sâmbătă, 10 martie 2012

Hai să demonstrăm …ceva



Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, sub conducerea preaînţeleaptă a domnului Dogaru Mircea, tinde să devină cel mai gălăgios sindicat. Are nu are treabă, de câte ori se simte nebăgat în seamă, domnul Dogaru, sau Mircică, cum îl mai alint eu, mai pune de o demostraţie, aşa cât să mai vină o televiziune şi să îi filmeze zulufii. De obicei întâmplările sunt programate de domnul Dogaru în zile festive, când prin pieţe se dă fasole cu cârnaţi, când toată lumea se bucură, râde şi dansează, cu sau fără motiv. Doar rezerviştii militari, strigă jos, când toată lumea se bucură, pentru că aşa crede domnul Dogaru că iese în evidenţă. Chestiune de fineţe mediatică, deprinsă de pe vremea când domnia sa şi scumpul Val, colegul de celulă de partid prin serviciile care se ocupau cu propaganda şi contracararea, îşi desăvârşeau instruirea în tehnica manipulării. Toată lumea se întreba de ce doar 25 Octombrie, 1 Decembrie, 24 Ianuarie ? Uite aşa, pentru că atunci toată lumea se bucură, numai noi suntem trişti, şi e normal ca televiziunile să vină să vadă de ce sunt unii trişti când ceilalţi râd. Numai că s-au plictisit şi televiziunile să tot audă acelaşi lucru, mai ales că dacă vor să vadă demonstranţi, au zilnic ocazia să ia de la Dozatorul de la Universitate. Aşa că nea Mircică a cam pierdut bătuta. Antenele domnului Voiculescu, cel cu care avea un ghişeft cu dublă partidă, nu prea mai au timp de domnul Dogaru, şi atunci domnul Dogaru a intrat în criză de popularitate. Ba mai mult, unele filiale se cam strâng aşa de capul lor, discută, se informează reciproc, fac schimb de opinii, caută soluţii, ba mai şi critică conducerea sindicală. Periculos . Unii, mai colţoşi, culmea , tot cu numele de Dogaru, dar mai oltean un pic, mai şi cer ca procentul de repartizare a cotizaţiei, să nu fie de 70/30 în favoarea centrului, ci în favoarea filialelor. Auzi “neobrăzare”.

Şi s-a pus nea Mircea pe scris scrisori. A scris la ministrul apărării, a scris la preşedinte a scris prim ministrului şi aşteaptă să fie băgat în seamă. Ce rost au acele scrisori? Ete aşa, să vadă lumea că nu stă degeaba şi să mai facă un pic de fum să nu zică puterea că el nu vrea dialog. Domnul Oprea, nu a avut timp să discute, dar i-a transmis că e gata să audă ce vrea, scoţându-l la discuţii pe domnul Ozunu. Nea Mircea, a muşcat momeala şi într-un “abces”de melancolie, căreia unii îi spun paranoia, a spus că domnia sa nu discută decât direct cu ministrul. Fleoşc! Uite aşa s-a dat de gol că de fapt nu voia nici un dialog, că voia numai să fie băgat în seamă, să se laude apoi că domnul ministru personal l-a invitat la discuţii, pentru că se teme de el. Cum spuneam, fineţuri de manipulare. Dacă era băiat deştept şi voia cu adevărat discuţii, ar fi acceptat oferta şi ar fi trimis acolo pe cineva din Comitetul Director, ca să nu se “murdărească pe piept”. Dar nici asta nu putea, pentru că cine ştie, dacă ieşea bine şi atunci gloria ar fi luat-o cel care negociase? A mai avut domnia sa o tresărire de orgoliu tot aşa para..normală când a spus că toate partidele care vor să conducă România trebuie să facă mai întâi plecăciuni la poarta sa. Aferim !

