luni, 6 august 2012

L-am vizualizat pe președintele interimar într-o emisiune la una din Antene. Mă așteptam să vină cu explicații viabile, cu soluții, cu decizii concrete, mă așteptam să văd un interimar sătul de jocurile și loviturile lui Băsescu un președinte care să arate că își intră în funcție și nu se sperie de beau-beau. Am văzut însă un șoricel speriat care și acum, la două-trei săptămâni după ”lovitura de stat” continuă să se disculpe, care și acum la o lună de la suspendare continuă să se scuze că l-a suspendat, continuă să își ceară aproape scuze că Băsescu nu mai are voie să intre la Cotroceni.


Să vii în fața națiunii și să spui că dacă nu îl suspendai pe Băsescu, în toamnă ar fi avut loc acțiuni de stradă, este ca și cum ar recunoaște că de fapt motivele suspendării, cele trecute în cererea de suspendare nu sunt reale sau suficiente și simte nevoia să le întărești cu o nouă motivație, de fapt un posibil scenariu care nu poate fi dovedit, dar dovedește frica și nesiguranța lui Antonescu. Ce l-a apucat pe Antonescu să mai vorbească acum despre suspendare, când lumea așteaptă demiterea? Nu cumva începe să realizeze că demiterea este un pod prea îndepărtat și simte nevoia să se acopere cu scuze pentru suspendare? Întrebat dacă are cumva idee dacă lui Băsescu i se mai dau rapoarte de către șefii serviciilor secrete domnul Antonescu răspunde inconștient că nu știe, nu are cum să știe asta și nici nu îl interesează, dar nu ar fi corect să se întâmple așa. Acest răspuns demonstrează că de fapt nu este și nici nu a aflat că este președinte în funcție iar transmiterea de informații de către serviciilor secrete unei persoane private fie ea și președinte suspendat, nu este un act de indiscreție ci un act de trădare și o gravă încălcare sarcinilor de serviciu. Dacă nu îl interesează pe domnul Antonescu acest lucru, atunci ori nu este , ori nu se simte ori nu va fi niciodată un adevărat președinte. Ar fi timpul să facă o vizită pe la ferma de păsări a lui Năstase să să se apuce de numărat ouă.

Mai spune domnul Antonescu că încă nu a intrat în biroul prezidențial și atât. De ce, nu a spus și nici nu a arătat că ar fi dispus să spună, subiectul l-a deranjat, s-a foit și a trecut la .. ”dar pe câmpie la Mohacz, au fost pierderi și mai grele ”.Păi eu tot nu înțeleg și nu știu cine poate explica dacă domnul Antonescu nu vrea, de ce nu se apucă de treabă de ce face încă anticameră în fața propriului birou? Cine îl oprește, sau ce lege sau articol din Constituție încalcă, dacă își intră în atribuțiuni? Îi e frică să nu îl supere pe Băsescu ? Prin toate aceste gesturi și fapte mie mi se pare că nu Antonescu, ci Băsescu este președinte.

Justiția și serviciile secrete sunt încă sub controlul lui Băsescu, iar Antonescu este doar jumătate președinte, adică doar preș, pentru că încă tremură și continuă să dea asigurări Europei că nu va schimba procurorii, și nu îl va supăra pe Băsescu, pentru că el este un băiat cuminte, discret. Nu îl interesează ce fac serviciile secrete, el nu este președinte ales, așa că nu se bagă, e treaba lor cui dau rapoarte sau pe cine urmăresc. Dar ne asigură, ca dacă află cumva, adică dacă vreunul va fi suficient de prost să îi spună”domnule Antonescu, domnul Băsescu a spus că aici lipsește o virgulă” atunci va studia fenomenul.

