duminică, 31 octombrie 2010

MEA CULPA DOMNULE RINCIOG

Ma vad nevoit sa ii cer scuze publice domnului Rinciog ca l-am contrazis . L-am contrazis spunand ca nu are dreptate . Dansul a spus ca daca romanii isi merita presedintele noi sindicalistii de ce nu ni l-am merita pe al nostru ?


L-am contrazis si am afirmat ca nu e asa , dar asa e .



NU E NICI O DIFERENTA INTRE PRESEDINTELE TARII SI CEL DE SINDICAT .

Se pare ca exista un tipar al presedintilor pe care se muleaza toti cand ajung pe scaun . Asa e si cu presedintele FRF si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal .

ODATA AJUNSI PE SCAUN , LI SE LIPESC NADRAGII DE EL , DE NU II MAI DAI JOS NICI CU MACARAUA .
Dar similitudinile dintre domnii Basescu si Dogaru, sunt izbitoare :

1. Amandoi , s-au ales singuri . Domnul Dogaru la infiintare , s-a autopropus si votat singur , domnul Basescu s-a autovotat in numele catorva milioane de Romani, prin procedeul ANASTASE .

2. Amandoi au avut grija sa isi pastreze sa isi asigure perenitatea . Domnul Basescu prin santaj, cumparare , amenintari, subordonarea tuturor structurilor care i-ar putea face probleme , domnul Dogaru prin faptul ca este conducatorul tuturor structurilor , sef al sindicatului, al comitetului Director , al Biroului Operativ (format , culmea culmilor  doar din doi oameni .-suntem de rasul curcilor ) , al Comisiei de Cenzori pe care o numeste si plateste, a CNR.. Nimic nu se misca , nu se face , nu se aproba fara stirea dansului .

3. Amandoi si-au ales ca mana dreapta oameni care le fac jocurile si le sunt fideli. Domnul Basescu pe Boc si Roberta Anastase , domnul Dogaru pe Pricina si Rinciog . Acuma care e una si care alta inca nu am descifrat . Cert este insa ca spre deosebire de Basescu, domnul Dogaru nu are bafta la femei . Cele pe care le are in Comitetul Director nu se grabesc sa-i ridice osanale .

4. Amandoi sunt surzi si orbi la cererile multimii, isi sustin ideile si masurile impotriva tuturor, convinsi ca detin adevarul absolut .

5. Amandoi conduc autocratic , fara sa se consulte fara sa tina cont de parerile muritorilor de rand , fara sa dea raspuns la doleantele lor . SLATINA , SIBIU, BACAU, SATU MARE, CRAIOVA , si sunt convins si alte filiale au trimis documente , propuneri, sugestii pe care nici macar nu le-a citit , dar sa le mai dea un raspuns .

6. Amandoi se cred salvatorii patriei , si ne vor “binele “ impotriva vointei noastre . Amandoi promit sa traim bine sub ocarmuirea lor inteleapta dar nu dau doi bani pe colaborare , cooperare , dialog.

7. Amandoi pusi in fata contestatarilor dau vina pe “ infiltrati “, “dusmani de clasa” , oameni care vor raul “ tarii –sindicatului” extrapoland contestarea lor ca rau dorit “comunitatii “

8. Amandoi in fata contestatarilor si a celor ce pun intrebari si demasca proasta conducere , pun botnita dand vina pe “ mogulii de presa – blogistii “ care platiti de altii vor sa faca rau comunitatii, reprezinta un pericol la adresa securitatii si sigurantei statului-sindicatului .

9. Amandoi au dat indicatii si ordin de inchidere a gurii celor ce vorbesc “prostii “ unul prin incercarea de introducere a unei legi care sa interzica ziarele on line , celalalt prin interdictia de a mai posta pe blogul SCMD sub anonimat, mizand pe “lasitatea “ romanului care vorbeste “doar pe la colturi “ dar nu are curaj sa iasa in fata . UITE CA ARE DOMNILOR !

