miercuri, 1 august 2012

Dogaru se bagă iar in seamă



După gafa cu actul semnat cu USL când a reuşit să dea apă la moară tuturor celor care trăgeau din toate părţile în Ponta şi USL, inclusiv doamnei Monica Macovei, celor de la B1 TV , lui Turcescu, Evenimentului Zilei şi lui Băsescu, domnul Dogaru, cel care încă nu s-a învăţat minte şi încă se declară purtătorul de cuvânt al societăţii civile, deşi a primit semnale clare chiar de la unele asociaţii, persoane şi sindicate din CNSC că nu sunt de acord şi nu îi susţin aberaţiile, iese iarăşi în drum, exact ca şarpele când îl doare capul, doar-doar se găseşte cineva să îi dea cu o piatră în cap să îl scape de dureri. Ca şi celălalt preşedinte, al tuturor românilor care nu au votat, domnul Dogaru, preşedintele tuturor militarilor rezervişti care încă nu au trecut în rezervă, nu renunţă, nu se lasă, se face că nu vede că este susţinut de din ce în ce mai puţini oameni, că a adus sindicatul de la 20000 de membri la 5-6 mii, nu vede că prin apariţiile şi declaraţiile sale face mai mult rău sindicatului şi îi dă înainte cu o ambiţie demnă de un scop mai bun.

După ce a urlat la toate mitingurile, cu toate ocaziile în faţa a din ce în ce mai puţini oameni că vrea să desfiinţeze CCR, DNA, şi tot ce nu îi place domniei sale, contestând nu componenţa acestor organisme şi instituţii ci însăşi existenţa lor pe care o consideră de sorginte stalinistă, cam aşa cum este şi pregătirea şi formaţia domniei sale, acum după ce s-au limpezit un pic apele şi lumea are alte gânduri, uită tot ce a spus şi trimite scrisori către .. nu o să vă vină să credeţi, către CCR. Deci după ce a spurcat-o, a negat-o a renegat-o, a desfiinţat-o, după ce i-a spânzurat pe membrii acesteia în atâtea discursuri, acum , domnul Dogaru, într-un apel pe cât de neînţeles pe atât de inutil, le cere acestora , cere CCR să amâne pronunţarea validării referendumului, până …. La stabilirea corectă a numărului cetăţenilor votanţi:
„31.07.2012
INSTIINTARE
In atentia tuturor membrilor SCMD, a tuturor aliatilor din CNSC, a tuturor cetatenilor Romaniei, aparatori ai statului de drept si ai democratiei constitutionale:
Maine, 01.08.2012, la ora 12.00, o delegatie a SCMD formata din
• Col. (r) Dogaru Mircea, presedinte
• Col. (r) Pricina Valeriu, vicepresedinte
• Cpt Cdor (r) Sirbu Razvan, secretar
va depune la sediul Curtii Constitutionale din Palatul Parlamentului (intrarea B, dinspre str. 13 Septembrie) o cerere de amanare a pronuntarii in privinta validarii referendumului pana la stabilirea corecta a numarului real de cetateni romani cu drept de vot si a pragului real de validare.
PRESEDINTE,Col. (r) Mircea DOGARU”

Cum poti să te adresezi unei instituţii pe care o consideri  ilegală şi pe care nu o accepţi şi nu o recunoşti? Nu e culma absurdului ? Ca o culme, domnul Ponta face apel la toţi politicienii să nu facă apel la membrii CCR pentru a nu se interpreta drept o încercare de intimidare, dar domnul Dogaru face el apel, pentru că nu e aşa el nu e politician. Ce să înţeleagă lumea de aici ? Ori că Dogaru nu judecă şi – ca de obicei - vorbeşte gura fără el, ori că … a fost pus de domnul Ponta să vorbească, pentru că el nu e politician ? Face el cum face domnul Dogaru şi dă cu băţul în baltă, aruncând iarăşi pe piaţă texte ce pot fi interpretate.
Eu merg pe prima variantă.

Ca de obicei, domnul Dogaru vorbeşte în numele CNSC, dar acţionează in numele SCMD. Să îmi fie cu iertare, omul acesta nu se mai opreşte, nu mai are limite, nu mai are bun simţ şi vorbeşte în numele tuturor, doar e băgat în seamă, deşi a primit palme şi şuturi de la foarte mulţi din cei în numele căruia pretinde că vorbeşte. L-aş întreba pe domnul Dogaru cu cine s-a consultat în demersul său, dacă are acceptul scris al preşedinţilor de filiale sau al sindicatelor şi asociaţiilor membre ale CNSC pentru acest demers absolut inutil. Orice om cu scaun la cap înţelege că CCR va lua decizia bazându-se pe cifrele raportate în momentul referendumului, nu pe cele care se strâng sau se deconspiră după referendum. Deşi moral ar fi corect să judece pe situaţia reală , din punct de vedere procedural şi strict juridic, ne place nu ne place, asta este situaţia iar CCR are tot dreptul să dea o decizie pe listele de alegători în baza cărora s-a efectuat referendumul. Procedural asta este situaţia şi nu avem ce face. Este vina autorităţilor care nu au actualizat listele înainte de referendum, din motive pe care le-am expus în alt material. Dar ca şi Băsescu, domnul Dogaru nu acceptă evidenţa şi continuă să creadă doar ce vrea el, pentru că el reprezintă voinţa nu ştiu câtor milioane parcă 6 spunea, de alegători. Bull Shit!