Domnul Antonescu nu a uitat să menționeze că domnia sa nu are de gând să schimbe pe nimeni, dar dacă ministrul de justiție îi va propune pe cineva va trebui să ia act de propunerea acestuia. Adică, ”eu nu vreau și sper ca domnul Corlățean să înțeleagă asta”. Dacă jumătatea de președinte Antonescu crede că va face ceva cu jumătăți de măsură,se înșeală. Îmi e teamă că va trebui să se mulțumească cu acest interimat și că niciodată românii nu vor uita prestația sa jalnică din acest interimat. Din păcate mulți români vor prefera un președinte jucător decât unul speriat de propria imagine și mă refer aici la cei care nu îl mai vor pe Băsescu, cei care l-ar fi acceptat pe el, dacă ar fi avut de ales. Sic transit gloria mundi.

Se mai afla în studio și domnul Bogdan Chireac,coleg de listă cu colonelul Turcescu, prietenii știu de ce, care cu o nonșalanță demnă de o cauză mai bună, îl întreba pe domnul Antonescu ce părere are domnul Gitenstein despre situație și dacă i-a reproșat ceva. Două lucruri nu am înțeles aici, primul de ce ar conta așa de mult părerea celui care oricum și-o spune și unde trebuie și unde nu trebuie, fără a avea dreptul și al doilea, de ce îl întreba pe Antonescu și nu direct pe Gitenstein, pentru că este un apropiat și vizitator frecvent al locuinței domnului ambasador, deci întrebarea era ori tendențioasă, ori pusă aiurea, așa ca să se facă că lucrează sau ca să îi arate domnului ambasador că nu îl uită nici când se află departe de el.



27 de comentarii:

  1. "Din păcate mulți români vor prefera un președinte jucător decât unul speriat de propria imagine și mă refer aici la cei care nu îl mai vor pe Băsescu, cei care l-ar fi acceptat pe el, dacă ar fi avut de ales. Sic transit gloria mundi."

    Din pacate ai dreptate si raspunsul e simplu:
    - presedintele cistiga alegerile pe baza unor promisiuni asa ca romanii vor sa le vada aplicate.
    Cind presedintele greseste si desemneaza un prim-ministru care drept multumire se grabeste sa-l demita si ii intoarce spatele (tradarea la romani iti spune ceva ?) atunci nu ti se pare normal ca romanii sa doreasca in continuare un presedinte jucator ?
    Banuiesc argumentele tale cu cei 7,5 milioane care au votat DA. Sunt sigur ca ai citit Hotarirea CCR care ii asimileaza pe cei peste 11 milioane care au stat acasa cu votul NU. In concluzie Ponta ar trebui sa ii reprezinte si pe cei 11 milioane si sa guverneze ceva si pentru ei.
    Sa remaniezi guvernul "cel mai cinstit si corect dupa numai 3 luni" si sa uiti de doua demisii din virful MAI, un minister de forta, e jenant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre noi gradatii:
    Nu inteleg de ce insisti atita pe problema biroului ? Tu cind erai numit inlocuitor la comanda te instalai in biroul sefului, ii deschideai fichetul, ii citeai documentele ?
    Crezi ca Antonescu nu are toate facilitatile ca sa-si exercite prerogativele in alt birou ? Crezi ca sefii serviciilor nu ii aduc zilnic sinteza, crezi ca il ignora ?
    Sper ca nu ma banuiesti ca il apar pe Antonescu dar noi ca militari (cu grade mari) stim bine ce inseamna sa fi inlocuitor la comanda, nu titular.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stelica, citeste constitutia si dupa aia vorbim. Eu vorbesc despre ce spune constitutia, nu despre ce spun regulamentele militare. Iar comandantul cand pleca in concediu , pleca in concediu, nu era suspendat. Cand unui comandant i se lua comanda si era numit altul inlocuitor pana la numirea in functie a altuia, cel care tinea locul, intra in borou si in fisete si peste tot. Nu confunda naotiunile sau nu fa pe prostul, ca risti sa ramai asa. In ceea ce priveste cele 11 milioane care ar fi pro basescu, este o interpretare in afara spiritului si literei legii. Si stii asta, stii ca sunt oameni care nu au pututu vota din varii motive , iar votul acestora nu poate fi asimilat cu un vot pro basescu, cum nici al mortilor de pe liste nu poate fi asimilat .Daca tie ti se pare asta logic, atunci ai un scurtcircuit pe undeva si e normal sa fii basist. FAPTUL CA UN HANDICAPAT DE LA CCR A DECIS ASTA NU MA CONVINGE CA ARE DREPTATE.Din pacete si CCR este compus din oameni si culmea culmilor, unii handicapati cu acte in regula.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau dar eu nu te-am jignit, nu ti-am spus ca faci pe prostul si ca risti sa ramii asa, nu ti-am spus ca ai scurtcircuite pe undeva si ca e normal sa fii uselist. Unde ai primit educatia asta, in familie ? Crezi ca jignind pe cineva te impui ?
    Constitutia nu am citit-o ci am studiat-o. Explica-mi si mie unde scrie ceva despre birou, despre deschiderea dulapului etc. ? In armata a se lua comanda insemna ca respectivul nu mai se afla pe statul de organizare in pozitia de comndant si atunci era normal sa intre inlocuitorul si sa preia tot inventarul.Basescu e SUSPENDAT nu demis. Teoretic poate reveni in functie asa ca nu scrie niciunde ca trebuie ca inlocuitorul sa-i deschida fisetul. Nu fa pe prostul ca risti sa ramii asa.
    Cele 11 milioane nu sunt in afara legii ci sunt interpretarea data de CCR. Daca nu ai vreun scurtcircuit ca uselist convins ci esti ziarist obiectiv, atunci fa efortul si numara cite decizii PRO si cite decizii ANTI au dat "handicapatul" ala si colegii lui si o sa ai o surpriza mare. Daca tot imi dai mie lectii despre Constitutie afla macar acuma ca un singur handicapat nu decide nimic acolo. (sunt insa alti handicapati care ii judeca fara sa stie macar ce prevede Constitutia).
    Te rog din nou, daca iti lipsesc cei 7 ani de acasa, sa ma jignesti cu aceleasi jigniri pe care le folosesc eu cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te ajut eu putin ca sa nu ramii prost definitiv:

    "ARTICOLUL 98
    (1) Dacă funcţia de Preşedinte devine vacantă ori dacă Preşedintele este suspendat din funcţie sau dacă se află în imposibilitate temporară de a-şi exercita atribuţiile, interimatul se asigură, în ordine, de preşedintele Senatului sau de preşedintele Camerei Deputaţilor.

    (2) Atribuţiile prevăzute la articolele 88-90 nu pot fi exercitate pe durata interimatului funcţiei prezidenţiale."

    La art. 98(1) ai putea sa observi (daca nu ai vreun scurtcircuit si esti uselist) ca suspendarea este prevazuta la pachet impreuna cu alte doua situatii adica nu sunt prevederi separate in caz de suspendare. In acele cazuri tu te-ai grabi sa deschizi fichetul ? Eu ma tem ca da, avind in vedere cum intelegi tu Constitutia.
    Abia la p.(2) se face o distinctie care (culmea !) ii impune niste limitari interimarului si nu suspendatului. Nu cred ca intelegi ceva dar scriu pentru cititorii care mai intra aici.
    Daca inveti ce este un dialog civilizat, cu argumente nu cu jigniri, te mai ajut ca e pacat de gradul pe care il ai sa te faci de ris.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelian, prin incercarile tale de a-mi explica ca oamenii care nu s-au prezentat la vot sunt toti pro basescu, mi-ai spus ceea ce ti-am spus si eu in mod direct. Daca tu gandesti ca toti cei care nu s-au prezentat la vot l-au dorit pe Basescu,ma jignesti si pe mine si pe cei care ar fi vrut sa voteze si nu au putut, si pe bunicu-meu care e decedat si nu a putut vota pentru ca nu avea cum sa mai vina la vot. Daca tu consideri ca acest mod de a gandi este bormal, eu continui sa spun ca ai un scurt circuit undeva, si nu e o jignire e o constatare. In ceea ce priveste articolele din Constitutie cu suspendarea, nu ai facut altceva decat sa imi confirmi ca ai dreptate. Arata-mi daca in cele doua situatii interzise interimarului scrie accesul in biroul de presedinte. Daca scrie, imi dau palaria jos, daca nu scrie, er fi bine sa nu mai interpretezi tu cum vrei tu si Basescu. Vorbim de lege , nu e dorintele unuia sau altuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa-ti explic un lucru pe care orice om de buna credinta il poate intelege singur daca citeste HOTARIREA NR. 3 din 2 august 2012 data de "handicapatii" din Curtea Constitutionala cu unanimitate de voturi. (Nu am spus niciunde ca cei 11 milioane l-au dorit pe Basescu. Citeste si roaga pe cineva sa-ti explice daca nu intelegi sensul cuvintelor). Acolo ai putea sa vezi (si poate chiar sa intelegi, dar eu nu cred) si rezultatul final cu validarea/invalidarea referendumului. Daca insa cei care nu tin cu tine sunt handicapati iar tu esti detinatorul adevarului absolut atunci cauza este intr-un scurtcircuit imposibil de remediat.

      Ștergere
  7. Rectificare, a se citi”In ceea ce priveste articolele din Constitutie cu suspendarea, nu ai facut altceva decat sa imi confirmi ca am dreptate.”

