luni, 7 februarie 2011

SECTIA PROPAGANDA NU SE LASA

CIRCUL CONTINUA . CINE IL INTRETINE ?
Credeam ca domnii din conducerea Sindicaltului au macar un pic de decenta si respect fata de sindicalisti. Credeam ca au macar ca oameni, ca fosti ofiteri, decenta de a ridica mana sportiv, si de a spune : "oameni buni, am gresit, uitati care este adevarul, asta e situatia , decideti si hai sa mergem mai departe sau sa vedem ce facem ". Eu asa as fi facut si cred ca asa ar fi facut orice om de bun simt. In definitiv nici eu , si nici domnul Zapor nu am dorit si nu am cerut altceva , decat ca cei din conducere sa trimita raportul catre fililale . DACA CEEA CE A SPUS DOMNUL ZAPOR ERA FALS CEL MAI SIMPLU MOD DE A SISTA ORICE DISCUTIE SI DE A INLATURA ORICE BANUIALA ERA SA TRIMITA ACEL RAPORT CATRE FILIALE .
Ce face Comitetul Director prin domnul Rinciog care continua sa isi aroge drepturi si puteri nelimitate in cadrul sindicatului ?Continua sa aduca invinuiri nefondate, sa arunce cu noroi ba in domnul Zapor, ba in mine , ba –mai nou – in domnul Monac pe care se pare ca nu il mai suporta pe langa ei, dupa cum il ataca, si de ieri si in Burcu. Si domnul Rinciog incepe sa improaste cu noroi , incercand sa dea interpretari proprii, sa traga concluzii care sa conduca sindicalistii la ideea ca cei mai sus amintiti sunt vanduti puterii, sunt pusi de oculta mondiala sa loveasca in interesele pensionarilor. Si toate astea, pentru ca cei mai sus mentionati spun ADEVARUL despre cele ce se petrec prin cotloanele Comitetului Director. In incercarea lor de a indeparta atentia sindicalistilor de la adevarata problema , lipsa unor bani din cotizatiile sindicalistilor, conducerea sindicatului in numele careia semneaza cand domnul Dogaru, cand domnul Rinciog, cand Comitetul Director, cand „anonimi” face orice , de la amenintari mai mult sau mai putin voalate, la presiuni asupra filialelor pentru a „discuta in cadrul BOB „ pe cei care au gura prea mare, sau aberatii, gen „ Zapor este cuscrul lui Monac „ cand domnul Zapor nici nu are copii, cand soparle de genul „vanduti lui Oprea” cand sunt de notorietate luarile mele de pozitie fata de guvernarea actuala, si nu numai pe blogul personal, sau al SCMD ci si in articole in presa. Nimic nu li se pare celor din conducerea CD inutil cand e vorba sa loveasca in cineva , oricat ar fi de aberante incercarile , pentru ca nu e asa, scopul scuza mijloacele si asa cum spunea domnul Pricina candva, CD se ghideaza dupa un principiu drag dansului si aplicat cu daruire de fiecare data „manjeste-i cu .. ca pana la urma tot ramane ceva „

