miercuri, 23 februarie 2011

CĂ(TĂ)LIN - FILE DE RAPORT-FILA 3

CATALEAKS
Sa continuam dezvaluirea unor date  existente in raportul de audit si sa vedem ce s-a mai cumparat pe banii sindicatului.De data asta situatia se ingroasa putin . Conform adnotarilor facute pe aceasta foaie, ne aflam in fata unor obiecte cumparate , -dupa cum scrie pe nota- cu cardul domnului Apostol, dar neprinse in evidenta contabila la momentul incheierii raportului initial al domnului Switer. Aceste hartii au fost luate in calcul numai de cea de-a doua comisie, in urma „campaniei de toamna” cum spune domnul Rinciog intr-un comentariu la materialele anterioare. Vedeti domnule Rinciog, ca a fost buna la ceva si campania de toamna ?
Ce observam de aici ? Pai lucrurile sunt din ce in ce mai interesante . Adnotarile spun in primul rand cu ce ne confruntam. Avem in fata cumparaturi din banii sindicatului, achizitionate cu cardul pe care il gestiona domnul Apostol, cumparaturi care nu fusesera inregistrate in evidenta contabila a SCMD. De ce oareeeee?

Aici apar si niste anvelope, si dupa dimensiuni, si verificarea dimensiunilor celor de la masinile membrilor CD putem vedea si la care masini se potrivesc. Daca nu se potrivesc si nici nu se regasesc la nici o masina, atunci inseamna ca au fost „cumparate „ pentru nimeni. Interesant este ca domnul Apostol era incadrat la vremea respectiva la o firma care comercializa exact cauciucuri. Sa fie o simpla coincidenta ?
Ce mai gasim pe lista de cumparaturi ?

Pai tot ce trebuie sindicalistilor la manifestatii :
- ruscac picnic
- lcd samsung,
- covorase „ good year” ( intr-edevar, 2010, a fost un an bun pentru domnul Apostol)
- Si daca numaram, nu mai putin de 20 (doua zeci ) de anvelope, cumparate in intervalul 11.12.2009- 11.05.2010 insumand 5450,75 RON. Cu alte cuvinte, 5 masini au fost echipate cu cauciucuri noi la inceputul anului 2010, pregatite sa ia in pneuri drumurile patriei. Acuma cine sunt beneficiarii si cum s-a facut repartizarea lor tinand cont ca unii au prins „cauciurucuri” de 774, 45 in timp ce altii bunaciuni de 1100,4 ramane sa vedem. Ce este mai dificil este ca membrii comisiei de audit nu au auzit la ce masini au fost puse cauciucele pentru ca nu au fost identificate. Si atunci se mai pune o problema . Ia sa incercam sa aflam de unde au fost cumparate acelle cauciucuri intr-un interval asa de scurt si sa vedem daca nu cumva este vorba de una si aceeasi firma. Care sa fie oare ? Ma intreb oare comisia de audit a verificat si acest aspect, sau doar a contabilizat bonurile fara sa verifice si de unde au fost obtinute.
- jenti aliaj - Pentru cine oare ?
 - CUTIE CU BJUTERII ??????? Despre care bijuterii o fi vorba , cele " de familie " ale domnului Apostol ?Era sa le piarda cumva in accident si s-a gandit ca e mai bine sa le pastreze la cutie?Sau e vorba de patrimoniul sindicatului ? Cine ne lamureste ?



Altfel, toate bune Comitetul Director merge inainte. Domnul Rinciog are chef de glume, dar nu e rasul dansului si ne ameninta ca o sa publice raportul. Cand, dupa ce il cosmetizeaza”? Poate anexeaza la el si aceste file, cu explicatiile de rigoare. Asteptati sa vedeti ce e pe urmatoarele. Nu o sa va vina se credeti pe ce se duc banii sindicatului.

3 comentarii:

  1. Băi frate, ce mai, ăştia sunt piloţi de raliu! Cauciucuri, cauciucuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine spus PKM . Buna remarca . Hai sa le spunem echipa FERRARI,nu Comitetul Director .

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum necum ,trebuie sa recunoasteti ca se respecta baietii! Daca asi fi membru de sindicat, asi fi mandru de ei !!!!Ps.Ne mai miram ca toaca bugetul tarii alde Ritzi,udrea etc. Uite aici oameni seriosi ,maturi ,cu pregatire,cu exp. de viata, responsabili cum toaca bugetul..colegilor.Don. Neacsu pe ei pana in panzele albe!!

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.