luni, 10 ianuarie 2011

SUNTEM MINTITI SI LOVITI SI DE ICCJ SI MINISTERUL JUSTITIEI?

                         IN CINE SA MAI CREZI ?

           De parca nu era destul ca ne ataca o armata de Napoleoni dusmani ai poporului, care vin cu minciuni sfruntate si cu insinuari marsave cum ca suntem falimentari financiar si juridic, ca nu avem nici o actiune cu care sa ne laudam, ca s-au cheltuit bani nu se stie pe ce si cu al cui acord (cred ca stiu, e unul Akord care posteaza pe blogul lui Burcu, probabil ca ala e), ca unii si-au cumparat GPS-uri la masinile personale din banii sindicatului, ca unii au cheltuit mai multi bani pe mese si protocoale decat pe avocati, ca nu exista colaborare si deschidere la nivel de conducere, uite ca mai apare si ICCJ si loveste mintind cu nerusinare ca vezi doamne, sindicatul ba mai are o restanta la un process pe data de 11.01.2011, ba ca a renuntat definitiv si irevocabil la judecarea procesului pe HG735. Cum adica suntem restanti ? Noi stiam ca suntem integralisti si nu mai avem nici un proces, ca doar unul l-am pierdut si altul l-am retras singuri ca sa le luam misto-ul din gura si sa nu il pierdem si pe asta.
     Domnilor, eu atata rautate si reacredinta nu am vazut pana acuma. Dar daca la unii napoleoni sa zicem ca mai treaca mearga, sunt oameni fara pregatire juridica, niste ciuri- buri care fac scandal pentru niste amariti de firfirei, cat sa fie, iaca vre-o 8 amarate de miliarde, maruntis, nici ca se da intr-o seara la Super Bingo Metropolis, o seara, nu o luna sau un an, deci firimituri acolo, suparati ca altii si-au luat cauciucuri de iarna si ei nu, nu e de mirare ca fac scandal, mai ales ca unii nici nu au reusit sa faca fata marilor sarcini ce le reveneau in cadrul sindicatului, s-au si retras, nereusind sa se acomodeze la stilul de munca al glorioasei conduceri, daca la ei este explicabil, este de-a dreptul inadmisibil ca o institutie precum ICCJ sa atace SCMD, si pe conducatorii nostri iubiti si dragi.

      La asa ceva, eu ca simplu sindicalist devotat maretelor planuri si idealuri care anima conducerea Sindicatului protestez si iau opinie revolutionara demascand si infierand cu manie sindicaleasca atacul marsav al celor care gestioneaza blogul ICCJ postand informatii neadevarate si manipuland astfel buna credinta a colegilor. Va dau spre exemplificare cele doua site-uri din care rezulta fara putere de tagada incercarile dusmanilor nostri de a lovi in unitatea de nezdruncinat in jurul conducerii sindicale a dragilor nostri tovarasi din COMITETUL DIRECTOR( slavit sa le fie numele, acum si cat o mai tine)
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detalii&id=100000000239800
http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MjAwMDAwMDAwMjQwMTUx

                  Vedeti cum din prima adresa reiese clar cum forumul amintit indrazneste sa spuna, sa insinueze, ca SCMD ar avea termen de infatisare pe data de 11.01.2011 alaturi de un anumit Petrut Mihnea, ca recurent , iar SCMD ca intimat/reclamant(?????). Eu, ca novice, nestiind ce inseamna recurent si intimat am intrebat ca Marean, pe domnul Goagale si pe site-ul http://www.avoconsult.ro/partile-in-procesul-civil-reclamant-parat-apelant-intimat-recurent-intimat-contestator-intimat-creditor-debitor-coparticiparea-procesuala-drepturi-procedurale-litigiu-probe.html am gasit ca :
“ Litigiul dintre cele două persoane presupune cel puţin două părţi cu interese contrarii şi anume una care formulează pretenţii (reclamantul) şi alta împotriva căreia se formulează pretenţia (pârâtul).
Dacă persoana care se adresează instanţei nu are o pretenţie faţă de altă persoană
se spune că aceasta are o cerere care urmează să se soluţioneze pe cale necontencioasă.
Denumirea de părţi este valabilă atât pentru faza judecăţii, cât şi pentru faza executării silite.


În cadrul etapelor procesual civile, părţile poartă denumiri specifice.
• Astfel, la prima judecată părţile se numesc reclamant şi pârât.
• În faza de judecată a apelului, părţile se numesc apelant şi intimat.
• La judecata în recurs, părţile se numesc recurent şi intimat.
• În contestaţia în anulare, părţile poartă denumirea de contestator şi intimat.
• La judecata unei cereri de revizuire, părţile se numesc revizuent şi intimat.
• În cazul executării silite, părţile poartă denumirea de creditor şi debitor.”