Vizavi de dispoziţia spre dialog, domnul Dogaru se plânge că nu discută nimeni cu el. Dar domnia sa cu cine dialoghează? Ar putea să ne spună de ce nu a binevoit să participe la adunarea de la Craiova ? A fost invitat şi a promis că vine. Apoi în 24 de ore a spus că nu poate veni dar a dat 3 răspunsuri diferite : ba că se întâlneşte cu liderii USL, ba că e bolnav, ba că nu are cu ce veni că are maşina la service. De parcă dacă venea cu filialele tuşea. De fapt domnia sa este deschis doar spre monolog, nu spre dialog. Unele filiale din Bucureşti îl invită de luni de zile să participe la adunările lor şi se face că nu aude. Căci vrea egalitate, dar nu pentru căţei . Acesta este dialogul domnului Dogaru. Dar ce, el e mai prost decât Băsescu ? Ce Băsescu s-a dus la Universitate ? Nu . Atunci el de ce să meargă la filiale ? Merge numai acolo unde este adulat, nu unde i se pun întrebări. Păi domnule Dogaru, dacă dumneata nu vrei să te întâlneşti cu filialele de ce ar vrea miniştrii să se întâlnească cu matale ? Ca să le spui ce ? În nici un caz ce vor sindicaliştii, pentru că nu ai de unde să ştii ce vor ei de vreme ce refuzi să participi la şedinţe cu ei. Şi atunci ce să le spui miniştrilor? Ce vrei dumneata ? Asta ştiu ei şi fără să le spui.

A mai trimis dânsul o scrisoare şi domnului MRU-SIE, tot aşa de sachi, pentru că ştie că nu va fi băgat în seamă, dar dă bine la imagine şi ameninţă că dacă nu i se dă răspuns la scrisoare, pe 14 Martie va organiza un mare miting de protest. Nu pot să nu zâmbesc, la aceste ameninţări care seamănă cu cea din cunoscutul banc cu cowboy-ul care rămâne fără cal şi ameninţă că dacă nu i se dă calul înapoi, face “ce a făcut tata”. Cam aşa şi “camaradul” Dogaru cu scrisoarea.

Acuma eu cred că marele protest de pe data de 14 are două scopuri: unul e cel de a mai ieşi în faţă, şi al doilea de a tine sub control situaţia internă care nu prea îi e favorabilă. Este momentul să le dea de lucru celor care nu prea au ce face şi se ţin de adunări şi discuţii şi de a le arăta tuturor că tot el deţine controlul şi este ascultat, în ciuda zvonurilor sau discuţiilor interfiliale. Eu cred că această manifestaţie de protest nu are nici o noimă, nici un scop nici o finalitate. Şi atunci de ce ar ieşi oamenii în stradă ? Pentru că aşa a visat Mircea ?  Domnul Dogaru  are un stil aparte, dânsul aruncă pisica pe piaţă, apoi sindicaliştii, filialele, dau curs mai mult din bun simţ, mai mult pentru a nu se face de râs sindicatul decât din convingere şi uite aşa iaraşi s-au lăsat prostiţi. Pe asta contează şi domnul Dogaru când aruncă pe piaţă astfel de propuneri fără a consulta pe nimeni.

Mai nou, a apărut pe piaţă decizia CEDO privind procesul unor grefieri vizavi de recalcularea pensiilor. Decizia este nefavorabilă şi este de rău augur pentru militarii rezervişti. Mai rămâne să vedem care va fi decizia şi pe aspectul discriminării şi ne putem lua adio de la şansele proceselor la CEDO. Acolo nu se dau decizii contradictorii. Având în vedere acest rezultat, se cere mai mult ca oricând o discuţie foarte serioasă privind strategia SCMD pe problema proceselor şi mai ales găsirea unui avocat sau case de avocatură care să cunoască subiectul şi să caute soluţii reale, nu doar să cadă la înţelegere cu conducerea sindicatului în ceea ce priveşte soluţiile. Discutând cu un prieten vizavi de rezultatele caselor de avocatură tocmite de CD şi de activitatea acelui mare department juridic al sindicatului, mi-am exprimat impresia că undeva, la un anumit nivel ÎN SINDICAT NU SE DOREŞTE CA NOI SĂ CÂŞTIGĂM PROCESELE. De ce cred asta ? Pentru că în mod logic, când se vor termina procesele, se vor termina şi cotizaţiile de sindicat. Sindicatul va rămâne cu maxim 2-3 mii de nebuni , cei care fac şi acuma muncă patriotică prin sindicat, nu cei plătiţi. Cei plătiţi vor pleca, pentru că nu vor mai fi bani. Nu trebuie să fii doctor ca să îţi dai seama că aşa va fi . Oamenii sunt ţinuţi în sindicat de aceste procese. Şi atunci e normal să menţii procesele pe rol până la sfintele calende, să accepţi politica unor case de avocatură care nu se prezintă la proces, sau să închizi ochii la dezinteresul acestora faţă de procesele sindicaliştilor. Faţă de anul trecut în sindicat au mai rămas aproximativ jumătate din sindicaşti. Fiecare filială ştie câţi oameni a avut şi câţi mai are la această oră. Nu contabilizez numărul celor care nu au plătit cotizaţia pe anul trecut ci pe cei care au plătit acest an. Şi atunci, este clar că odată terminată nebunia proceselor, sindicatul va rămâne la 2-3 000 de membri dacă va urma acelaşi traiect ca şi până acuma. De aceea e nevoie de discuţii, e nevoie de reorientare, e nevoie de cooperare între filiale, e nevoie de acţiuni adevărate, de tactici şi strategii în toate domeniile, de legături adevărate cu alte asociaţii ale militarilor, cu alte sindicate pentru că vor fi mişcări şi în cadrul altor sindicate, oamenii au început să realizeze că sindicatele fac jocuri politice, unii şefi de cartel sindical sau blocuri sindicale sunt mânjiţi şi urmăresc alte interese. Domnii Văcăroiu, Băsescu, Mitrea, Ciorbea, sunt bune exemple asupra intereselor şefilor de sindicat.