“Ii voi ruga pe toti presedintii BO si voi cere Secretariatului Tehnic sa ia masuri de curmare a comentariilor postate de anonimi, “”Napoleoni””si infiltrati pe blogurile noastre.”
De ce domnule Dogaru ? CA SA NU VA MAI CRITICE NIMENI ? Dar apropo, nu stiati ca domnul Rinciog a luat aceasta masura de doua luni ? Cum , nu v-a informat ? Vaaaaaaai, v-ati facut de kko .

10. Amandoi in fata demonstratiilor de protest si opozantilor , scot la inaintare “serviciile secrete “ prin care vor sa terorizeze oamenii . Ale domnului Basescu sunt cunoscute si se simt , ale domnului Dogaru se vor simti, pentru ca tocmai a dat o directiva de infiintare a unui department de siguranta intern in cadrul fiecarei filiale :” Munca noastra s-a bazat si trebuie sa se bazeze pe incredere totala intre membrii SCMD, dar si pe izolarea, care vad ca este tot mai necesara, a infiltratilor. Voi cere membrilor fondatori acceptul de a dezvolta Departamentul “”siguranta, informatii si protectia informatiilor”” la nivelul tuturor filialelor. Domnule Dogaru, nu membrilor fondatori , cei cu drepturi speciale trebuie sa va adresati pentru a infiinta organe de ancheta si uramarire , ci CNR . Sau ati uitat de el ? Membrii fondatori nu sunt organ de conducere al Sindicatului domnule Dogaru . POT FI APROPIATII DUMNEAVOASTRA FIDELI, DAR NU POT FI FACTOR DECIDENT IN SINDICAT .

11. Amandoi sunt bolnavi . Unul nu se stie inca sigur(de catre noi ) , probabil ciroza . Celalalt sufera de mania persecutiei , peste tot vede numai dusmani, cine nu e de acord cu dansul este dusman, nici nu face doi pasi pe strada si au si aparut doi sau trei agenti din tara si strainatate care ii vor raul dansului si sindicatului :
Am creat impreuna un organism de care nu numai dl Oprea si presedintele Romaniei se tem ci si stapanii lor din afara. Presedintele primise in mod expres sfatul sa nu se desfasoare vreo activitate a militarilor in rezerva, ostila FMI si Puterii din Romania, pe data de 25 Octombrie. Am fost amenintati, am fost “”sfatuiti de bine””, o campanie abjecta s-a desfasurat mediatic in afara dar si in interior de catre cei intrati in sindicat cu misiune, pe temele bine stiute, pe care le utilizeaza profesionistii inca din vremea descalecatului de pe tancurile rusesti…”

In termeni medicali , astfle de manifestari ar fi numite paranoice . Nu stiu in termeni sindicali cum se numesc , asa ca ma feresc sa fac aprecieri .

12. Amandoi cand nu mai au scapare , cand lumea incepe sa isi puna prea multe intrebari , scot pe piata un subiect nou, declanseaza o noua bomba de presa , un nou scandal , ceva “extraordinar” care sa tina prostimea ocupata si sa o faca sa uite de grijile si problemele adevarate . La Basescu se stie , la domnul Dogaru, a aparut de curand , un “COMUNICAT DE ""EXTREMA URGENTA" care are darul si menirea sa ne atraga atentia de la subiectul zilei . Despre acest comunicat insa , maine .

Acuma sunt ocupat sa ii cer scuze domnului Rinciog pentru faptul ca l-am contrazis . A AVUT DREPTATE . LA ASA PRESEDINTE DE TARA , ASA PRESEDINTE DE SINDICAT . Sper sa aibe aceeasi soarta amandoi .