Acuma in faza asta m-a bagat si mai mult in ceata . Cum adica, Domnul Mihnea (unii vorbesc ca ar fi cumnatul domnului Dogaru –vai ce minciuna sfruntata - ce sa caute cumnatul dansului acolo ? Sunt convins ca se va da o dezmintire in sensul acesta ) ar fi recurent, deci pe post de reclamant, iar SCMD intimate adica parat ? HA HA HA , CE GLUMA BUNA ! Vedeti, cum incearca site-ul respectiv sa ne abureasca ? SUNT CONVINS CA DEPARTAMENTUL JURIDIC, DACA NU TOT , MACAR UNUL DIN CEI 60 DE AVOCATI SI JURISTI PROFESIONISTI VA DA UN COMUNICAT PRIN CARE SA LIMPEZEASCA APELE. DACA NU EI, ATUNCI DOMNUL DOGARU, CEL CARE ESTE MANDATAT DE NOI SA NE REPREZINTE IN TOATE PROCESELE IN CARE IL DELEGAM.

Al doilea site, cel al MINISTERULUI Justitiei, (ca sa vedeti pana unde merge tradarea dragii mei, ne informeaza nici mai mult nici mai putin decat ca in procesul pe acelasi dosarul 7130/2/2010 dosar in care se cerea suspendarea HG 735 reclamantul deci SCMD a renuntat la judecata si prin urmare, cazul este incheiat.Nu asa cum spunea candva cineva, ca s-ar fi renuntat numai la suspendare, dar se merge mai departe pe anulare, ci RENUNTARE DE TOT DE TOT. Deci sindicatul nu mai are dosar pe 735 clar mai zevzecilor ? Ce va tot sumetiti acolo cu data de 11 fraierilor ?

Asadar, de aici se vede clar incercarea de manipulare si de a ne bulversa a dusmanilor. Unul  spune ca
ne-am retras actiunea si s-a inchis cazul, altul spune ca pe 11.01. 2010 avem infatisare ca intimat. Pentru orice novice, asta ar fi insemnat poate neincredere, scandal sau intrebari puse scumpilor nostri conducatori. Noroc insa ca inteleapta conducere a sindicaltului a prevazut aceasta situatie si acest atac marsav si a dat imediat o dezmintire clara si care spune fara echivoc ca …. dar mai bine cititi:
10.01.2011
Referitor la procesul SCMD din 11.01.2011
Acest proces nu exista si oricum nu a fost implicat SCMD . Va reamintesc, stimati colegi, ca, in momentul obtinerii suspendarii HG 735/2010 in ziua de 28.09.2010, juristii SCMD obtinand de la domnul Col (r) Viorel Iepure, prin fax, certificatul de grefa, au decis retragerea imediata a actiunii SCMD de la Curtea de Apel Bucuresti ca si stoparea actiunilor initiate de grupuri ale SCMD la alte curti de apel, deoarece suspendarea obtinuta se referea la imposibilitatea aplicarii unui act administrativ (HG 735/2010) fapt de care profita toata lumea. Mai catolici decat Papa, o serie de Napoleoni, care le stiu pe toate, ne-au injurat imediat, pe dna Elena Cobuz, pe dl Constantin Monac, pe dl Florea Bujorel - avocatul de la Bucuresti si pe mine.


Consider ca acestia au cazut prada actelor banditesti ale unor pescuitori in ape tulburi, care s-au oferit sa le obtina contra unor sume exorbitante (echivaland cu valoarea cotizatiei la SCMD pe 65-100 de ani!...) ceea ce a obtinut si ANCMRR-ul: informatia ca actiunea lor este fara obiect deoarece suspendarea isi face efectul gratie Hotararii 338/28.09.2010 a Curtii de Apel Cluj. Au mai fost pacaliti oamenii nostri si de refuzul ministrilor Apararii si Internelor de a da curs hotararii judecatoresti. In aceste conditii, un membru al sindicatului, pacalit de un celebru avocat, a facut in nume personal o cerere de continuare a actiunii pentru suspendarea HG 735/2010, declarand ca nu este de acord cu decizia noastra de retragere deoarece actiunea a ramas fara obiect conform Hotararii de la Cluj, in Dosarul 7130/2/2010. A facut-o in nume personal si a semnat-o personal fara sa angajeze sindicatul. Reamintesc faptul ca in conformitate cu statutul, art. 25, al. 1, numai presedintele SCMD poate angaja sindicatul in procese. Cum insa stiti ca “”dusmanul vegheaza (si in exterior si in interior)”” s-a considerat ca eu am innebunit si am facut recurs impotriva propriei decizii. A dracului coincidenta!... Lucrurile s-au lamurit, persoana in cauza a inteles situatia si si-a retras in scris propria actiune cu motivatia : “”Nemaiavand nici un interes in cauza, solicit instantei, conform principiului disponibilitatii partilor, sa ia act de retragerea recursului si mentinerea ca temeinica si legala a Hotararii Curtii de Apel Bucuresti data in Dosarul nr. 730/2/2010””. “”Confuzia”” a fost asadar lichidata prin cererea de retragere inregistrata cu nr. 37247 din 06.12.2010, la Registratura generala a ICCJ.