    RăspundețiȘtergere
  8. mariane las-o moarta. biroul lui basescu este sigilat si intermiraul nu are ce cauta acolo. acolo nu a intrat nici vacaroiu. pricepusi? in al doilea rand suspendatul ala prin vot mai reprezinta pe cineva, intermatul nu reprezinta decat niste jeguri de parlamentari. tu vrei sa-mi spui mie ca un bou ca antonescu nu vrea sa intre in birou la basescu???! asta daca ar putea acolo ar fi la o partida de poker.

    o tot codesti dar iti este frica sa-mi dai dreptate. astia doi sunt de 3 ori mai dobitoci decat marinarul. diferenta intre basescu si antonescu este urmatoarea : cand unul comanda, altul ramanea repetent prin facultate. a trecut 29 ma dezlantui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. presupun ca esti un tip inteligent. nu-ti sticlesc ochii la demisia lui rus? basescu este si va fi presedintele tarii pana in 2014, daca tie iti sta in gat problema ta. trebuie sa-l mai visezi 2 ani

      Ștergere
  9. Mariuse, faptul ca Vacaroiu a stat in anticamera nu ma face sa cred ca a avut si dreptate. Eu am intrebat ceva si vad ca si tu si Stelian va feriti de fapt nu aveti argument in afara de dorinta voastra. Am intrebat in baza varei legi sau articol de lege nu are Antonescu voie sa intre in Borou. Daca nu ai un raspuns concret, discutam degeaba.Sunt de acord ca Ponta si Antonescu sunt amandoi mai prosati decat Basescu, dar :1. Nu a spus nimeni ca Antonescu va fi ale presedinte , 2. Amandoi la un loc, si cu toti cei 7 milioane nu au tradat , nu vor trada si nu au cum sa isi bata joc de poporul asta mai mult decat Basescu.Eu nu ii vreau neaparat pe cei doi papagali la conducere, eu il vreau pe nemernicul de Basescu jare nu avem nimic de impartit,.os. Daca ai vazut interviul lui Aliodor, ai inteles de ce . Daca nu l-ai urmatrit, il posti asculta la mine . Daca l-ai ascultat si inca il mai vrei pe Basescu, fara a te jigni, iti spun ca pararerea mea este ca este un scurtcircuit prin sistemul de valori. Parerea mea este ca nu poti fi roman si sa il doresti pe Basescu presedinte. Sunt doua notiuni care nu se impaca . Omul asta prin tot ce a facut a distrus Romania si ideea de roman. Chiar si faptul că am ajuns noi, doi oameni normali, ccare nu avem nimic de impartit sa ne certam pe aici pentru el este tot o urmare a politicii lui. A distrus Romania, a impartit-o in bucati a invrajbit categoriile sociale una impotriva alteia, este ceva tragic Mariuse. Daca nu vezi asta , inseamna ca tie si altora, v-a multilat si simturile si e si mai grav .TU NU II VREU PE PONTA SI ANTONESCU PENTRU CEEA CE AR PUTEA SA FACA SAU SA NU FACA . EU NU IL MAI VREAU PE BASESCU PENTRU CEEA CE A FACUT. ASTA ESTE DIFERENTA DINTRE NOI DOI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si inca ceva mariuse: BASESCU, CHIAR DACA RAMANE ACUMA, NU ISI VA TERMINA MANDATUL ASTA . POTI SA NOTEZI ASTA PE UN CALENDAR.