Conform acestui principiu, domnul Rinciog intr-un comentariu pe blogul SCMD incepe sa loveasca si sa aduca invinuiri celor ce cer nimic altceva decat TRIMITEREA RAPORTULUI CATRE FILIALE . Si incepe prin a prezenta sindicalistilor toate relele comise de guvernarea actuala , de Basescuu , Boc si Oprea, pentru a „fedanza „ auditoriul si a-l incarca de ura. Nu este uitat nimic si dupa ce ne arunca in ochi „ binefacerile” epocii Basescu-Oprea-Boc, cu filmulete (trebuie bagata si un pic de propaganda video, ramane mai bine intiparita in mintea palmasului ) , brusc trece la subiectul care ii intereseaza , aducand in fata articolul postat de mine pe „ Ziua Veche „ articol in care am prezentat cererea domnului Zapor referitoare la Procesul Verbal . Ei bine , in acel articol nici macar nu am mentionat datele care erau trecute in mailul trimis de domnul Zapor catre filiale. Era o mentionare a faptului ca cineva cere aceste date si CD refuza sa le puna la dispozitia sindicalistilor. Dar cu subtilitate , dupa introducerea facuta , domnul Rinciog incearca sa reverse toata ura acumulata in urma expunerii ororilor comise de tripleta BOB, asupra mea , facand din mine monstrul monstrilor. URATA TREABA DOMNILOR PROPAGANDISTI. NU AR FI FOST MAI USOR SA PUNETI LA DISPOZITIA SINDICALISTILOR RAPORTUL COMISIEI DE CONTROL ? Nu credeti ca cel mai bun mijloc de a ma discredita si de a arata ca nu am dreptate este sa trimiteti acel raport catre filiale ? Domnule Rinciog, chiar nu realizati ca pana si un copil de clasa 1 isi da seama de jocul dumneavoastra ?
Dar ceea ce scrieti apoi , este dea dreptul uimitor ;pentru a preveni eventualul soc care va avea loc cand oamenii –pana la urma- vor vedea raportul, mentionati preventiv:
 „ Nu neg faptul ca s-au facut, in opinia mea, si cheltuieli care puteau fi evitate. In calitate de sef al Secretariatului, cunosc cam tot ceea ce s-a facut si s-a realizat in cadrul SCMD. Marturisesc ca, pana acum, nu am avut timpul necesar pentru a citi raportul echipei de vericare economico-financiara, care si-a incheiat recent activitatea, acesta fiind prins intr-un volum consistent de circa 250 de file. Va asigur insa ca voi face tot ceea ce-mi va sta in putinta pentru a va aduce la cunostinta toate problemele relevate de aceasta comisie, ba chiar o voi completa, daca voi constata ca anumite fapte au fost omise."DOMNULE RINCIOG VA ATRAG ATENTIA DUMNEAVAOSTRA SI TUTUROR CELOR RESPONSABILI CA ACEL RAPORT NU TREBUIE MODIFICAT IN NICI UN FEL, NICI COMPLETAT NICI DESCOMPLETAT. CINE VA UMBLA LA EL SI VA MODIFICA MACAR CU O O LITERA CONTINUTUL VA FI INVINUIT DE MODIFICAREA UNUI DOCUMENT FINANCIAR SI INCERCAREA DE ASCUNDERE A UNOR FAPTE. Domnul Chelu aveti grija pe mana cui dati acel document. Domnul Rinciog tocmai si-a exprimat dorinta de a il modifica. Banuiesc ca aveti atata minte sa nu i-l dati pe mana. A aduce modificari indiferent de ce natura, acestui document constituie fapta penala.
Si uite asa , usor usor, incep sa iasa la iveala si sa fie recunoscute  faptele expuse de domnul Zapor. Acuma , doar asa , tangential, se recunoaste , ca au mai fost niste scapari. Domnul Dogaru a mentionat acuma zile, ca ar fi vre-o 2,5 miliarde  lipsa dar sunt pe la filiale, nejustificate vezi doamne, filialele sunt de vina , nu au adus  banii, dar uita sa spuna ca banii lipsa  nu de la filiale  lipsesc. Cee inca nejustificat de filiale e una , (dar oare care fFiliale nu au trimis inca situatia domnilor ) In doua luni chiar nu au fost in stare sa aduca  documentele ?
Acuma domnul Rinciog ne instiinteaza cu dezinvoltura ca " Desigur, pentru spectatorii din afara ringului este usor sa ne acuze ca nu am avut proceduri de lucru financiare, formulare, aprobari scrise, etc, ca nu am organizat licitatii pentru diverse achizitii si cate altele, uitand ca practic am plecat de la “O” si ca nu poti sa le ai pe toate, dintr-o data.
Usor ar fi fost si mai ieftin, daca, de la bun inceput SCMD ar fi avut un autoturism propriu si atunci nu ar mai fi fost discutii pe marginea achizitiilor de carburant, cauciucuri, reparatii, etc. Dar aveam pe atunci banii necesari?
Acum, SCMD poate sa-si cumpere nu una ci mai multe masini si, cu siguranta, se va realiza acest lucru."


Ei uite ca incepe sa se confirme ca s-au cheltuit bani nejustificat, ca s-a lucrat dupa ureche,  ca s-au cumparat cauciucuri la  nu stiu cate masini personale, ca s-au facut plinuri la masini pentru deplasari aiurea. Si toate spuse cu nonsalata, asa , printre randuri, sa treaca romanul repede peste ele . DECI DOMNULE RINCIOG, CEEA CE SPUNEA DOMNUL ZAPOR E ADEVARAT. Si atunci de ce toata campania asta murdara  impotriva dansului?