Aventura constituie un semnal pentru “”Napoleoni”” sa nu mai considere ca cei circa 60 de juristi, avocati, fosti procurori, fosti judecatori din Departamentul juridic de la Bucuresti si noi, membrii Comitetului Director, suntem o adunatura de imprastiati, de hoti si ce o mai vrea dl. Oprea sa ne puna in carca, prin agentii domniei sale, si trebuie sa vina marele Gogu sa ne dea solutii!...
Honor et Patria! Vae victis!
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Iata si docomentul de la trebonal :



Si dupa acest comunicat care “ clarifica clar” situatia prin aceea ca spune ca acest proces de pe data de 11 nu exista si nu implica cu nimic SCMD punand astfel capat rautatilor celor ce ne vor raul, si aratand clar ca este o facatura a ICCJ, urmeaza si dovada, o adeverinta care arata indubitabil ca SCMD alaturi de ANCMRR s-a constituit in sustinator al procesului din data de 07.01.2011, intarind cauza reclamantilor. Faptul ca acest lucru nu implica cu nimic SCMD, nu are nici un efect juridic asupra sidicalistilor, arata inca odata –daca mai era nevoie – grija conducerii sindicatului, ca noua sa nu ni se intampla nimic rau, si altruismul CD care intervine in procesul altora pentru a-i ajuta sa isi sustina cauza, fara nici un castig pentru sindicat. CINSTE NOUA. Propun sa adaugam alaturi de vae victis si dictonul “ nimic pentru sindicat, totul pentru cine poate“

ACUMA, E ADEVARAT CA NU PREA STIU EU CUM UN CERTIFICAT PREZENTAT ASTAZI , 10.01.2011, SI ELIBERAT DE O INSTANTA JUDECATOREASCA PE DATA DE 07.01.2011 ARE TRECUTA DATA DE 11.01.2011, DAR ACESTA ESTE UN LUCRU LIPSIT DE IMPORTANTA SI CINE SUNT EU, SA IMI PUN ASTFEL DE INTREBARI PROSTESTI.

Am sa atasez insa, ca un drep la replica pentru cei ce inca nu cred in justetea celor afirmate de mine aici, si un set de intrebari ale unor Toma Necredinciosul care ma intreaba pe mine lucruri care ma depasesc. Am sa public aceste “carcoteli” ca sa le vada si scumpii nostri conducatori si sa le raspunda pe loc, cu competenta si profesionalism, ca si celor care afIrmau ca nenea ala cu curentul sau re curentul, cum ii spune, ar fi ruda cu domnul Dogaru. Deci domnule Toma Necredinciosul, iti fac pe plac si postez intrebarile dumitale, spre bucuria celor 60 de juristi si avocati ai SCMD care abia astepta sa raspunda. Va rog stimati tovarasi juristi, pe rand, nu toti odata, sa nu se sperie vanatul.
Intrebari retorice:


1. daca s-a castigat asa cum sustin unii in procesul de la ICCJ din data de 07.01.2011 - care este nr de dosar, de ce nu este dat spre publicare; a fost sau nu acceptata cerererea de interventie accesorie, fiindca proprie nu are cum in recurs!!!!!!!!!!! asa scrie codul civil; si mai mult decat atat acesoriu nu inseamna ca produce efecte asupra reclamantilor SCMD SI ANCMRR, daca exista alte pareri va rog sa le scrieti;


2.de ce dosarul 7130/2/2010 de la ICCJ asa, cum reise si din site-ul postat , are termen de judecata 11.01.2011, in Contencios administrativ si fiscal privind suspendarea HG 735, RECURS!!!!


Pai, bine domnilor ori s-a judecat in data de 07.01.2011 si cineva s-a umflat in pene pe toate posturile TV anuntand cu surle si trambite succesurile....din instanta, ori se judeca in 11.01.2011 asa cum sprie mai jos; eu cred ca portalul ICCJ NU MINTE!!!!!! Cine minte ...DE CE, CE INTERES ARE, CE URMARESTE.....


In acest dosar 7130/2/2010 este o NEBULOASA!!!!!!!!!
De ce apare recurent PETRUT MIHNEA, inseamna ca el este reclamantul si SCMD intimat dar de ce nu s-a spus nimic de catre absolut nimeni de acest dosar si acest proces, a fost cumva la naftalina !!!!!!!
Mihnea Petrut este membru fondator al SCMD cu domiciliul in Turcinesti, Jud Gorj si este CUMNATUL LUI DOGARU!!!!!!!!