Este de mirare de ce sindicatul nu a deschis proces şi nici nu a luat în discuţie o acţiune în instanţă pe legea sănătăţii, pe asistenţa medicală conform legii 80. Pentru că era un proces în care existau şanse reale de câştig. La Craiova deja avem pe cineva care a câştigat în prima instanţă un asemenea proces. De ce CD nu a pus pe tapet acest proces? Este un subiect care afectează TOŢI militarii, nu doar o parte şi este un proces pe care avem şanse reale să îl câştigâm. Sau aveam , pentru că se pare că a fost schimbată Legea 80 în acest domeniu, sau se va schimba legea sănătăţii şi tot acolo ajungem.

Când îi va informa conducerea sindicatului pe sindicalişti cu privire la situaţia proceselor în care este angrenat sindicatul ? Nici acuma nu se ştie ce procese avem, pe ce speţă şi care este stadiul lor, dar ne lăudăm pe post că avem procese, de parcă numărul lor este important. Ce a făcut domnul Dogaru cu cele 5 tabele pe care le-au trimis filialele în alb la finele anului 2010? S-a spus că vor fi folosite la procese. CARE PROCESE DOMNULE DOGARU ?


De ce sindicatul nu abordează aspectele rezultate din Recomandarea Consiliului Europei 1572/2002, care oferă şansa înscrierii militarilor activi în sindicat ? De ce nu se luptă sindicatul pentru acest obiectiv? Asta ar trebui să facă acuma conducerea sindicatului, sunt atâtea probleme de discutat, de armonizat, de revizuit, de stabilit, nu o demonstraţie care practic nu are nici o finalitate. Sunt atâtea aspecte foarte importante de stabilit, iar noi ne plimbâm pe străzi pentru că aşa vrea domnul Dogaru, să ne plimbe în lesă. Au trecut câteva zile de când conducerea sindicatului, se spune, a avut o întâlnire cu şefii opoziţiei şi nu se vede nimic, Nici în media nu s-a prezentat nimic, nici pe blogul sindicatului nu s-a spus nimic. A avut loc sau nu, ce s-a discutat ? Prostimea nu trebuie să ştie. Prostimea trebuie să iasă în stradă când vrea tătucu şi atât.

P. S. Adrian Năstase a afirmat într-un cadru mai restrâns că după ce USL va câştiga alegerile se va reveni la pensiile ocupţionale pentru militari. Se lucrează la un proiect de lege în acest sens la care să cadă de acord partidele din opoziţie şi reprezentanţii pensionarilor din Sistemmul Naţional de Apărare. Este prima dată când un lider de calibrul acesta face o astfel de afirmaţie. Se pare că încep să dea roade protocoalele filialelor SCMD cu USL. Acest obiectiv nu ar fi fost prins poate ]n planul USL dac[ nu ar fi existat contactele la nivel filiale.