Ba mai mult , acuma  domnii vor sa-si cumpere masini, sa se plimbe cu masinile (atentie, nu masina , masinile ) sindicatului. Nu e rau. Si vor sa isi cumpete alte telefoane ( ca cei de la parlament , ca cele pe care le-au cumparat anul trecut nu mai sunzt bune ) si o spun cu atata naturalete de parca si.ar cumpara ciorapi . DOMNULE RINCIOG . BUGETUL SI NATURA CHELTUILILOR SE DISCUTA IN CONFERINTA NATIONALA A REPREZENTANTILOR. CAND O CONVOCATI , CA TRECE ANUL SI IARA SUNTETI IN ILEGALITATE.

Ma bucur ca domnul Rinciog recunoaste ca in calitatea sa de “sef al secretariatului ?“ stie tot ce s-a facut prin sindicat, aceasta marturisire prinde bine atunci cand se vor stabili vinovatiile. Nu stiu insa daca dansul este sef de secretariat, eu stiam ca secretar  general este domnul Monac iar domnul Rinciog parca este “Coordonator secretariat tehnic si administrator general de Internet”.Nu cumva in capul domnului Rinciog lipsesc cuvintele " coordonator ... tehnic si administrator" si a ramas cu titulatura de "secretar general ?"

De la coordonator secretariat tehnic si pana la sef secretariat se mai mananca ceva paini, dar adevarul e undeva la mijloc. Practic, gura pacatosului adevarat graieste, domnul Rinciog cam invarte lucrurile pe acolo, dupa cum spunea si doamna Elena Cobuz. Sper sa nu isi retraga afirmatiile. De fapt intr-un mesaj pe roarmy230, chiar domnul Rinciog afirma ca dansul face de toate pe acolo.
In fine, vizavi de mult cantata mea legatura cu UNPR, domnule Rinciog, poti sa canti aria calomniei la ce usi vrei dumneata, afirmatia dumitale nu este adevarata, iar faptul ca un articol al meu publicat in presa a fost preluat si mentionat intr-o revista a presei, nu face decat sa evidentieze interesul acelui site pentru subiectul in cauza si nimic altceva .

Asta o stii si dumneata si o stie oricine , dar in dorinta de a ma discredita, orice incercare merita facuta nu ? Acest mod abject de a lucra nu face decat sa va dezvaluie valoarea si caracterul. Continuati asa, va faceti deservicii singuri. Domnule Chelu, va rog trimiteti acel raport catre filiale , inainte de a fi “imbunatatit” de domnul Rinciog .TOCMAI A MENTIONAT CA INTENTIONEAZA SA IL MODIFICE .

Neacsu Marin
PS Stimate prieten Stramb, eu incerc sa scurtez acest circ, dar nu ma lasa conducereea sindicatului. Nu fi suparat pe mine , sunt un simplu om, poate mai gresesc, poate  sunt subiectiv,  dar ei acolo sunt o gramada de minti luminate si ar trebui sa gandeasca constructiv. DUMITALE CUM TI SE PARE CA ACTIONEAZA  IN ACEASTA SITUATIE ?"
Iata si materialul domnului Rinciog.

12 comentarii:

  1. juma de norma la "Ochiul si timpanul"... inca o juma de norma'ntreaga la comunisti iar restul din placere la matale dom' Neacsu cu turnatul, infieratul si balosirea celor din jur, ca, nu'asa, mai rar ca tine, curat ca lacrima, plin de cunostinte ca Mafalda si bagat pana'n gat in lupta, dezinteresata (...) pentru pacea, linistea si bunastarea sindicalistilor militari...
    Dormiti in pace SCMD-isti, NEACSU lupta si vegheaza pentru voi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Catre Comitetul DISTRUGATOR al SCMD,
    Ca urmare a comentariilor, postate de un oarecare aplaudac, la mail-ul adresat liderilor filialelor SCMD, verificind inca o data datele postate, am avut surpriza sa constat, intradevar, unele erori si abateri de la raportul de audit, pentru care va cer scuze si va rog sa acceptati urmatoarele corective care sint in deplin acord cu concluziile din raport.
    1. La capitolul referitor la cheltuieli nejustificate si neeconomicoase (a se citi desantate, impotriva minimului de bun simt), alimentarea cu combustibil in valoare de 29 mil. lei, intr-o luna si pe acelasi autovehicul, este intradevar o eroare pentru care imi asum raspunderea. In fapt este vorba, asa cum rezulta din documente, despre alimentarea unui singur autovehicul (va imaginati si cui apartine; ne-a spus Rinciog in comentariul pe marginea mail-ui meu), cu carburant in valoare de 29 mil.lei (2900 ron,asta ca sa suportati mai usor cifra), dar intr-o singura zi.
    2. La capitolul cheltuieli pe alimente si bauturi, in valoare de peste 30 mil. lei, iar s-a strecurat o eroare. In fapt este vorba de peste 30mil.lei (3000 ron), cheltuiti in exclusivitate pe bauturi. Si sa nu credeti ca este vorba de orice fel de bauturi.Nici pe departe. Este vorba de spirtoase ultra distilate si ultra rafinate, de care numai boierii sint in stare si merita sa bea, demne de prea inaltele fete care le-au ingurgitat in vreme ce cugetau la lupta sindicala. Pe alimente s-au cheltuit alte zeci de milioane de lei, care, o sa va dezamagesc dar depasesc suta.
    Totodata, imi cer scuze ca nu am postat pe mail extrase din raportul de audit, asa cum v-am promis in urma cu citeva zile. Evenimente neplanificate nu mi-au permis acest lucru dar o voi face imediat ce revin la domiciliu, la sfirsitul saptaminii. Poate pina simbata va veti lua inima in dinti si veti posta pe paginile filialelor raportul comisiei de audit, scutindu-ma pe mine de acest travaliu. Tot atunci voi posta si pe site-ul agentiei de stiri "alfa news", sau ceva pe aproape(daca o sa-mi comunice adresa), care m-a interogat asupra datelor ce le detin in legatura cu jaful. Eu v-am inteles strategia de a testa existenta sau lipsa probelor la reclamant. Ati "infiintat" o agentie de stiri care sa traga de limba. Nu a reusit, cereti-le banii inapoi si puteti sa le confirmati ca dispun de documentatia necesara si incepind cu sfirsitul saptaminii o sa va parvina voua si prin voi si "agentiei", pe care ati infiintat-o. Daca nu aveti rabdare pina atunci o puteti face voi dind publicitatii raportul comisiei de audit.
    Dar pina atunci sa auzim numai de bine.
    Fara de respect
    Gl.mr.(r) Ioan ZAPOR

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor, iata ce am aflat eu despre Rinciog:

    http://reteleapa.blogspot.com.

    Omul asta are valoare! A dovedit-o si acum, avand un rol cheie in sindicat, aceasta frumoasa realizare, dar a dovedit-o si in alte imprejurari. El e buturuga mica (si asta numai fiindca e un om modest si cu rectitudine interioara deosbita) care s-ar putea sa rastoarne carul mare al intereslor de partid la care trag unii cu increngaturi de relatii mai mult sau mai putin dubioase. Stiti ce zicea Cicero, referindu-se la ce pot face conducatorii pentru comunitatile lor: "caracterul fara inteligenta poate multe, dar inteligenta fara caracter nu poate face nimic" (citat aproximativ). Rinciog este unul dintre cei care au si caracter si inteligenta, de aceea el nu place celor ce au doar inteligenta, nu si caracter, cum sunteti dvs., Neacsu. Probabil ca o veti dovedi aceasta, inca o data, stergandu-mi comentariul.

    Un om ca el nu fura si nici nu acopera furaciosii! Daca-l da in judecata pe Zapor, cu siguranta ca va castiga!