La o emisiune televizată l-am văzut şi pe domnul Pricină ameninţând cu nu ştiu ce procese, pentru că atâta a făcut domnia sa şi colegul de partid, au intentat procese care mai de care mai absurde, inclusiv cel pe 735 după ce această ordonanţă fusese abrogată, numai aşa , ca să de mâncare copiilor unor avocaţi , prieteni din copilărie şi –probabil - să pice un comision ceva. Cei doi dezinformatori de profesie, prin natura ultimului serviciu la care au lucrat în armată, au tot turnat la procese fără cap fără coadă, fără să se consulte cu oamenii, ca în acest nou proces pe care îl propunea la tv domnul Pricină, de parcă cotizaţiile sindicaliştilor sunt bani de care ei se pot folosi cum vor, fără să dea socoteală nimănui.

Domnule Dogaru, domnule Pricină, lăsaţi aerele şi prostiile şi consultaţi-vă cu filialele înainte de a deschide gura în numele lor, sau vorbiţi în nume personal, nu mai murdăriţi numele armatei, al militarilor rezervişti cu aberaţiile domniilor voastre. Organizaţi Conferinţa Naţională a Reprezentanţilor şi stabiliţi împreună ce e de făcut, inclusiv dacă mai aveţi ce căuta acolo unde sunteţi.

Pentru cei care au uitat pe cine au în frunte, citez un mesaj al domnului Dogaru, privind subiectul Victor Ponta. Menţionez că domnia sa pretindea că vorbeşte în numele sindicaliştilor: „Este motivul pentru care, continuand discutiile in aceeasi tonalitate cu alianta PNL-PC, vrem sa organizam un miting cu participare masiva, de atentionare a domnului Ponta, in fata Guvernului, in ziua de 14 iulie. Ii vom cere Premierului denuntarea Pactului Diavolului incheiat cu Oprea, de ale carui voturi nu mai are nevoie in vacanta parlamentara si asumarea, prin semnatura, a angajamentelor luate fata de noi. Momentul este favorabil, deoarece, cazand in capcana prezidentiala a “Operatiunii Plagiatul”, Premierul, fara sprijin masiv stradal, nu-si va putea pastra functia, Guvernul va cadea si ne vom intoarce de unde am plecat in ianuarie a.c. Daca pana la data de 14 iulie, domnul Victor Ponta, binevoieste sa finalizeze negocierile cu SCMD si CNSC si se angajeaza prin semnatura sa-si asume Contractual Social, actiunea va fi anulata. Daca pana la aceasta data, actualul Guvern cade, acţiunea se va desfasura impotriva regimului Basescu si a noilor sale marionete.”

Nimic mai clar. Domnul Dogaru făcându-se că vorbeşte în numele sindicaliştilor, cerea nici mai mult nici mai puţin decât semnarea contractului care a produs atâta scandal, ori demiterea guvernului Ponta.

Dar sindicaliştii nu asta au vrut , iar domnul Dogaru vorbeşte în nume personal şi practic aduce grave prejudicii sindicatului, militarilor rezervişti. Până când ?

Întrebare: DE CE A SPECIFICAT DOMNUL DOGARU ÎN MESAJUL POSTAT PE BLOGUL SINDICATULUI TOATE DETALIILE INCLUSIV  :” (intrarea B, dinspre str. 13 Septembrie), ADICĂ ADRESA LA CARE VA DEPUNE APELUL ? Ca să ştie sindicaliştii unde este adresa CCR? NUUUUUUUUUUUUUU!!! Ca să ştie presa dornică de subiecte şi bătaie de joc, unde îl poate găsi, să mai dea şi domnia sa un interviu ceva , să îl mai vadă lumea, să nu uite că există şi încă mai dă din picioare. ACESTA ESTE OMUL.
UPDATE : Iată ce scrisoare a trimis domnul Dogaru, nu ştiu în numele cui, către CCR:

In calitate de aparator al democratiei constitutionale si al statului de drept, decurgand din obligatia impusa militarilor de Art. 118, al. 1 din Constitutia Romaniei, invocand drepturile legitime ale cetatenilor la corecta informare, reprezentare si legitimare a actului electoral, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) solicita Curtii Constitutionale amanarea pronuntarii in privinta Referendumului din 29 iulie a.c. pentru demiterea presedintelui suspendat, pana la solutionarea tuturor aspectelor legate de numarul real al cetatenilor Romaniei, cu drept de vot, la aceasta data. Prin urmare si la realitatea cifrica a pragului impus, in mod absurd si antieuropean!



In cazul in care cererea noastra legitima nu va fi luata in consideratie, ii vom chema pe toti partenerii nostri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile, pe toti cetatenii onesti si patrioti ai Romaniei, care au alcatuit esantionul de 7,4 milioane de votanti ai demiterii presedintelui Basescu, la nesupunere civica prin boicotarea alegerilor generale din acest an.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTE,
Col. (r) Mircea DOGARU
VICEPRESEDINTE,
Col. (r) Valeriu PRICINA"


Ce se mai poate comenta? Trecând peste absurditatea cererii care nu are la bauă nici un articol de lege , pentru că CCR trebuie să judece legal şi constituţional, după listele de alegători produse de chiar guvernul României pentru acest rerefendum, iese din nou în evidenţă acelaşi stil ameninţător ca şi în cazul Ponta şi al tuturor mesajelor, ameninţări care sunt ca ale celui din bancul cu fac ce a făcut tata. Atenţie, de acuma Dogaru nu mai este şeful sindicatului nici reprezentantul societăţii civile este reprezentantul şi exponentul celor 7,4 milioane de oameni care au ieşit la vot şi în mod cert nu ar fi ieşit la vot dacă nu le dădea voie Dogaru. Gata , i-a confiscat şi pe ăştia. Oameni buni, DOGARU AMENINŢĂ CCR CU CEI 7,4 MILIOANE ALEGĂTORI. Nu se găseşte nici un doctor în România ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.