26 de comentarii:

  1. AnonimMar 11, 2012 06:42 AM
    Sa stam stramb si sa judecam drept:
    Dogaru si Pricina, asa neputinciosi si matusalemici (desi sindicatul este tanar, are doar vreo 3 anisori!...), au creat si dezvoltat un sindicat care, astazi, este cel mai puternic din Romania.
    Cei care se agita in aceste zile si-i vor indepartati din SCMD, in mod logic fac jocul Puterii, Putere care ar dori sa puna laba si pe acest sindicat, dupa ce le-a destabilizat pe celelalte.
    Pe cititorii care nu stiu istoricul blogurilor lui Burcu si lui Neacsu, nu trebuie sa-i mire aceasta ofensiva impotriva lui Pricina si Dogaru, tocmai inaintea unor manifestari stradale anuntate.
    De fiecare data au facut la fel, incercand sa minimalizeze sindicatul si atacand liderii sai, incepand cu prima manifestatie publica a SCMD din 25.10.2010.
    Acesti "prieteni" care isi spun "reformatori" ai SCMD, profita acum si de agitatia acelor sindicalisti mai slabi de inger si oportunisti dintotdeauna, care simt victoria apropiata a SCMD, alaturi de opozitia politica, si care vor sa fie siguri ca vor avea parte si ei de o ciosvarta mai consistenta a eventualelor beneficii (alesi in Parlament, alesi in organele locale ale puterii, etc).
    Unul dintre acesti "bravi" osteni se dovedeste a fi col Tudor (zis Sabiuta, pentru cunoscatori)un veritabil mos Teaca al zilelor noastre, care confunda sindicatul cu regimentul pe care l-a comandat, unul dintre cei care nu pot pricepe ca in materie de conducere politica nu se ridica nici la genunchiul lui Dogaru. Un astfel de om pus in fruntea SCMD nu ar reusi decat sa dezmembreze sindicatul in cateva luni!...
    Omul a inceput sa-si dea arama pe fata, studiati-l pe indelete!...

    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, daca esti de buna credinta si ceea ce sustii este adevarat, ai curajul si spune-ti numele. Altfel, ceea ce spui nu are nici o valoare. E usor sa liovesti pe cineva din anonimat. Neacsu si Burcu si Tudor, au avut curajul sa spuna ceea ce gandesc pe fata, nu din spate, nu din anonimat, pentru ca stiu ca ceea ce sustin este corect si pentru ca au simtul responsabilitatii. tu cine esti _ Nici ofiter nu te poti numi, ofiterii nu sunt lasi, nu lovesc din umbra. Nu meriti alt raspuns.

      Ștergere
    2. Neacsule, daca urli ceva in mijlocul targului, asta nu inseamna ca ai dreptate. Nu te uiti la tine, pigmeule - ce-ai facut tu pentru sindicat? Iti spun eu - valuri. Si tu si Dogaru ala de la Slatina. Si, iti amintesc, n-ar prea trebui sas-i mai rostesti numele dupa isprava aia cu chiria. Nu te osteni sa-mi raspunzi. Mai bine gandeste de trei ori si scrie odata.

      Ștergere
    3. Neacsule, am impresia ca mataluta deraiezi oleaca. Atunci cand n-ai raspuns ii dai repede cu "spune-ti numele". Deja e un disc uzat ca si implanturile pedeliste. Daca spui ceva trebuie sa ai si argumente solide si nu sa intrebi cine esti. Ca nu esti santinela la blog si chiar daca e intunecat, sa nu zic obscur, nu e nevoie de lanterna sa-ti luminezi fata. Nu tenteaza pe nimeni sa vina sa te schimbe. Pentru ca sa nu mai ai dubii, iti spun eu cine sta in spatele "anonimilor" - Maria Sa CITITORUL, caruia ii dedici articolele tale. Iar daca nu-ti place sau esti foarte curios ai doua variate:
      1. Fa-ti un blog privat la care sa aiba acces doar persoanele cunoscute.
      2. Strange-ti jucariile si pleaca.
      Ori poate accepti planul B - posteaza in continuare, asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce scrii si infrunta cu barbatie criticile... desi, dupa cum te cunosc, nu cred sa aplici una din variantele propuse.
      Cititorul Carcotas