    Virgil Frintu

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Frintu,
    Si eu as castiga daca v-as da in judecata pentru ca afirmati ca sunt fara caracter dar cine isi pune mintea? In ceea ce il proveste pe domnul Rinciog caracterul dansului tocmai a fost probat nu mai e nevoie de alte probe cu sau fara martori . Modul in care s-a adresat domnilor Zapor, Monac, Mircovici, doamnelor Ana Winzer, si Elena Cobuz, spune totul despre caracterul acestui om . Dar dumneavaostra aveti dreptul la opinie personala si asta e . Nu am sa fac un capat de tara din faptul ca aveti alte pareri. Vi le respect, chiar daca nu le impartasesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au dat in balbaiala!
    De-asta ataca virulent Ranciog, fiindca sunt incoltiti si cainele cand este incoltit, latra!
    Ei sunt demolatorii sindicatului nu altii, ei distrug din interior tot ce s-a cladit bun. Nimeni nu vrea scindarea sindicatului, nu vrem sa se lucreze corect si transparent. Din moment ce sustin ca totul este perfect de ce nu au curajul sa publice raportul de audit.
    Niste nemernici,

    RăspundețiȘtergere
  7. Nene Neacsu, las-o mai incetisor!... Si vezi de-l controleaza pe Zapor - probabil are boala aia, cum ii spune, care te apuca la batranete...pai cum , Doamne iarta-ma, putea Apostol, intr-o singura zi, sa bage in masina aia a lui, benzina de 2900 lei noi? Cam 800 de litri intr-o zi, aprope tona!...
    Cum o fi reusit, maiculita?
    BENZINISTUL CONTROLOR

    RăspundețiȘtergere
  8. Benzinistule, sa fii chiar asa de naiv incat sa nu realizezi ca aici este vorba de un bon de benzina de aceasta valoare si nu o alimentare reala ? Cam ce zici ? E vorba de un bon de benzina adus spre justificare la cheltuieli. Si in graba lor de a acoperi sumele consumate nu au mai luat in calcul ca e prcatic imposibil sa aprovizionezi o masina intr-o zi cu cantitatea asta . Acuma ai priceput ? Daca vrei, ti fac o schema , dar mi-e teama ca nici asa nu ai procepe .Au adus baietii bonuri de unde au putut numai sa acopere sumele lipsa . Ei ce zici" Asa e ca mintea ta nu vrea sa priceapa smecheras fraier ce esti ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Vedeti, cumva, vreo legatura?

    - Nedumeririle lui “stupid people” –

    Un oarecare domn Pinta ataca la baioneta in cuvinte insultatoare conducerea SCMD. Nu pe toata. Doar anumite persoane, deranjante pentru Putere. Este un fost general care tocmai a multumit “din inima partidului” ca l-a lasat fara statutul de militar in rezerva si i-a “recalculat” pensia de care este foarte multumit. Care pensie? Domnul civil Pinta nu are pensie ci salariu fiind consilier la Camera Deputatilor, al deputatului PDL de Braila, domnul fost general Eugen Badalan. Domnul Pinta mai este si foarte bun prieten, fost coleg si actual coleg la Parlament cu domnul Constantin Monac, secretar general al SCMD. Domnul Pinta are si o legitimatie de mebru SCMD data de domnul Monac, dar nu are documentele necesare dosarului si nu a platit niciodata cotizatia, deci nu este membru. In schimb ataca membrii deranjanti ai Comitetului Director si aduce osanale Puterii. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu!
    In ceea ce-l priveste pe dl. deputat Mircovici a carui prestatie in favoarea rezervistilor am apreciat-o cu totii si pe care presedintele SCMD l-a dat exemplu tuturor filialelor, brusca delatiune a domniei sale ne uimeste. Sa fi fost manipulat, dl deputat de prietenul din tinerete al d-sale, cel care a avut o contributie decisiva la votarea dsale ca deputat, dl Constantin Monac? Noi nu credem! Dvs. vedeti vreo legatura?
    Aproape toate filialele au fost intemeiate de presedintele SCMD si vicepresedintele Catalin Apostol sau de presedinte si presedintele Filialei 1 Calarasi, ulterior si de Col. Adrian Stefan, membru fondator, toate persoane atacate. Au fost si trei exceptii: Filialele 2 Sector 5 Bucuresti, 1 Bacau si 1 Piatra Neamt, intemeiate de dl Constantin Monac, singur. De aici au pornit “nedumeririle”, “ingrijorarile”, apoi acuzele de frauda, hotie, etc la adresa conducerii SCMD, in cuvinte identice cu cele utilizate de dna Natalia Monac, in fata cui voia si cui nu voia sa o asculte, din momentul in care conducerea SCMD si-a mutat punctul de lucru din str. Dakar, nr. 30, in Bd. Poligrafiei, nr. 4. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu!
    Conducerea Filialei 2 Sector 5, prin domnul Col. Grozea a atacat dur conducerea SCMD, declansand un val de isterie pe bloguri, cu aprobarea dnei Anisoara Winzer, membru al Comitetului Director, cerand CONVOCAREA Consiliului National al Reprezentantilor, pentru a bloca pregatirile pentru manifestarea SCMD din 25 Octombrie. Dna Winzer este prietena de familie cu dl Constantin Monac, dar prietena de gratare si mici in weekend-uri, iar dl Groza prieten si fost coleg cu dna Natalia Monac. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu, desi acuzele celor doi, ca si invectivele diversilor anonimi semanau izbitor cu replicile dnei Natalia Monac, in scandalurile zilnice cu membrii Secretariatului sau in cele care il vizau pe vicepresedintele Valeriu Pricina. Povestea s-a