DE CE APARE CA RECURENT.... daca sindicatul a renuntat la acest dosar benevol, unde s-a judecat procesul pe fond, care este nr dosar de la fond - deci, din apel, se intelege ca s-a judecat fondul la o Curte de Apel.


Care instanta, unde, in ce oras si in ce data, unde este sentinta de la fond, unde este sentinta de renuntare la procesul ptr suspendarea HJ 735 a sindicatului- acesta sentinta exista si cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea publicarii ei, cine o are, de ce nu s-a publicat, cine are interesul sa ne minta?


Daca exista o asemenea sentinta atunci trebuie sa fie facuta publica, catre toti sindicalistii..sunt cumva secrete procesele sindicatului, pentru ca sustinerea financiara este pe banii sindicatului, daca da, de ce, cine le tine ascunse..probabil sunt tinute la seif ca si dosarul de infiintare a sindicatului.

VAE VICTIS!
HONOR ET PATRIAE ......(mai tarziu )

32 de comentarii:

  1. Certificatul ala ori e un fals ori e un act fara nici o valoare juridica. Cum poate un cat sa fie antadatat? Cum e posibil ca un act sa apara marti cu data de miercuri ? Ori e contrafacut ori cei 60 de avocati sunt tinuti degeaba si nu sunt in stare sa verifice un document judiciar. Mai mare rasul sindicat cu 60 de orbi si un orb sef care isi spune doctor .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mearga cineva maine la sala de judecata sa vada ce proces se judeca , cine e parat, cine e reclamat si pe ce caz. Cei care stiu unde se tine procesul sa mearga maine sa verifice .
    Poate doamna Elena stie ceva . De ce nu spune? De ce doar face valuri, fara sa spuna lucrurilor pe nume ? De ce a iesit din sindicat ? Au avut-o cu ceva la mana ? De ce tace ? Inseamna ca e vinovata .

    RăspundețiȘtergere
  3. D-lr Dogaru, am avut si inca am incredere in ce spuneti, dar va rog pentru a spulbera aceste intentii de dezinformare si dezbinere a sindicalistilor sa iesiti cat mai curand pe un post de televiziune si sa va insusiti veridicitatea certificatului postat mai sus, aducand cu dvs. actele originale ale instantei din 07.01.2011, spre confirmarea celor din certificat si pentru a fi meidiatizate de tv. spre stiinta celor interesati. Un militar/politist in rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Onorat consiliu director al SCMD- daca este adevarat ce sustineti ca s-a reusit rog postati in xerocopie color deciziile de la Cluj si ICCJ pt. ca acest certificat nu are nici o valoare juridicasi apoi mai discutam. Combat pe antevorbitorul de mai sus, DA este posibil ca cele din Certificat sa fie reale, deoarece grefierul certifica pe data de 11.01.2011 (probabil la cererea cuiva din SCMD) ce a hotarat ICCJ la data de 07.01.2011. Totusi D-le Dogaru pentru convingerea sustinerilor afisati in xerocopie color decisiile instantelor(curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti si ICCJ).

    RăspundețiȘtergere
  5. nicu catre marin! Varule,ne amagim deageba. astia nu iau nimic in considerare. SOLUTIA...AFARA!noi pe aici incercam sa ne "AFISAM " din nou in strada. Incercati si voi si sa-i mobilizam in toata tara. Un ziarist mi-a spus "DACA NU TINETI FOCUL APRINS" NU AVETI NICI O SEANSA PENTRU CA BASE NE DA DE LUCRU. VOI TREBIUE SA AVETI OAMENI PREGATITI CARE SA NU S BALBAIE IN EMISUNI ,PREGATITI CU DOCUMENTE SI SA URLE MAI TARE CA UNU CA POPOVICIU SAU ALTI PORTOCALII.LA TREABA VARULE CA VREMEA LALAITULUI A TRECUT. Un subofiter mi-a zis azi: D.le colonel ,eu nu m-am STROFOCAT(un cuvant ardelenesc). Am avu 1150 pensie si acum am 185o. Cine a castigat? cei care au strigat sau cei care au fost la birt? No...ce zici varule?Am vrut sa postez si pe blogul MEHEDINTI...DAR ...Dao-n p....

