duminică, 3 februarie 2013

NU VĂ E RUŞINE DOMNULE DOGARU?


dogaru portavoce
Nu am semnalat la vremea respectivă apariţia unui eveniment epocal şi îmi cer iertare. Este cu adevărat extraordinar că un om care nu se pricepe nici să deschidă un computer şi mă refer aici la salvatorul naţiunii, conducătoruul militarilor, protectorul NATO bla bla bla,  are blog personal. Dar contând pe faptul că până şi genunchiul broaştei este capabil de salturi supriză, mi-am spus ca nimic nu e imposibil şi am lăsat lucrurile să curgă. Am citit uneori aberaţiile expuse acolo chiar dacă nu sunt convins că îi aparţin toate, dar ultimele m-au convins că domnia sa, sau mai bine zis căpşorul domniei sale este producătorul, chiar dacă nu sunt convins că materialul a fost scris de  cremvurştii domniei sale, că ei  au mângâiat tastaura pentru editarea acelor fraze demne de domnul Boc. Probabil şi-a angajat dactilograf, dacă nu cumva o fi acelaşi care îi poartă mapa pe la toate activităţile. Dar să trec peste asta şi să revin la subiect. Cine scrie e mai puţin important, interesant este ce aberaţii pune  pe  blog.
Ei bine, ce putea să pună decât aberaţii, laude şi împăunări. În cădere liberă de când tot negociază cu actuala putere “drepturile” sindicaliştilor pe care îi  abureşte că are totul sub control iar ordonanţa e la doi paşi, aşa cum anunţa şi în vară despre aceeaşi ordonanţă că a fost aprobată, mai trebuie doar să apară în Monitorul Oficial, domnul Dogaru încearcă să dreagă busuiocul prezentând alte realizări negând evidenţa, scoţând în faţă istorii pe care le crede uitate cu care încearcă să prostească iară sindicaliştii care din ce în ce mai mulţi încep să îi vadă adevărata faţă şi să îi ceara demisia.
Spre exemplu, după ce filiala Craiova a avut o întâlnire cu ministrul Duşa şi a expus clar şi fără dubii intenţiile acestuia faţă de militari, domnul Dogaru realizând că ceea ce a spus Duşa la Craiova nu se pupă cu minciunile lui vizavi de “stadiul discuţiilor “ secrete care au loc între domnia sa şi Duşa, pe care între noi fie vorba nu le poate proba cu nimic, dă o informare  cu privire la discuţiile de la Craiova:
“Referitor la ceea ce s-a inteles din pozitia exprimata la Craiova, cu privire la cele doua ordonante de urgenta solicitate de catre SCMD, vom reveni cu precizari, probabil luni, 05.02.2013, dupa ce vom avea o discutie cu domnia sa.”
 Ne-am tâmpit noi atât de mult încât să credem că 4 oameni care au participat la discuţie cu ministrul au înţeles toţi aiurea ceea ce a spus domnul ministru, iar el, Mircea Dogaru, de acolo din turnul său de fildeş ştie mai bine ce a spus sau “a vrut să spună” Duşa? CINE POATE CREDE ASTA ? Poate  ghioceii din “grupul Paul” şi Comăneci care îi cântă în strună şi ştiu ei de ce. Abia aşteptăm să ne lumineze luni, după ce stă de vorbă cu domnul ministru(dacă va avea timp domnul ministru de el). Deocamdată nu a putut decât să se îndoiască de  ceea ce  4 ofiţeri au auzit cu urechile lor, dar nu poate proba, poate cel mult să nască dubii. Atâta ştie, atâta face.   Mă întreb, dacă este aşa apropiat de ministrul Duşa, aşa cum se laudă, nu poate discuta până luni ? Eu credeam că sunt intimi, parcă aşa se lăuda. Oricum pentru cei care vor să creadă ceea ce a spus domnul Dogaru, le recomand  să citească ce a scris presa despre acest subiect, la o întrebare pusă de un reporter vizavi de ordonanţa privind pensiile militarilor : În momentul acesta, conducerea ministerului lucrează la un proiect de lege împreună cu Ministerul Muncii pentru a aşeza pe poziţii temeinice şi juridice modul în care să rezolvăm problema pensionarilor din Ministerul de Apărare”.
sau în presa locală din Craiova unde ministrul a făcut aceeaşi declaraţie vizavi de intenţiile sale, ca şi celor 4 ofiţeri fără a menţiona însă partea cu cârpelile.
http://www.cvlpress.ro/01.02.2013/o-veste-buna-de-la-ministrul-apararii-mircea-dusa-doua-milioane-de-euro-pentru-fabrica-de-avioane-de-la-craiova/
Menţionez că aceste informaţii sunt date de presă care nu a participat la discuţiile cu militarii, dar a fost pusă întrebarea de către un ziarist după vizita de la fabrica de avioane  iar răspunsul se referă la lege şi nicidecum la o Hotărâre de Guvern.
Apropo de laude hai să vedem cu ce se mai laudă domnul Dogaru.
http://dogaru-mircea.blogspot.ro/
