joi, 20 ianuarie 2011

SOMATIE-BILANT

CE TIE NU-TI PLACE , ALTUIA NU-I CERE !


       Domnul Dogaru s-a gandit sa mai dea o lovitura de imagine . S-a gandit sa arate militarilor ca “ el comandante maximo” nu doarme , el vegheste si se zbate pentru drepturile noastre, asta in timp ce domnul Rinciog ne arata ca numai in Bucuresti sunt 6000 de membri de sindicat, care la o adica , impreuna cu familiile lor, pot ajunge pe 24 la impresionanta suma de 2000 de oameni.Caci mai multi nu ii lasa tovarasa in'tatoare sa scoata pe strada .

     Ce vor face ei cu acesti 2000 de oameni? Pai ce sa faca, vor depune doua contestatii la prefectura , contestatii sau proteste cu care domnii prefecti probabil ca vor inveli salamul. Ce vor face in timpul asta filialele ? Pai ca sa nu zica ei ca nu au libertate de miscare , domnul Dogaru le-a dat voie sa iasa si ei la iarba verde pe 24 Inauarie si sa depuna aceleasi hartii, la prefectura, ca sa nu planga prefectii de pe teritoriu ca raman cu salamul neinvelit.

     Ce mai face domnul Dogaru ? Pai ce sa faca scrie scrisori si trimite ultimatumuri domnilor Basescu, Oprea , Boc, Igas, Medar si oricui vrea muschii dansului De ce ? Ca sa arate prostimii ca banii pe cotizatii sunt cheltuiti judicios si banii pe transport nu sunt inchipuiri. Ca si banii pe protocol. Pai vizita la Cotroceni nu e protocolara ? Presedentia si ministerele nu sunt institutii ale statului ? Ba da . Si vizitarea acestora nu intra in protocol ? Ba intra. Si masa luata cu aceasta ocazie, nu este masa de protocol ? Ba este . Uite asa se cheltuiesc banii de protocol si transport. Mai are careva ceva de spus ?
Gura !
     Si ce mai face domnul Dogaru ? Pai le cere domnilor mai sus amintiti sa se jure ei cu mana pe rosu, daca SCMD nu a dat guvernul in judecata si daca nu este el SCMD –ul asociat in procesul intentat pe HG735. Deci domnilor mai sus numiti , va rog si eu insistent -ca oricum isi baga ochii pe aici si STS-ul si MI si M. Justitiei, si baietii cu ochi albastri,- va rog eu, anuntati-i pe sefii vostri sa confirrme ca cererea de grefa prezentata de domnul Dogaru pe blog si fluturata pe la diverse emisiuni de varietati ca pe moastele sfintei Paraschiva atesta faptul ca la procesul celor de la Cluj suntem si noi inclusi ca ajutori de bagatori de seama. Nu de alta , dar lumea asta nu mai stie ce sa creada si domnul Dogaru nu mai stie cum sa-i convinga pe oameni ca am fost si noi prin Arcadia. Domnule Abraham, inca mai astept raspunsul dumneavoastra la mailul trimis si va rog sa explicati cu cuvintele dumneavoastra si sindicalistilor, ce le-ati cerut in interventia de la Realitatea si ce valoare juridical are acea cerere de grefa. Sper sa fiti la fel de sincer cum ati fost si cu mine. Si va rog, aveti mandria ca ceea ce apare pe pagina juridica a SCMD sa poarte si girul dumneavoastra ca sef al departamentului, ca sa fie clar pentru toata lumea ca poarta avizul unui om cu studii de specialitate.

    Si ce mai face domnul Dogaru ? Pai ce sa faca anunta ca a venit vremea Bilantului. BRAVO, VIVAT, ASTA ASTEAPTA TOATA SUFLAREA SCMD. CAND IL PREZENTATI DOMNULE DOGARU ? CA ASTEPTAM DE DOUA LUNI BILANTUL CONTROLULUI FINANCIAR. VINE SFARSITUL LUNI IANUARIE IAR DUMNEVOASTRA VA FACETI CA PLOUA.