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce va mai intrebati ce este cu acel certificat?
    Costa decat 1,15 lei.
    Consultati site-ul ICCJ, la dosarul in cauza, si vedeti care sunt partile.
    Intervenientii in numele uneia dintre parti nu sunt parti in proces.Hotararea data nu le este opozabila.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnilor anonimi , Va rog sa vedeti cand a fost postat atricolul meu si cand era datata hartia domnului Dogaru. Postarea s-a facut pe data de 10 , iar hartia avea trecuta data de 11 . A venici cineva din viitor cu ea ? A cerut cineva o hartie care sa fie datata 11.01.2011? In ce scop ? Pentru ce ? E o greseala de tipar ? Bine dar documentul a fost intocmit pe 07.conform semnaturii din josul paginii . Atunci de ce sus scrie 11 ? De ce nu 10? sau de ce nu 08 sau 09 ? De ce 11 ? Pentru ca pe 11 urma sa aibe loc procesul ? Se stia din data de 7 , ca pe data de 10 cineva va aduce in discutie procesul de pe data de 11 ?
    Cel putin ciudat acest document . Il puteti vedea postat pe pagina SCMD. VERIFICATI DATA POSTARII SI VEDETI DACA E POSIBIL CA UN ACT DATAT 11.01. SA APARA PE 10.01.
    De fapt la SCMD , da, se poate . A mai aparut odata , prin octombrie parca , o pagina de blog , pagina financiara a SCMD care avea 26 de vizitatori si 52 de oameni interesati d epagina respectiva . Deci oameni care inca nu vizualizasera pagina ," reusisera totusi sa se aboneze ca urmaritori ai paginii. Houdini nu ar fi reusit,SCMD insa , da .

    RăspundețiȘtergere
  8. In sfarsit suntem de acord din nou Plano10. Asta spuneam si eu .
    1 . Ducumentul e ciudat , in sesnul ca e antedatat. Fiee vorba de o greseala de datare , fie ... e mult mai complicat, pentru ca intentia intra in categoria falsurilor.
    2. Documentul e inutil, pentru ca asa cum ai spus , interventia nu e opozabila celor ce intervin pe parcursul procesului, deci CD se lauda cu nimic.
    3. Daca te uiti pe linkurile mentionate de mine , vei gasi portalurile la care faci referire, deci probele izista . Numai ca unii , nici in fata evidentei nu recunosc adevarul . Doamne, e greu. Nici nu imi vine sa cred ce ofiteri a avut armata romana .

    RăspundețiȘtergere
  9. Alö,ALO...voi juristii de la facultatea de DREPTI asteptati MOTIVAREA ICCJ siveti vedea ca DECIZIA este opozabila tuturor militarilor membrii sau ne membriiSCMD.APROPO..ati fost la proces ca azi suntem in 12?CE ATI AFLAT..cat a incasat Dogaru ca a retras actiunea?...ce dracu mai insinuati...puteti face si voi ceva util pentru colegii vostri?SA nu uitati totusi sa platiti cotizatia si la SCMD ca la PL-L si UNPR am aflat ca ati platit incaa de cand ati aflat ca va creac pensiile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 12.29.
    Asteapta sa vezi cum s eva aplica si dupa aia vorbeste. Atunci vei vedea in care categorie intri si cati ani iti vor trebui sa iti recuperezi pensia .
    amai discutam . Probabil insa , ca dumneata baiat cuminte ai trimis adeverintele la directia financiara si pe aici doar latri.
    Si de unde stii dumneata ca nu am platit cotizatia ? Ai verificat documentele ? Dar la UNPR?

    RăspundețiȘtergere
  11. FELICITARI PLANO!
    Ai pus punctul unde trebuie - Hotararea Judecatoreasca nu este opozabila si SCMD pentru ca interventia sindicatului s-a facut in recurs si nu in apel si nu au castigat nimic. Doar DOGARU si-a facut din nou imagine si aparitii TV impreuna cu PRICINA. Sunt niste fatarnici si niste mincinosi, asta sunt!
    Da, au reusit sa prosteasca din nou o tara intreaga postand pe siteul lor un CERTIFICAT DE GREFA, caci asta este acel document care nu are nici o valoare juridica. Certificatul a fost eliberat la cererea lui Dogaru pentru a le demonstra prostilor ca in acel proces instanta a dat o sentinta definitiva si irevocabila dar, PENTRU RECLAMANT SI NU PENTRU INTERVENIENT! Practic sindicatul a sustinut cauza reclamantilor, a intarit-o si atat. O sa vedeti ca si pe Hotararea Judecatoreasca se va scrie acelasi lucru.
    SENTINTA NU ESTE OPOZABILA SINDICATULUI!
    SUNTETI TOTI PACALITI DE UN NEMERNIC NUMIT DOGARU, NU DEGEABA A LUCRAT IN DIRECTIA INFORMATII MILITARE SECTIA PROPAGANDA PSIHOLOGICA SI IMAGOLOGICA. VA MANEVREAZA DUPA MUSCHII LUI.
    Asteptati voi mult si bine pana ce Dogaru cu sindicatul lui va castiga un proces in instanta si va va face dreptate.
    Va pup dragilor ca eu l-am pupat si pe Ranciog, si pe Dogaru si pe toata gasca lor de nenorociti ca nu le mai platesc cotizatia mea umila si ii bag undeva..cu sindicatul lor cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru felicitari comisare!!!!!
    Interventia accesorie nu produce efecte pentru intervenient decat in mod indirect,prin prisma intereselor pe care le apara alaturi de una dintre parti, indiferent daca se introduce in prima instanta, apel sau recurs.In nicio situatie intervenientul accesoriu nu devine parte in proces.
    Interventia in nume propriu este asimilata unei cereri, si este supusa taxelor judiciare ca si cererea introductiva, poate fi introdusa cel mai tarziu in faza apelului.In acest caz hotararea ii este opozabila si intervenientului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci, Plano, s-a facut sau nu o greseala cand s-a renuntat la proces pe 735?