      Ștergere
  10. mariane referitor la birou, basescu a spus public ca antonescu nu are ce cauta acolo. interimarii au alt birou amenajat. din nou te intreb, crezi ca antonescu daca ar putea nu ar intra in birou? nu-ti pot da articol de lege, dar probabil asta-i jocul, o cutuma daca vrei. antonescu este presedinte daca basescu cade, nu vad cine sa-l bata daca basescu nu candideaza.
    si daca iti spun ca eu am dus-o mult mai bine in regimul basescu decat in celelalte regimuri, ma crezi sau nu? e un raspuns multumitor? am notat, facem pariu si ne mai auzim

    RăspundețiȘtergere
  11. Mariuse ,
    Pe mine nu ma intereseaza ce a spus Basescu. Basescu putea sa spuna si ca Antonescu trebuie sa ii ceara voie sa intre in Cotroceni, asta nu inaseamna ca asa este. Eu am intrebat de ce spune legea si Constitutia, sau eventuale regulamente de ordicne interioara . NU EXISTA ASA CEVA, Antonescu are tot dreptul sa foloseasca acel birou care este al presedintelui in functie, nu personal al lui Basescu. Antonescu nu intra de fraier , de frica si pnetru ca stie ca ”il supara” pe Basescu, care il are l cu ceva la mana si nu vrea s ariste. Asta este. Dar sub nici o forma nu se pune problema ca nu ar avea dreptul sa foloseasca acel borou.Asa cum sub nici o forma nu se punea problema sa pastreze consilierii personali ai lui Basescu.Detaseaza-te de simpatiile tale si vezi lucrurile asa cum sunt sau ar trebui sa fie. Accepta legile, legislatia , nu cauta explicatii sau interpretari acolo unde nu exista. De la tine am pretentii, sper ca nu esti indoctrinat si nici pus sa faci propaganda , ca Stelica. Poti sa simpatizezi pe cine vrei, dar accepta adevarul, nu propaganda.

    RăspundețiȘtergere
  12. stii bine ca nu fac propaganda. ti-am spus odata pe mail ca pana pe 29 ma abitin de la comentarii pe bloguri, tocmai pentru a nu fi acuzat ca fac propaganda. si totusi o lege ceva pe care noi nu o stim ia permis sa-si sigileze biroul. de basescu poti spune multe, dar numai prost in ale politichiei nu poti spune ca este.

    RăspundețiȘtergere
  13. acum ca atrecut 29 imi permit sa-mi expun contrele. vremea voturilor a trecut. de acum noi suntem prea mici. totul se regleaza intre ei.

