor aeriene transatlantice, cu scopul de a ajuta SUA în lupta împotriva terorismului şi a infracţionalităţii transnaţionale. Ei, cum vi se pare, nu e aşa că Europa stabileşte ea ce crede că e mai bine pentru ea şi pentru americani, fără să ne întrebe şi pe noi dacă suntem de acord să ni se transfere datele personale către altcineva care ne tratează ca pe nişte terorişti? Se pare că atunci când e vorba de vizitele noastre în SUA, se aplică prezumţia de vinovăţie.
  1. Fără nici o legătură cu subiectul de la punctual 1, aflăm că luni a avut loc la Ierusalim o reuniune a participanţilor la Conferinţa internaţională de la Iad Vas hem cu “supravieţuitori ai Holocaustului din România”, (adică emigranţi, ca să ştie toţi ce înseamnă supravieţuitorii Holocaustului din România) în prezenţa oficialilor români şi israelieni şi reprezentanţi ai organizaţiilor originarilor din România. Activitatea s-a desfăşurat la parlamentul Israelian. Rădu Ioan id, director al Programului internaţional de arhivă din cadrul Memorialului de la Washingtonul, un adevărat patriot roman, lăuda România: “Avem acces la o bază de date, care este absolut impresionantă, discutăm de milioane de pagini, pe care le avem din arhiva Marelui Stat Major, Ministerul Apărării, SIR, Arhivele Statului, Arhivele Ministerului de Externe, nemaivorbind de arhivele judeţene.” Mai este vreo arhivă pe care nu o pot studia israelienii?Iar dacă cineva avea cumva dubii vizavi de definiţia holocaustului şi în special cel din România, iată cam cum văd “specialiştii” în domeniu lucrurile:” “Ca o concluzie, dacă vreţi, a lucrării “Emigrarea evreilor din România în anii ’40″ era văzută de statul român ca o altă variantă, pe lângă deportare de curăţare etnică a României. Doar că dacă deportarea depindea în mare parte de statul român, emigrarea depindea şi de contextul internaţional din acea perioadă, emigrarea spre Palestina, şi tocmai acest lucru mi se pare foarte interesant, pentru că există un alt tip de contextualizare, adică trebuie să vezi care sunt relaţiile dintre ţări pentru a putea înţelege modul în care ea s-a desfăşurat.” Păi de aici eu înţeleg că acolo unde evreii nu au fost ucişi, masacraţi, persecutaţi, trimişi în lagăre ci pur şi simplu au fost lăsaţi să emigreze pentru a nu fi prinşi de nazişti, se cheamă că a avut loc un Holocaust oribil fiind lăsaţi să plece şi statul român trebuie să-şi recunoască vina şi să plătească pentru asta. Legea retrocedărilor şi cea a arhivelor sunt numai bune pentru spălarea de păcate, iar transferul de date în Israel va ajuta enorm la acoperirea acestor “atrocităţi”. Astăzi încă se mai poate dovedi cu acte aflate în arhivele militare, că Antonescu a dat ordin clar armatei să se abţină de la orice fel de acte de cruzime sau nedrepte faţă de populaţia din Basarabia inclusiv evrei şi că ostaşii români au salvat sute şi mii de evrei din mâinile bolşevicilor. Mâine, eu nu mai garantez că aceste acte vor mai fi găsite sau că nu vor fi cumva modificate. Cine a falsificat o istorie poate falsifica şi o hârtie. De la Biblie încoace, nimic nu este sută la sută original.
  2. Fără nici o legătură cu cele două puncte de mai sus, se pare sărbătorile de 9 mai au adus în România multă lume luminată. Gurile rele spun că avut loc o întâlnire de taină, între doi coabitanţi şi un al treilea personaj, mare patron de fundaţii, cetăţean internaţional, cu multe cetăţenii, atât de multe încât nu are nimeni ce să îi facă fără să îşi dea foc la casă. http://roncea.ro/2013/05/11/soros-in-romania-intalnire-pe-sest-cu-basescu-si-ponta-miza-rosia-montana-tigania-bancii-mondiale-stimulata-de-reteaua-deschisa-soros/
Acuma de ce s-or fi întâlnit cei 3 nu trebuie să ne întrebăm, e treaba lor toţi trei sunt liberi, sunt chiar mai liberi decât noi să facă ce vor. Nu m-ar mira să o fi pus de un nou acord de coabitare inter- naţional. Dar vorba lui Caragiale, trădare să fie, dar să o ştim şi noi. Păi dacă tot se văzură, de ce nu ne ziseră şi nouă să facem şi noi o poză aşa pentru posteritate, ce e descriminare, numai romii are voie la poze cu tătuca? Se poate bădiţă Traian, numai tu, numai tu?
  1. Fără nici o legătură cu nimeni din România cu atât mai puţin cu cele 3 puncte de mai sus, aflăm din presă că ne mai vizită cineva tot aşa un personaj maghiaro-evreu, deci patriot roman sadea, nimeni altul decât marele strateg şi depozitar de informaţii strategice care nu are nici o legătură cu nici un serviciu de informaţii, domnul George Friedman, patronul Stratfor, cel care acum doi ani, într-o altă vizită făcută pe meleagurile noastre lăsa nişte concluzii despre România de plângeau curcile, că de râs nu le ardea. http://www.stareapresei.ro/george-friedman-calatorie-geopolitica-romania-15538.html
Dr. Friedman va susţine un discurs la BNR, eveniment organizat sub patronajul Guvernatorului Mugur Isărescu joi, 16 mai, ora 16:30. Ce treabă or avea domnul Soroş, domnul Friedman, cu România zilele astea, nu ştiu. La cât de grei sunt mă întreb dacă nu cumva au venit pentru Gala Superkombat de la Craiova, şi ca să nu se dea de gol, că vor să o vadă pe Olguţa, îşi făcură de lucru aşa pe la Mugurel, pe la Trăiănel, pe la Frumuşani, pe la Victoraş. Mă întreb, oare MRU, beneficiarul atâtor burse Soros, s-o fi întâlnit şi el cu binefăcătorul său măcar aşa de curtoazie?
Altfel, România este o ţară deschisă, larg deschisă, numai cine nu vrea nu o penetrează. Coana Miţa Biciclista era fată mare pe lângă arhivele noastre, iar vremea lui Pazvante Chioru oferea chiar o ţară guvernată.
De aia zic eu, ce e frate cu atâta lume pe cmp luna asta în România? Coincidenţă?
Prea aglomerat pentru luna Mai