ATI PROMIS CA NE VETI PREZENTA BILANTUL CONTABIL . CONTROLUL S-A CAM TERMINAT, CONCLUZIILE LE STITI, CAND NE INFORMATI SI PE NOI ?

    Va anunt cu supusenie domnule Dogaru ca pe data de 05.12.2010 ati publicat pe blogul SCMD pagina financiar-contabila o procedura de inventariere, care a fost aplicata in inventarierea executata. Va atrag atentia asupra ultimului punct , punctul 24 Acolo vaeti gasi niste termene . Tin sa va anunt domnule Dogaru, ca si pe domnul Apostol, ca si intreg Comitetul Director ca voi urmari ca acest punct in mod deosebit sa fie respectat si va atrag atentia ca nerespectarea lui va face partas la nerespectarea documentelor in baza carora a fost intocmit controlul, respectiv

1.Legea contabilitatii nr.82/1991 cu modificarile si completarile ulterioare
2. Ordinul nr. 1753 din 22 noiembrie 2004 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de activ si de pasiv.

     Ei bine domnule Dogaru, asa cum dumneavaostra va erijati in aparatorul tuturor militarilor, dati-mi voie sa vorbesc si eu in numele tuturor sindicalistilor si sa va cer sa respectati legislatia si termenele asa cum pretindeti sa le respecte si ceilalti cetateni, si va apreciez sincer grija pentru acest aspect. Aratati domnule Dogaru, ca Romania poate avea si presedinti (chiar daca doar de sindicat ) care isi respecta propriile hotarari si  documente emise si isi respecta angajamentele si termenele impuse de legislatie.

      Si pentru ca sunt inca nelamurit cu privire la unele informatii aparute in media , va rog sa precizati de unde a aparut informatia cu participarea militarilor activi la actiunea din 24. ianuarie, alaturi de sindicalisti.

       Si va mai rog domnule Dogaru sa ma lamuriti cu privire la numarul si categoria militarilor pe care ii reprezentati pentru ca in declaratiile si comunicatele dumneavoastra va declarati aparatorul si purtatorul de cuvant al tuturor celor 80000 de rezervisti, dar la posturi spuneti de asemenea cu mandrie ca marea majoritate a sindicalistilor o formeaza rezervisti din celelate componente ale Sistemului National de Aparare . Domnule Dogaru, v-ati pus vreodata problema ca poate sunt unii oameni care nu vor sa fie reprezentati de dumneavaostra ? Le-ati cerut acceptul celor 77000 sa vorbiti in numele lor ?

      Domnule Dogaru, o ultima intrebare : citesc acuma cu uimire ca doriti sa va mai legati numele de o alta zi de sarbatoare Vreti acuma , ca pe 1 Martie , de Martisor, sa mai faceti o “ ieseala “ si sa mai apareti in fata presei cu o sarbatoare furata sindicalistilor. Dumneavoastra nu puteti protesta si in zilele de lucru ? Sau este o deformatie profesionala si nu aveti in cap decat date istorice ? Pai daca va place atat de mult istoria , intoarceti-va la ea , poate ii e dor de dumneavoastra. Si lasati sindicatul pe mana celor priceputi, care inteleg ca protestele se fac cand e nevoie, nu cand sunt zile aniversare.
In incheiere , va anunt si eu domnule Dogaru, cu copy-paste
“ a venit vremea sa facem BILANTUL . “

19 comentarii:

  1. De unde le scotii mai mereu ? Si cum faci tu mereu de ai dreptate ? As vrea sa te contrazic dar aici chiar nu pot.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-l Dogaru face exces de modestie in afirmatiile sale. Iata cifrele pe care se bazeaza el:

    30.09.2009:….. “noi, cadrele militare disponibilizate constituim o forta numerica considerabila – aproape 200.000 de oameni. Daca la acest numar adaugam si celelalte cadre militare in rezerva din Ministerul Apararii Nationale, precum si disponibilizatii si cadrele in rezerva din Ministerul Administratiei si Internelor si din celelalte structuri ale Sistemului National de Aparare, atunci vom constata ca acest numar se extinde la aproximativ o jumatate de milion de persoane.”

