joi, 14 iunie 2012

Lepădarea de principii

"Simone, în noaptea aceasta, nu va cânta cocoşul de două ori şi tu de trei ori te vei fi lepădat de Mine" (Lc. 22, 34).
Deşi fusese avertizat, deşi i se spusese de către Iisus că îl va trăda, Petru a spus că aşa ceva nu se va întâmpla. Şi totuşi s-a întâmplat, pentru că aşa trebuia să se întâmple, pentru că IIsus prin harul său văzuse ce se va întâmpla, şi o spusese, chiar dacă nu îi plăcea.

Şi atunci, dacă Sfântul Petru s-a lepădat de trei ori în aceeaşi zi de mentorul său căruia îi jurase credinţă şi este în continuare   sfânt, chiar considerat cel mai aproape de sufletul Domnului, având în seamă cheile de la împărăţia Cerului, de ce Sfantul Ioan al sindicaliştilor, cel văzut de Cepaliga în vis ca salvatorul sindicaliştilor, sau “cel mai mare spirit de sacrificiu” conform bibliei după Mandu (l-aţi recunoscut sper pe Iniţiator), nu ar rămâne sfânt şi după ce s-a lepădat de sindicalişti de mai multe ori ?

Am spus mai de multe ori, pentru  că lepădările sale sunt nenumărate, dacă e să ne luăm după adjectivele şi invectivele adresate de Iniţiator sindicaliştilor care întârziau cu plata cotizaţiei sau pensionarii care nu voiau să intre în “turma” păstorului. Dar am să amintesc numai trei, ca să nu creadă cineva că încerc să îi ridic cota “Sfăntului Ioan”.

17.01.2011 Constanţa :Vasile Teofil, un pensionar militar participant la un miting al SCMD, conform îndemnurilor lansate de conducerea SCMD ca toţi pensionarii şi societatea civilă să li se alăture, este bruscat de către Jandarmi. La prima vedere părea că pensionarul a sărit la bătaie încercând să bruscheze forţele de ordine. Imediat conducerea sindicatului se leapădă de pensionar, declarând că acesta nu face parte din sindicat deci nu are nici o legătură cu el. La revederea filmului şi vizionarea din alt unghi se poate observa că pensionarul, membru ANCMRR, este practic împins către gardul despărţitor, ba chiar este lovit de către colegi, poate chiar membri ai SCMD. Ruşinos şi gestul lor, dar şi gestul conducerii sindicatului care i-a întors spatele deşi chemase “la luptă” întreaga societate încă necristalizată la vremea aceea în marea găselniţă CNSC.

8 Iunie 2011:Petre Munjan, un pensionar militar îşi dă foc în faţa Cotrocenilor. Se întâmpla pe vremea când Antena 3 îşi începea programele cu Dogaru şi Pricină şi le termina cu Pricină şi Dogaru, care duceau o luptă imagologică de “zile mari” fiind în tandreţuri cu Felix. Prinşi sau surprinşi de camerele televiziunilor în colimator, sfinţii noştri neştiind cum va reacţiona lumea civilă şi nevrând să se facă de râs îl iau pe "nu ştiu în braţe" şi o scaldă 24 de ore până s-au lămurit că societatea îl compătimeşte pe bietul om şi atunci hop şi ei cu “ sindicalistul nostru”. La primele intervenţii domnii au scăldat-o că nu ştiu, că nu îl cunosc, că să se intereseze, de parcă nu aveau ditamai secretariatul la dispoziţie să le spună că persoana în cauză este sindicalist. Dar au considerat ei că nu e bine să recunoască asta până nu ştiu ce va spune lumea.

11. iunie 2012, pagina juridică a sindicatului:
“Plangerea la CEDO a pensionarilor militari, respinsa cu verdictul de inadmisibilitate, nu apartine SCMD. Apartine unui grup de particulari care au urmat oferta unui avocat de a merge direct la CEDO, fara parcurgerea intregii proceduri prealabile in tara.”

