vineri, 2 noiembrie 2012

AXIOMELE SECOLULUI XXI

AXIOMELE SECOLULUI XXI

3 comentarii:

  1. Smechere, ai postat doar link-ul ca sa nu faca anonimii comentarii. Ha, ha, ha! Neacsule, am impresia ca mataluta deraiezi oleaca. Atunci cand n-ai raspuns ii dai repede cu "spune-ti numele". Deja e un disc uzat ca si implanturile pedeliste. Daca spui ceva trebuie sa ai si argumente solide si nu sa intrebi cine esti. Ca nu esti santinela la blog si chiar daca e intunecat, sa nu zic obscur, nu e nevoie de lanterna sa-ti luminezi fata. Nu tenteaza pe nimeni sa vina sa te schimbe. Pentru ca sa nu mai ai dubii, iti spun eu cine sta in spatele "anonimilor" - Maria Sa CITITORUL, caruia ii dedici articolele tale. Iar daca nu-ti place sau esti foarte curios ai doua variate:
    1. Fa-ti un blog privat la care sa aiba acces doar persoanele cunoscute.
    2. Strange-ti jucariile si pleaca.
    Ori poate accepti planul B - posteaza in continuare, asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce scrii si infrunta cu barbatie criticile... desi, dupa cum te cunosc, nu cred sa aplici una din variantele propuse.
    Cititorul Carcotas

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai citeste odata ce ai scris ca sa vezi cat de dus esti cu capul. Sa nu te superi daca iti spun dar prostie mai mare nici nu puteai spune. Ia mai incearca odata sa explici cum vine asta cu linkul pus ca sa nu poti comenta ? Pai cine te-a oprit sa comentezi ?Realizezi cat esti de absurd? Am pus doar linkul aici pentru ca materialul e postat in alta parte si se pot face comentarii si aici si acolo, dar tu ai mintea intunecata sau setata sa dai orice as face. Da-i inainte si poate din pumni iti revii. Este inutil sa comentezi unuia care abereaza in felul asta. Am alte lucruri mai bune de facut. In plus si blogul asta este tot privat poate nu ai observat. Si nu am cum sa-mi strang lucrurile si sa plec Nu iti ajunge ca incerci sa ma scoti din sindicat, acuma vrei sa ma scoti si din propriul meu blog ? Ai tupeu. Daca nu iti place eu zic sa stai tu acasa , nu sa vii sa ma dai pe mine afara din casa mea.

      Ștergere
  2. Neacsule, ai inteles gresit - nu vreau sa te dau afara de niciunde, nu ma tenteaza si nici nu-mi aduce niciun folos. Da oleaca smecher esti, sa stii. Voiam doar sa te atentionez asupra unor chestii cum ar fi coloana vertebrala, impotenta intelectuala, etc, etc. In rest, multa sanatate si astept vremea cand sa ma bucur de postarile tale.
    Cititorul Carcotas

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.