      Ștergere
  2. Proba . Mi s-a semnalat ca nu se poate posta.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Domnului Anonim Mar 11, 2012 06:42 AM.......Domnule, am lucrat intr-o stuctura care avea ca obiectiv si evaluarea management-ului finaciar al unitatilor. Impreuna cu echipa din care am facut parte am evaluat, unitatea condusa de col.(rez).Tudor Marian de doua ori. Dumnealui a preluat comanda unitatii intr-un moment greu pentru aceasta. Cat timp a comandat unitatea s-a constatat o imbunataitre continua a management-ului atat organizational, cat si financiar. A reusit in timp scurt sa elimine disfunctiile preluate din management-ul anterior. Asa ca ceea ce afirmati nu este sustint in nici un fel. As fi bucuros sa va cunosc, si sa-mi spuneti in ce conditii l-ati cunoscut pe Dl.col.(rez)Tudor, dar sunt convins ca nu voi avea prilejul, pentru ca asa cum "semnati", ca Anonim, nu aveti curajul de a spune ce ganditi liber in fata unui interlocutor, in acest caz in fata mea.
    Domnule Anonim, imi puteti explica de ce Dvs,ca si Dl.Dogaru calificati sindicalistii care fac propuneri pentru bunul mers al sindicatului, propuneri care nu va plac si nu plac Domnului Dogaru, ca in “mod logic fac jocul Puterii”?. Sau ca se intreprinde “…..ofensiva impotriva lui Pricina si Dogaru, tocmai inaintea unor manifestari stradale anuntate.”?.
    Nu cred ca-mi veti rapunde pentru ca nu aveti curajul nici macar sa va identificati.
    Domnule Anonim, atitudine Dvs. de a califica imediat interlocutorul fata de care nu impartasiti aceleasi opinii si pe care nu il cunoasteti, ca facad in “mod logic jocul puterii”, imi aduce aminte de limbajul militarilor din structurile Consiliului Politic Superior, sau ale BOB partid. A-ti lucrat cumva in aceste structuri?. Pentru ca vad ca nu accepati dialogul fata in fata, nu acceptati propunerile pe care nici macar nu le analizati daca sunt bune sau rele, sustineti neconditionat conducatorul “pentru ca-n ierarhie el este cel mai sus” si ar fi multe de spus.
    Va astept pe 14.03.2012, voi fi tot timpul altauri de Col.(rez.) Tudor pentru a ma gasi usor. Dragos Icleanu"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragos,
      E inutil. Stim amandoi cine este individul nu va raspunde si nu va spune cine este pentru ca este un nimeni, un tip fara personalitate, fara curaj, fara simtul raspunderii, fara onoare. Este trist doar ca astfel de oameni au purtat haina militara. Iti dai seama cine ar fi condus oamenii in razboi ?

      Ștergere
  4. Dogaru si Pricina, pe care ii contesti atat, domnule, au reusit sa construiasca cel mai puternic sindicat din tara. Chiar Basescu s-a dat de gol si a spus-o cu gurita lui: Dogaru si CNSC (care este tot rezultatul lui) este acea parte a societatii civile care mai deranjeaza puterea. A mai pronuntat Base nume de alti sindicalisti, federatii, confederatii sindicale? Nu.
    Concluzia este logica - in afara de USL, SCMD si aliatii sai sunt principala sperietoare a celor de la Putere. Deci SCMD este cel mai tare sindicat al momentului.QED.
    Asa ca, Neacsule, las-o jos, ca macane!...
    Crezi ca sindicalistii militari sunt tampiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot anonim ? Tot fara coloana vertebrala ? Nu discut cu oameni fara identitate si curaj.

      Ștergere
    2. Te-am rugat si pe alt blog sa-ti probezi afirmatiile. Poti sa-mi dai un link, o proba, ca Basescu a spus asa ceva ? Sunt convins ca nu poti. Il ajuta cineva ?

      Ștergere
    3. Domnului AnonimMar 12, 2012 02:32 AM...........Dar nu contesta nimeni meritul celor care au avut o idee deosebita, celor care au reusit sa coaguleze in jurul Domniilor lor rezervistii. Dar, cel putin eu nu pot fi de acord cu jignirile aduse sindicalistilor,cu lipsa de strategie a sindicatului, cu faptul ca nu tin cont de recomandarile celor cu care lucreaza, ca nu accepta consilierea in domenii pentru care nu au expertiza, ca se doresc pururea si vesnic la conducere, ca nu corecteaza nimic din greselile pe care le-au facut,ca nu gandesc si alte metode de a ne impune in societatea civila. Si in incheiere, Domnule, iar "dai cu mucii-n fasole" cum se zice pe la mine in Teleorman, jignind sindicalistii. Dragos Icleanu.