    RăspundețiȘtergere
  14. Varu Nicu,
    Din pacate oltenii sunt mai " speriati " Ei vorbesc mai mult , dar fac mai putin . Dar s-or gasi cativa si sa actioneze mai ardeleneste. Orice ar fi, mamaliga trebuie sa explodeze de undeva . Atunci sa te tii .

    RăspundețiȘtergere
  15. Recunosc ca sunt mistret. Toata vara si toamna nu m-am dus sa cer adeverintele de venit, ca asa am fost sfatuit de Dogaru si marea jurista Cobuz. Si ce mandru eram ca-l sfidez pe Boc. In noiembrie cand FCMD a spus ca trebuie sa cerem adeverintele, era deja prea tarziu iar la CM era nebunie curata. Acum cant ca Tudor Gheorghe ,,aoleu ce chin, ce jale'', cand ma uit la un coleg, cu o activitate ca a mea, dar care a trimes adeverintele la timp si ia ,,crescut'' cu 700 lei, iar eu am luat cu 900 lei mai putin.
    Mistretul

    RăspundețiȘtergere
  16. Fiecare pasare , pre limba ei piere. Aia nu ar fi o problema , fiecare se poate pacali in estimari, toti gresim, nimeni nu e perfect. Dar cand se persista in greseala si se acopera o greseala cu o minciuna , incepi sa-ti pui intrebarea daca a fost doar o greseal, asau o intentie? Pai mai intra cineva in sindicat daca isi depuneau toti cererile de recalculare ? Bineinteles ca nu. Deci s-a facut propaganda de ambele parti, si fiecare a facut ce a crezut el mai bine si a ascultat pe cine a vrut el . Problema este ca si unii si altii isi intetsc propaganda fara a spune insa lucrurilor pe nume si in loc sa-si asume greselile , arata fiecare unde a gresit celalalt. Asta inseamna lupta imagologica .

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule Neacsu, cine a depus adeverintele de venit la timp, chiar daca au avut pensii mai mari de 3000 lei au avut cresteri. Nu ma intereseaza politica, imi dau seama de gresala facuta, inclusiv credinta ca FCMD imi rezolva problema favorabil. Greseala, si ma uit la bocetele colegilor nostrii dar care nu recunosc prostia facuta.
    Mistretul

    RăspundețiȘtergere
  18. marți, 11 ianuarie 2011
    Comunicat pentru “fericiti”


    Este limpede ca domnii Oprea, Igas, Boc n-au tinut seama de nici un plafon de 3000 de lei, motiv pentru care ne permitem sa-l atentionam pe domnul presedinte al Romaniei ca a fost mintit la modul ordinar, cu sau fara acordul domniei sale.
    Este limpede ca n-au tinut seama de nici un fel de cerere de recalculare, ca ne-au transformat din militari in “asistati”, stabilindu-ne pomeni dupa salariul mediu sau, in cazul celor coltosi, dupa salariul minim pe economie. Este limpede ca domnii in cauza nu respecta nici o hotarare judecatoreasca, nici Constitutia Romaniei, nici legislatia europeana, nici chiar aberatiile legislative pe care le-au promovat. Ca sa vare zazanie, presupunem ca unora dintre slugi sau la intamplare (cazul unui locotenent colonel fara vechime completa de la Braila sau al unui maistrului militar de la Buzau), unor rezervisti le-au fost stabilite la plesneala, din burta, pensii mai mari. Pe acesti “fericiti” ii sfatuim sa-si retraga din cont numai sumele la care stiu ca au dreptul, in conformitate cu legile noastre ocupationale. Aceasta deoarece este posibil ca, dupa reglementarea situatiei (pentru ca nimeni nu este vesnic, nici macar Basescu) este posibil sa se considere ca au obtinut foloase necuvenite si sa li se retraga banii.


    Honor et Patria! Vae victis!


    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) Mircea DOGARU


    Publicat de Sindicatul Militarilor la 10:30

    RăspundețiȘtergere
  19. NICU CATRE MARIN!Varule ,trebuie sa-ti spun ca se minte cu nerusinare. IEDEEA LEGII; 1) IESIREA MILITARILOR IN REZERVA DIN SISTEM,SA NU MAI AIBA PRETENTII CA SUNT MILITARI 2)UMILIREA CORPULUI DE ELITA AL ARMATEI 3)scaderea presiunii in caz de razmerita ,actiuni violente PRIN CRESTEREA PENSIILOR LA SUBOFITERI( TOTI SUBOFITERII CU CARE AM VORBIT AZI ,AU SARBATORIT LA BIRT MARIREA PENSIEI)......DE UNDE SPIRIT DE CORP?vARULE,TREBUIE SA O FELICITAM PE COLEGEA PETCU CARE A APARUT PE STICLA. Femeie adevarata. Inca 2-3 din astea si o putem pune de o revolutie.