5 comentarii:

  1. Biata noastra tarisoara ! Si toate relele astea s-au abatut asupra noastra dupa ce s-au recalculat pensiile speciale. Cind a aparut draga lege 164 dl. Neacsu si colegii radiau de bucurie si laudau in cor viitoarea intrare in NATO care o sa ne apere de toate necazurile. Cum il schimba banul pe om.

    RăspundețiȘtergere
  2. Luna mai nu s-a incheiat si ne mai asteapta multe.
    Ia uite inca una> http://ancmrr.ro/comunicat-din-17-05-2013/

    RăspundețiȘtergere
  3. PENSIILE SPECIALE nu sunt un DREPT CISTIGAT si pot fi eliminate de catre stat.

    DECIZIA CCR Nr. 871 din 25 iunie 2010
    “Pensiile de serviciu sunt compuse din două elemente, indiferent de modul de calcul specific stabilit de prevederile legilor speciale, şi anume: pensia contributivă şi un supliment din partea statului care, prin adunarea cu pensia contributivă, să reflecte cuantumul pensiei de serviciu stabilit în legea specială. Partea contributivă a pensiei de serviciu se suportă din bugetul asigurărilor sociale de stat, pe când partea care depăşeşte acest cuantum se suportă din bugetul de stat ….
    Ca atare, având în vedere condiţionarea posibilităţii statului de a acorda pensiile speciale de elemente variabile, aşa cum sunt resursele financiare de care dispune, faptul că acestor prestaţii ale statului nu li se opune contribuţia asiguratului la fondul din care se acordă aceste drepturi, precum şi caracterul succesiv al acestor prestaţii, dobândirea dreptului la pensie specială nu poate fi considerată ca instituind o obligaţie ad aeternum a statului de a acorda acest drept, singurul drept câştigat reprezentând doar prestaţiile deja realizate până la intrarea în vigoare a noii reglementări.
    ….având în vedere că pensiile speciale nu reprezintă un privilegiu, ci au o justificare obiectivă şi raţională, Curtea consideră că acestea pot fi eliminate doar dacă există o raţiune, o cauză suficient de puternică spre a duce în final la diminuarea prestaţiilor sociale ale statului sub forma pensiei. Or, în cazul Legii privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, o atare cauză o reprezintă necesitatea reformării sistemului de pensii, reechilibrarea sa, eliminarea inechităţilor existente în sistem şi, nu în ultimul rând, situaţia de criză economică şi financiară cu care se confruntă statul, deci atât bugetul de stat, cât şi cel al asigurărilor sociale de stat.”

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai anonimule, ai mancat ceapa ciorii? Atunci vezi-ti de treaba si nu manca c***t.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.