    RăspundețiȘtergere
  10. incheiat cu schimbarea de catre Filiala 2 Sector 5 a conducerii, din proprie intiativa, dupa ce dl Grozea si-a anuntat demisia si cu suspendarea pe un an a dnei Winzer dupa ce si-a anuntat o demisie care nu a fost acceptata. De asemenea cu crearea unei comisii de audit intern la solicitarea in scris a dlui Constantin Monac, cel care a prezentat necesitatea solutionarii cererilor fostului presedinte al Filialei 2 Sector 5 Bucuresti si ale presedintilor Filialei 1 Bacau si 1 Piatra Neamt, care amenintau cu demisia, demisii inaintate si acceptate intre timp. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu!
    Ca punct de lucru, pentru SCMD, dl vicepresedinte Pricina a propus locuinta domniei sale din Bragadiru, GRATIS. Obiectand ca este prea departe, dl Constantin Monac a oferit contra chirie locuinta fiicei sale din str. Dakar, nr 30. S-a opus, pe motiv ca nu este bine, presedintele si vicepresedintele Valeriu Pricina. Fara stirea celor doi, contractul de inchiriere s-a incheiat intre dl Monac si vicepresedintele Apostol, ca trezorier al sindicatului. Si astfel SCMD a functionat la adresa respectiva, langa casa din Bucuresti a dl. Zapor, fost coleg si bun prieten cu dl Monac. Nu credem in zvonurile de incuscrire dintre cei doi, nici in cele potrivit carora apartamentul Zapor este cumparat tot de dl Monac pe numele lui Zapor, dar ne mira faptul ca aceasta frumoasa si veche prietenie a avut drept rezultat final atacul imund al fostului general la adresa presedintelui SCMD si a vicepresedintelui Valeriu Pricina. Chiria a fost stabilita la inceput in suma de 300 euro, plus un bonus constand in angajarea, in ciuda impotrivirii Presedintelui si a doi dintre vicepresedinti, a dnei Natalia Monac, cu program intermitent de 5 ore pe zi si un salariu de 1000 lei/luna , la Secretariat. Luand in calcul achizitiile pentru respectiva locuinta cerute de dna Natalia, de la jaluzele la aer conditionat, decontarile de telefoane, benzina, service si altele, in conditiile in care SCMD utiliza numai masina domnului Apostol, rezulta ca cea mai mare parte a cotizatiilor SCMD, putin numeros la acea data, se duceau pe familia Monac. Dupa 3 luni, dl Monac a solicitat 700 de euro pe luna chirie, cerere care, alaturi de atmosfera de teroare construita de dna Natalia, a provocat revolta secretariatului. Acesta a gasit o locatie, casa intreaga si curte cu numai 250 de euro/luna, langa Directia Topografica Militara. S-a impotrivit insa dl Monac, micsorandu-si pretentiile, pentru moment, la 500 euro/luna (2000 lei/luna). Din acel moment au inceput atacurile pe bloguri la adresa membrilor Secretariatului, a presedintelui si a vicepresedintelui Valeriu Pricina. Atacuri la care a participat cu placere dna Winzer. Presedintele si vicepresedintii, in conditiile in care dl Monac a inceput sa vorbeasca de 900 euro/luna, au gasit solutia mutarii punctului de lucru in ciuda crizei de furie a dnei Natalia, in Bd. Poligrafiei , nr.4, in luna sept 2010. Dl Monac a pretins si a impus numai pentru o luna, nu pana la sfarsitul anului, plata in continuare a chiriei in str. Dakar. Dar scandalul s-a dezlantuit. Spre surprinderea generala, presedintele si vicepresedintii au propus si au votat, la cererea d-lui Apostol, o comisie de control intern care sa fie formata cu predilectie din persoane desemnate de filialele cele mai virulente. Pe toata durata verificarilor dna Monac i-a incitat