Jalnic anunţ, greţoasă delimitare de soarta şi acţiunea unor colegi sindicalişti care cu un an înainte reuşiseră să obţină o decizie de care au beneficiat toţi sindicaliştii prin celebra deja decizie a ICCJ care a extins ERGA OMNES decizia procesului de la Cluj. Atunci, pentru că era vorba de o victorie, conducerea SCMD s-a grăbit să se lipească printr-un certificat de grefă de cei de la Cluj, s-a grăbit să îşi retragă acţiunea în instanţă lăudându-se cu acţiunea celor de la Cluj. La fel a făcut departamentul juridic şi când un alt pensionar, sindicalist, domnul Trandafir Marian, a câştigat un process pe 329, dar fără ajutorul sindicatului sau al vreunui avocat al SCMD.A sărit să anunţe marea victorie a SCMD când de fapt nu avea nici o legătură cu acel proces, absolut nici una dar era o victorie, şi dădea bine la imagine. De data asta, deşi cei care au pierdut procesul la CEDO erau tot militari, membri de sindicat, conducerea s-a grăbit să se lepede de ei, să îi blameze chiar, că nu au luat pe domnul Gâlcă drept avocat, că nu ar fi urmat preţioasele indicaţii ale CD. RUŞINE CONDUCERII SINDICATULUI PENTRU ACEST MESAJ! Normal ar fi fost să îşi manifeste părerea de rău că nişte colegi ai noştri au pierdut un proces la o instanţă internaţională.

Bonus:Iunie 2012, Conducerea sindicatului prin domnii Dogaru, Pricină şi Rînciog decid desfiinţarea blogului unei filiale pentru că a îndrăznit să le ceară să discute, să respecte dorinţele şi cererile unei colectivităţi, îi retrag calitatea câştigată prin înfiinţarea şi decizia Adunării Generale.  Aceşti oameni calcă în picioare orice principiu de drept umanitar, orice drept cetăţenesc, crezând că pot face legi de guvernare interioară cum vor ei, fără a da socoteală nimănui, că ei, membrii fondatori au drept de viaţă şi de moarte asupra supuşilor.Că ei cred asta, nu mă miră, nu poţi cere cuiva ceva ce nu are şi nici să respecte principii în care nu crede dar le clamează, mă mir numai că sunt atâţia sindicalişti, preşedinţi de filială, membri ai birourilor operative  care nu văd sau nu vor să vadă aceste nelegiuri şi închid ochii de teamă. Teama de a nu se desfiinţa sindicatul, de a nu-şi pierde poziţia de lideri sindicali, de a fi învinuiţi de colegi că nu au ştiut să gestioneze o situaţie, că s-au “luat în gură cu şefii “, teama că dacă se supără Dogaru desfiinţează sindicatul şi răman oamenii cu procesele pe drumuri, teama că vor fi din nou doar nişte pensionari, nu “membri în BO”.  Sunt multe motivaţii spuse sau nespuse, dar nici una nu e suficient de puternică încât să justifice lipsa unui punct de vedere, oricare ar fi el lipsa unei atitudini şi a unei poziţii vizavi de aceste abuzuri care amintesc de vremurile atât de des invocate de cei care se pretind democraţi şi apărători ai drepturilor sindicaliştilor. Care drepturi? Că unul din cele mai elementare drepturi, cel la liberă exprimare, la opinie si atitudine, este călcat grosolan de picioarele celor din conducerea CD.

Şi s-a mai lepădat Iniţiatiorul de principiile pe care se laudă că le respectă atunci când spune “totul pentru SCMD nimic pentru mine”, prin declaraţiile pe care le-a dat de când a fost numit noul ministru al apărării, prin ameninţările, şantajul şi instigările pe care le proferează şi proliferează la adresa unui guvern care doreşte să rezolve problemele pensionarilor. Una este să îţi faci cunoscute punctele de vedere, să îţi expui revendicările şi alta este să şantajezi şi să ameninţi, să pretinză că susţii un guvern pe care însă îl aştepti cu parul după colţ. Dacă asta este strategia domnului Dogaru, atunci ea nu prea se potriveşte cu cea a majorităţii sindicaliştilor.

Iar atitudinea din ultimul timp, umilinţa cu care cerşeste să fie băgat în seamă, să fie chemat la discuţii,. să i se semneze documentul cu care a scos ochii sindicaliştilor (aşa cum se vede cu ochiul liber în celebra scrisoare deschisa adresată copreşedinţilor USL), apoi încercarea de a îşi aroga unele merite necuvenite, legate de iniţiativa ministrului apărării privind înfiinţarea comisiei de lucru pentru modificarea legii pensiilor,( “La propunerea noastra, din acesta comisie vor face parte experti ai SCMD, ANCMRR, Federatiei ONG-urilor Militare, dar si ai organizatiilor similare de la MAI , SRI si SIE.”) dovedesc un lucru ce nu poate fi negat, anume caracterul celor din conducerea CD. În accepţiunea lor, tot ce se întâmplă bine este “la iniţiativa, la propunerea, datorită eforturilor” conducerii luminate a SCMD iar ce se întâmplă rău, nu are nici o legătură cu CD, nu face parte din sindicat, nu îi reprezintă.