    Citi din ei o sa vedem pe 24.01 ?

    RăspundețiȘtergere
  3. nicu catre marin MARINE, lasa dracului atacul asupra lui dogaru. EL SI-A FACUT DATORIA. CAT DE CURAND CONDUCEREA SINDICATULUI VA FI LUATA DE PROFESIONOSTI. NU PROSTIILE LUI DOGARU MA DOR CI...FAPTUL CA UNUL CA FRATILA SUSTINE SUS SI TARE PROSTIILE LUI OPREA. PAI.MAI VARULE,CAND I.C.C J ITI SPUNE CA RECALCULAREA PENSIILOR NOASTRE E ILEGALA SI CA SE APLICA TUTUROR SI TU SUSTII IN CONTINUARE ABERATII,CE SA CRED MAI VARULE? ACUM,ORI NICIODATA. SEFII LUI SI-AU DAT SEAMA SI AJUTATI DE AFARA CA....E GROASA. SI ATUNCI L-A TRIMIS PE SACRIFICIUL DE SEVICIU...FRATILA. MI-E MILA DE EL. CRED CA A VRUT SA AJUNGA GENERAL . CE ZICI VARULE? PROBLEMA E CLARA,FARA ECHIVOC. INSA NOI TREBUIE SA MERGEM INAINTE . DACA I.C.C.J JOACA DUPA SCENARIUL LUI BASE? POATE A VRUT SA SCADA PRESIUNEA ASUPRA ACTIUNILOR DE LUNI. STIU MAI MULTE DAR NU LE SPUN. COLEGII DE LA COOPERATIVA 'URECHEA SI TIMPANUL STIU DE CE"VARULE...LUNI AFARA! OLTEANCA TA .OLGUTA A ASCULTAT CE I-AM SPUS.A APARUT PE STICLA CU O PARTE DIN ELE. DEEE...TREBUIE SA VORBEASCA SI AZI. LA BUNA VEDERE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce crezi ca s-ar intampla daca ai opri tirul impotriva sindicatului?
    daca ai ce pune in loc te rog fa-o!

    RăspundețiȘtergere
  5. Carcotasii cartesc ca deh, or fi si ei implicati. De ce se supara unii cand se spune adevarul. Nr sindicalistilor este mult mai mic dar, pe Dogaru il macina MINCIUNA. De fiecare data cand apare pe sticla spune alta cifra si daca urmariti declaratiile lui sunt de-a dreptul demonice.Omul asta este nebun, voi carcoatasii chiar nu-l cunoasteti sau tineti cu togrul.
    O sa faca lumina in sindicat la pastele cailor. Sunt 8 miliarde papate chiar voi nu ganditi. Comisia le-a dat termen pana-n martie sa justifice toti banii, sa aduca la sediul sindicatului toate bunurile materiale, iar cei care au papat din greu.....sa puna banii din cotizatii acolo unde le este locul. De unde credeti voi ca vor lua ei banii! Voi habar nu aveti dar unii sunt disperati, cauta bani prin toate cotloanele ca deh, protocoale, calatorii aiurea prin tara, 5 randuri de cauciucuri de iarna, cazane, plasme, telefoane, genti, posete, fel de fel de luxuri ca deh..unii numai in lux pot trai, nu se pot pune inapoi precum vrea Anton sau ...Igleanu!!!! Comisia s-a facut nevazuta si au luat-o razna cand s-au convins pe cine verifica.
    Asa ca, Neacsule ai perfecta dreptate, spui lucrurilor pe nume si esti destept! Bravo tie!
    Sper ca intr-o zi sa facem lumina si in sindicat!
    Cel de sus stie si vede si va face dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  6. VARULE . CUM SA PLECI MAI LA LUPTA CU UNUL CARE TE LASA IN FUNDUL GOL? CUM SA PLEC MAI LA LUPTA CU UNUL CARE MA MINTE ? CUM SA PLEC MAI LA LUPTA CU UNUL CARE SE FACE CA NU VEDE CE SPUN DE UN AN DE ZILE? CUM SA PLEC MAI SA MA LUPT CU BASESCU,ALATURI DE UNUL CARE IN LOC SA MA APERE MA BATJOCORESTE SI MA TRATEAYA CU DISPRET? Pe Basescu il inteleg,e politician, este presedintele tarii si meseria lui e minciuna , dar Dogaru e acolo unde este ca sa ma apere , nu sa faca la fel ca Basescu. Nu pot pleca la lupta cu asemenea oameni langa mine.Cat timp Dogaru se va purte asa cum se poarta , sindicatul nu fa face nimic. Vezi ce spune anonimul de la 8.13?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 6.29.
    Unde ai vazut dumneata ca lovesc in sindicat?
    Ai incercat sa ceri conducerii sindicatului sa dea de exemplu publicitatii raportul comisiei de control financiar ? Ia incearca si spune-mi ce obtii si de ce .