    RăspundețiȘtergere
  11. atat pe membrii comisiei cat si pe sutele de rezervisti care veneau sa se inscrie in sindicat, cu acuze de hotie, deturnari de fonduri si insulte la adresa membrilor ramasi ai Comitetului director, cu exceptia Secretarului General. Cuvintele dnei au fost preluate de toti anonimii prieteni, pe bloguri, ca si de nebunii de serviciu si de infiltrati, care exista in orice structura organizatorica romaneasca. A fost atrasa in dialoguri si d-na vicepresedinte Cobuz Elena, de asemenea prietena de familie cu sotii Monac. Aceasta insa si-a declinat cu mult bun simt participarea la campania impotriva Presedintelui si vicepresedintilor Apostol si Pricina. Sub presiune, s-a retras in Filiala 2 Sector 5, continuand sa sprijine cu toate fortele Comitetul Director pe probleme juridice fara a mai uza insa de calitatea de vicepresedinte. Vedeti cumva vreo legatura intre toate acestea si faptul ca, in actualele actiuni in justitie, dl Monac nu merge cu sindicatul ci, individual cu casa Piperea? Noi nu! Vedeti cumva vreo legatura intre toate acestea si faptul ca la unele filiale, cum ar fi Filiala 1 Tulcea se primesc telefoane de la dl Monac si de la dna Winzer sa fie respinsi avocatii sindicatuli? Noi nu!
    Vedeti vreo legatura intre cele de mai sus si faptul ca dl. Monac este singurul membru al Comitetului Director care a avut mai multe discutii intre patru ochi cu d-l ministru Oprea? Noi nu!
    Vedeti cumva vreo legatura intre toate acestea si faptul ca toate sarcinile pe care, prin statut, le are d-l Monac (responsabilitatea organizarii circuitului financiar, a efectuarii bilantului, a stabilirii normelor pentru angajati, a realizarii documentelor-apel ale SCMD catre exterior, a participarii la campaniile stradale sau mediatice ale SCMD) au fost lasate in sarcina altora? Noi nu!
    Vedeti vreo legatura intre tot ceea ce se intampla sindicatului si faptul ca atacurile si acuzele, una mai mizera decat cealalta, ii lovesc pe toti cei ce incearca sa faca ceva pentru SCMD dar il ocolesc cu mare grija pe dl Monac? Noi nu!
    Vedeti cumva vreo legatura intre existenta unei persoane cu numele Monac in cadrul SIE si faptul ca la aceasta institutie se pregatesc “dosare” presedintelui si vicepresedintelui Valeriu Pricina? Noi, nu!
    Vedeti cumva vreo legatura, etc, etc, etc,… Tare prosti mai suntem, Doamne! Prosti, da multi! Si nu va fi pre voia Basescului si a celor care pun interesul personal deasupra celui general!

    TOMA NECREDINCIOSU

    RăspundețiȘtergere
  12. bai fratilor care atacati SCMD-UL !
    Cititi legea 54 si statutul sindicatului si vedeti ca acolo scrie negru pe alb : daca nu va mai reprezinta aveti posibilitatea de a va retrage in demnitate si va puteti inscrie unde vreti fiecare sau daca sunteti asa de capabili in fapte dupa cum si vorbiti puteti sa creati voi un nou sindicat local sau central unde va puteti desfasura in voie energiile creatoare, unde puteti voi gestiona corect banul sindicalistului, unde puteti apara interesele membrilor cotizanti si nu numai si unde veti putea muncii in fiecare zi pe gratis pentru camarazii voastri care va vor urma ! Daca veti face si veti reusi toate aceste deziderate eu voi fi primul care va va comanda o statuie si voi fi primul care va va aduce numai osanale. Pina atunci nu mai latrati ma ca niste lupi flaminzi care acum doriti sa luati prada gata realizata de altii, si sa va bateti cu pumnul in piept pentru niste merite care nu va apartin ! RUSINE DINU PATRICIU ! alias Zapor, neacsu , burculet, si alti portocalii ori uneperisti de serviciu !

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.