Şi bomboana pe colivă în ceea ce priveşte caracterul şi modul în care sunt respectate principiile de către cei care ne conduc, o reprezintă gestul domnului Rînciog, care face ce vrea cu blogurile filialelor, permiţându-şi să intervină pe textele publicate de acestea , fără a înştiinţa, fără a cere acordul celor care au publicat sau scris materialele publicate. Concret, filiala Slatina a publicat pe blogul ei articolul apărut pe Ziua Veche cu privire la discuţiile dintre sindicalişti şi ministrul Dobriţoiu, în integralitate, indicând sursa şi autorul materialului.Pentru că articolul cuprindea şi incidentul cu cererea domnului Bălan şi faptul că domnul Dogaru lipsise de la întâlnire, după postare, domnul Rînciog a binevoit să intervină ca administrator, să taie din articol atât partea referitoare la domnii Bălan şi Dogaru, cât şi sursa şi autorul articolului, astfel că acest material apare acuma pe blogul filialei cu trimitere pe pagina principală, modificat după pofta inimii lui Rînciog, candidatul care voia o lume mai bună şi mai dreaptă, curată, cinstită, după chipul şi asemănarea sa. Doamne fereşte! Dacă aşa vede domnul Candidat societatea şi drepturile omului, să stea acasă. A auzit cumva domnia sa de proprietatea intelectuală şi drepturi de autor, de plagiat sau măcar de bun simţ? Mă îndoiesc.

Închei cum am început cu un alt citat legat de vieţile sfinţilor, pentru că tot se cred unii sfinţi,citat legat  tot de Sf. Petru :

"Petru s-a lepădat de Isus şi a plâns toată viaţa, tu păcătuieşti toată viaţa şi nu plângi niciodată".



27 de comentarii:

  1. Domnule Neacsu, inainte sa vorbiti despre caracterul unora cred ca ar fi corect sa va priviti bine in oglinda. De asemenea, n-ar strica nici daca ati pomeni de miile de sindicalisti care au spalat putina dupa ce oprea i-a manjit cu 2-300 de lei. Desigur, daca au fost m.m. sau sof. cu mai mult. Drept dovada si procentul mare al "dezertorilor" din aceasta categorie de militari. Desi... nici cu of. nu mi-e rusine...
    Cat priveste procesul de la CEDO, imi amintesc ca in perioada cand clujenii faceau "recrutari" si adunau bani pentru proces, SCMD a avertizat despre faptul ca strategia lor nu are sorti de izbanda. La care mai adaugam si simpozionul clujenilor vis-a-vis de pensiile militare, un mare fiasco, dupa parerea mea.
    M-as fi bucurat daca ati fi scris despre protestele SCMD, despre pensionarii militari care au infruntat gerul la "Leu" sau in Piata Universitatii... In fine, as putea sa va aseman, fara suparare, cu o soacra hiper-exigenta sau cu un celebru maior din Armata a 4-a care, dupa un control in corpul de garda a consemnat: "lacatele de la rastelul de armament nu sunt aliniate si comandantul garzii nu are nasturii lustruiti". Dupa mintea lui... avea dreptate. Incontestabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ograda mea nu sunt probleme. Te-ai uitat matale printre uluci si ai vazut catzelul fara chilotzei?Eu stau bine cu caracterelşe, dar matale care te semnezi anonim cum stai ? In ceea ce ii priveste pe cei care nu mai vor sa ii cotizeze lui Dogaru, e dreptul lor sa faca ce vor cu banii lor. Asta te supara pe tine acuma? Iar in sindicat intra si iese fiecare cand doreste el, nu cand vrei tu. Doar nu crezi ca au intrat in sindicat de dragul ochilor cuiva. Au intrat fiecare atunci cand au simtit nevoia si au iesit sau ies cand considera fiecare ca trebuie sa iasa. Am mai spus de multe ori pararea mea vizavi de acest subiect, nu inteleg de ce imi imputezi mie ce fac altii.Asa ca anonim plin de caracter, lasa rastelele si treci la obiect. Sau ca sa fii si mai credibil lumineaza-ti fatza, sau macar gandurile.