Face dânsul  referire la o emisiune a lui Gâdea, emisiune care i-a plăcut foarte mult pentru că a realizat şi înţeles domnia sa de acolo că “Occidentul şi, in special, partenerul nostru strategic au dat liber la vanătoarea de … Băsescu!” De unde o fi văzut domnul Dogaru asta nu ştiu. Toată ţara vede că Ponta a bătut palma cu Băsescu, că practic Băsescu conduce ţara, chiar şi raportul MCV este făcut la indicaţiile sale, iar acuma luptă să obţină imunitate pe viaţă, numai domnul Dogaru vede că s-a dat liber la vânătoare. Pentru un neavizat ar părea că e miop, dar nu vă luaţi după zulufi şi imaginea de bârsană nevinovată, spusele domniei sale sunt “editate”cu intenţie, pentru ca oamenii să stea liniştiţi, să nu facă scandal, să nu protesteze, să creadă că  Băsescu este cu un picior în groapă, iar Ponta şi Duşa îi ciugulesc din mână domnului Dogaru. În luna Mai anul trecut ne spunea că are 5 miniştri în guvern care îi sunt devotaţi. Acuma se bazează pe doi, dar buni, Duşa şi Stroe( care se pare că va demisiona sau va fi demis). Pentru cine nu înţelege de unde “miopia” îl sfătuiesc să ţină aproape. Domnul Dogaru “negociază”  şi este aburit cu nişte “servicii” şi din această cauză face apel la calm şi încredere, să nu îi stricăm “bunele relaţii” şi ghişeftul.
Tot acolo mai spune domnia sa că :
“Amintită în emisiune, d-na Cristiana Anghel este membră de onoare a Filialei 1 SCMD Craiova, participând la toate actiunile noastre, organizate fie numai cu membrii sindicatului, fie cu toţi partenerii din CNSC, al cărui membru fondator şi este, de altfel, din 7 octombrie 2011.”  Să mă pici cu ceară, nu înţeleg de ce a menţionat acest lucru domnul Dogaru şi ce anume a vrut să spună cu asta. Faptul că doamna Criastiana Anghel este membră de onoare a filialei Craiova  este ştiut, la fel cum este ştiut că domnul Dogaru nu a avut nici o contribuţie aici. Faptul că Doamna Anghel este senator de Craiova iarăşi este ştiut şi la fel de ştiut este că aportul domnului Dogaru este zero şi aici. Faptul că doamna Anghel este membru al CNSC nu mai este adevărat, din informaţiile mele a anunţat de mult că se retrage din acea structură improvizată care s-a folosit de numele domniei sale fără a-i cere consimţământul. Dacă eu mint, rog pe domnul Dogaru să mă facă mincinos şi apoi să o întrebăm pe doamna Cristiana Anghel cine spune adevărul. Dar domnul Dogaru simte nevoia  ori de câte ori este în pierdere de cotizaţii să se laude cu “realizările domniei sale”
Hai să vedem ce spunea domnul Dogaru după ce doamna Anghel a fost declarată membru de onoare al filialei Craiova. Pentru cei care nu ştiu, menţionez că deşi domnia sa participase la activitatea de acordare a titlului de membru de onoare doamnei Criastiana Anghel, pe blogul SCMD a apărut o notă “dezinformatoare” care prezenta activitatea atât de deformat încât ne-am pus întrebarea dacă nu cumva  domnul Dogaru sau cel care a scris materialul a fost orb şi surd , nu doar miop. Citiţi acest material pentru a vă convinge de ceea ce spun .
http://scmdfiliala1craiova.blogspot.ro/2010/12/clarificare.html
Ce mai citim pe blogul domnului Dogaru ?
“Lt.(r) Alexandru Gheorghe a fost protejat de membrii SCMD în Piaţa Universităţii, la fiecare apariţie a sa, începând cu prima. Este sprijinit (ca şi colegii domniei sale, dealtfel), pe toate căile de SCMD, care s-a implicat în redeschiderea cazului domniei sale în faţa d-nilor miniştri Corneliu Dobritoiu şi Mircea Duşa.”
Nu mă laud eu că îi cunosc pe toţi sindicaliştii din Bucureşti  dar să moară Ceacanica dacă am văzut eu în Ianuarie 2011 vreun sindicalist bodyguard sau altceva asemănător pe lângă domnul Alexandru.  Nu vreau să vorbesc despre deserviciul pe care Dogaru i  l-a făcut acestui copil pe care l-a amăgit şi folosit ca să îşi dea el importanţă, că l-a făcut să îşi piardă serviciul si să-şi dinamiteze cariera asigrându-l că nu i se va întâmpla nimic  Şi atunci ca şi acum a supralicitat, prezentând situaţia deformat. Şi atunci ca şi acuma a făcut afirmaţii prin care îl poate băga în puşcărie, punându-l pe locotenent în fruntea unei aşa zise “mişcări a tinerilor ofiţeri” fapt care constituie în mod cert un act de trădare şi rebeliune o tentativă de lovitură de stat, dar domnul Dogaru în goana sa după senzaţional mai ceva ca DD, nu ţine cont de consecinţele vorbelor sale şi vorbeşte fără acoperire. “Este sprijinit  ca şi colegii domniei sale de SCMD” ESTE O AFIRMAŢIE NU NUMAI MINCINOASĂ DAR DEOSEBIT DE PERICULOASĂ PENTRU UN OFIŢER ACTIV CARE (E ADEVĂRAT INCORECT DAR ŞI LEGAL) NU ARE DREPTUL SĂ DESFĂŞOARE ACTIVITĂŢI SINDICALE SAU SĂ FACĂ PARTE DIN ASTFEL DE ASOCIAŢII. Ori domnul Dogaru vorbeşte despre grupuri conspirative fără să gândescă, doar pentru a se băga în faţă. Acuma se laudă că el a făcut posibil ca locotenentul să fie reactivat.  Inconştienţă, numele tău e Dogaru.