    RăspundețiȘtergere
  20. da de ce nu va faceti alt sindicat? sunteti destui, faceti unul puternic,cu o conducere cu oameni destepti, cinstiti si pe care ii cunoasteti, incoruptibili, loiali voua , celor multi, nu aserviti unuia sau altuia. ati fost colegi atata timp si amar de ani , ati alergat pe campuri ca iepurii fugariti de ogari, soldatii va ascultau ordinele si nu circaiau nimic, erati fala si mandria astei tari, v-ati riscat vietile si familiile cand plecati in misiuni interminabile, erati raniti in poligoanele de instructie ,au mai murit in accidente stupide unii din fostii colegi care nu au mai apucat pensia, cum se mai intampla si acum, s-au prabusit avioane si elicoptere cu colegii vostrii pe campurile patriei, in trecut si in prezent, nu comentati la cate un ordin mai aiurea dat de comandanti stupizi, inculti, prost educati, sunteti cei mai caliti oameni ai tarii asteia , ati fost , sunteti si veti fi categoria de oameni ai tarii in care populatia are cea mai mare incredere ,nici clerul nu e asa de indragit si iubit, copii vostrii se sacrifica in tari straine, aparand cauze straine , ale altor natii si politici straine. fiti tari , stringeti randurile, unitiva sub o alta conducere, alt sindicat, nu uitati ca in voi sta totul:trebuie sa vreti doar. daca vrei poti! era un slogan al pro tv-ului pe timpuri. uniti-va militari si trebuie sa reusiti. lasati-l pe dogaru in lumea lui corupta si searbada, nu s-au inceput sindicatele si nu se termina cu el. schimbare totala si veti reusi. plecati dintr-un sindicat ce nu va mai reprezinta , sau ce mama naibii nu sunteti in stare sa il schimbati? jos cu incompetentii si aservitii!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ati ramas in urma, baieti!...
    Parca ati fi un club de prosti!...
    Pupati-l in fund, in continuare, pe marele licurici!...

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru PLANO,BURCU, NEACSU si anonimii vostri prieteni-Daca voi sunteti mai destepti in DREPT decat profesorul ATANASIU,sisustineti ca o hotarare de suspendare, anulare a unui ACT NORMATIV(HG,)nu este OPOZABILA tuturor celor aflati sub efectele actului respectiv ci numai partilor din proces inseamna ca ori sunteti TATI DE CAP ori MANIPULATI CU UN SCOP si sa va fie rusine.DACA SUNTETI INSTARE FACETI SI VOI un sindicat de buzunar.SUCCESURI.O resomandare inscrieti-va la DREPT la ,,SPIRU HARET,,

    RăspundețiȘtergere
  23. ANONIM 11.Mai baiatule dumneata citesti in zig zag si interpretezi cum iti place . Eu nu am spus ca nu se aplica ci ca nu beneficiem . Eu am sustinut de la inceput si spun acelasi lucru si acuma , ca nu trebuie sa ne retragem actiunea de suspendare . Daca nu o retrageam nu eram in situatia sa ne intrebam daca se aplica sau nu erga omnes.
    IN plus in sfarsit a trebuit sa vina Abraham si sa le spuna colegilor sa respecte legea. Dogaru ii indemna altceva . Care e adevarul ? cine greseste , Dogaru sau Abraham ? Sune dumneata .

    RăspundețiȘtergere
  24. Sindicatul Militarilor .
    Daa , aveti dreptate, asa este nu poate nimeni sa conteste aceste adevaruri. Dar de la dumneavaostra acuma astept alte explicatii, Asta stiam si eu . Spuneti-mi va rog ce nu stiu :
    1 . cand e gata controlul financiar ?
    2.cand raspundeti filialei Craiova si mie pentru magaria cu activitatea din data de 16 ?
    3. care este acuma pozitia oficiala a sindicatului vizavi de depunerea adeverintelor? Domnul Abraham a spus asta seara la tv ca trebuiesc depuse. Daca asta e pozitia oficiala , si asta recomanda departamentul juridic , cand o faceti publica si pe site-ul SCMD si cine se face vinovat de proasta orientare de pana acuma si cand primim scuze si cine ne da inapoi si cand banii retinuti din cauza indemnului domnului Dogaru ?
    4.Cu ce vor achita sindicalisti datoriile in lunile cand le vor fi diminuate pensiile pentru ca au respectat indicatiile domnului Dogaru ?
    5 . De ce a plecat Elena ?
    6. Cine a demis-o pe doamne Winzer si cu ce drept ? Care este forul decident in astfel de probleme ?
    Cand dati liber la comentarii pe blogul SCMD ? Dupa cum vedeti pe blogurile noastre nu vorbesc urat decat cei care va sustin.