      Ștergere
    2. Bai nene, eu ti-am vorbit civilizat, nu asa cum mi-ai raspuns tu. Vezi ca nu esti la trupa. Crezi ca daca te-ai afisat in poza cu ministrul esti mai destept? Nu te-ai luminat deloc, esti la fel de intunecat si negru-n ceru' gurii dar si la suflet. Ce-am scris eu si ce-ai inteles tu? Hai, pa! Nu te obosi sa-mi raspunzi, "jurnalistule"...

      Ștergere
    3. Uitai sa-ti spun - te-a enervat postarea mea, ti-au tremurat mainile cand ai scris, ai legat cuvintele, ai omis ce era la obiectul postarii. Asta nu-i stapanire de sine, "jurnalistule". Ha, ha, ha, te-am ciuruit!

      Ștergere
  2. Aoleuuu, bre, nea Mărine, să-ți stea mintea-n loc și alta nu! Ieri mă-ncontrai nițel cu unii din leatu meu dupe la Slatina, în legătură cu materialu matale. Adică nu mă-ncontrai. Fuse, mai degrabă, un schimb de replici. Că io aruncai o vorbă și ei n-o prinseră cum trebuie. Noroc că mă sună la tilifon domnu Dogaru (de la Slatina, nu domnu Dogaru ălalalt!) și ne lămurirăm. De la el auzii io pentru primași dată ceva în legătură cu pagina de internet, aia unde să spetiră cu munca domnu Gălățeanu și ai lui. Că cică n-ar mai iexista. Îți spui drept că nu dădui importanță. Crezui, pă moment, că ie vorba de suspendarea aia pă o perioadă nedeterminată de-o avură cu ceva vreme în urmă. Da acu, dupe ce cetii materialu matale, văzui că treaba-i groasă, da groasă rău, așa că dădui fuga să arunc o privire în ograda celor de la S 6. Aș! Pustiu, nea Mărine! Pustiu de tot. Ca și cum nici n-ar fi fost.
    Acu, ce nu pricep io (și poate mă lămurești matale) este dacă Sindicatu nu mai are decât 5 filiale în București. Că acolo, pă pagina principală, scrie, negru pă alb, ”Filialele SCMD”, da sunt înșirate numa 5 în București. Sau acu, dupe alegeri, domnu doctor Oprescu a vrut să mai scape de un sector, că avea prea multe pă cap. Păi, dacă-i așa, putea să scape de S5, că cu 6 ce-a avut?! Te-ntreb că știu că matale iești mai informat și văz că îi informezi cu dragă inimă și pă alții.
    S-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apai dragule, de unde pacatele mele sa stiu eu ce in in capul lui Dogaru(ala de la Bucuresti, nu ala de la Slatina) de vreme ce nici el nu stie? Nu te poci ajuta. Poate stie Rinciog. Ia incearca pe acolo .

      Ștergere
    2. Nu te vaita Neacsule, nici o paguba - tu nu stii nici ce-i in capul tau...

      Ștergere
  3. Explicatie Anonimului de joi,iunie,14,2012 2:03:00PM. Filiala exista, dar pentru ca Biroul Operativ al filialei secor6 SCMD, a poasta pe pagina filialei,a carui proprietar este dl.Ranciog articole in care aratam ca domnului Dogaru si Comitetului Director le lipsesc comunicare si dialogul cu presedintii de filiale si sindicalistii,transparenta in luarea deciziilor,respectul fata de filiale si acceptarea consilierii, desi presedintele sindicatului afirma ca are zeci de specialisti ,din aceste motive, blogul a fost inchis.
    Atunci cand critici membrii Comitetului Director,pe langa faptul ca nu te mai poti exprima liber, mai esti facut si napoleon, destabilizator, pdl-ist etc.Exemple pentru crticile aduse va pot oferi multe dar le gasiti singur pe paginile SCMD-ului. Apropo:ce simititi dvs. cand pe paginile sindicatului au aparut timp de 3 luni, zi de zi, reclame electorale numai cu UNPR si pro Rosia Montana impotriva carora ne-am manifestat in piete,la meeting-uri, totalul dezacord?.Dragos Icleanu-membruscmdsector6

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru dreapta informare a cititorilor:

    Pagina Filialei SCMD Sector 6 Bucurestia fost suspendata pentru incalcarea regulilor de comunicare ale SCMD, reguli dezbatute si aprobate de catre filialele SCMD (norme pe care vi le atasam)(http://scmdsecretariat.blogspot.ro/2012/04/informare-privind-unele-decizii-luate.html)

    Camarazii de la BO al Sectorului 6 nu pierd nici un moment din a improsca cu venin in jurul lor, jignesc continuu Comitetul Director, Presedintele SCMD si pe toti cei care indraznesc sa-si exprime o opinie personala care nu concorda, cu punct si virgula, cu a lor.

