marți, 6 noiembrie 2012

Un mesaj ca o ameninţare


Individul Băsescu nu pierde nici o ocazie să şocheze. Capete în gura, înjurături ca la uşa cortului, copii loviţi (în plină campanie electorală), sfidări, nimic nu a scăpat matrozului. Doamne ce bine e să te mai comporţi ca un matelot beat, când eşti preşedinte.Ca matelot şef, comandant de vas, ai ocazia să pui câte un coleg să te ducă în spinare, ca preşedinte te sui în spinarea tuturor românilor şi nu te dai jos nici cu referendumul, că ai tupeu şi te doare în dudă.
De ziua lui, corăbierul s-a retras pe la Sinaia prin Carpaţi aşa cum a făcut de fiecare dată când a vrut să facă o „baie de linişte”. Băile de mulţime nu le mai face prin Bucureşti nu le mai face printre români, că s-a săturat de huiduieli şi trimiteri la origini. Plimbatul prin domenii private, cu sepepişti de jur împrejur oferă garanţia că nu apare nici un „beţişor” să îi zgârie urechea. Apoi plimbatul prin regiuni covăsnene, îi oferă ocazia să se întâlnească cu prieteni dragi, din grupul Csibi Barna,  cu care împărtăşeşte aceeaşi dragoste neţărmurită faţă de români. În plus, zona prezintă  avantajul că dacă te mai trimite cineva acasă, nu înţelegi ce spune şi te poţi lăuda apoi că ai fost aclamat.
De data asta însă cetăţeanul de la Cotroceni s-a plimbat prin Sinaia, mai jos de Sfântu Gheorghe  şi a făcut, conform propriei declaraţii postate pe facebook, o baie de like-uri Nu credeam că o să ajungă vreodată atât de penibil încât să apară în faţa oamenilor şi să se laude că a primit câteva mii de like-uri şi vizualizări sau comentarii. Numai teribiliştii de 14 ani se mai laudă că au primit nu ştiu câte like-uri pe câte o poză luată de pe net şi pusă pe pagina lor de facebook ca şi când ar avea vreun merit în asta. Dar să apari tu ditamai comandantul de vas şi să te lauzi că ai făcut câteva mii de like-uri pe facebook şi că te-au felicitat oamenii de ziua ta, înseamnă că stai rău de tot cu standardele, realizările dar mai ales cu moralul.
Îmi amintesc cum pe vremea lui Ceaşcă, de ziua cârmaciului, apăreau prin ziare zeci de mesaje de felicitare primite de toaşu de la ambasadori şi şefi de guverne,partide frăţeşti sau secretari de partid de prin întreprinderi, iar la telejurnal eram anunţaţi că  tovarăşu a primit nu ştiu câte felicitări. Toată lumea ştia că dragostea cu care era înconjurat era pur oficială, toate felicitările erau la fel, trimise după stas, erau obligaţii protocolare diplomatice care practic nici nu trebuiau menţionate. Dar, măcar erau trimise de cei care le semnau şi nu la ordin. Cu matrozul însă şi cu tehnica asta, mi se pare o chestie de prost gust să vii să te lauzi că ai 185000 de vizitatori, 12000 de like-uri şi 4000 de comentarii sau urări, ca să spunem aşa. Păi asta este  muncă de câteva ore, maxim o zi, a unor tineri dornici de „afirmare” puşi în faşa unor calculatoare care cu  un pic de imaginaţie sau o carte de telefoane în braţe, să tasteze like-uri până li se înnegreşte degetul. Cu câteva sute de lei găsesc şi eu nişte copii la o sală de internet şi în câteva ore mă umplu pe pupici şi inimioare. Bineînţeles  aniversatul nu a plătit nimic, sunt oameni specializaţi şi devotaţi cauzei prin sediile de campanie care au primit această sarcină aşa că nu văd de ce s-ar bucura. Eu chiar aş critica slaba productivitate: păi bine, numai atât?  Am intrat şi eu azi pe pagina de facebook a felicitatului şi iată ce mesaje am găsit :
Continuarea aici :

Un mesaj ca o ameninţare

25 de comentarii:

  1. Colonele,
    Pe Basescu nu il doare in duda (??) de cei 7,4 milioane cit il doare de cei 11 milioane care i-au dat cu flit lui Ponta la referendum. Astia 11 milioane inseamna NU si sunt mai multi decit 7,4 milioane. Voi la armata nu le aveti cu matematica ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. PMT (??)
      Cita inteligenta, ce logica, ce argumente !
      Precis l-ai convins. Se vede ca esti colonel.

