joi, 16 august 2018

Vizită a conducerii MApN la Craiova
Conform unui comunicat postat pe pagina MApN, astăzi, conducerea MApN, și cea civilă și cea militară, respectiv ministrul și Șeful SMAp, vor efectual o vizită de lucru în garnizoana Craiova. Din comunicat din păcate nu reiese care este scopul sau ce a determinat această vizită, aflăm doar că vor avea loc discuții la sediul Brigăzii Multinaționale și în cele două locații unde este divizat sau dispersat Liceul Militar. ”Tudor Vladimirescu”. Ceea ce mai știu este ca Filiala ROMIL Craiova face eforturi disperate să se întâlnească cu cei doi, dar din cate se poate vedea în comunicat, nu prea există timp. Domnul Fifor se vede , așa cum spuneam în comentariu pe articolul precedent, numai cu cei care îl slăvesc și nu se dau la el, iar Șeful SMAp este un foarte bun executant al ordinelor. Deși puteam să merg la Comandamentul Brigăzii pentru scurtul moment de presă, adică pentru a asculta declarația de presă a  domnului ministru, am preferat să rămân la moșie, pentru a nu mări prin prezența mea numărul băgătorilor de seamă care se gudură la orice campanie electorală. Aș fi mers dacă ar fi existat cea mai mică șansă de a purta discuții cu cel care ne-a promis că ”nu va lăsa lucrurile așa”. Urez succes celor care încearcă să schimbe programul domnului ministru. Iată comunicatul :
Comunicat nr. 231
Data: 07.08.2018
Ministrul apărării naționale, în vizită de lucru la Craiova
Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, vor efectua miercuri, 8 august, o vizită de lucru în garnizoana Craiova.
În cursul dimineții, cei doi oficiali vor avea o întâlnire cu echipa de conducere și cu personalul Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud Est și se vor deplasa la sediul Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu”, unde vor discuta, cu echipele de conducere ale celor cinci colegii naționale militare, propunerile pentru îmbunătățirea calității învățământului militar preuniversitar.
Programul va continua cu vizite de informare la unitățile militare din zona Făcăi și la Spitalul Clinic de Urgență Militar Dr. „Ștefan Odobleja”.
Ministrul apărării naționale va susține, cu ocazia vizitei în Craiova, o declarație de presă la sediul Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud Est.
Jurnaliștii interesați să participe la oportunitățile media disponibile la sediul Comandamentului Brigăzii Multinaţionale Sud Est sunt rugați să transmită datele de identificare (nume, prenume, instituția media, legitimație presă, nr. car de reportaj) la adresa de email relatii.publice01083@forter.ro , până marți, 7 august, ora 20.00. Accesul reprezentanților mass-media se va face până la ora 8.45 la sediul marii unități, din strada Amaradia nr. 48, Craiova.
Persoană de contact: căpitan Mihai Stăncioiu, telefon 0764.394.196.
Vizită a conducerii MApN la Craiova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care posteaza comentarii sunt raspunzatori pentru comentariile pe care le fac.