      Ștergere
  5. „Cauza militarilor, cauza lui Trosca si Cotuna, este aparata de aliatii nostri, revolutionarii Timisoarei, Pitestilor, Brasovului si Capitalei!
    Ii salutam cu deviza noastra, tradusa in limba pamantului:

    “Onoare si Patrie. Vai de cei invinsi”!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    12.03.2012

    Oare de ce ii saluta cu deviza tradusa ? Asa parere proasta are Dogaru despre aliatii lui sau stie el ceva despre cei cu care se pupa ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa vedem ce spune GOOGLE despre ultimul aliat dogarian:

    SINDICATUL LUCRATORILOR DIN S.C. KAUFLAND ROMANIA S.C.S
    Judet: Prahova
    Oras: Ploiesti
    Adresa: ***ASCUNSA***
    Cod Postal: ***ASCUNS***
    Telefon:***ASCUNS***
    Fax:***ASCUNS***
    Pentru a vedea campurile Ascunse trebuie sa platesti.
    Datele de contact sunt gratis doar pentru firme active nu si pentru Firmele radiate sau PFA-uri sau profesii liberale.
    Pentru a plati apasa aici

    Cod Unic de Identificare: 26597590
    Nr. Registrul Comertului: -/-/-
    Stare societate : INREGISTRAT din data 03 Martie 2010
    Anul infiintarii : 2010

    Pare firma "serioasa". Ma contrazice cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Distinse domnule coleg,


    Imi face o deosebita placere de a va transmite cele mai bune ganduri, dar un eveniment important ma obliga sa va transmit un e-mail CU RUGAMINTEA DE A-L TRANSMITE MAI DEPARTE PENTRU A FI CUNOSCUT DE TOTI MILITARII IN REZERVA.
    Despre ce este vorba:
    ANCMRR a elaborat un "Mesaj al Biroului Permanent Central", pentru a fi transmis tuturor filialelor sale.
    ACEST MESAJ ESTE LAUDATIV, AUTOFLAGELANT SI MULTUMIT DE ACTIVITATEA SA LA ADRESA APARARII DREPTURILOR SI IMAGINII REZERVISTILOR.
    In calitate de Vicepresedinte al Filialei Sector 5, impreuna cu colegii mei am hotarat sa elaboram un protest pentru a se produce schimbarea imaginii ANCMRR, parasirea de catre cei care sunt obedienti UNPR a acesteia si stabilirea unei platforme alaturi de toate fortele ce apara Armata de rezerva.
    Mi-am asumat responsabilitatea elaborarii (desi unii din membrii Biroului Filialei au ezitat si s-au ferit sa aprobe un asemenea demers), si l-am prezentat in Adunarea Generala a Filialei sectorului 5. Documentul a fost aprobat cu majoritate de voturi 181 pentru, din 188 de participanti.
    Ca urmare a cozilor de topor, conducerea ANCMRR s-a panicat, a intrat in vrie si ....AM FOST CHEMATI INCORPORE, pentru a renunta si,...a fi fortati (subsemnatul singur) la acest protest.
    Intrucat acum actionez independent, VA ROG SA PLASATI ACEST APEL-PROTEST PT CA TOTI MILITARII IN REZERVA SA SE SOLIDARIZEZE PENTRU A-I DA JOS PE OBEDIENTII MINISTRULUI APARARII SI AI UNPR-ului.
    IN SPIRITUL relatiilor deosebite dintre noi, rog sa primiti cele mai sincere urari de bine.
    Cu multumiri anbticipate,

    Assistant Professor Brigadier General (ret) Ph.D. Florea SURDU

    Mobile Phone: 00-40722.380.068

    RăspundețiȘtergere
  8. @stelica p..... - Mai vere, deversasi mizeriile astea si pe blogul lui Burcu. Sau, doamne fereste, a postat Neacsu idiotenia asta de articol cu idioteniile tale de comentarii folosind copy-paste. Ca mare-i gradina Domnului si multi nemernici stau la umbra si scuipa venin... Oare cine-s aia? Ghici ghicitoarea mea! Apropos, uitai. Setea de razbunare erupe din Icleanu- iaca, acuma poate sa i-o traga lui Dogaru pentru ca l-a suspendat din sindicat. Mai tata, mai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonim
      "Idioteniile" mele le postez eu, Neacsu nu imi face serviciul asta. "Idioteniile" de articole le posteaza de regula autorii, mai putin la sindicat unde idioteniile pacientului sef le posteaza altii deoarece seful nu a facut inca tranzitia de la abac la tehnica imperialista.
      Imi postez "idioteniile" in mai multe locuri daca subiectul este comun si le insotesc de regula cu ghilimele si cu indicarea sursei. Te deranjeaza prea multe adevaruri ? Te inteleg, adevarul nu poate fi combatut decit cu minciuni cit mai gogonate si cu injuraturi sub anonimat, mai tata, mai....
      Ca i-o trag unii lui Dogaru e normal. Poate se tunde si el ca sa arate ca un barbat.