      Ștergere
    3. @anonim 07.12.1.48PM Esti un nepriceput, sa nu zic altceva. Te bagi ca musca-n lapte si te dai macho. De unde-ti veni ideea asta nastrusnica? Dar daca talica pui problema asa, ia spune-mi mie, cum se face ca individul a fost ales de 5 milioane si respins de 7? Ce-mi spui tu mie de 11 milioane? Pai ce, ai pus si Soimii Patriei, si nou nascutii? Vii cu niste argumente de la grupa mica si le sustii ca un "mare" p...litician ce esti. Mars in front, mamelucule.
      PR 124-580

      Ștergere
  2. Despre colonei si inteligenta lor:

    Posted By: ecobuz Wed Nov 7. 2012 11:27 am
    „Parca era vorba ca asta nu se posteaza pe grupuri de discutii, bloguri etc.!
    Doamne, nu vreau sa jignesc/supar pe nimeni, dar NOI singuri ne facem rau mai mult decat ne fac altii.
    Mi-aduc aminte de anul 2010 (luna august), cand am dat catre filiale prima forma de plangere prealabila si prima forma de cerere de chemare in judecata (pe HG 735/2010), ca sa le cer parerea. Totodata am avut rugamintea EXPLICITA de a nu difuza ceea ce redactasem. Va dau cuvantul meu de onoare ca eu am primit MESAJUL MEU din vreo 10 surse (inclusiv colegi in activitate, la Directia juridica a MApN), in care era specificat: Rog respectati rugamintea doamnei Cobuz.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect ! Cata subtilitate !
      N-ar strica si o tzara de comentarii mai pe larg, ca sa inteleaga si coloneii mai tampiti aceasta aluzie, inclusiv aia 834 de pe listele izmanarului-polonicar !
      Crapa ranza-n voi de carcotasi portocalii !
      V-a zburat puiul cu ata !
      Ciocul mic acuma, pe foale ca apa-i mica !

      Ștergere
    2. Pese: totusi, aritmetica mea cred ca e buna, lasand la o parte inteligenta care-mi da pe dinafara !
      8,4 + 11 = 19,4 meleoane ! Adica ceva mai mult decat populatia numarata, inclusiv sugacii, clasa ZERO a lu' ministrul Funebru si tzaganii fara boletine !
      E bine si asa, ca doar de la domnisoara Anastase am invatat ca 74 este egal cu 386 ! In direct la teve !
      Dati-i bataie feciori !
      Nu va lasati, gospodari !

      Ștergere
    3. PMT
      Matematica ta e "tip colonel", ca si inteligenta care da pe linga. Matematica ta nu pricepe nici in ruptul capului ca 7,4 "meleoane" nu inseamna 50%+1 asa cum prevede legea votata chiar de uselisti. Aici nu e nevoie de Anastase, sunt suficiente doar clasele primare.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. Uaiiii!I-ai dat-o ca pe Mehedinti!

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am dorit sa o mai vad pe dna profesoara pe blogul dvoastra!
    Spre deziluzia mea nu o mai vad!
    A disparut? Spuneati ca va sta vesnic pe acest blog!
    ???!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare ! Uite ca n-am observat, cu toate ca nu-mi prea scapa nimic !
      Imi pare rau ca n-am sesizat eu problema, ca sigur aveam de mancat o tema buna, in vreo doua-trei mii de cuvinte !
      Tare-tare !

      Domnu Neacsu, cand ii dai return de la mosia de la tzara, asteptam explicatii ! Inainte de cenzuroaie !

      Ștergere
    2. hIEROINA -s-a dedulcit la bani (contracte cu tembeliziunile) s-a dat la fonctii !!Pai ce credeai ca a crapat de foame asa de geaba ?
      Mos Neacsu o tinea la insectar ca pe Sf. Maria!! ...hi...hi .si de cate ori l-am tras de cioc pe tema asta!!!

      Ștergere
    3. Cezare, macar ai curajul si semneaza-te. Tot las ai ramas, ataci pe la spate din anonimat Hai sa iti spun : eroina a fost de fiecare data la Bucuresti pe banii ei. Cineva trebuie sa ii deconteze macar drumurile. Asa ca nu mai vorbi fara acoperire. Recunoaste intai ca esti misogin sau ai ceva cu cei care se ridica peste conditia ta.

      Ștergere
    4. Don Neacsu - permiteti sa rad pe blogul lu "matale???!!

      Ștergere
    5. Ai facut o gluma sau ai vrut sa fii ironic ? Nu te prinde nici una nici alta. Mai ales nu prea esti in pozitia sa o faci.Ai fost esti si vei ramane jalnic.

      Ștergere
    6. Iar tu ai fost si vei ramane ...urat!!

      Ștergere
    7. E punctul tau de vedere. DAR DESPRE TINE, AU SPUS TOTI CE AM SPUS EU, DECI ESTE UN ADEVAR.

      Ștergere
  5. Uratule !! Totusi ,,glontul " ii cartus sau nu ?? Mai esti si ofticat , pentru ca in toate controversele cu tine ..am cam castigat ! Asa se intaqmpla cad nu esti in stare sa te ,,ridici " mai sus decat interesul mic si personal ! Se mai numeste si MESCHINARIE!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca m-as "ridica" la nivelul tau nu as mai putea merge niciodata in picioare.
    Prefer sa raman asa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnu' Neacsu, cu deosebit respect, da' eu cum sunt ? Sunt jalnic ca domnu' Cezar ? Ca urat sunt, al dreaq de urat !
    In speranta unui raspuns sincer, va multumesc din suflet.
    Al dumneavoastra,
    Cu umilinta, vesnic recunoscator PMT !

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.