    Doar domniile lor sunt monopol al adevarului, al cinstei, al dreptatii, colegialitatii, etc!.... Ceilalti sunt profitori, escroci, oportunisti, hoti, s.a.m.d. Daca am da curs tendintelor dumnealor, am tine-o tot asa, intr-o balacareala si o tiganie fara de sfarsit, am forma un fel de club de toape care se injura si se trag de par, compromitand astfel Sindicatul si pe toti rezervistii militari! Daca nu le place SCMD, nimeni nu-i forteaza sa ramana in aceasta constructie. Sunt liberi sa-si faca o alta organizatie, mai buna, mai legala, mai eficienta, etc. Vor pagina de Internet in care sa troneze injuriile si atacurile la persoana? Sunt liberi sa construiasca nu o pagina, ci mii de astfel de pagini - Internetul este liber pentru toti. Nu putem tolera insa ca o astfel de pagina plina de injurii, calomnii si neadevaruri, sa fie inclusa chiar in reteaua oficiala de Internet a SCMD.

    Pentru a va edifica in legatura cu cele afirmate mai sus, va prezentam noua pagina de Internet, “independenta” , a BO al Filialei Sector 6.Dati clic aici. (http://scmdsector6.ucoz.ro/)

    Cu stima pentru toti oamenii de bunacredinta,
    Lt Col. (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Rinciog,
    Daca tot ati intervenit, va rog sa specificati pentru corecta informare a cititorilor acestui blog:
    1.Care sunt articolele din statut care au fost incalcate de filiala sectorului 6.
    2.Care sunt articolele din statut care va dau dreptul sa cenzurati dreptul la informare si dreptul la opinie.
    3, Care sunt faptele concret, cu exemple , pentru care se fac vinovati cei pedepsiti
    4. Cine v-a dat dreptul sa cenzurati si sa interveniti pe un text care nu va apartine?
    5.Cine v-a dat dreptul sa trunchiati un material păostat de io filiala, fara a cere acordul celui care a postat ca si celuia care a scris materialul?
    6. Cand veti cenzura si porcariile celor care sub pretextul si acoperirea functiilor pe care si-au atribuit unul altuia isi pemit sa jigneasca ofiteri ai armatei romane si sa-i injure ca la usa cortului pentru simplul motiv ca nu le pupa dosurile? Va veni vremea nsa isi inghita propriile cuvinte asa ca spuneti-le sa fie atenti la ce scot pe gura.

    Astept raspuns la aceste intrebari, asa spre corecta informare, daca tot v-ati bagat in seama. Si spre corectul drept la replica, de ce dumneavoastra puteti posta comentarii aici, iar sindicalistii nu pot face acelasi lucru pe blogurile filialelor si ale sindicatului? Puteti sa imi spuneti care este articolul de lege sau statutul care stabileste acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Neacsu
    Ei nu raspund, ei dicteaza. Si daca tot vorbesc despre dictatura din sindicat nu ma pot opri sa constat ceva din gindirea noului Goebels de la Brasov:

    "Paradoxul zilelor noastre este următorul: „Proiectul de modificare şi completare a O.U.G. nr.1 /2011 a trecut de Senat în perioada guvernării portocalii (cu acele amendamentele favorabile pensionarilor militari) şi a fost blocat, azi 14.06.2012, pe timpul guvernării USL, în Camera Decizională, Camera Deputaţilor!"