    RăspundețiȘtergere
  25. sindicatul militarilor
    inca doua intrebari va rog,:
    7. cand va asumati raspunderea pentru greselile si esecurile de pana acuma ?
    8.Cand se intruneste CNR ?
    Neacsu

    RăspundețiȘtergere
  26. Nicule,
    Vere , ca intotdeauna , sunt de cord cu tine . Se face orice pentru invrajbirea militarilor, a categoriilor de militari. Sincer nu ii pot invinui pe cei care au primit pensia marita si sunt multumiti. Sunt si din astia . Poate , cum spunea Rinciog, mai tarziu vor da banii inapoi, poate nu, eu le doresc sa nu fie cazul . Dar nu ii pot invinui pe cei care au pensii mai bune acuma , ca nu se plang asa cum nu ii pot invinui pe cei cu pensiile scazute ca nu beau de bucurie langa ceilalti care au castigat .Stiam ca asa se va intampla, am si spus ca vor fi unii care vor avea pensia marita in urma recalcularii. Sa vedem pana la urma cati anume . Nu pot insa decat sa ma bucur pentru ei si sa ma lupt pentru mine . Un lucru e cert , NU TREBUIE SA NE UITAM URAT UNII LA ALTII. Si apoi sa incercam sa ne unim eforturile . Eu cred ca in cateva zile se va vedea ce se intampla . Toata lumea asteapta pensiile si noile decizii, apoi sa te tii . Poate se vor lasa in seama actiunilor juridice, poate o vor face individual, poate in grupuri pe filiala , poate vor merge pe mana sindicatului sau asociatiilor. da-le timp sa isi linga ranile si sa isi calculeze sansele si optiunile .

    RăspundețiȘtergere
  27. Apropo,
    s-a incheiat votul cu 60 % cititorii au considerat ca domnul Abraham nu trebuia sa fie numit seful departamentului juridic . Vox populi.
    Pe de alta parte , l-am vazut in seara asta alaturi de domnul Pricina la tv . Recumosc ca prestatia dansului a fost ok, ma bucur, il felicit si sper sa o tina tot asa . A avut curajul sa recomande oamenilor sa isi depuna Cererile d erecalculare , cu amendamentele aferente si mentiunea ca o fac fortati de lege . Asta era solutia. Doamnul Pricina s-a situat la nivelul opozantului, Domnul Visan. S-au ratoit unul la altul ca doi curcani, incercand sa rate fiecare ca are margelele mai mari . Jalnica prestatie amandoi.Doamnul Abraham trebuia prezentat ca sef al departamentului , nu ca avocat al SCMD . Din cate stiu eu, nu este avocat. De ce se minte in continuare ?
    Nici prestatia domnului Dogaru nu a fost chiar rea, ceva mai buna decat pana in prezent . Dar a capatat un obicei urat. Se uita in sus , ca Oprea , cand vorbeste. Doamne fereste !

    RăspundețiȘtergere
  28. Citesc cu deosebita atentie postarile, comentariile de pe cateva bloguri de interes comun, afisate inclusiv la mine pe blog! Apreciez orice opinie, inclusiv contradictorie! Nu inteleg insa ura, injuraturile! Nu urasc pe nimeni, nu injur pe nimeni! Oare, altii de ce o fac?? Ce vina am eu, Plano10, Neacsu etc. ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Atata stie atata face nea vasile . De unde nu e , nici Dumnezeu nu cere , Tu de ce ceri ?

    RăspundețiȘtergere
  30. @Anonim
    Nu prea esti obisnuit sa deosebesti nuantele.
    Dupa ce ICCJ se va pronunta pe Sentinta 443/2010 a CA Cluj si hotararea va fi publicata in MO, anularea partiala a HG 735/2010 va fi, pentru viitor, valabila "erga omnes" pentru toti militarii.Asa scrie in Legea Contenciosului Administrativ.
    Asta conteaza.
    De fapt, unele Case de pensii militare s-au ferit din start sa aplice prevederile previzibil anuabile din HG 735.

    RăspundețiȘtergere
  31. D-L GEN. (r)PETRUT VASILE, vedeti in sfarsit ca d-zeu nu da cu bota.

    RăspundețiȘtergere
  32. Plano 10 ,
    Dupa ce hotararea va fi publicata in MO HG 735 nu va mai prezenta interes pentru ca oamenii deja isi vor fi depus cererile de recalculare si guvernul si-a atins scopul. Iar anulate sunt numai art 2,6,10, care pot fi oricand inlocuite . Ca si in cazul L329. CARE E CASTIGUL ?

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.