duminică, 6 februarie 2011

SECTIA PROPAGANDA IN MISIUNE

A INCEPUT CIRCUL
Cererea –de altfel normala - a domnului General Zapor, adresata coonducerii SCMD de a pune la dispozitia filialelor raportul financiar executat timp de doua luni cu mari greutati si piedici puse de cei ce trebuiau sa puna la dispozitie documentatia care nici la ora asta nu este completa, inca se mai faceau apeluri la unele filiale sa aduca documente justificative, a creat o adevarata isterie in randul conducerii .
In loc sa se conformeze si sa puna la dispozitia filialelor documentatia cu datele si concluziile comisiei, conducerea sindicatului a trecut la atacuri abjecte, cautand prin pubelele carierelor militare ale celor ce au cerut lamuriri, si postand pe bloguri sub semnatura sau anonimat fel si fel de abjectii, insinuari, interpretari, invinuiri, cu scopul de a-i discredita pe cei ce au cerut sa vada ce s-a intamplat cu banii sindicalistilor. Unele comentarii sunt de-a dreptul ridicole, afirmand nici mai mult nici mai putin ca nu ii intereseaza ce s-a intamplat cu banii lor , ca 100 de Ron nu ii intereseaza , invintand astfel pe cei ce au umblat la borcanul cu miere sa bage mana pana la cot. O astfel de viziune avea si domnul Pricina , cand intr-o scrisoare il intreba pe domnul Ilie Marian, „ce inseamna cativa firfirei acolo „ . Avand in vedere similitudinea atitudinii e usor de banuit cine se ascunde sub acele anonimate care incearca cu disperare sa intoarca atentia de la raportul financiar catre persoanele care au cerut publicarea raportului.
S-au facut sapaturi, s-a cercetat membru cu membru familia domnului general Zapor, i s-a studiat memoriul personal probabil acuma se strang declaratii de la toti fostii subordonati care au fost taiati la prima cat a fost dansul comandant pe unde a fost , de la toti frustratii care nu au fost promovati sau dusmanii personali, pentru a cladi un „caz Zapor” solid, cu care sa darame pe protagonistul mailului suparator. A aparut la suprafata si informatia ca domnul Zapor este cuscru cu domnul Monac, Secretarul general al SCMD si al doilea om –pana mai ieri – in ierarhia SCMD . Spun pana mai ieri pentru ca daca e sa ne uitam la procesul verbal din data de 25.01. 2011, al doilea om a devenit domnul General Iosif Balan, care a primit drept se semnatura dupa domnul Dogaru. De ce oare ? Nu cumva pentru ca domnul Monac a devenit cam dizident ? Si daca da , de ce ? Pai o spun tot cautatorii prin pubele. Domnul Monac este –conform unor cerceratori de dosare – cuscrul domnului Zapor, de aici concluzia ca datele mentionate de domnul Zapor nu puteau veni decat de la domnul Monac. Asa o fi ? Pai ia sa spuna sursa aia atat de bine informata, cum il cheama pe baiatul domnului Zapor si cum o cheama pe fata domnului Monac. Sau invers, ca nici el nu stia . Va fi greu sa spuna , pentru ca domnul ZAPOR NU ARE COPII . Acuma stimati cititori sindicalisti ai blogurilor vedeti cat de departe merge magaria si campania de denigrare a celor vizati de raport ? Acuma vedeti de ce e important sa cereti sa vi se trimita raportul ?
Si uite asa a inceput razboiul si impotriva domnului Monac. De ce ? E de mirare ca se incearca acuma discreditaterea secretarului general . Cine vrea sa scape de dansul si de ce? Deci nu mai conteaza ca exista un raport care prezentat oamenilor, ar lamuri toata povestea si ar pune capat circului. Nu, pentru ca daca l-ar trimite la filiale, ar produce batai de cap . Si atunci , singura solutie este circul , scoaterea gunoiului in strada si denigrarea cu toate fortele a celor ce cer sa fie trimis raportul catre filiale sau a celor banuiti ca nu sunt loiali conducatorilor iubiti probabil. Si acuma s-a scos pe piata faptul ca domnul Monac a avut apartamentul inchiriat ca sediu SCMD, pe vremea cat sindicatul nu primise un sediu. Si probabil din cauza asta a trecut in alt plan si a fost preferat domnul Blan . De ce ? Pentru ca domnul Balan si-a inchiriat casa Politiei comunitare al carei comandant adjunct era. EEEEEEEi, da , asa da. Pai vedeti domnule Monac, asa trebuia sa procedati. In fine, nu asta e important. Nu stiu cat de adevarat este oricum daca este ceva necurat, acest lucru va fi continut in raport si de asta e necesar sa fie trimis filialelor. Eu tot stau si ma intreb, de ce cei care au acest raport sau l-au vazut, nu il fac public ? De ce domnul Dogaru nu il trimite filialelor, sa astupe gura celor care fac rau sindicatului si sa dea astfel motiv acestora sa isi pedepseasca membrii care au calomniat ? DE CE DOMNULE DOGARU ?
Si cu aceste invinuiri vin acuma cei din grupa de zgomote sa il demonteze pe domnul Zapor. Cu presupuse legaturi cu un „infractor” care si-a inchiriat casa SCMD. De fapt ceea ce vor este sa il faca sa taca si sa nu mai ceara blestematul ala de raport, care da frisoane tuturor. Si mai este un aspect la care nu prea se gandesc cei care se reped sa dea cu bolovani la comanda : daca raportul este corect si cinstit, , daca domnul Monac a facut ceva ilegal, este prevazut si consemnat in acel raport. Si daca Domnul Zapor („cuscrul” domnului Monac), cunoscand acest lucru, cere totusi ca acest raport sa fie trimis la filiale, indiferent ce date sunt continute in el,NU FACE IN ACEST FEL RAU CUSCRULUI ? . Este ilogic de ce ar vrea domnul Zapor sa ii faca rau „cuscrului”, dar ar fi laudativ daca ar cere acest lucru cu orice riscuri.
Nu acelasi lucru il pot spune despre cei ce pastreaza tacerea si se fac ca nu stiu nimic despre raport, preferand sa arunce cu noroi si sa ameninte, sa santajeze cu dezvaluiri despre viata sau activitatea celor care au cerut un singur lucru TRANSPARENTA.