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi este scirba ! Olteni ???? Vai de mama voastra ! Stati dracului in tigania voastra ! Sa nu va prindem luni la mars ca va ologim ! Jigodii ! Voi militari ?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 11.20.
    Langa tine? Pai cine crezi ca ar veni ? Vezi ca nu gandesti ?
    Nu esti numai xenofob, esti si lipsit de logica. Faptul ca ai purtat o uniforma nu te face militar.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marine ,ce citesti mai sus este rezultatul neincrederii continue pe care o manifesti!Eu as spune hoo.E prea mult si prea periculos,poti contunua doar daca vrei cu adevarat polarizare.
    Ce D-zeu ,nu vezi ca sunt aceeasi cititori care se joaca si rad.Treceti la lucruri serioase.Ati banalizat chiar totul,altfel luati bataie in Bucale.
    Ardelean putin mai intelept.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stai linistit. nu mi-e frica de aparatorii lui Dogaru . Ceea ce vezi sus este dovada faptului ca lui Dogaru si celor din fruntea SCMD le e frica de bilant. Unde sunt reyultatele controlului? Sunt eu tampit ca le cer sau sunt altii de vina ca le acopera ?Amenintarile mai mult sau mai putin voalate nu ma sperie .

    RăspundețiȘtergere
  12. Citesc si ma ingrozesc!
    Am ajuns sa fim amenintati fizic, cu bataia?
    De la structura paramilitara, s-a ajuns la una mafiota? Spuneti-mi ca ma insel! Ca nu am dreptate! V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Neacsu
    Omule, probabil ca ai dreptate in ceea ce doresti sa demonstrezi, probabil ca ai dovezi. Eu nu fac parte din SCMD, dar atacurile tale impotriva lui Dogaru sunt prea inversunate, pentru a nu crede ca ai ceva personal cu omul asta.
    Ca sa nu vii sa spui ca tin partea lui Dogaru, iti reamintesc ca atat pe Infomondo cat si pe Mehedinti am spus clar ca Dogaru merita sa fie cel mult presedinte de onoare, iar SCMD sa fie condus de oameni de actiune . Deci nu pot fi acuzat de partinire. Atat doar ca atacurile tale , din punctul meu de vedere , incep sa miroasa...

    RăspundețiȘtergere
  14. Micutule,
    Eu nu il atac pe dogaru . Eu doar cer sa se lamureasca niste aspecte. Daca pentru ceilalti sindicalisti, nu conteaya cine ii conduce , pe mine ma intereseaza. De un an de zile pun intrebari si eu si altii. Multi , vazand ca nu primesc nici un raspuns , au renuntat sa mai lupte . Unii si-au dat demisia , altii pur si simplu au capitulat, altii poate "pentru a nu face rau SCMD" au tacut. Toate aceste reactii sunt gresite , pentru ca perpetueaza o situatie de neconceput, o indiferenta impinsa pana la nesimtire fata de problemele si intrebarile oamenilor. Eu nu renunt nici la intrebari si nici la preyentarea acestor aspecte pana nu se clarifica situatia, pana nu primesc raspunsuri, pana nu se spune clat si raspicat situatia. Tie iti este chiar asa indiferent faptul ca doua persoane din CD au fost expulzate pur si simplu, fortate sa plece asa fara a exlica cineva ceva? Tie ti s epare normal ca s-a efectuat un contorl financiar , ca rezultatele sunt asa cum sunt si ca se pastreaza tacerea? Ce fac acuma ? prelucreaza datele ce vor fi publicate sau inaintate filialelor ?De ce nu au curajul si transparenta de a pune pe blog rezultatul controlului asa cum este asa cum le.au consemnat membrii comisiei=

