sâmbătă, 6 aprilie 2013

Legalizarea violului în România


violul
În România, de ieri violul a fost legalizat.
De fapt propuneri de legalizare a violului s-au făcut românilor de anul trecut, din vară. În hîrtia primită de Ponta de la Barroso, una din condiţiile împrumutului FMI şi sprijinului UE a fost ACCEPTAREA VIOLULUI. Românii trebuiau sa accepte legalizarea violului dacă voiau bani de salarii şi pensii. Apoi am  mai primit un semn de legalizare când a fost semnat actul de convieţuire cu violatorul, act  prin care românii au fost asiguraţi că violatorul îi va viola doar când i se dă voie şi va respecta regulile violului adică vom fi violaţi   în aşa fel încât să credem că e dragoste. S-a semnat un fel de act de viol de probă.
De ieri violul s-a legalizat şi nu numai atât dar a fost acceptat şi de cei care pretindeau că ne apără de violator ba chiar mai mult, acuma ni se spune că aşa e mai bine.
 În special anumite posturi tv cu analişti, moderatori şi politicieni fideli violatorului şi celui ce se jura că ne apără de el, încearcă acuma să ne convingă că atunci când eşti violat, cea mai bună soluţie este să îţi dai singur pantalonii jos şi să nu te opui. Iar asta ei o numesc COABITARE. Coabitaţi cu violatorul  ca să vă fie bine, să nu fiţi reclamaţi şi să nu aveţi un raport MCV  negativ.
 După ce toată vara domnul Ponta ne-a prezentat pericolul unei justiţii aservite lui Băsescu, cu un Morar şi o Kovesi care execută oamenii cu biblia în mână, acuma acelaşi domn Ponta ne spune că cea mai bună soluţie ca să nu ne doară este să nu ne opunem violului şi să acceptăm actul ca pe unul firesc care aduce pacea în sufletul violatorului şi probabil îl face mai duios în îndeplinirea actului. Deci SOLUŢIA PE CARE O RECOMANDĂ DOMNUL PONTA ESTE NU ARESTAREA VIOLATORULUI CI ACCEPTAREA VIOLULUI PENTRU CĂ DOMNIA SA CA PROCUROR NU POATE SĂ IA NICI O MĂSURĂ  ÎMPOTRIVA VIOLATORULUI DAR NE POATE CONVINGE PE NOI CĂ TREBUIE SĂ NU MAI ŢIPĂM,  SĂ NU AUDĂ EUROPA CĂ LA NOI SE PRODUC VIOLURI COLECTIVE.
Est incredibil cât de departe a putut să ajungă perversitatea unor minţi de impotenţi care nu pot oferi nimic din tot ceea ce au promis şi atunci propun şi susţin nimic altceva decât supunerea ca metodă  de înlăturare a durerii.
Dragi români, dacă vreţi să fie pace în ţară şi să primiţi bani de la Europa, nu mai strigaţi şi nu vă mai plângeţi că sunteţi violaţi, acceptaţi violul, fiţi mărinimoşi cu violatorul, faceţi-i toate voile, îndepliniţi-i toate poftele, acceptaţi-i toate capriciile şi veţi vedea că va fi mulţimit şi nu se va mai plânge nici el că nu este respectat.
Aşa a fost propusă Kovesi la DNA, aşa a fost legalizat violul în România, prin acceptarea poftelor  violatorului.
Trăiască soluţiile lui Ponta şi poluţiile violatorului!
Trăiască violul liber acceptat, violul recomandat de procurori!
Şi totuşi prea multă lume încearcă să mă convingă că violul face bine şi este recomandat pentru liniştea sufletească, iar coabitarea cu violatorul este cea mai bună soluţie. Ce s-a întâmplat cu românii, au devenit toţi masochişti ?

Legalizarea violului în România

7 comentarii:

  1. Domnu profesor. Intre polutie si viol nu e absolut nicio legatura.

    POLÚȚIE, poluții, s. f. Scurgere spontană (mai ales în timpul nopții) a lichidului seminal la bărbat. – Din fr. pollution.
    Sursa: DEX '98 (1998)

    VIÓL, violuri, s.n. Faptă (pedepsită de lege) comisă de bărbatul care constrânge prin forță fizică o femeie să aibă cu el relații sexuale; violare. [Pr.: -vi-ol] – Din fr. viol.
    Dicţionar: DEX '98

    De ce folosesti cuvinte pe care nu le cunosti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prea mic ca sa intelegi. Caând o sa devii major, sa recitesti. Parintii tai stiu ca tu cauti in dictionare termeni la care nu ai acces?

      Ștergere
    2. Asa a invatat la metodica un profesor ? Nu e in stare sa raspunda asa ca le spune studentilor ca sunt prea mici ca sa inteleaga ce a vrut sa spuna ? Nu e mai simplu sa cauti cuvintele potrivite sau tocmai tu nu prea ai idee la ce folosesc dictionarele iar textul tau cu violul tocmai asta demonstreaza cu virf si indesat ?

      Ștergere
    3. Repet, ori esti prea mic ca sa pricepi mesajul, ori nu vrei sa il intelegi sau nu il accepti.Cand un magar ajjunge intr-un camp de flori, nu admira frumusetea şi nici nu adulmeca parfumul, el trece la pascut. Se apropie pastele . Paste fericit!

      Ștergere
  2. “Ce s-a întâmplat cu românii, au devenit toţi masochişti ? “ Poate, dar parerea mea ca acasta postare trebuia sa fie cu mult mai inainte, acum, e prea tarziu,sincer. Acum cand AU vandut totul pe NIMIC si am ajuns slugi in tara noastra ce putem sa mai facem? Sa va reamintesc ce s-a intamplat cu avutia Romaniei? Nuuuu, sunte-ti prea istet, stiti deja. Fiecare politician cand a ajuns la putere a vandut fara frica .Care, vezi Doamne ,se numeste privatizare, adica aducere de capital strain. Corect cu aducerea de capital, daaaar, doar pentru moment, ca in rest,la fiecare sfarsit de an, BANII,tot inafara tarii se scurg, asa ca ne imbatam cu apa rece.La prima vedere am serviciu si-mi hranesc familia, dar , tot sluga sunt in tara mea si ma “violeaza”cand i se scoala, imi da salariul cand vrea, cat vrea si daca mai vrea. Eu cat sa mai tin de pantalon?! ca se rupe dreacului de atata purtat si tot violat ma trezesc! Si poate ca am devenit cu totii masochisti, ca nimeni nu are curajul sa faca ceva cu adevarat, NU?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este Costy, atata tim cat najoritatea romanilor se fac ca nu vad legatuura intre visele erotice ale conducerii tarii si violurrile repetate la care este supusa aceasta tara, nu o sa schimbe nimic. Intre noi, apar prea multi din cei care iau dictionarul in mana sa se dea destepti in loc sa puna mana pe violatori.

      Ștergere
    2. Ca tu nu te dai destept si nu pui mina pe dictionar se vede de la o posta. Dar de ce nu pui mina pe violatori, de ce nu lasi teoria pentru practica ?

      Ștergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.