miercuri, 8 decembrie 2010

UMILIREA VIITOARELOR MAME

             Legile lui Boc, pun in pericol sanatatea si viitorul familiilor tinere. Legile guvernului legile date pentru a baga mana in buzunarul oamenilor, nu mai au nici o cat de mica doza de bun simt . Ca sa plateasca cat mai putini bani iau de unde apuca de la pensionari, de la vii , de la morti si chiar si de la cei nenascuti, injumatatindu-le alocatiile si ajutoarele sau concediile acordate parintilor.
              Unde a dus aceasta foame de bani a unui guvern impotent care nu e in stare sa construiasca si face rost de bani luand inapoi ceea ce trebuiau sa dea si injumatatind normele ? Pai cozi si certuri peste tot, renuntari la biletele de tratament ale pensionarilor care nu mai au bani sa isi plateasca nici medicamentele injumatatite ca numar de compensate dar marite ca prêt, sinucideri, emigrari la inviatia domnului presedinte “ nu au decat sa plece, vant din pupa, “ dar ultima “gaselnita” depaseste orice inchipuire. Este ceva ce nu s-a mai vazut si nu s-a mai auzit.
             Femeile gravide care mai aveau o luna doua pana sa nasca, se grabesc catre spitale si isi fac cezariana, pentru a naste anul acesta si a beneficia inca de actuala legislatie in ceea ce priveste concediul maternal.
            Este ceva ce depaseste orice limita a degradarii si umilintei. Acest guvern a dus mamele in pragul disperarii, mergand pana acolo incat pun in pericol viata copiilor si pe a lor, numai pentru a fi sigure ca mai apuca inca, o lege cat de cat umana. Este inadmisibil este strigator la cer sa duci oamenii in aceasta stare. Cand se va opri genocidul la adresa romanilo, cand se va opri bataia de joc,  cand se va opri umilirea poporului, cand se va opri atentatul la siguranta si viitorul acestei tari indatorate pentru 4 generatii de un guvern incompetent si antiromanesc ?

   Cat vor suporta romanii lantul acestor ciocoi noi cu apucaturi vechi ?


3 comentarii:

  1. Domnule Neacsu, daca scoti dintr-un buzunar fara sa pui la loc, pana la urma acesta se goleste.
    Un copil se face intr-o noapte de dragoste (sau Doamne pazeste la un viol), nu cu gandul la cresterea natalitatii in tara. Daca va preocupa subiectul, de ce nu propuneti reintroducerea taxei de PIP(portul ilegal de p.... ).
    Vad ca pe zi ce trece, ne transformam intr-un popor de asistati, cu pretentii.

    RăspundețiȘtergere
  2. HA>HA>HA> -ce copilarie-infantila ca sa zic asa.BAAA neacsule de ce inveti lumea la prostii? asculta aici: Casa de pensii nu face recalculari de capul ei!! Recalculeaza dupa L119 . cine a emis l119 BAAAAA? Parlamentul ,deci este lege organica si atunci o sa-ti ceara tie aprobarea daca se aplica sau nu???Ba neacsule ai auzit de DUR ALEX< SED LEX -asta-i principiul dupa carese aplica Baaaaa-HA.HA,HA.......

    RăspundețiȘtergere
  3. Primului anonim .
    Domnule (doamna ) draga, daca dumneata traversezi strada pe trece pietoni, si da unul cu masina peste dumneata cine e de vina ? CEL CARE CONDUCE MASINA , SAU DUMNEATA CA AI STAT IN FATA MASINII ? Masina asta numita Roamania este condusa de soferi in stare permanenta de ebrietate care dau vina pe toti cei ce apar in fata masinii lor si ii calca , pentru ca ei sunt beti si nu pot fi trasi la raspundere. Comparatia dumitale cu PIP si insinuarea este atat de deplasata si nelalocul ei incat nici nu merita raspuns. concluzionezi total eronat subiectul si ideea materialului, incercand sa te erijezi in aparator al cui ? Al unui guvern iresponsabil ? Daca iti place de ei, e dreptul dumitale , mergi si aplauda.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.