      Ștergere
    2. "Domnului Anonim Mar 12, 2012 02:00 PM.---Domnule, nu m-am gandit nici un moment sa ma razbun. Desi aveam toate argumentele si parghiile legale, de partea mea. Doar v-am informat pe toti sindicalistii platitori de cotizatie.Daca Dvs.sindicalistii sunteti de acord cu modul cum au fost cheltuiti banii Dvs.este ok. Apoi, exprim deschis cea ce nu merge bine in sindicat si iata ca asa cum gandesc eu, gandesc mai multi sindicalisti din multe filiale. In final, filiala din care fac parte nu m-am suspendat (cu atat mai putin Dl.Dogaru), nu m-a dat afara, ba mai mult s-au convins ca ceea ce s-a consemnat in Rapotul de este perfect adevarat. Asa ca va recomand si Dvs.ca si altor sindicalisti sa cititi Raportul si apoi sa ganditi singur daca banii Dvs. au fot cheltuiti corect. Dragos Icleanu

      Ștergere
  9. Mare om, mare character acest Icleanu! Cum da el lectii lui Dogaru si celorlalti trogloditi care sustin SCMD-ul!
    Sa-l pastreze cei de la Sectorul 6 ca tare valoros mai este...
    MINTE DESTUPATA DE ICLEANU

    RăspundețiȘtergere
  10. TOP GUN
    PETER PAN,
    Sa uitam un pic de nebuniile cotidiene si de rutina zilnica si sa-ti urez azi, de ziua ta ,LA MULTI ANI,SA FII SANATOS,FERICIT SI IUBIT!!!!Sa ai parte de un tort urias si de o mare sticla de sampanie!Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai perfecta dreptate, nea Marine! Avand in vedere cresterea exponentiala a numarului de membri dupa ce ne-au fost ciuntite pensiile prima oara, aceasta activitate ar trebui sa fie prioritara. Ori, pare ca a fost lasata intr-un plan mai indepartat. Multi ma suna si-mi reproseaza ca juristul nostru nu prea pare interesat de procese dar la proteste stim sa-i chemam.

    RăspundețiȘtergere
  12. Neacsule cu ceata ta de latrai, de catei, cand v-ati uitat ultima oara in oglinda? Pai, daca nu-ti place-n sindicat, taie-o, mai baiatule, du-te unde-a dus mutu' iapa! Pleaca frate si lasa-ne pe noi, astia prosti, in durerea noastra. Chiar ma scarbesti. Exact ca un cotei care daca te apuca de nadragi, nu le mai da drumul... asa si tu cu Dogaru si Pricina. Nene, ma scarbesti... si tu, si stelica p si icleanu, etc. etc.
    Cu drag, Geo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-ar da inima branci sa scapati de mine, de Icleanu, de Tudor, de Naon, de Dogaru Dumitru si de altii care va stau in gat, asa cum ati scapat si de Ana Winzwer, de Elena Cobuz , de Monac, toti scarbiti de conducerea "luminoasa" a CD. Uite ca nu vi se mai aseaza cartile. Se taie. Asteapta. Priviti ce a patit Roberta. Se va intampla si in sindicat. Tineti aproape.

      Ștergere
    2. Esti chiar atat de sigur? Eu... nu prea. Iar flasneta ta... a ragusit... Saraca Ana s-a nimerit unde nu-i era locul, Monac a pus botul la smantana sindicatului... Doamna Elena a dat explicatiile de rigoare in momentul in care a plecat... chiar nu le stii tu pe toate.
      Geo

      Ștergere
  13. Cum le stii tu pe toate mai Geo, ca un om mare. Deci Monac a pus botul la smantana. Atunci Apostol si pricina ce au facut ? Si-au reparat masinile, si-au facut asigurari, si-au schimbat cauciuucuri, au mers la gratare , si-au tras camere video din banii matusii Tamanara? Ana a intrat unde nu trebuia? Dar cand a fondat sindicatul alaturi de Dogaru a fost buna ? Iar cu Elena nu m-ai lamurit. Spune tu de ce a plecat, sa stie lumea.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.