vineri, 30 noiembrie 2012

PRECIZĂRI ALE MINISTRULUI DOBRIŢOIU


 Pentru lămurirea aspectelor legate de pensiile militare ca şi viitoarea lege a pensiilor şi salarizării, ministrul Dobriţoiu a ţinut să facă următoarele precizări:
“1.  Referitor la “reîntregirea pensiilor militare” redusa abuziv, m-am implicat fără rezerve în acest proces reparatoriu, in doua runde de discuții cu reprezentanții FMI ale căror concluzii s-au reflectat și în atitudinea premierului prezentata public (dacă mi se solicita sunt dispus sa intru în amănuntele prezentate de mine mai multor reprezentanți a sindicatului). Proiectul de OUG, in diferite variante a fost transmis MFP pt avizare. Decizia premierului: Tratarea unitara a fenomenului, cu aplicare graduala -pt MAI, datorita datoriilor mari- și cuprinderea sumelor necesare începând cu bugetul de anul următor.
2. Legiferarea pensiilor ocupaționale: prioritate a legislaturii următoare la fel ca si proiectul legii privind cumulul pensiei cu salariul și amendarea legii salarizării unice.
Au avut loc discuții ample cu reprezentanții sindicatului, ANCMRR si cei ai instituțiilor din sistemul de apărare  ordine publica si siguranță națională.
Continuarea aici:

PRECIZĂRI ALE MINISTRULUI DOBRIŢOIU

2 comentarii:

  1. Texte ! Nimic nou sub soare ! Justificari, scuze, lamentari !
    Nu si-a tinut promisiunile, restu-i poezie ! Nu intereseaza cauza: femeiul, dottore, izmanarul, masonii, georgestii, meiul, papa pius, etc !
    Daca stia ca nu se poate tine de cuvant, nu trebuia sa promita !
    Face parte exact din aceeasi tagma de politruci mincinosi !
    Nu inteleg de ce se mai justifica si nu-si vede de campanie, ca nici acolo nu sta prea pe roze !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa e, daca nu ti-a dat tie banii inapoi, nu a facut nimic.Asa zice si tiganu, daca nu i-ai dat odata, nu i-ai dat niciodata. Dar cum era daca plateai anul asta banii inapoi pe 2011? Sau daca ramanea Unguent la putere? Nu ridic in slavi nici guvernarea Boc , nici USL-ul, nici pe Ponta, nici pe Dobritoiu, dar hai sa incercam sa fim realisti si sa vedem ce putea face un om un singur om fie el si minstru. Uitati-va ce i s-a intamplat lui Ghise si Diaconu ca sa vedeti ce se intampla cand incerci sa te iei singur de sistem.Cati din romani au fost langa Ghise cand a protestat in fata Cotrocenilor? 200? Asta e opinia , astia sunt oamenii care vor dreptate, doar 200? Unde a fost Dogaru si sindicalistii lui, care ii pupa talpile,se faceau ca organiyeaz[ proteste la Leu, ca daca se lipeau de Ghise tuseau.Tu unde erai? Noi ce am facut sau ce facem ? Stam si asteptamn sa ne pice in farfurie, dar nu mergem la vot, suntem dezamagiti sau daca mergem, votam ca maimutele. Hai sa incercam macar sa scoatem traseistii din parlament, daca tot ne plangem ca nu a facut nimeni nimic. Sta in puterea noastra...si asa le dam o lectie. Dar nu, noi avem principii, noi asteptam sa aleaga altii pentru noi si dupa aia ne plangem ca nu au facut nimic pentru noi, alesii nostri. NU SUNT ALESII NOSTRI ATATA VREME CAT STAM ACASA SAU VOTAM CU OCHII INCHISI. Tu ce ai facut PMT? Ai injurat si spurcat pe toti cei care aveau curajul sa spuna ceva , care aveau un punct de vedere, aveau curajul raspunderii. Tu stai in spatele gardului, in spatele unor nickuri de toata jena, sau anonim, ferit de coltii cainilor si injuri si te dai rotund, marele luptator din spatele scenei. E plina tara de imbarligatori si nemultumiti, plini de ifose si gata sa intre in trocul cu laturi. Vezi-ti de trocul tau si lasa treburile serioase in seama celor care vor cu adevarat sa faca ceva. Cu lasi nu se face treaba.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.