13 comentarii:

  1. D-le Neacsu
    Important este sa se recupereze banii oamenilor de la cei care i-au cheltuit cu atata larghete. Sindicatul trebuie lasat sa functioneze, daca se poate pe principii mai transparente, ca tare-i nevoie de o asemenea organizatie combativa a rezervistilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Acuma stimati cititori sindicalisti ai blogurilor vedeti cat de departe merge magaria si campania de denigrare a celor vizati de NEACSU si cei de teapa lui?...
    Nimic nu le scapa si nimic nu-i lasa rece!!!
    Nu au fost sindicalisti dar membri PCR toti au fost... iar scoala aia, in care au excelat si promovat, nu se uita si nici nu este lasata deoparte, ca le-a intrat in sange si se simt acum mai in "vana" ca altadata...
    De aia ajung nepotii sa traga pe nas, ca bunicii in loc sa se ocupe de ei se razboiesc de-a surda pe bloguri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, domnule Neacsu se poate ? Pai noi nu suntem sectia de propaganda, ci aceea de contrapropaganda cu care veti avea de lucru de acum inainte.
    Contraspaiul de serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor,Zapor ca si Monac sunt doi oameni foarte capabili si onorabili care au pus suflet in organizarea SCMD si care NU MERITA SA FIE TERFELITI si purtati in gura de niste neica nimeni ca ......nu dau nume.Daca la nivel central s-au produs fraude ,atunci cei vinovati SA PLATEASCA dar nu este normal ca sindicalisti de serviciu gen NEACSU sa faca atata tam-tam inainte ca CD sa dea un raspuns.SCMD a fost infiintat de DOGARU si MONAC,si NIMENI NU LE POATE CONTESTA MERITUL.Daca azi SCMD a devenit o forta este meritul celor care conduc FILIALELE si al membrilor simpli care dau o mana de ajutor in pregatirea proceselor si altor actiuni si nu al cozilor de topor care stau pe margine si baga zanzanie.Daca infiltratii ,,GICA CONTRA,, vor sa faca SCMD-ul remorca la UNPR mai au de asteptat si le recomand sa nu se indentifice cu demersul lui ZAPOR CAREESTE UNUL SINCER.NEACSU,BURCU au alte interese si sunt DEPARTE DE DEMERSUL LUI ZAPOR.Intre ce vrea ZAPOR si ce vrea Neacsu e distanta dintre doua GALAXII:

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim 5.58 iti spun eu ce vor Neacsu si Burcu cu sindicatul, dar ramane intre noi, vor sa-l confiste si sa-l duca la ei acasa in Republica Independenta si mare putere nucleara OLTENIA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gluma anului si aberatia secolului. Doamne, acuma Neacsu su Burcu sunt de vina ca cei din comitetul director papa banii, Zapor afla si cere raportul financiar, iar Apostol se da disparut. Dar povesti cu bau bau nu ai ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu i-am mai spus prietenului meu Neacsu ca dezagreez extremismele.Am spus de mult ,de foarte mult,ca am coborat un limbaj poate uneori indreptatit la un nivel prea suburban.Dupa parerea mea un dialog real nu se poate infiripa intr-un asemenea mod.A convenit multora limbajul agresiv,provocator lipsit de condescendenta practicat cu usuratae de multi dinte noi.
    Cred in continuare ca rezolvarea problemelor noastre incepe cu dialogul,cu discutarea pe argumente fata in fata si nu pe scrieri smecheresti considerate inteligente pentru ca asa vrem noi.Nu-i nimeni drac si nimeni sfant,nici Neacsu si nici C.D.Existenta lor nu poate fi negata!A ne pozitiona de-o parte sau alta doar sentimental cum o face d-nul Neacsu,nu foloseste nici chiar lui.
    Am ascultat explicatii la Alba Iulia ale d-nului Chelu.Inclin sa-i dau dreptate,cred ca este un om corect,stie meserie in domeniul financiar contabil-nu te supara Marine stiu ce spun.Hai sa lasam sa se aseze lucrurile conform legii,sa n-o siluim mereu.
    Si eu cred ca daca sunt nereguli dovedite trebuie judecate,nu pentru ca asa vrea colonelul sau generalul ci pentru ca asa este legal si moral.

    RăspundețiȘtergere
  8. ups, dalyx , tu erai, scuze, nu am vazut, buna gluma , nu m-ar mira sa gaseasca adepti. Daca pe Zapor, fara copii l-au inscuscrit cu Monac , numai sa poata da si in omul ala , poti sa te astepti la orice .

    RăspundețiȘtergere
  9. Corect Ghita. Si ce a spus mai precis domnul Chelu ? Cele spuse de domnul Zapor sunt adevarate? Da sau nu . In rest toate discutiile sunt inutile , sunt de acord .

    RăspundețiȘtergere
  10. Ati vazut raportul ? De ce nu se trimite la filiale ? Stii raspunsul Ghita ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am cerut altceva decat trimiterea raportului catre filiale , ca sa se puna capat discutiilor. Sau nu ai citit materialul meu ? Am cerut altceva si nu stiu ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu vii cu argumente si comentariul dumitale ar intra in aceeasi categorie ca si celelalte, sentimentalo-smecheresti. Care e elementul de noutate, care e argumentul.Astept iluminare. Daca nu, cum spuneam CD trebuie sa faca lumina prin trimiterea raportului catre filiale. Dumneavoastra nu asta doriti ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Stelian P.
    "Sa fie lumina !" spunea un personaj primordial.
    Credeti ca politrucii din fruntea sindicatului au auzit ceva despre personajul respectiv ?

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.