    RăspundețiȘtergere
  14. AOLEU ... ce scrieți aici?! Victoraș o să facă infarct!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mariuse, Chiar nu vrei sau iti e greu sa citesti Constitutia? Nu exista nici o alta lege privitaoare la presedinte si institutia prezidentiala. Constitutia spune totul. Daca ai citi-o si nu scrie nimic inseamna ca nu exista.Cum poti spune ” trebuie sa fie o lege ceva, nu se poate .” . Mariuse, iti dai seama ce aberatii sustii ? ITI DAI SEAMA CA FARA SA VREI ESTI DEJA INDOCTRINAT DE VREME CE IN FATA EVIDENTEI SPUI CA NU SE POATE , TREBUIE SA EXISTE CEVA ?Desteptarea Mariuse, accepta macar ca nu exista si a facut asa pentru ca stia ca isi permite si ca Antonescu este prea slab ca sa incerce sa intre. A spus careva ceva despre un articol care sa ii interzica lui Antonescu ? Realizezi ca daca ar fi existat, Antonescu l-ar fi spus ca sa isi justifice lasitatea si frica ? Dar nu exista Mariusze, nu mai cauta explicatii acolo unde nu exista. Avem de a face cu un abuz grav din partea lui Basescu si cu lasitate si teama din partea lui Antonescu. Asta e .

    RăspundețiȘtergere
  16. "Nu exista nici o alta lege privitaoare la presedinte si institutia prezidentiala."
    Marin Neacsu, colonel !!!!!!!!!!!!!!

    Studiaza (sa studiezi inseamna sa citesti si sa interpretezi in TOTALITATE nu doar articolele care iti plac tie,) legea de mai jos care ,vai !, este in vigoare si pentru presedinte si cei care se grabesc sa-i violeze sigiliul. Te asigur ca nu este singura lege.

    LEGE nr. 182 din 12 aprilie 2002 (*actualizată*)
    privind protecţia informaţiilor clasificate
    (actualizata până la data de 7 octombrie 2007*)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DESTEPTAREA, Marine !
      Constitutia NU SPUNE TOTUL !

      Ștergere
  17. Stelica si dileala lui maxima!
    Iar ai innebunit? Altceva nu ai de facut?S-o alergi pe Pusa la o mie de metri plat?Hai vezi-ti de blogul ala basit ca acusi il inchizi si sa vezi atunci teroare draga IOAN MARIAN,(alias STELIPULEA) CICA, UN FEL DE BARCAGIU,SACAGIU,BULANGIU ,DEPRESIV !Lasa-ne si scuteste-ne de ineptiile astea ale tale de basist ,pupincurist!Zau,ma-ta cand erai mic nu te-a batut Bine,ca daca o facea Bine acu',nu mai erai tu un retardat! Hai,pa !

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru BaSecu au votat ,,stand acasa":mortii ,puscariasii -fara drept de vot ,bolnavii de prin spitale Gaozarii si tigancile imputite ! Ptiu!!
    STELIAN P + BURSUC in care categorie va regasiti ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Stelica, de ce nu propui si lega privind imbalsamarea? Ce treaba are legea pe care o invoci tu, cu presedintele interimar? Daca ai citit-o, fa un bine si spune-mi ce articol prevede,faptul ca presedintele interimar nu are voie sa intre in broul presedintelui, ca nu am timp sa ma uit dupa legile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai timp de ce minti lumea cu prostiile tale ? Spune tu unde scrie ca are voie repetentul tau sa deschida dulapul lui Base ?

      Ștergere
  20. @Neacsu
    Iata inca o dovada ca tu comentezi lucruri pe care nu le intelegi. Legea privind imbalsamarea (daca ar exista asa ceva) ar trebui sa se refere la toti cetatenii Romaniei deci si la presedinte (fie el ales sau interimar).