Col ( r) Neacsu

4 comentarii:

  1. Varule ,mai inteles gresit si tu si burcu. Eu nu-i iubesc pe cei cu parul valvoi si in bataia vantului.Ti-am spus ca fac greseli ,dar am fost convins pana mai ieri CA NU TREBUIA SA NE BALACARIM. Noi astia de prin Ardeal ,indiferent ca suntem in rezerva sau activi ,AVEM ALTE LEGATURI. Mai potoliti-va! LUAM TAURUL DE COARNE ,DAR NU SA NE ARATAM MUSCHII(care nu-i avem prin "mistoul" cuvintelor),acum cand astia ne cauta si in c..r. Ideal ar fii sa nu ne gaseasca. MARINE! Pe scurt. La Bucuresti MARINE tata,sa se inchida toti sefii de filiale; sa transpire;sa se injure....sa fac ce vor ei ,DAR SINDICATUL TREBUIE SA RAMANA. Sunt de acord cu tine ,ca nimeni nu detine adevarul absolut si daca cei care au infiintat sindicatul TREBUIE SA FIE MEREU IN FRUNTE,INDIFERENT DACA GRESESC. Ti-am mai spus ,DE MULTE ORI; NU AM FOST SI NU SUNT DE ACORD CU LIMBAJUL LUI DOGARU. I-am spus cand a fost la CLUJ. E nevoie de cineva care este articulat in vorbire;bine documentat si SA NU FIE PUS LA COLT DE UNUL CA POPOVICIU.Te rog sa intelegi ceea ce spun. Eu sunt putin mai pacifist ,mai sarac,DAR NU PROST. Si noi in 25 oct. am ridicat unele probleme legate de centru. Dar ,I-AM ATENTIONAT PRIN VOCEA SEFULUI DE LA CLUJ ,SA NU SE JOACE CU NOI!Nu fii suparat pe mine. Sti ca sunt alaturi de tine.NICU TURDA

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicu Am uitat,Imi plange inima in mine iar. La 3 Km de mine S-AU MAI DUS DOI PILOTI LA CER. CE SA FACEM MARINE? Mai stam cu nenorocitii astia si ni SE DUCE SI CE A MAI RAMAS DIN AVIATIA NOASTRA. Acum caut sa vad cine a luat drumul catre cer. Dumnezeu sa-i odihneasca. Iar o sa vine P..la asta de Oprea si o sa-si dea ochii peste cap si O SA-L DOARA LA 2KM de el

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa ii odihneasca varule ! Iar pe noi sa ne ocoteasca de cei dinafara si dinauntrul nostru .Nu pot si nu am de ce sa ma supar pe tine . Fiecare avem dreptul la opinie . Si cred ca ai inteles ca nu am gandit nici nu am incercat sa te jignesc cumva . Am spus doar ca noua uneori ne-o ia mintea inainte . Uneori e bine , alteori e rau . Eu sunt de parere ca trebuie rupta pisica , altffel , pe aceleasi motive ne rup altii pe toti . Mie mi se pare mai sanatos sa facem noi curatenie oin casa decat sa vina altii sa o faca . Daca noi nu facem , e o invitatie la deratizare din partea oficialitatilor si deratizarea omoara si trantor si albina .Faptele exista Nicule , cat sa le mai toleram ? Ai vazut vre-o schimbare de macar ? eu nu . Mergem inainte cu succesuri . Ai vazut ultimul comunicat al domnului Dogaru ? Ce rezulta din el ? Disperare , vorbe de claca , dusmani de clasa, acuma si doamna Wintzer a devenit dizidenta , o vor stigmatiza , ca pe toti cei ce nu le canta in struna . Asta e
    dictatura vere . Eu m-am saturat de ea . Infiintam acuma structuri "informative " punem calus la gura prin interzicerea comentariilor , doar pentru ca il ataca pe Guru Dogaru . UNDE DUCEM ASCEST SINDICAT VERE , PE DRUMUL PE CARE DUCE BASESCU TARA ? EU NU VOI ACCEPTA ASTA .

    RăspundețiȘtergere
  4. Nota Bene:Lupta sindicala,nu este specifica unor organizatii militare,chiar si de rezervisti.Devin vulnerabili si usor de manipulat.
    Cine se aseamana se aduna
    Cei cu doagele la cap
    Alta treaba nu avura
    Si"ncropira-un sindicat.
    Ne place lupta sindicala
    Ca avem strategi de pret,
    La lupta-n frunte cu Dogaru
    Sa le suflam in facalet.
    Istoria care ne doare,
    Dar nu mai stiu cum sa va spun...
    Ca pe uni-i doare-n P...
    Iar pe alti-i doare-n C...

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.