    Ieri il pupa delicat in fund pe Ponta, azi il ameninta. Nu m-ar mira prea mult ca luna viitoare fuhrer-ul sa-l bage in ma-sa pe Antonescu iar din toamna sa inscrie sindicatul in PDL. Il mai tineti mult in fruntea voastra ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Neacsu,va raspund, tot pe puncte:

    1. - 4. Statutul si ROF-ul SCMD sunt publice. Cititile va rog bine si veti descoperi singur incalcarile comise;
    5. Textul dvs. a fost postat in "ograda" noastra, adica pe o pagina oficiala a SCMD. Tot Statutul, ROF-ul si Normele de comunicare in SCMD m-au obigat sa sterg acele pasaje care sunt un evident atac la SCMD. Daca nu va convine asta este OK, nu va obliga nimeni sa postati acolo. Aveti mii de alte variante, Internetul este liber!
    6. Daca asimilati comunicatele oficiale ale Presedintelui sau ale CD cu "porcarii", ei bine, va pot spune ca acele "porcarii" au fost cerute de sindicalisti si au dus inainte sindicatul. Fara ele, SCMD nu era un sindicat puternic, asa cum este astazi.
    7. Nu puteti posta comentarii pe paginile oficiale si, foarte probabil, nu veti putea posta atat timp cat SCMD va fi o organizatie serioasa, care se respecta. Cine are timp de discutii, injurii si alte texte fara nici o finalitate? Daca am fi dat curs acestei dorinte fierbinti a dvs. SCMD era astazi doar un club de discutii pe Internet, fara structuri, fara actiuni practice, fara conducere, fara nimic.

    Sanatate si cele bune!
    Dumitru RINCIOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dpmnule Rinciog
      punctele 1-4.
      Am citit si nu am gasit nimic. Va rog sa le specificati dumneavaostra.
      5. Nu dumneavaostra ati postat in ograda SCMD ce am scris eu, si nici eu nu am rugat sa fie postat. Dumneavoastra ati avut insa neobrazarea sa interveniti pe text si sa srtergeti autorul textului din josul paginii. Aceasta fapta a dumneavaostra are o denumire anume in codul civil.Apropo, este public il puteti studia. Va rog sa specificati care parte anume din textul scos cnstituie ”infractiune” ca sa stiu si eu.
      6. Daca pe blogul SCMD nu admiteti injurii si cuvinte neortodoxe, cum interpretati scenariul domnului Pricina , sau injurraturile de birjar ale domnului Dogaru ?Nimeni nu a scris mai urat si mai jignotor vreodata pe blogul SCMD decat Dogaru si Pricina.Textele lor abia pot fi citite pana si de catamizerie cuprind .Asa ca las-o jos . Nu mai ascunde orgoliul si teama, cenzura suv pretrentii feciorelnice, cand cei doi injura ca birjarii.Crezi ca poti pacali oamenii cu minciuni atat de gogonate?
      Astept raspunsurile cu exemplele si articolele. Concret.

      Ștergere
  8. Erata la comentariul anterior:
    Cuvantul "cititile": varianta corecta este "cititi-le"!
    Scuze!
    Dumitru RINCIOG

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Fugi mai ca ma faci sa plang . Si ia zii , pe Rinciog cand il canonizam ? Ca si asa nu avem un sfantu Hirciog in sindicat .

      Ștergere
    2. Mda...Am sters comentariile fiindca mi-am dat seama ca nu merita,nici acest blog si nici creatorul lui, atata luare in seama. Iar d-l Rinciog se apara mai bine singur. Cine are minte de priceput, pricepe.

      Ștergere
  10. Domnule Ghita , ati facut un lucru intelept. Ati scapat astfel de riscul de a cadea in ridicol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu de ridicol e vorba aici, ci de...omenie, care, sigur, e desueta, pentru dumneata. Rinciog mai adauga la calitati si discretia. Eu am scris cu sinceritate dar parea ca ne inteleseseram dinainte, ceea ce nu e adevarat.
      Daca Dogaru ar asculta si sfaturile lui Rinciog, SCMD chiar ar putea fi o (si mai) mare forta.
      Nu mai scriu nimic laudativ despre Rinciog, ca nu-i place, si nici nu voi mai comenta vreodata pe blogul dumitale, dar vreau sa mai spun un singur lucru: faci rau prin ceea ce faci. Esti orgolios in cel mai deplin inteles al termenului(cauta-l in DEX si-ai sa vezi) si cu asta am spus totul.