    RăspundețiȘtergere
  15. Solicitati un audit intern si vinovatii sa raspunda. Eu nu stiu de ce au plecat unele persoane...Eu stau si/mi ling ranile ca sa zic asa, fiindca am crezut ca suntem uniti, dar s/a demonstrat ca suntem asa cum ne este neamul, dezbinati.
    Saptamana trecuta , cineva a spus foarte clar ce fel de popor suntem...Zice ca in al doilea RM cand americanii zburau deasupra Bucurestiului, miticii se uitau la avioane, isi faceau cruce si se rugau,, Du/i Doamne la Ploiesti...,,. Asta spune totul despre noi.Iar militarii in rezerva au demonstrat ca sunt Romani. La miting la 25.10 aici la noi au fost 120. Eu zic acum...Du Doamne guvernarea asta la unguri...

    RăspundețiȘtergere
  16. @micutule auditul intern s-a cerut, cica si lucreaza de doua luni si ceva, dar se pare ca sindicatu a desfasurat actiuni planetare si este greu de adunat cheltuielile, dar mai ales justificarea acestora. Principalul vinovat pentru ca nu apare actul de control este fara nici un dubiu domnul Dogaru alaturi de membrii CD. Problema justificarii modului de cheltuire a banului sindicatului se pune inca din vara, cand a picat in dizgratie domnul Burcu pentru indrazneala de a cere bilantul pe primele sase luni, asa ca nu este Neacsu singurul contestatar.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dapix.
    Probabil micutu nu a mai dat pe la sindicat de prima oara cand si-a depus demisia Elena , care printre altele spunea ca va da lamuriri dupa data de 16 Ianuarie vizavi de cauzele demisiei.Poate vom avea ambele raspunsuri odata , poate niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Neacsule
    Raspunsul tau nu iti face onaore si nici nu are legatura cu realitatea. Personal nu m/am intalni niciodata cu ELENA , cu toate ca mi/ar fi facut placere. Ea a luptat pe fata , nu ca multi anonimi. Te rog inca o data sa intelegi ca nu am nici o legatura cu SCMD, nu sunt membru si cred ca nici nu voi fi,...mult timp. Sunt un simplu ofiter in rezerva care nu si/a pierdut sau vandut demnitatea de militar, sunt un indragostit de Romania, sunt un adept al ideilor dure Antonesciene care ar face din tara asta o mandrie de tara. Daca tu crezi ca poti sa ma cobori in derizoriu asa cum faci cu altii te inseli amarnic. Demonstreaza ca esti militar si toate se vor rezolva.

    RăspundețiȘtergere
  19. Micutule,
    Nu am intentionat sa te cobor in derizoriu, nu am insinuat ca te-ai fi intalnit cu Elena. Am vrut sa subliniez faptul ca nu te-am mai vazut de f mult timp pe blog, cam de cand a spus Elena prima oara ca demisioneza. Prin urmare cred ca din cauza asta nu esti la curent cu ce s-a mai discutat in ultimul timp.Recunosc ca am vrut de asemenea sa o anunt astfel pe Elena ca a promis niste raspunsuri.Nu stiu altii cum sunt dar eu inca le astept, si sunt convins ca nu sunt singurul . Toti cei carora le pasa de SCMD vor sa stie ce s-a intamplat acolo sus si de ce pleaca oamenii din CD. Asta e tot. Tu m-ai invinuit ca am ceva cu Dogaru. Nimic mai fals. Daca lucrurile ar merge bine , l-as lauda primul, dar cand astept de la el niste raspunsuri de luni de zile, nu pot sa ma fac ca am uitat.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.