    RăspundețiȘtergere
  21. Va supun atentiei,ceva scris de mizerabilul si pupincuristul Stelian P.alias IOAN MARIAN!
    Deci,asadar de ce i-ar multumi cineva lui Marin Neacsu,pe blogul sau?????Pai,logic,doar daca ar scrie cineva gen Stelian P.,adica acelasi mos proteza,Ioan Marian,toate porcariile,ineptiile si tampeniile pdl-iste!ASADAR DE REFLECTAT!
    "
    Se trag obloanele
    Scris de ... mine
    Miercuri, 01 August 2012 06:43

    La “Casa Albastrã” se trag obloanele. Incep prin a mã despãrţi de cei care au contribuit, de-a lungul anilor, fie şi mãcar cu un rând, sau cu o melodie, cu vrerea sau fãrã vrerea lor, cu ştiinţa sau fãrã ştiinţa lor, la menţinerea www.altfel.info în sufletele câtorva mii de cititori şi ascultãtori. Se închide uşa în urma lor şi îmi iau “La revedere” cu recunoştinţã de la (ordinea nu putea fi decât “altfel”, adicã alandala; garantez cã nu i-am omis decât pe cei pe care … i-am uitat) :

    Dumitru ROMAN

    Filaret SINTION

    Marcel DRAGU

    Nicu GLOBETROTTER

    Dina COJOCARU

    Theodor PALADE

    Ananie GAGNIUC

    Liviu ZANFIRESCU

    Georgiana VIERU

    Dan NICOLAU

    Ileana ALEXE

    Elena TOMA

    Mircea VRAJITORU

    Florin CÂMPEANU

    Mircea CRUCEANU

    Mihai EMINESCU

    Theodor RĂPAN

    Dorel PIETRĂREANU

    Marian ILIE

    Emil SUCIU

    Grigore Marian DOBREANU

    Florian SAIOC

    Adrian NĂSTASE

    Gheorghe NOŞCA

    Andy SZEKELY

    Adrian STANISLAV

    Maria Diana POP

    John EPURE

    Mircea CHELARU

    Stan PETRESCU

    Dorin DĂNILĂ

    Dumitru MIHĂILESCU

    Aron PETRU

    Alexandru CLENCIU

    Dan MIHĂESCU

    Nicolae STEFAN

    Mihai FRUNZĂ

    Adela MAERESCU

    Vlad MAERESCU

    Vlad ZOTTA

    Ariton ROGNEANU-NEPOS

    Mircea LUNGU

    Mihaiu MĂRGĂRIT

    Mihail BARBU

    Teodor PÂCĂ

    Laurenţiu MIRONESCU

    Elena Liliana POPESCU

    Cristian NEGREA

    Viorel NECHITA

    Daniel ARHIRE

    Julio OVALLE

    Daniel MIHAI

    Kurt Michael SANGER

    Naie Giles OPRIŞAN

    Sebastian EZARU

    Dumitru VOINESCU

    Marin NEACŞU

    Dorin FILIP

    Ioan CUNCEV

    Florin GUSMAN

    Adrian PĂUNESCU

    Dan TOADER

    Constantin ALEXANDRU

    Costinel PETRACHE

    Elena FARAGO

    Elena Liliala POPESCU

    Tuturor acestora, precum şi celor pe care i-am uitat, le spun acum, la “despãrţirea albastrã”:

    Plecãciune boieri, dumneavoastrã! Vã mulţãmesc cã m-aţi susţinut cu scrisul, sau cu melosul!

    Sã ne-auzim în gând!

    N.B. N-am zis cã mã despart şi de cititori/ascultãtori. Ei mai trebuie sã mã suporte pânã prin septembrie."

    Omul ,are tulburari de comportament si are personalitati multiple!Interesant e faptul ca prietenii,gen ILIE MARIAN,NONI GAGNIUC,DOREL PIETRAREANU,ILEANA ALEXE SI GEN. CHELARU,CE-OR ZICE DOMNIILE LOR?

    RăspundețiȘtergere
  22. Eo cred ca lu' Stelipulea asta i-a intrat constitutia in cur si are numa cosmare ! La fel ca lu' RoBorta curului horvath honved erhas pozitiv, caruia i-a intrat in cur pipa, iar acum viseaza numa' conspiratiuni mondiale si intergalactice! Dealtfel e simpatici, si mosneagul, si diliul ! Alupigusul, pasteauaaaa, ca se sufoca !

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.