      Ștergere
    2. Nu sunt orgolios, spun doar lucrurilor pe nume si nu ma las prostit de altii. Pentru dumneata,daca nu stii, Rinciog face ce vrea în acest sindicat, nu ii cere aprobarea lui Dogaru, daca se supără îşi inchide blogul si pleaca si il lasa pe Dogaru si sindicalistii in ploaie. Din cauza asta isi permite sa faca orice , din cauza asta nu vrea sa treaca blogul pe pesrsoana juridica desi a promis. Si pentru că primeste o suma frumoasa din publicitate exploatand dorinta oamenilor de a se informa. Este un profitor, cauta in DEX cuvantul si veyi ce inseamna .

      Ștergere
    3. Mare cavaler fara teama si prihana ce esti, justitiar trimis pe pamant sa faca dreptate, marite neacsum, fi mai explicit, ce suma primeste si din ce publicitate. Ca de la google nu poate primi mare lucru, la cati viyitatori unici are, adica putini. De ce sa ramana inploie sindicalistii, cand pot oricand sa faca alt blog_ Tu nu te lasi prostit dar vrei sa prostesti lumea toata. Rinciog munceste si face un serviciu SCMD cu blogurile lui. Si tu ai luat exemplul lui si cel de la mh care sßa lansat ca urmare a muncii acestui om pe care tu il urasti de parca tiár fi suflat vreo ibovnica. Daca profita cineva, nu Rinciog e ala. Poti sa stergi comentariul, daca nuti convine cum vad ca faci mereu cu cine nu gandeste ca tine.

      Ștergere
  11. Alo, alo....dl Ranciog nu porcariile si scenariile distinsilor CONDUCATORI au dus sindicatul inainte ci actiunile organizate de filiale si structura centrala.Daca ai fi corect ai recunoaste ca la nivel central nu prea e organizare, se conduce dupa ureche in mod discretionar.iar deciziile sunt numai ale lui Dogaru si Pricina.Apropo ultimul comunicat a fost discutat in CD?Pana mai ieri SCMD-ul nu se implica in politica iar azi se lipeste de Antonescu si PNL.Cu ce scop{misiune}?Oare e treaba noastra sa ne bagam in bucataria USL?Dupa cum merg lucrurile Dogaru are misiunea sa bage zanzanie in USL;sa zapaceasca militariisi societatea civila cea naiva si in final sa distruga sindicatul nu inainte de al FALIMENTA,adica dupa ce DRENEAZA banii organizatiei in buzunarele lor prin metode ,,legale,,{avocati, mitinguri.recuzita,carburanti...etc}

    RăspundețiȘtergere
  12. Lui Dogaru nu ii plac filialele puternice cu lideri care nu se lasa manipulati. El vrea structuri mici care sa raspunda la jocurile lui sa le manipuleze la ordin fara ca acestea sa carteasca.Din pacate pentru el sunt cateva filiale cu personalitate care ii vor da mult de furca.Cu sau fara voia lui se pune de un CNR si sa vezi acolo paruiala.Sindicatul va intra intr-un proces de reforma pentru ca el e dorit ca partener de dialog de catre actuala putere.D atorita unor filiale liderii USL chiar doresc sa rezolve problema pensiilor militare numai ca atitudinea lui Dogaru ii cam nemultumeste si se intreaba ale cui jocuri le face si ce INTERESE slujeste'Filozoful de Nastase pe care Dogaru il lauda ar trebui sa-ispuna ca pana la gasirea resursei bugetare conform Legii Finantelor adtca la rectificare sau noul buget ,NU SE POATE ADOPTA NICIO LEGE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde pacatele lui sa stie Nastase cum se fac legile si ce cuprinde legea Finantelor si a bugetului? El cand era la finante la minister, dadea orice ordin voia si aproba bani cui ii placea lui. Crede ca si cu bugetul tarii se face la fel. Dogaru il propune ministru de finante ? E dus cu capul rau de tot acuma face guverne, ca sindicatul l-a pus pe buruci.

      Ștergere
  13. DOAMNE CATA DECADENTA SI ORGOLII DE CARTIER. NU VA AMESTECATI CU ACESTI DEMODATI CA SA NU UTILIZEZ O COMPARATIE PE INTELESUL LOR DE CARTIER. TRATATII ANOMIM CA NU MERITA RESPECTUL SCMD. O MANA DE DEVIATI CE VOR SA FIE BAGATI IN SEAMA. SINDROMUL DE DELIR AL INTENTIILOR LOR DE RECASTIGARE A PUTERII PIERDUTE. LA FEL ERAU SI CA OFITERI ? PROBABIL

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.