Iată ce declaraţii aberante, total iresponsabile şi incriminatorii face acest domn Dogaru şi cum a săpat prin inconştienţa sa groapa tânărului locotenent:
“Locotenentul Alexandru Gheorghe este purtătorul de cuvânt al Mişcării Locotenenţilor  cu centrul la Câmpia Turzii şi al Mişcării Agenţilor din Poliţie, cu centru la Cluj.  Dacă vă uitatţi pe site-ul nostru, de trei luni de zile avertizăm puterea nu cumva să se întâmple ceva cu aceşti oameni pentru că altfel vom da toate documentele publicităţii. ….În situaţia în care vor păţi ceva, vom mătura România cu generalii de paie şi cu chestorii făcuţi peste noapte. Probabil că se vor lua măsuri    Părerea noastră  este că dacă îi sprijinim noi, nu vor avea curajul, acest locotenent are un viitor strălucit în armata română!”

http://www.youtube.com/watch?v=gSmGd9uMTIA

Câtă dreptate a avut domnul Dogaru şi unde au dus afirmaţiile sale de revoluţionar de operetă, s-a văzut, locotenentul sprijinit de Dogaru a avut un viitor strălucit în rezervă.
Apropo, dacă vă uitatţi pe site-ul sindicatului cu trei luni de zile înainte, nu o să vedeţi nimic despre locotenentul Alexandru Gheorghe.
Se mai laudă domnul Dogaru, în goana sa după audienţă şi recâştigarea respectului sau cotizaţiilor rezerviştilor şi cu cazul colonelului Teofil de la Constanţa, una din cele mai ruşinoase pagini din istoria SCMD. “Col. (r) Teofil de la Constanta a fost ridicat de la o actiune a SCMD, coordonată de dl. Col. (r) Remus Macovei, vicepreşedinte al SCMD. Atunci, SCMD a organizat acţiuni de acelaşi tip în toată ţara. ” Îmi amintesc parcă s-a întâmplat ieri cum un pensionar militar în cadrul unei acţiuni de protest organizate de SCMD în  Constanţa, a fost practic împins peste barierele  puse de Jandarmi  şi dat astfel pe mâna jandarmilor care l-au săltat. Imediat la tv a fost rugat să îşi dea cu părerea conducerea sindicatului  care a menţionat că militarul nu face parte din sindicat însinuând că  este un infiltrat provocator venit acolo să decredibilizeze acţiunile sindicatului. Mai mult, s-a văzut clar cum acesta era lovit de ceilalţi protestatari, sindicalişti probabil, pentru că era membru ANCMRR şi nu SCMD. Ruşine pentru ceea ce s-a întâmplat atunci, ruşine pentru faptul că acuma domnul Dogaru se foloseşte de numele lui pentru a se ridica pe sine. RUŞINE! În acel moment, presa consemna : “Preşedintele Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, filiala 1 Constanţa, Remus Macovei, a declarat că Vasile Teofil nu este membru de sindicat” iar acuma domnul Dogaru se dă lovit şi îi aduce în faţă ca pe o faptă de bravură.
Continuarea aici :

NU VĂ E RUŞINE DOMNULE DOGARU?

Un comentariu:

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.